6081
-
ATi0021 #2910 Vehetek egy új videókártyát. Sajnos az alaplapom AGP-s. Most mit tegyek? Mit alakítsak? Gépem: AMD Athlon64 3000, Ati x800Pro, 1BG Ram. -
#2909 hogy oldotad meg hogy látszodjanak a házak meg az emberek? felraktam a pachet de semmi eredmény! -
#2908 Worldben UNICODE-dal próbáltad? -
#2907 hát ja, az miatt mondtam, hogy nem úgy sikerült amilyet szerettem volna :)
A feketékre beállítotam hogy szürkék legyenek, macromedia-ba jó is volt. De a linkek színét se engedte állítani macromedia-ba, ugyan úgy kék maradt a link. (ezé lenne jó word-be mert ott könnyű ezeket állítani, könnyebb olyan oldalt csinálni ahol csak szöveg van, és azt kell jól átláthatóvá tenni :S)
De majd megpróbálok tenni erre valamit -
#2906 Még csak annyi, hogy nem minden link nyílik meg új ablakban, ezeket javíthatnád, illetve a kék, lila és fekete betűszínek helyett esetleg választhatnál mást, mert ezek eléggé beleolvadnak a zöld háttérbe. -
#2905 Nagyszerű! Remélem Rage-nek lesz kedve beleszerkeszteni a flash-be. :)
(Sőt! Akár a banner alatti szöveg is mehetne pirossal - esetleg kis parázslással - a kép aljába! ...hátha többen észreveszik, mint így...:D) -
#2904 Na megoldottam naggyából a FAQ-t, végülis teljesen működik a Word, csak ha egy linket csinálok, akkor utána minden sort külön linknek rak be. Úgyhogy megcsináltam mindent word-be, majd macromediadreamweaverrel megcsináltam a linkeket. Kicsit nem így akartam a FAQ-t, de így sikerült :( Majd ha valahogy megtom oldani ezt a Word problémát, akkor megcsinálom rendesen.
Splinter Cell Double Agent FAQ by Balu! -
#2903 Hihetetlen...ugyanazok a témák 1000x... -
Thanatos #2902 olvass vissza... -
#2901 Kéne egy kis help. Feltettem a patch-et, és a képprobléma megoldódott, már nem olyan szellemképes, hanem rendes a kép. Csakhogy. Akármit állítok be a Display-ben (Standard vagy Costum), mindig a Next Gen mellé teszi a pipát, mintha azt választaná magától, szóval nem menti el a beállításaimat. Ettől viszont nagyon akad, mert nincs egy erős gépem.
Lehet ez ellen tenni valamit? -
#2900 Elképzelhetőnek elképzelhető, de aztán ki tudja. Mondjuk megmondom őszintén, hogy már egy ideje semmiképp sem érdemes X1XXX-nél korábbi ATI kártyát venni. Én alapvetően ATI párti voltam, de a 6600GT megjelenésével be kellett látnom, hogy fel kell adni az elveket... :) -
#2899 Nos egyféle peccs van, ha nem találja a játék könyvtárát, akkor megsérülhetett a reg bejegyzésed vagy valami, úgyhogy akárhonnan is szednéd le, akkor sem kúszna fel.
AMÚGY AHOGY MÁR VOLT RÓLA SZÓ: KATT A BANNERRE, s mindjárt eléd tárul pár tükrözés a peccshez... -
Vlala #2898 Ajajj, vehetek új videokarit...
