6081

• supRshine
    kilép pályatöltés közben néha, csak a főmenübe akarnék kimenni szintén elszáll, emberkék rohannak bele a félig nyitott ajtóba vagy félig a földből nőnek ki, széftörés akadozik. ilyesmi. ha jól rémlik a ct-ben nem voltak ilyen hibák. az nyilvánvaló hogy maxra téve szép a dolog, de ahhoz már bőven az ajánlott gép felett kell teljesítened. :)
  • hykao #2949
    SZVSZ pont annyira gépigényes, amennyire a látvány indokolja! (most maximum beállításról beszélek)

És én pl. azért nem találkoztam annyi buggal, ami a játékélményt olyannyira lerontaná. Milyen bugokra gondolsz?
  • supRshine
    csak azt mondom, hogy erős a gépigénye, és talán indokolatlanul. mert teszem azt egy minimum konfigon nemtudom hogy futna... a dualcore-os proci 2 gb ram-mal 7900gt-vel ne legyen már minimum.
    a másik meg a sok bug, ami már a járékélményt rontja. nekem még most is bőven gyönyörű lenne egy ct-s grafika, ha akár megközelítőleg olyan jó lenne a játék többi része is (azaz nem volna tele hibákkal). mert nem csak a külső számít...de sajna tudom hogyan fejlesztik a játékokat manapság, úgyhogy nem csodálom hogy így adták ki :)
  • hykao #2947
    Egy pontos url címet adj légyszives, hogy hol van (hol lesz a FAQ), hogy Rage berakhassa a flash-be.
  • hykao #2946
    Szerintem ehhez a játékmenethez bőven elég a 20FPS is. :)
  • bakvarnyu
    Te hogy csinalod azt, ha el sem indul a gepeden?
  • RolEnD
    Az valóban oltári nagy baromság, hogy ugyan úgy néz ki, mint a CT. Aki nem látja a különbséget, az vizsgáltassa meg magát, mert a játék gyönyörű, ez kétségtelen.
    Viszont... Vasigényes. Nálam legalább is, ha értelmesen szeretnék játszani (folyamatos 30 fps), akkor ki kell lőnőm a durva shader beállítást, mert a GS nem bírja. :( De ahogy olvasgattam, ha a 7900 - esek viszik, akkor majd kb. egy év múlva újra neki kell ugrani egy 8800 - assal.
  • Bence94
    de az csak 1.00 crack nem mert meg probáltam de azt írja akkor hogy szedjem le a patch pedig fenn van.az nem tudom fontos de nem az auto patchert használtam.
  • lollos
    ott a hajón amikor a fuel room-ba vagyunk ott mit kell csinálni?
  • hykao #2941
    Nos pontosan nem tudom hol tudod a karaktertáblát állítani WORD-ben. Én csak WORDpadot használok, abban úgy van, ahogy leírtam. De ha WORDpadban benne van, akkor a WORDben is benne kell legyen az állítási lehetőség, csak akkor más menüpontban.
  • Hmuda
    Mivel fentről követi a kötelet a helikopter ezért nyilván le, majd rögtön el balra. Itt egy kicsit nézelődik majd a pilóta, ki kell tapasztalni, hogy mikor kell fent és mikor lent lenni, majd egy kis idő múlva egy arab kinyitja a mosoda ablakát.
  • KeKKSZike
    Tegyük fel, hogy sikerül felvennem, utána hova kell menni? Nagyon gyorsan csináltam, de... Pont amikor a végére ér, akkor mindig mondja, hogy Fisher... és jön a helikopter! Ha felvettem a beszélgetést, utána hova kell menni? Fel? Le? Merrefele? :D
  • Balumann
    Na megcsináltam a faq-t rendesen, de most meg beszart a dox... Ha jó lesz felrakom
  • hykao #2937
    Ehh, hagyjuk már ezt a KONZOLÁTIRAT paranoiát! Ez kérlek MULTIPLATFORM!
    Magyarán egyszerre, egy időben fejlesztették konzolokra és PC-re! Ha konzolátirat lenne, akkor először konzolokra jött volna ki, majd kb. 1 ÉVRE RÁ PC-re - kb. ennyi idő kell egy összetettebb játék esetében az átportoláshoz...
    DE mivel ezesetben minimális időbeli eltérés volt a konzol és a PC-s verziók megjelenése között, így egyértelmű, hogy NEM KONZOLÁTIRAT...

