6081

• kirol
    És az nem lehet kiszedni belőle és hozzápasszítani az Unleashed -hez?
  • PLATINO
    ok akkor jó Tom.Clancys.Splinter.Cell.Double.Agent-EMUDVD9-Unleashed már 3 napja szedem
  • Mayday
    Annyi, igen. Mert az nem repackolta at, benn hagyott mindent, csak megtorte, mint kriszrudi a csendet.
  • PLATINO
    Tom.Clancys.Splinter.Cell.Double.Agent-EMUDVD9-Unleashedakkor ez is jó minden benne van de crack az nicsnen? és milyen progi kell hozzá? tegye már be vki?
  • PLATINO
    CIFE is 8GB?
  • KeKKSZike
    Mert a többivel mi a gond?
  • Kaslerka #2583
    Az Unleashed is működik, de kell hozzá a prot stop 1.0 vagy a mellékelt exe. A CIFE viszont meg van törve. Állítólag a crackelt fájlok benne vannak alapból ajátékban. Azért is van a CIFE verzió nfo-jában, hogy Cracker: UBISOFT. :)
  • PLATINO
    Tom.Clancys.Splinter.Cell.Double.Agent-EMUDVD9-Unleashed
    ez működő verzió???(crack)
  • kirol
    Miért, a másik miért volt rossz?
  • Sland
    Tom Clancys Splinter Cell Double Agent-CiFE

Ez már jó verzió elvileg. Igaz hogy 7.81GB, de ez már jó...
  • mila69en
    nekem is ez ugrot be főleg a havas hajós pálya az totál MGS2 igaz ott az eső szakadt
  • Thanatos
    olvassgas nfo-kat...
  • 6600GT
    hy! akkor meilyk változatt megy a 3-om közül??? úgy hogy nem kell a védelmet babrálni,hanem csak simán crackel megy!! elöre is kösszi
  • hykao #2576
    Miért nem olvasod el a bannerben látható szöveget?
  • Tomy Lee
    Na jól van,visszaadom gépemnek azt a 17gb helyet amit eddig elfoglalt ez a borzasztóan optimizálatlan játék.Hát ez a game nem jött be nekem,van ilyen!
  • PLATINO
    AMD 2800 MHZ 1.5.gb ram asus alaplap ati raeon 9600 256 vidi nem pro!!!ezen futna?
  • Makkmag
    Kipróbáltuk a vesus-t hamachin, hát azt kell mondanom, hogy nagy csalódás :((( A kémnek nincs fegyvere, nincsenek coop mozgások sőt hiányoznak az előző verzióban jól bevált és szép mozdulatok, még bot-ok elllen sincs sok esélye az embernek, az őrt lehetetlen elkapni...Ez az újfajta hack-elés hihetetlenül nehézkes. Marad a CT versus...
  • Tomy Lee
    Valami nem stimmel nálam.Olyan lassu az emberem mozgása meg a többi emberek mozgása mintha a világűrben lépegetnének(még jó,hogy nem lebegnek:).Akadás nincs se kameraforgatásnál sem intrónál.A Display beállításnál sem stimmel valami szerintem mert csinálok egy beállítási módot és nem tartja meg ahogy bekonfiguráltam.Gépem:intel dualcore x1600 512mb-os vga(SM3) 4gb ram.
  • hykao #2571
    Azt írják az új DVD5-ös változat nfo-jában, hogy csak a többi nyelvet vették ki, tehát nem csonkítottak semmit magán a játékon...és ami a leglolabb, hogy a NOCD indítófájlra a játék fájljai között találtak rá (még meg is köszönik ezt az UBISOFTnak...:D) - úgyhogy akinek nem indult eddig a védelem miatt, elkezdhet kutakodni a fájlok közt. :)
  • rorr
    Nincs benne !!!Abban viszont úszás nincs .....Egyébként ez az úszás egy kicsit a Metal Gear Solidra akar emlékeztetni....Meg az egyéb dolgok is....
    Egyébként az xbox verzió a Chaos Theory motorjával megy és szerintem sokkal jobb lett mint ez a CSODA.....Az első és a második pálya is teljesen más.... Én élveztem!Gyönyörű a grafika nem?A AI is fejlődött csapatban olyan szépen támadnak pillanatok alatt elkapnak ha hibázol...hihetetlen mit kihoztak a kis xboxból:)
  • Mayday
    Jelenleg en is azt varom, mert meg regelve vagyok ra :)
  • Richard90
    ha kilépek a játékból, játék közben, akkor rögötön kidob az asztalra és kiírja hogy a splintercell4exe hibát észlelt......
    ez miért van? valaki találkozott már ehhez hasonlóval?
  • zsakosfrodo2
    Jaj, és ilyen gépen nem fog menni, de egy msáik videokari megoldja a problémát, amíg nincs hozzá vmi megoldás, hogy SM2.0-ás káryákon is menken.
  • CUCLI
    nemfog menni.
  • zsakosfrodo2
    9600 Pro nem támogatja a SM 3.0-t. Shader Model teljesen kiírva. Sry...
  • sharpwrz
    Hellosztok
    nekem amikor betöltené a pályát akkor kilép és bejön egy hibakonzol, hogy:
    Trying non-registered vertex shader!!!
    Ez mitől van?

