6081

• GoKu x
    jóó igen, mondjuk sztem is szebb, de nekem már ez is teccik. vagy lehet csak azért mert feldobja a naplemente:))
  • Tinman #2548
    ÉS ehhez a grafhoz kell az SM3? /kicme
  • kill3r21
    sztem box360 on szebb..bár kitudja
  • Senkkik
    én nem rágódok a hibákon... ennek pl éppen pont örültem :D csak az volt a baj hogy beragadtak az őrök és nem mentek sehova és mindenképp észrevettek :(
  • GoKu x
    már bocs, de ennek a grafoja elég szép, biztos ilyen boxon is???
  • kill3r21
    ez is azért van mert lehet nem a legujabba daemonod nekem csak utána müködött
  • Hmuda
    Nekem valahol a JBA HQ-n volt ilyen. Bebújtam egy asztal alá, a veszély elmúlt, kijövök, erre Sam fél lába belelógott a padlóba és se előre, se hátra, semerre. Mivel még félig meddig az asztal ott volt fölöttem, nem tudtam felállni vagy ugrani. Tölthettem vissza.
  • OLIII
    ja egy kérdés: a játék telepítője amikor beindul nálatok minden oké? csak azért kérdem mert nekem mikor megjelenik 100% os lesz a processzorkihasználtság és az egér úgy elkezd szaggatni mint még soha...

de ahogy ráütök, hogy install game , vagy play game abban a pillanatban hogy eltűnik az ablak minden oké lesz...
  • mila69en
    ami viszont roppant bosszantó még aza beragadás ugyanis nem egyszer fordúlt elő, hogy úgy beragadtam két tárgy közé hogy csak a loadgame segített....és ez viszont megbocsáthatatlan bűn:/ jöttek az őrök nekem éppen el kellet volna hagynom a helyszínt erre puff se előre se hátra semerre mert beragadtam, hát mondom ezt nem hiszem el:(
  • Csuhai G
    Valaki pls küldjön 1 mentést aki továbbjutott a trainingen! E-Mail/MSN : [email protected]
    Thx!
  • OLIII
    haha csak valahogy lassan reagál a játék olykor olykor ;) ezeknek a játékoknak az esetében ritkán beszélhetünk már szószerinti szaggatásról, inkább lassultságról...
    természetesen engem bőven kielégít ha az agps 6800GT men 20-25fps körül megy...
  • mila69en
    ez már csúcs technologia:DDDD
  • OLIII
    játszatok és ne a játék hibáin rágódjatok, nagyon jól tudja mindenki hogy a tendencia az, hogy nem a minőség számít hanem a mennyiség... nekem spec. tetszik a játék és valahogy nem tudok ennyire elemző lenni, miért is lennék hiszen csak egy játék, ami végeredményben játszható... ez nem flém csak nem értek egyet a nyavajgással
  • cuccok
    nekem a 6600gt-en fut teljes minden max-on 4-szeres szűréssel a börtönös pálya után vagyok és egyszer sem szaggatott be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4:D:D:D
  • Hmuda
    Hja, mert valóban élethű az, hogy egy kis kütyü az ember hátán érzékeli ha látható vagy, nem vagy látható, támadnak, nem támadnak, satöbbi.

Régebben legalább megmagyarázták, hogy a ruhában ott voltak a fotoszenzorok, de ez a varázskütyü szerintem nevetséges. Vagy vegyenek ki minden jelzést, vagy rakjanak be valami olyasmit ami legalább minimális szinten hihetővé teszi a dolgot. Tőlem butíthatnak a lopakodáson a ruha hiányára való tekintettel, de azért jó lenne normálisan megoldani.
  • Glpetyus
    :DDDD
    najó,akkor látom nem olyan gázos a helyzet
  • burki6
    Hi! Nem tudja vki, h miért van az, h a 2. pályán a kép rohadt világos és kontraszttalan lett
    , de néha egy-egy ponton jó:? Minden grafikai beállítás az alap értéken van, és az 1. pályán nem csinálta .
    plz help!!
  • Csuhai G
    Yeah! Én már a trainingen elakadtam! :)) Végigugráltam a "pályát", feltörtem a széfet, felmásztam a létrán és most nemtom, hogy merre kell menni, mit kell csinálni! :S
  • mila69en
    én inkább a hud egyszerűsítésének nevezném... zöld nem lát senki sárga valamit észrevettek szal számítani lehet rá, hogy odajönnek körűlnézni piros tűzharc:)

