Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem a graf irtó szép ebben a játékban, Sam ruhája eszméletlenül ki van dolgozva pl.
Jól sejtem, hogy az eddigi részeket nem a shanghaii banda csinálta? Akkora hibákat vétenek amiket a régi csapat 100%, hogy nem követett volna el. Orbitális logikátlanságok (próbálom minimumon tartani a SPOILERt, de aki nem akar kockáztatni az ne olvassa el!):
- Egy olyan elit ügynökségnél mint az NSA, szinte elképzelhetetlennek tartom, hogy a nagy körültekintéssel kiválasztott, kifogástalan katonai múlttal rendelkezõ ügynökök egyike hirtelen fogja magát és megszegi a közvetlen parancsot és bespuriozik lelövetni magát.
- Lambert eddig mindig ott maradt a központban, soha nem ment ki a terepre. Mostmeg hirtelen ott terem a gépen, közvetlen veszélynek téve ki magát. A 3rd Echelon fõnöke soha nem tenne ekkora meggondolatlanságot. Nem is beszélve a JBA HQ mögötti kis eszmecserérõl, az ilyesmit mindig összekötõk útján szokás elintézni.
- Mégis mitõl lett rosszul a shanghaii pilóta? Elég gyenge húzás, hogy berakjanak egy olyan végtelenül béna minijátékot amit a helikopter vezetéséhez összehoztak.
- Kinek az ötlete volt ez a pszicho-tréning? <#wilting>#wilting>
Játékmeneti romlások:
- Hiba volt lebutítani a lopakodási rendszert. Mostmár nincsenek fokozatok. Vagy látnak, vagy nem. Nem egy olyan helyzet volt, amiben a zégi SC játékok AI-ja símán észrevett volna és ott helyben agyonlõ. Itt meg csak azért mert zölden világít a hátdíszem, nem vesz észre.
- Kár, hogy a hangérzékelést is kiirtották. Eddig jó volt tudni, hogy nagyjából mekkora hangzavart csaphatok, de most nem látom, hogy amit csinálok az elég hangos-e vagy sem.
- Miért nem lehet futni a HQ nem zárt területein? Ha nem lát senki akkor nem kell szinészkedni, nyugodtan lehetne sietni a határidõk miatt (pláne a széfes gyarkolópályán). Plusz ha már van alátámasztása a lõtér fegyverének akkor elvárnám, hogy kevésbé zavarjon be a légzés mint az SC20k-nél.
- Vannak elméretezett mozdulatsorok. Például a shanghaii hotel oldalán mikor megyek a lehallgatásra, akkor ott az étterem elõtt le kell csúszni egy világító csövön. Odafelé menet Sam fogta magát és minen ok nélkül egyszerûen elengedte a kiszögellést. Godnolom bezavart az a szerkezet amit kikerültem a lógicsálással. Az külön élmény, hogy van amikor nem képes rendesen haladni a csík mikor veszem fel a tárgyalást és még vagy a negyede hiányzik mikor megjön a helikopter (objective failed), a következõ próbálkozásra meg ugyanonnan kezdi el felvenni a beszélgetést, de még azelõtt kész a feladat, hogy az utolsó mondatot befejeznék.
Na egyelõre ennyi negatívum elég. Eddig mindegyik SC szinte tökéletes portolás volt konzolról PC-re, de ez nagyon nem üti meg a sorozat mércéjét.
Szerintem kivárok pár tucat patchet hátha megint Splinter Cell lesz belõle.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Nem összehasonlítható...
2. Ha már egy fityinget nem kell költened játékokra, mert minden berepül a szádba, mint a sültgalamb, akkor ez kurvára de nem sok...(hisz van játék, ami 15 ezer lenne élbõl...)
3. Nem csak az SM 3.0 miatt kéne váltani, hanem a több elemi kraft miatt is...
4. És nem csak emiatt a játék miatt, hanem a jelen és a közeljövõ játékai miatt is...
Akkor érteném meg igazán az ággályotokat, ha minden játékot megvennétek, és beszopnátok ezzel az X850-eseteken...de lássuk be, nem azok az emberek hõböröhnek leginkább, akikre igaz ez az állítás...
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Másrészt nekem valami gond van az alaplapom másik memória foglalatával, ezzel már nagyon sokat foglalkoztam, próbálkoztam. Illetve ami van az is lassabb sokkal mint a mmeória, és a vga-t is csak 4x kezeli.
Ezért is alaplapot, és akkor már procit szeretnék venni. Ez volt tervbe, és akkor január vagy február környékén vettem veszek vga-t.
-bár egyenlõre örülök ha karácsonykor tudok procit meg alaplapot venni (és akkor memót is tok betenni)...
Esetleg még akkor eltudnám hinni, hogy gyenge a kártyám, hogyha elindulna és menne 2 fps-el kb.. De még egy Ati X850 XT se idnítja el, mert egy hülye hibával kidob (ami tudtommal minden játékot maxon visz). Fõleg hogy te is mondtad, hogy ha leveszel minden grafikát nincs oka sm3 -at kérnie!
És akkor is bízom az ubisoft-ban hogy kiad egy patchet, és kijavítja a grafikai beállítás bugokat, illetve engedélyezi legalább azt hogy sm2 -re lelehessen állítani. (és ezt csak azért csinálta így elõre, hogy elején vegyen mindenki aki tud egy jobb kártyát, vagy konzolt, aztán késõbb kiadja a patchet hogy azért megvegyék azok is esetleg akik nem akarnak új gépet venni -> gondolom rájöttek hogy sokan addig nem akarnak venni amíg ki nem jön a DX10, vagy ilyesmi)
Ennyi, és azért 15 ezer Ft annyira nem kevés, ha nem muszály nem adok ki ennyit azért, hogy szebb legyen a grafika.
