Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
felinstallaltam a gamet, de nem vagom hogy kell elindítani! Amugy 9800Pro-m van, remelem mukodni fog. Tud vki segiteni?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
semmi sem biztos, csak az, hogya most elérhetõ rilíz minõsége nem közelíti meg azt, amit vártunk, de nem tudjuk, hogy lesz-e jobb release
az SM3.0 nélkül megy-e kérdésre még nem született bizos válasz
nincs idõm 4 oldalt visszaolvasni😄
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
mert ujonnan a pci-e x700pro 22 ezer link
Forca Barca
És ezért még idegesítõbb, hogy nem megy! WÁÁÁÁÁ!!!
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
a C++ azért dob hibát, mert a C++ mindig figyeli a bug-os futást, hiába raksz új c++ -t, attól nem lesz jobb,
ugye az, hogy nyertél egyet, azt úgy, mint, ahogy itt a többség is nyert?
Kidob az asztalra és Visual C++ hibával. Talán egy driver frissítés? Vagy friss Visual C++?
most van, aki nyomja éppen?