A gépem:
    intel cerka D 2.5 Ghz, 1 Gb ddr ram, ati 9600 Pro 256Mb VGA

Ilyen gépen mennie kellene nem????
    Előre is kössz!!!
  • pirosBoci
    nekem az volt hogy amikor a JBA parancsnokságon voltam és abban computer szobában voltam és a gépnél ült egy emberke és a mellete lévő fiokbol kellet kivenni vmit és nem vette észre miközben csortam az informationt
  • pirosBoci
    majd ha kijön w***doora majd intézkedni fogok
  • Mayday
    Beleolvasgattam a NFOrce forumaba, ugy tunik, mukodik teljesen az uj verzio. Jol ertelmezem, hogy itt mar van NOCD (NODVD) krekk, tehat nem kell Daemon Tools meg YASU?
    Valaki megerosithetne! :)
  • Mr_no_NaMe
    Hm inkább a játékfejlesztőket inkább ^^
  • Banano007
    0.73 bitcomet exe has encountered a problem and needs to close.We are
    sorry for the inconvenience....ezt mindig kírja egy kb 5-10 perc után..ez van az utorrent el is..:(...a tűzfal teljesen ki van kapcsolva..az nvidia firewall is..mi lehet a baj plss segítsetek:(.....plss segítsetek...:( pls pls
  • minimize
    az új verziót nézte vki?
    jobb lett esetleg vmiben?
    köszi.
  • hitch
    Csáó.Tudom hogy már kiveséztétek de ezen a videokártyán hajlandó lenne elindulni.Ati Radeon 9600Xt 256 mb
  • dienesoft
    Sziasztok! Valakinek volt már olyan, hogy egyszerűen csak 60hz-en akar elindulni bármilyen felbontáson? Van erre valami megoldás? Plz help!
  • Csuhai G
    LoooL :DDD
  • Thanatos
    hmm, fájdalmas lessz de ha igy döntöttél..., hajrá, sok szerencsét és szép új életet!!! :DDD
  • Mr_no_NaMe
    Necsesszetek hogy x800 GTO-n mégcsak el sem indul mer tökönszúrom magam
  • GoKu x
    szvsz bekaphatja az ubimat a cég, h ilyen fost dobtak ki :D
  • mila69en
    szvsz ez a rész nem más mint, hogy van egy új gép X360 nos akkor legyen erre is splinter szép gfx-el oszt kész is..... ha már van akkor hama portoljuk is át mindenre és a kiadó boldog mert futnak a boltokba az x360 tulajok vásárolni plsuz még egy kis bevétel az átportolt platfromokból:(
  • tigeroo
    hát igen..ez a játék egy fatális tévedés.. (mint oly sok játék eddig...szal ez a sorozat is a tomb raider /C&C / Commandos sorozat sorsára jutott)

a "beware sam" jeligét át lehetne fogalmazni "danger! it's sam!"-re

szal a kreativitás és az újítások kiapadtak a 4. részre..