Ha bármit csinál, nem változik az FPS, akkor ott valami más lesz a bibi. Vagy driver vagy ki tudja.
@N3v3rland: a vidkártya driverében alkalmazásvezéreltre van állítva minden, aminek kell?
Amúgy mi a probléma? Ha maxon fixen 21FPS, az teljesen oké! Nem kell több egy ilyen játékmenetû játékhoz...
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
A legfurább pedig, hogy szinte bármit állítok ez megmarad.
Unleash Your Inner Monkey
Megértem az aggályokat az SM 3.0 kapcsán, de amint már korábban is írtam, végül is ha belegondolunk nem is olyan nagy elvárás minimumként egy 15 ezer forintos videokártya egy vadonatúj játékhoz. Hisz annakidején amikor a minimum elvárás egy 386-os PC volt egy játékhoz, akkor is sok 286-os tulaj felszisszent, és bizony akkoriban nem 15 ezer forint volt egy 286-ról 386-ra váltás!!! (emlékszem amikor még a PC Guru nem ragasztott, hanem tûzött volt, és jópár fekete-fehér lapja volt - a hírdetéseken a 486-os proci 100 000,- forint volt! Csak a proci! 1993 körül!!! Akkor az kb. 4-5 havi átlagfizetés volt!!!)
És akkoriban bizony nem volt internet, ahonnan lehúztál mindent...
Lássuk be, elkényeztetõdtünk az internet gyorsulásával, térnyerésével, és túlontúl követelõzõvé váltunk...
A játék eleve így van megcsinálva hogy még csak el se pötyögjön, akinek nincs meg ez a hülye sm3-as kártyája. Még van 1-2 olyan is akinek akkor is kifagy akinek megvan, van akinek meg bugos a graff beállítás. Szar az egész úgy ahogy van.
És egy megoldási lehetõség, de még nem sikerült rájönni a helyes megoldásra: 3D-Analyzer. Ezzel el lehetne érni azt, hogy a program, amit választunk az 1.4-es pixel Shader-t használjon, ill. lehet emulálni is, és még van vmi Anti-rész is.
A baj csak az, hogyha a játék mappájában lévõ exe-vel indítom el a játékot, kiírja a MUST CHECK feliratot, majd kiírja a Runtime Error üzenetet. Szal csak ajánlani tudom, hátha vkinek sikerül. Ha sikeülr valakinek kérjük írja meg AZONNAL, hogy milyen beállítások mellet,és hogyan sikeülr elindítani. Szal a program linkje:
3D-Analyzer
de sztem a netem miatt volt (valami gubanc lehet a szolgáltatónál, VIVANET)
amúgy amikor ki aratam lépni a játékból újra elkezdte betölteni a pályát.
utána meg kidobott egy hibaüzenetet visual c++ hibával :S
Pedid ezek a képek is elég gázosak, kockásárnyék, kockalámpa.
Nem értem mire a gépigény.
Kíváncsi vagyok, nekem hogy fog kinézni, bár ezt egy darabig még nem tudom megnézni.
és igen, sztem nem egy tömegjáték, lehet, hogy sokan játszanak vele effektíve, de relatíve sztem a játékosok alacsony %-át érdekli ez a game
/lehet, hogy tévedek, de az én saját, nem reprezentatív felmérésem szerint ez a helyzet/
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
de lemerném fogadni hogyha nem SM3 kellene neki akkor Starforce védelem lenne rajta <#idiota>#idiota>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
játszani akarok vele!!!<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
rohadjon szét a UBISOFT ezért...
ha nem adnak ki hozzá 1 héten belül patch-et akkor megyek tüntetni
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
vagy ati én személy szerint ATI s vagyok iugy hogy lehet egy x1600 lesz de
jobb lenne az nvidia? Szerinetetek és melyiknek jobb az ára?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Mivel az egyes Splinter Cell játékokat nem ugyanaz a stúdió, hanem mindegyiket más-más készíti, így nem az elõzõ játékból fejlesztik tovább az újat - pl. grafikai szempontból - hanem lépcsõzetesen, míg az egyik stúdió még az aktuális megjelenésûn dolgozik, egy másik már a következõn...így eshetett meg, hogy a CT skálázható SM beállításaival és FSAA használhatóságával ellentétben a DA már megint más tészta...
Persze ez még nem mentség részükre, csak leírtam, hogy mi lehet az ok...
Ettõl még elfogadhatatlan az élsimítás hiánya és a látványhoz - illetve a SHADER modellezés skálázhatóságához - képesti kötelezõ SM 3.0...
probléma:
bemountolom a legújabb daemonnal és nem történik semmi,azaz szerintem valamit dolgozik a gép de semmilyen lemezkezelõ progit nem tudok utánna elindítani,gépet nem tudom lekapcsolni.
Akkor áll minden a helyére ha csökkentett módban nem indítom el a daemont majd az image fájl helyét megváltoztatom így rendes indításkor nem akarja betölteni.
szal vmi ötlet?
thx elõre is
AmdPower
Asus A8N-SLI Premium | Corsair CMX1024-3200C2 2x1GB ram | DualCore AMD Athlon 64 X2 4400+ 2MB Cache | 2db SLI ben Asus Extreme N7800GTX TOP | Maxtor 160 GB SATA2 | Samsung 215TW 21\"