7800-on vagy 7900-on pedig megfelelő beállítások mellett egyáltalán nem akad - saját tapasztalat...

Aki meg azt mondja, hogy a CT szebb volt, annak vagy rossz a szeme vagy a memóriája vagy pedig valamilyen driver, grafikai vagy egyéb gépproblémája van - vagy ezek sajátos keveréke...

A játék szemlátomást magasabb grafikai szintet képvisel, mint amilyen a CT-é volt!!! Egyrészről részletesebb is lett a grafika (környezet, karakterek), másrészt a 3D-s tárgyak-karakterek láthatóan több poligonból állnak, valamint mostmár PC-s szemmel sem tűnnek alacsony minőségűnek a textúrák, stb...
    Én mindkét játékot majdnem maximális beállítások mellett játszottam, és jól látható a grafikai fejlődés a DA-n! (CT esetében csak SM3 helyett SM2-t használtam + HDR OFF, DA esetében pedig csak néhány árnyákkal kapcsolatos beállítást vettem visszább + HDR OFF)
  • Balumann
    crackeld
  • Bence94
    bocs singleplayer
  • Bence94
    helo a multit nem tudom elindítani fel van rakva a patch és a securom miatt nem megy ez a yasu-s dolog se jó.a sngli pedig megy.
  • Balumann
    áh word-be semmi ilyen nincs. fájl megnyitásánál csak azt lehet hogy új ->doc fájl, weblap vagy ilyesmi. Mentésnél a fájltipusnál szintén, .doc, .xml, stb. :/ Macromediánál vannak ilyenek. (de ott a code-s résznél is belehet írni, ott nem csak a kinézetet lehet nézni :/ ) De most megoldom, csak akkor szarik be a word ha azzal csinálok valami linket. De megcsinálom macromediaval a linkeket és word-el meg átszinezem :P
  • hykao #2932
    "akármit állítunk be, a játék mindig a gép teljesítményének megfelelőket állítja be" - ez tévedés.
  • hykao #2931
    Na most ezt csak a csillogásból gondolod vagy belenéztél a menübe is, és visszaugrott minden HIGH-ra?
    A grafikai beállítások javarésze csak játékon kívül állítható.

Én ilyet még nem tapasztaltam. Főmenüben bármit állítok, majd SAVE (apply nálam nem csinál semmit), és utána elmentődik amit beállítottam - nem ugrik vissza. Mondjuk hozzáteszem, hogy a HDR kikapcsolásán és némely árnyék beállításon kívül semmit nem próbáltam HIGH-nál kisebbre állítani.
  • KeKKSZike
    Köszi! Szóval akkor nagyon gyorsnak kell lennem... :D
  • hykao #2929
    Ez nem webes beállítás. Csupán a karaktertáblára vonatkozik. Ha UNICODE-ban írkálsz valószínűleg megoldódik a probléma. Ha új dokumontumot nyitsz, válaszd az "Unicode szöveges dokumentumot", meglévő esetében -> Mentés másként -> Fájl típusa -> "Unicode szöveges dokumentum"
  • ati2002
    Pff, kezd egyre nagyobb lenni a bannerben a szöveg. A kedves fórumtársaknak nem jó a szemük? Amúgy eddíg nekem úgy tünt, hogy elég sokan (főleg SM2-es tulajok) azt sem tudják mi az hogy SM 3.0, így a szövegtől függetlenül megkérdezik. Na mindegy. :D
  • Hmuda
    1: Tölts vissza.
    2: Mielőtt elkezdesz ereszkedni, tedd készenlétbe a mikrofont, hogy ne odalent kelljen kutakodni.
    3: Ments.
    4: Ereszkedj le (ugrálva, gyorsabb).
    5: Kezd el felvenni.
    6: Ha nem jön össze akkor reload és ugorj a 4. pontra.
    7: Ismételgesd amíg összejön.