Esetleg elképzelhető, hogy később, patch-csel lejjebbb viszik a gépigényt, á la Hitman: Blood Money? Nemrég ruháztunk be egy X800-asba... -
#2897 pár hozzászólással visszább leirták.
azt hittem lehetetlen megoldani, de tök simán megoldottam 3 perc alatt:) -
Daniel Ryan #2896 A patch-t hol találom mert letöltöttem egyet és ez nem találja a játék könyvtárát?És ez a patch megoldja a crashbugokat mert nekem lekapcsolja a monitort a játék egy idő után! -
Che #2895 Halisztok...JBA főhadiszálson Emil bácsi ad egy feladatot....számítógépen vmi kockát kell megfejteni, ha jól értelmeztem...mi a lényege? vagy hogy kell megoldani? mert arra még nem jöttem rá. -
PLATINO #2894 kb hány órás a game hosszabb mint az előző részek? -
#2893 jah én csináltam faq-t, de teljesen beszart a microsoft word. Lehet valamelyik nap megcsinálom dreamweaverrel, csak ahhoz még nem volt türelmem hogy én ott kódokkal szórakozzak :) Bár még töprengek azon hogy miért szarja el így a word... -
#2892 A CT-ben legalább voltak coop mozgások a versusban is, itt meg nincs...
Egyébként ha ebben akartok versus-t játszani akkor le lehet tiltani a botokat, viszont nincs autobalance, tehát lehet üres pályán két kémmel vagy őrrel rohangálni. -
#2891 szóval, sokkal jobb volt a CT:) -
#2890 nem, ez kimaradt ebből a részből -
faze #2889 Van ebben rendes co-op is? Mert két missiont próbáltunk haverral de az csak versus volt gépek ellen, ami nem igazán az amit mi szeretnénk. Ebben már nem lehet úgy ketten tolni a normál küldetéseket mint Chaos Theoryban? -
#2888 sajnos Minimum nV 6XXX vagy ATI X1XXX -
#2887 nem indul el... -
ATi0021 #2886 ATi X800Pro-n elindul a game. Ha igen akkor mekkora a grafikán játszható? -
Hellsing47 #2885 sajnos ugy tünik hogy ja :( -
#2884 most akkor valoban nem megy sm2-es kártyával?
-
#2883 Baluman -
#2882 sztem hamarosan lesz, ugyanis volt már, csak az még beta verzió:) -
Hellsing47 #2881 van és lesz is :)
(legalábbis ugy emléxem hogy vki csinált multkor) -
#2880 FAQ van/lesz? -
Hellsing47 #2879 nekem is runtime error..:D
pedig még el is kezdi tölteni a pályát:(( -
#2878 sajna ezt a megoldást már én akkor megtaláltam mielőtt még le se tölöttem a játékot :(
Próbáltuk már sztem mindannyian, nem működik. Mondjuk nekem nem is írja hogy ismeretlen shaderek, csak simán runtime error. Mintha nem is a shaderek miatt lépne ki. Valószínűleg menne de beletettek egy hibát hogy el se induljon, szar.
Egyetlen megoldás lehetséges, az pedig az sm 2-est támogató patch, más nincs. :( -
#2877 lolz semmivel sem ratyibb elhiheted:) -
#2876 egyébként xbox 360 -as da volt nem akarlak elkeseríteni.és továbbra is help #2861 -
Crash88 #2875 azt h sztem nálad ratyibb a grafika
-
#2874 most őszintén mond meg mit is kéne rajta nézni? mikor itt már javarészt végig játszotta mindenki...vagy éppen folyamatban van -
Crash88 #2873 http://splintercell.onlinewelten.com/splintercell4/video_streams/video27.htm
ezt is lessétek:D
pc rewiew :D -
Crash88 #2872 helyesbeteném ezt is :D ,nincs élsimitás,
mikor irtam a hsz t akkor még kicsibe néztem a képet tehát nem klikeltem rá:S
mekkora taccs má megint :D -
Crash88 #2871 http://splintercell.onlinewelten.com/splintercell4/screens_pc.php
EZEKET IS SASOJJÁTOK MEG ,EZ MÁR GRAFIKA A JAVÁBOL SKACOK
ÉS EZ PC S VERZIÓ
AMUGY NEM TESZTELTEM A SM 2 ES ET,NEKEM TÁMOGATJA A 3 MAT
SRY ,DE AZÉRT AKIT ÉRINT A DOLOG NÉZZE MEG