Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
vki át tudná küldeni az .mds fájlt? plz kösz
on*
Más: igen érdekes dologra lettem figyelmes. Kikapcsoltam a HDR-t, és amikor elindítottam elölrõl a játékot HARD fokozaton TÖBB LETT A MOZGÓ ÁRNYÉK, AZ ÉGEN A FELHÕK IS DINAMIKUSABBAN MOZOGTAK ÉS MEGSOKASODTAK A TEREPTÁRGYAK!!! (PL: a házikóban, ahol az elején alszik a fószer elõzõleg a villanykapcsolónál a sarokban csak a szekrények álltak, most meg ott volt egy poroltó és egy halom ruha a földön...)
Tapasztalt már ilyet valaki? Lehet, hogy a játék a beállításoktól függetlenül is machinál valamit a grafikával, és ezért nincs nagy különbség az FPS között min és maxon? Még a végén valami brutál gépen elõjön az élsimítás is? 😮
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
amúgy így a hibákra rátérve eltünt az össze gyorsmentésem:/
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Amugy megint volt egy kisebb hiba: pont akkor mentette el autómatikusan mikor elkezdtek rám lõni 😄
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
megpróbáltam amit az nfoban leírtak, nem mûxik.. kérjük helyezze be az eredeti lemezt :<. lehet h az a baj h nekem csak mdf fájl van, mds meg nincs? plz vki help :>
szal mire számítsák, azon túl, hogy el kéne indulnia: 640*480 minden minimumom, max 15 fps????
Mármint elõször kijön az az ablak, hogy update vagy uninstall. Rányomok az updatera aztán ezt írja ki.
Milyen mûveletet kell újraindítanom? Nem értem...
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
A C:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\System\Videos mappában a "menu.bik" videót nevezzétek át másra, pl menu777.bik-re. Sokkal elöbb beköszön az alapmenü, nem kell mindig végignézni azt a kis videót.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Hello World!
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
Szóval szerintem jövõ héten még nem fogok SC DA-val foglalkozni.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Hello World!
Még jó, hogy a bátyád gépén jól fut, kész erõmû!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nem elég lenne, hogy:
X4200, 2GB, Nv7900GTX512
MOND MÁR? Ki kíváncsi arra, hogy milyen sz*r géped van otthon?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Hello World!
Asus M2N-E (AM2-nForce 570 Ultra-Dual DDR2 800-PCI Express-6 SATA II)
AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Dual-Core (Windsor) BOX
DDR2 2048MB 800MHz GEIL Ultra Dual Channel Kit /2x1024MB, CL 4-4-4-12/
Asus GeForce 7900 GTX 512MB GDDR3 TV-Out + Dual DVI PCI-Express
Hello World!