Sajnos valami bug miatt van hogy ugyanazokat a mondatokat nem egyforma hosszan veszi fel. Addig kell bénázni amíg összejön.

Régebben bezzeg elég volt csak odatartani a mikrofont az üveghez és kivárni a beszélgetést, mostmeg figyelni kell a progress-bart és ha egy pixellel csúszol le akkor bukta. Logikus nem?
  • KeKKSZike
    Hali!

Segítsetek please... Ott tartok, amikor le kell hallgatni a találkozót, beszélgetést. Leereszkedek, előveszem a diktafont és elkezdi venni. Már majdnem a végére ér, amikor; "Fisher hand up" szöveg és jön egy helikopter. Hogy/hogyan/mit kell ott csinálni?? Vagy ez így jó, hogy észrevettek? Hova kell utána menni, menekülni? Köszi a segítséget!
  • bon
    Amikor áll a szám.
  • RolEnD
    Hi!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Valaki legyen szíves és mondja el, hogy miképpen működik a hackelő cumó, mert az első pályán nem tudom meghackelni a rakétát és már tönkre megyek agyilag. Mikor kell nyomnom a space - t, hogy jó legyen?

Köszi!
  • attxxx
    Sziasztok! Légyszi valaki aki már eljutott a 4. pályáig küldjön már nekem egy lementést, mert újra kellett mindent raknom és elvesztek a lementéseim :(
    Köszi szépen!
  • hawkie22
    Csak videókártyát újíts. Amin lesz 30 ropim, akkor én is befektetek egy ATI X1600-ba. :D
  • supRshine
    az a probléma, hogy optimizáltatlan a játék...mert az elég durva hogy egy 7800-7900gt-n szaggat 2gb ram-mal... látszik hogy xbox-ról lett átírva. nálam a chaos theory fullon ment simán 6600gt-vel és sokkal szebb volt mint ez a rész kb. medium beállításokkal.
  • Kaslerka #2920
    7600GT-m van, nem azt mondom, hogy akad, mint az állat, de azért örülnék, ha 360 fokos körbeforgásnál gyorsabban mozogna.
  • Noninnyó
    Üdv!

Nálam ugyanez van, CiFE verzió. De ahogy hallom, akármit állítunk be, a játék mindig a gép teljesítményének megfelelőket állítja be. Szóval ez ellen úgy tűnik nem lehet mit tenni. Viszont, amennyiben gyengébb a vga-d, és így akad a játék, driverből kapcsold ki az AA-t és AF-et, nálam ez segített, ugyan nem csili-vili a kép, de azért szép és jól fut. Hiába, vga-ba kell fektetnünk.
  • Mayday
    Orulj neki, HIGH-on szebb :)
  • Kaslerka #2917
    Valaki találkozott már olyan problémával, hogy nem állítja át a grafikai beállitásokat a game? Nekem az unleashed féle van meg, de egyszerüen nem tudom levenni a HIGH beállitásokat. Hiába állitom át customra és veszek ki minden HIGH-ot, ha elmentem és inditom a játékot akkor is minden ugyanúgy csillog, mintha nem állítottam volna semmin.
  • cyrusbd
    Tudja valaki, hogy a játék readme-jében említett timedemo-t hogyan lehet elindítani?
  • Balumann
    ilyen beállítást nem igazán találok a Word-be :S (pontosabban semmi webes beállítást sem).
  • tnm #2914
    thx
  • Balumann
    jah
  • tnm #2912
    300+ üzenetet nincs kedvem végig olvasni, de FAQ-t olvastam, de ott nem írják, hogy a patch-el is működik a nocd-s crack?
  • Mayday
    törölt hozzászólás