Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tnm
tehát senkise érintett😞

elhiszem, de nekem nincs mds, és azt kérdezem, h nektek van-e?

hykao
Nem véletlenül lett kiírva...
hykao
Nekem simán megy a YASUval, még sosem volt, hogy ne indult volna el.
Muki100
experten annyira nem volt rossz az AI már ct-ben sem, leszámítva azt hogy végigfutva le lehetett késelni mindenki, de ez egy olyan exploit ha nem akarja az ember nem használja ki. Amit trailerekben láttunk AI az reméltem is, hogy csak normalon volt mert az borzalmas.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

off*
vki át tudná küldeni az .mds fájlt? plz kösz
on*

hykao
Te én most kissé belemélyedtem (no nem nagyon csak Izlandon bóklásztam tovább egy kicsit...), és HARD fokozaton nekem nem tûnik egyáltalán butábbnak az AI, mint a CT-ben. Sõt, nekem úgy tûnik, hogy nehezebb lett. Már nem csak akkor vesznek észre, ha tök közel vannak, mégha teljes sötétségben vagyok is, és a legkisebb mozdulásra, lépészörejre is egybõl felfigyelnek, stb. Te HARDon nézted?

Más: igen érdekes dologra lettem figyelmes. Kikapcsoltam a HDR-t, és amikor elindítottam elölrõl a játékot HARD fokozaton TÖBB LETT A MOZGÓ ÁRNYÉK, AZ ÉGEN A FELHÕK IS DINAMIKUSABBAN MOZOGTAK ÉS MEGSOKASODTAK A TEREPTÁRGYAK!!! (PL: a házikóban, ahol az elején alszik a fószer elõzõleg a villanykapcsolónál a sarokban csak a szekrények álltak, most meg ott volt egy poroltó és egy halom ruha a földön...)

Tapasztalt már ilyet valaki? Lehet, hogy a játék a beállításoktól függetlenül is machinál valamit a grafikával, és ezért nincs nagy különbség az FPS között min és maxon? Még a végén valami brutál gépen elõjön az élsimítás is? 😮
ki van írva h. csak sm 3 as vid karin fut pedigh még itt íyrtak 2-en is olyan konfigot amibern még ki is volt emeéve h. fut sm 2 es karin nem akarom fölösben megszerezni tehát akkor most mi az igazság sm 3 alatt csak kidobja h. bocsi nem elég a kártyád?

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Makkmag
mi az az SPDT 1.35???

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

mila69en
nah lõttem pár képet én is szerintem gyönyörû szép a játék

amúgy így a hibákra rátérve eltünt az össze gyorsmentésem:/

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

grebber
Mindig van mellékelve clone mellé!!!!

Next PC upgrade: 2022

yasu belõve, dt4.06, SPTD 1.35... mégis kéri az eredeti lemezt... nektek volt .mds fájl mellékelve?

Sland
Uccsó kép király

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Senkkik
Ittvan még pár kép:
Amugy megint volt egy kisebb hiba: pont akkor mentette el autómatikusan mikor elkezdtek rám lõni 😄

Csuhai G
Felejtsétek el azt a progit amit a játék mellé mellékeltek! Securom loaderrel és a Daemon Tools legfrissebb verziójával gond nélkül megy a játék!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

nekem se volt jo, probáld az uj daemon-t, sztem neked se 4.06-van, nálam is az volt a gond

Makkmag
elindítottad a Yasu-t?

Makkmag
elindítottas a Yasu-t?

hykao
Van magyarul, már régóta lehet mindenfele kapni. Pl: KATT

Egyébként nemrég olvastam el.
jah, aki nyomja az mondja már meg h mi a modja a rakéta hatástalanitásának...

Makkmag
4.06-os a Daemon? bekapcsoltál minden emulációt?

ez melyik pálya?😄

hi
megpróbáltam amit az nfoban leírtak, nem mûxik.. kérjük helyezze be az eredeti lemezt :<. lehet h az a baj h nekem csak mdf fájl van, mds meg nincs? plz vki help :>

hykao
Nem. Semmi ilyesmi nem volt soha.
tnm
nha, akkor talán már van valaki, aki az én minimumot karcolgató konfigomhoz (lábbam) hasonló géppel már játszik:
szal mire számítsák, azon túl, hogy el kéne indulnia: 640*480 minden minimumom, max 15 fps????

