6081

• kuci06
    Hellotok! nemtudja valaki, hogy miért indul ujra a gép amikor a negyedik (teles)küldetés végére érek és töltené az 5-dik küldit?
  • Muki100
    még valamikor volt egy hivatalos multiplayer FAQ-ban:
    Recently I've received information that SCDA will NOT support anything older than pixel shader 3.0 at the time of release. Is it true and if so, will we get a patch, so that game will be playable on older cards, which do not support PS 3.0?
    That's true. We use a fully dynamic lightning engine that uses some Shader 3.0 specific features. It is at the heart of the gameplay (you will delight in shooting lights all over the place) and we can't adapt the game for older cards.

• tnm #2989
    a gomb beragadós próblémámhoz viszont akkor nincs hasonló???
    5let, vagy valami? már felbontást is lejjebb szedtem, hátha csak gyenge a gép es ez ennek a fura hibajelensége lenne, de nem segített...
  • gta04
    Jólvan na!. Csak egy kérdés volt. Egyébként most olvastam el a FAQ-t
  • tnm #2987
    és a FAQ-ig is visszaolvastál?? és rákattintottál? és azt is elolvastad?
    vagy mind igen, és azt hiszed, hogy van egy szem ember, akinek az Ubisoft titokban kiadott egy patch-et, és most teljesen titkolja, ezért még senki nem tud róla, de most, hogy Te ilyen szépen megkérdezted, csak Neked elmondja majd, sőt házhozviszi

bocsánat a hebes hangvételért, de sok, nagyon sok a redundancia itt...
  • Adam II
    Valaki próbálta már a demot? Gondolom ugyanolyan.
  • gta04
    Nem tudja valaki, hogy jön e majd ki valami patch amivel a azoknak is fut a game akiknek nem SM 3-mas kártyájuk van? Ne legyetek idegesek visszaolvastam, de egy kicsit aggaszt ez a dolog mert eddig egy SC-lel sem játszottam csak ennek a stzorija fogott meg igazán éspont ez nem futn a az letörne.
  • tnm #2984
    LOL
  • Balumann
    csak 4-et kellett volna vissza olvasnod
  • CoD23
    hali demot honnan lehet letölteni?
  • matyi08
    pont most akartam megkérdezni, hogy tudtátok-e, hogy van már demo.
  • Hellsing47
    demonak is SM3 köll??
  • ati2002

Splinter Cell Double Agent - Multiplayer demó, 789 MB.

Splinter Cell Double Agent -Single player demó, 850 MB.
  • jakewyler
    hány pálya??ingyenes?:D
  • mike0013
    végre:D
  • ati2002
    MuLTIPLAYeR DEMO
  • mila69en
    az meg minek? van hozzá no-dvd exe ide is már belinkelték egyszer
  • PimpDaddy
    Helló.

