6081
-
#2589 És az nem lehet kiszedni belőle és hozzápasszítani az Unleashed -hez? -
PLATINO #2588 ok akkor jó Tom.Clancys.Splinter.Cell.Double.Agent-EMUDVD9-Unleashed már 3 napja szedem -
#2587 Annyi, igen. Mert az nem repackolta at, benn hagyott mindent, csak megtorte, mint kriszrudi a csendet. -
PLATINO #2586 Tom.Clancys.Splinter.Cell.Double.Agent-EMUDVD9-Unleashedakkor ez is jó minden benne van de crack az nicsnen? és milyen progi kell hozzá? tegye már be vki? -
PLATINO #2585 CIFE is 8GB? -
#2584 Mert a többivel mi a gond? -
Kaslerka #2583 Az Unleashed is működik, de kell hozzá a prot stop 1.0 vagy a mellékelt exe. A CIFE viszont meg van törve. Állítólag a crackelt fájlok benne vannak alapból ajátékban. Azért is van a CIFE verzió nfo-jában, hogy Cracker: UBISOFT. :) -
PLATINO #2582 Tom.Clancys.Splinter.Cell.Double.Agent-EMUDVD9-Unleashed
ez működő verzió???(crack) -
#2581 Miért, a másik miért volt rossz? -
#2580 Tom Clancys Splinter Cell Double Agent-CiFE
Ez már jó verzió elvileg. Igaz hogy 7.81GB, de ez már jó... -
#2579 nekem is ez ugrot be főleg a havas hajós pálya az totál MGS2 igaz ott az eső szakadt -
Thanatos #2578 olvassgas nfo-kat... -
6600GT #2577 hy! akkor meilyk változatt megy a 3-om közül??? úgy hogy nem kell a védelmet babrálni,hanem csak simán crackel megy!! elöre is kösszi -
#2576 Miért nem olvasod el a bannerben látható szöveget? -
Tomy Lee #2575 Na jól van,visszaadom gépemnek azt a 17gb helyet amit eddig elfoglalt ez a borzasztóan optimizálatlan játék.Hát ez a game nem jött be nekem,van ilyen! -
PLATINO #2574 AMD 2800 MHZ 1.5.gb ram asus alaplap ati raeon 9600 256 vidi nem pro!!!ezen futna? -
#2573 Kipróbáltuk a vesus-t hamachin, hát azt kell mondanom, hogy nagy csalódás :((( A kémnek nincs fegyvere, nincsenek coop mozgások sőt hiányoznak az előző verzióban jól bevált és szép mozdulatok, még bot-ok elllen sincs sok esélye az embernek, az őrt lehetetlen elkapni...Ez az újfajta hack-elés hihetetlenül nehézkes. Marad a CT versus... -
Tomy Lee #2572 Valami nem stimmel nálam.Olyan lassu az emberem mozgása meg a többi emberek mozgása mintha a világűrben lépegetnének(még jó,hogy nem lebegnek:).Akadás nincs se kameraforgatásnál sem intrónál.A Display beállításnál sem stimmel valami szerintem mert csinálok egy beállítási módot és nem tartja meg ahogy bekonfiguráltam.Gépem:intel dualcore x1600 512mb-os vga(SM3) 4gb ram. -
#2571 Azt írják az új DVD5-ös változat nfo-jában, hogy csak a többi nyelvet vették ki, tehát nem csonkítottak semmit magán a játékon...és ami a leglolabb, hogy a NOCD indítófájlra a játék fájljai között találtak rá (még meg is köszönik ezt az UBISOFTnak...:D) - úgyhogy akinek nem indult eddig a védelem miatt, elkezdhet kutakodni a fájlok közt. :) -
#2570 Nincs benne !!!Abban viszont úszás nincs .....Egyébként ez az úszás egy kicsit a Metal Gear Solidra akar emlékeztetni....Meg az egyéb dolgok is....