amúgy abban sem lennék biztos, hogy a CH esetleg több láthatósági fokozatot használt 3 szintnél max részletesebben mutatta.... ami nagyon gáz azok az ikonok amik elő ugranak csilingelve, hogy hoppá itt van egy ajtó vagy valami használható dolog na ettől a falra lehetne mászni:) lehet hogy a készítők vakoknak is elkezdték fejleszteni csak abba maratt a project azt ben felejtették
  • Adam II
    Hát ez a szintmérő nekem is fura volt bár megadta a biztonság érzetet ,hogy tuti ,hogy most nem látnak. Amúgy a valóságban nem is lehetne így lopakodni a sziluetted tuti látszódik ,mert nincs mindenütt tök sötét ,talán ha borús az idő és egy erdőben vagy akkor több esélyed van.
  • Glpetyus
    :DD
    Naja,hát így élethű :)
    Csak azt olvastam lejjebb,hogy le van butítva,nem tudtam,hogy milyen szinten :)
  • mila69en
    az hülyeség, hogy lebutitott lopakodás:) max nem mutatja olyan részletesen hogy mennyire vagy látható, nekem pl: így jobban tetszik vagy látnak vagy nem oszt kész.... most az milyen már hja egy picit látlak de mégsem látlak mert még nem értel el a szint mérőd az a szintet, hogy lássalak
  • Senkkik
    valahogy nem akartak észrevenni az őrök:
  • mike0013
    egyik Montreal, másik tököm tudja mi, valami japó vagy kinai...
    jobb lett volna, ha a montreáliak csinálják :/
  • NEOreg3
    akkor töltsd le a 8 gigásat és élvezd a német, spanyol és még rengeteg más nyelv által nyújtott örömöket-.-
  • KeKKSZike
    Mi számít salaknak? :D Lemarad egy-két pálya? Vagy pár videó? :D
  • Glpetyus
    Jaj,még nincs meg a játék,de sajnálattal olvasom,hogy ezt is sikerült elbaszniuk :(
    Lebutított lopakodás??
    Meg minek eröltetik az új graf. motort ? Az elöző rész is marha szép volt,jó lett volna u.a. ...
    grrr :C
  • Noninnyó
    Azt írják, hogy az angol nyelv kivételével minden nyelvet kiszedtek belőle, így lett dvd5-ös méret.
  • Crazy Mate
    Látom tényleg fut a háttérben,de tudod hiszem ha látom.És nem igazán látom hogy csinál is valamit.
  • Noninnyó
    Kinn van nforce-n az új iso :DD
  • bakvarnyu
    mert a 8 gigabol 5 csak salak=)
  • KeKKSZike
    De ebből nem hiányzik vmi? Miért csak a fele?
  • Richard90
    semminek, csak indítsd el és kész. fut a háttérben és ez a lényeg. utána simán indítod a játékot
  • Crazy Mate
    Úgy kell elindítani hogy felrakom a gamet,elindítom a YASU-t majd a gamet,és akkor megy?De ha én elindítom a YASU-t akkor nem történik semmi.Mit kellene kiírnia?Vagy ez normális?Minek kellene történnie?
  • icespeakyy
    hát ebbe egyátalán nincs igazad, mert nekem a sp:ct még anno a 4 ti 4200-asommal símán ment més az még nem is shader 2.0-ás,most 6600gt megy,de a 3-hoz képest szerintem nagy visszaesés,de ezt minden újságíró is tudta,mert bár érdekes logika, de az első rész nagy újítás volt,a 2. =pandora= a csak egy ilyen"legyen valami játék "szerű volt,nemsok újítással,nem is volt annyira érdekes,aztán a 3. sok újítással jött,jó játékélménnyel,és így gondolták, hogy bár nem logikus ,de úgynéz ki hogy ismét a 4 rossz lesz,vagyis rosszabb, mint a 3.rész kevés újítással.Visszatérve pedig senki se sír de énszerintem a sp:cs se volt rossz grafika szinten mégis szinte minden vid. kártyán ment,és ne mondják azt a szerkesztők hogy nem tudták volna megcsinálni,bár én se eredetibe vettem ,megnem is rinyálok,de neked se kell arcolni,mert a tiéden megy.Ez nemhozta be a hozzáfűzött reményeket.ez saját és sok más ember véleménye.
  • mike0013
    nah jó, de mennyiért lehet kapni egy AGP-s 7600-ast:)?
  • veri5
    Hát a messiah a eléggé sok embernek szagatott,meg sokat töltött meg,7800GTX-es csávónak is csak mid-en ment,azé mert a procija gyengébb,meg a hsz-eknél is elég sokan panaszkodtak...
  • mila69en
    pedig szebb:) öszetetteb komlexebbek a páylák bár a messiahsnak nincs is nagy gépigénye meg amúgysem lehet összehasonlítani.... és ott nem maratt tátva a szám sehol, hogy húde szép..... itt viszont sok helyszínen csak lestem hogy mennyire gyönyörűen fest a gém:)
  • kill3r21
    pl mikor nekem még nem indult a single addig ment a multi..de neten nem probáltam..most megy a single a multi meg szabálytalna müvelet..blablabla érdekes :S
  • veri5
    Szer. 7600GT-n high-on menne...nem szebb mint a dark messiah,és nekem az no szagattás