Bocsi de nem tudná valaki megmondani hogy ezt a Yasu Tool Programmot ami kell a Játékhoz honan lehet letölteni?
  • tnm #2972
    olyat tapasztalt már valaki, hogy beragadnak a gombok?? /természetesen nem fizikálisan, hanem a játék, ha hosszabban nyomok egy gombot, akkor felengedés után is még jó néhány mp-ig úgy érzi, mintha nem engedtem volna el. ez egyben annyira leterheli a gépet, hogy mikor Sam mozog pl., akkor nem lehet a kamerát forgatni. uez a hiba volt NFS Carbon-ba is nálam, ekkor arra gyanakodtam, hogy bill. driver-rel van baj, frissítettem is, és Carbonban el is múlt, de itt nem/. Mellesleg 100-ból 3 alkalommal meg nem csinálja ezt. /mármint nem játék indítás, hanem gombnyomás/
    így mondjuk elég nehéz valaki mögé odalopakodni...
  • bakvarnyu
    Te aztán megszállotja vagy ennek.
    Eddig én is odaáig voltam a játékért de ez a rész most eléggé elvette a kedvem.
  • Senkkik
    oj bakker a shanghaji pálya elején kidob azzal a c++ -os üzevel vagy mivel.... :\
  • tnm #2969
    hát, be lehet rakni a pipát.... sztem igen //ha hdr off
  • 6600GT
    hy all! vki segitsen már létszi a bázison vagyok és vmi kockát kell forgatni,tudom nem lehet egy oszlop/sorban ugyanaz lenni,de nem tom megcsinálni!! valaki segitsen! elöre is kösz! hogy kéne????
  • Balumann
    olvass vissza még képeket is raktak be :/
  • kirol
    Az 1.01 patch az javít valóban valamit az élsimításon, vagy csak kamu?
  • mike0013
    én is...
  • Gyocsika
    Remélem lesz patch !!!!
  • Balumann
    hát őőő, így :| Mivel nem indul a játék, van időm faq-t csinálgatni :( Még mindig van remény hogy nemsokára jön egy patch amivel talán butított grafikán eltudok játszogatni :/
  • Balumann
    Splinter Cell Double Agent F.A.Q by Balu !
    -egyébként a flash-ben eddig volt valami link? ha a képre rámegyek akkor megjelenik az a mutató kéz, de nem történik semmi ha rákattintok. Most egyébként be se jön a banner (flash).
  • zsakosfrodo2
    A "lámája" szót nyugodtan kihagyhattad volna... ha meg mérges vagy, irány a gumiszoba ^^.
  • heringer
    Sziasztok.Egy kis segítséget szeretnék kérni amikor felmegyek a toronyhoz és kiiktatom utánna hova kell menni valami jba servert ir ki,de azt hol találom.Vagy mit kell csinálni.Aki tudja lécci irja le.THX
  • CalebJoe
    Olvass vissza te lámája...
  • Swy
    Hhelló SC DA rajongók!!!

Az lenne a kérdésem, hogy milyen a játék?
    Grafikája? Játékélménye? A leglényegesebb pedig az akrobatikai mozgáselemek! Új mozdulatok? Irányíthatóság?
  • csoola
    meg kell halnia, ez van
  • sharpwrz
    Hello mindenkinek!
    Most akkor nincs semmi valóban működő dolog, hogy elinduljon sm2-es kártyán?
    Valami patch vagy valami?
    Mondjuk szerintem több bevételre tett volna szert az UBISOFT ha sm2-es kártyán is lehetne vele játszani!Szerintem t9bben megvették volna akkor eredetibe!
    De nem hiszem hogy minden embernek futja sm3-at tudó kártyára!

Mondjuk így meg a hardver gyártó cégek jól megszedik magukat lével!

Ezek ugy dolgoznak hogy az új játékhoz űj gépet kelljen venni!
    De ha most veszek egy új gépet ami most nagyon fasza, az is jó lesz max 2-3 hónapig és megint vehetek újat!
    Na ennyi.:
    SHARPWRZ
  • zmeor
    hali!

véigjátszást valaki tud szerezni?
  • Blenda Stompa
    Hali!
    spanom kérdi: hogy lehet az 1. pályán megmenteni a társamat?
  • burki6
    A manual szerint lehet a folyosón terpeszbe állni (mondjuk én még nem próbáltam)
  • supRshine
    nem fikázni akarom a játékot, ez csak a tapasztalat. ez a kedvenc szériám (az 1. és főleg a 3. rész), csak egyszerűen ez a mostani egy kicsit össze van csapva helyenként, bár vannak benne ötletes dolgok is.
  • Starfighter
    Játékélmény,csak a story miatt jó, de ha összehasonlítjuk pl a CT-vel akkor : -Nincsen benne sötétség indikátor, hang indikátor; -Nem lehet pl: felmenni a falra terpeszbe; nekem már olyan is volt, hogy SAM megált egyhelyben és nem tudtam tovább menni, egyszerűen beleragadt a lába a földbe :(