Egyébként az xbox verzió a Chaos Theory motorjával megy és szerintem sokkal jobb lett mint ez a CSODA.....Az első és a második pálya is teljesen más.... Én élveztem!Gyönyörű a grafika nem?A AI is fejlődött csapatban olyan szépen támadnak pillanatok alatt elkapnak ha hibázol...hihetetlen mit kihoztak a kis xboxból:) -
#2569 Jelenleg en is azt varom, mert meg regelve vagyok ra :) -
Richard90 #2568 ha kilépek a játékból, játék közben, akkor rögötön kidob az asztalra és kiírja hogy a splintercell4exe hibát észlelt......
ez miért van? valaki találkozott már ehhez hasonlóval? -
#2567 Jaj, és ilyen gépen nem fog menni, de egy msáik videokari megoldja a problémát, amíg nincs hozzá vmi megoldás, hogy SM2.0-ás káryákon is menken. -
CUCLI #2566 nemfog menni. -
#2565 9600 Pro nem támogatja a SM 3.0-t. Shader Model teljesen kiírva. Sry... -
#2564 Hellosztok
nekem amikor betöltené a pályát akkor kilép és bejön egy hibakonzol, hogy:
Trying non-registered vertex shader!!!
Ez mitől van?
A gépem:
intel cerka D 2.5 Ghz, 1 Gb ddr ram, ati 9600 Pro 256Mb VGA
Ilyen gépen mennie kellene nem????
Előre is kössz!!! -
pirosBoci #2563 nekem az volt hogy amikor a JBA parancsnokságon voltam és abban computer szobában voltam és a gépnél ült egy emberke és a mellete lévő fiokbol kellet kivenni vmit és nem vette észre miközben csortam az informationt -
pirosBoci #2562 majd ha kijön w***doora majd intézkedni fogok -
#2561 Beleolvasgattam a NFOrce forumaba, ugy tunik, mukodik teljesen az uj verzio. Jol ertelmezem, hogy itt mar van NOCD (NODVD) krekk, tehat nem kell Daemon Tools meg YASU?
Valaki megerosithetne! :) -
#2560 Hm inkább a játékfejlesztőket inkább ^^ -
#2559 0.73 bitcomet exe has encountered a problem and needs to close.We are
sorry for the inconvenience....ezt mindig kírja egy kb 5-10 perc után..ez van az utorrent el is..:(...a tűzfal teljesen ki van kapcsolva..az nvidia firewall is..mi lehet a baj plss segítsetek:(.....plss segítsetek...:( pls pls -
#2558 az új verziót nézte vki?
jobb lett esetleg vmiben?
köszi. -
hitch #2557 Csáó.Tudom hogy már kiveséztétek de ezen a videokártyán hajlandó lenne elindulni.Ati Radeon 9600Xt 256 mb -
#2556 Sziasztok! Valakinek volt már olyan, hogy egyszerűen csak 60hz-en akar elindulni bármilyen felbontáson? Van erre valami megoldás? Plz help! -
#2555 LoooL :DDD -
Thanatos #2554 hmm, fájdalmas lessz de ha igy döntöttél..., hajrá, sok szerencsét és szép új életet!!! :DDD -
#2553 Necsesszetek hogy x800 GTO-n mégcsak el sem indul mer tökönszúrom magam -
#2552 szvsz bekaphatja az ubimat a cég, h ilyen fost dobtak ki :D -
#2551 szvsz ez a rész nem más mint, hogy van egy új gép X360 nos akkor legyen erre is splinter szép gfx-el oszt kész is..... ha már van akkor hama portoljuk is át mindenre és a kiadó boldog mert futnak a boltokba az x360 tulajok vásárolni plsuz még egy kis bevétel az átportolt platfromokból:( -
#2550 hát igen..ez a játék egy fatális tévedés.. (mint oly sok játék eddig...szal ez a sorozat is a tomb raider /C&C / Commandos sorozat sorsára jutott)
a "beware sam" jeligét át lehetne fogalmazni "danger! it's sam!"-re
szal a kreativitás és az újítások kiapadtak a 4. részre..