Van Splinter Cell könyv?Van magyarul is?Hol lehet megvenni?

Thx. Közbe Már rájöttem 😊.

XeeN
A gépet kell újraindítanod...

nah, skacok mostmár TELJESEN JOL MEGY, feltettem azt az amd.com-rol amit kiirtak a readme-ben. ezt kérlek irjátok ki a bannerhoz, mert lehet h másnak is lesz a dual-core procival gondja...

Helló. Felraktam a daemon tool 4.06ot, de amikor az sptd 1.35öt is fel akarom, azt írja ki, hogy you must reboot after previous operation.

Mármint elõször kijön az az ablak, hogy update vagy uninstall. Rányomok az updatera aztán ezt írja ki.

Milyen mûveletet kell újraindítanom? Nem értem...

ati2002
Aki ért hozzá, nem nézné meg, nem-e lehetne a középen felvillanó cselekvés-ikonok méretét lejjebb venni, nem lenne olyan zavaró és sokkal jobban is mutatna piciben?

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

sztem érdekes lene ezt elolvasni, ezt tapasztalatbol irtam, sztem ez egy jo gép, és nemtom h miért produkál ilyet, quake 3-as grafikai szinten...

ati2002
Egy kis tipp:
A C:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\System\Videos mappában a "menu.bik" videót nevezzétek át másra, pl menu777.bik-re. Sokkal elöbb beköszön az alapmenü, nem kell mindig végignézni azt a kis videót.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Casper007
Most mit kell szivatni. A gép még csak nem is az enyém. De nem hazudok!

Hello World!

Tibor
újregtõl kitellik<#eplus2><#ravasz1>

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Casper007
Csakis.

Hello World!

Sland
Árlistáról másoltad ki?<#eplus2>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Casper007
Értelek. Az Oblivion-t én sem láttam full grafon, le kellett töltenem egy textúracsökkentõ fájlt, hogy elinduljon.

Hello World!

Mr Bishop
Jó a bátyád gépe, Casper <#wave> !

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

Voltan
Szívesen informállak majd, de szerintem egy ideig még nem szedem le ezt a játékot. Ha meglesz az új gép, akkor sok dolgom lesz, pl: meg kell tapasztalnom, hogy is néz ki IGAZÁBÓL az Oblivion, meg ilyesmi. 😄
Szóval szerintem jövõ héten még nem fogok SC DA-val foglalkozni.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Casper007
Már bocs, de nem az enyém, hanem a bátyámé. Különben is, a fejlesztõktõl kitelhet, hogy pl. az Asus kártyák nem futtatják normálisan a játékot.

Hello World!

Voltan
Ironizálni próbáltam...
Még jó, hogy a bátyád gépén jól fut, kész erõmû!

NEOreg3
atom géppel amit apuci megvesz, jóhogy jól fut a game😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Kandurex
Csak tudnám, hogy minek kell ennyit kiírni?

Nem elég lenne, hogy:

X4200, 2GB, Nv7900GTX512

MOND MÁR? Ki kíváncsi arra, hogy milyen sz*r géped van otthon?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Rage47
3.pálya:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hogy tudom kinyitni a széfet a tréning végén?
Casper007
Nem az. Mindenki panaszkodik, hogy így lassú, úgy lassú, és nem a gépek hibájából. Itt azonban más a helyzet, én legalábbis nem találom lassúnak.

Hello World!

Voltan
Ezen a gépen tökéletesen fut? Nem mondod? Hihetetlen!

Casper007
A bratyóm most rakta fel a gémet a gépére, kár, hogy ott fog ülni egész héten, de mindegy. A lényeg, hogy az õ gépén tökéletesen fut:

Asus M2N-E (AM2-nForce 570 Ultra-Dual DDR2 800-PCI Express-6 SATA II)
AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Dual-Core (Windsor) BOX
DDR2 2048MB 800MHz GEIL Ultra Dual Channel Kit /2x1024MB, CL 4-4-4-12/
Asus GeForce 7900 GTX 512MB GDDR3 TV-Out + Dual DVI PCI-Express

Hello World!

Sil3nt
nincsmeg

Barney Tech
Bocs hülye kérdése de demo van?