6081

• zsakosfrodo2
    Érdekes módon mindenki írja, vegyél uj kártyát. Azt mért nem kérdezitek meg melléé, hogy miből? Milyen pénzből? Nekünk van kb. egy 20 millás tartozásunk a bankok felé, valamint a rezsi és persze vmi kaját is kellv enni, de mivel iskola is van szegény gyerek könyveit is meg kellene venni, persze az iskolában ne nézzen ki rosszul, veszünk egy uj ruhát... Anyagilag a csőd szélén állunk, de ti bőszen írjátok, hogy vegyünk uj kártyát ha játszani akarunk. Ha nektek nincsenek ilyen proboblémáitok, attól még az ilyen és ehhez hasonlító üzeneteket jó lenne ha magatokban tartanátok, mert csak a másik fél ingerültségét váltjátok ki. Megértéseteket ez ügyben és az OFF miatt köszöntem.
  • Gerbill
    Aki nem látja Firefoxban a Bannert, az nyomjon egy Ctrl+F5-öt, hogy ne gyorsítótárból töltse be az oldalt és akkor már működni fog.
  • Rage47
    azért, mert a FF elmentette a régi flash-t, tehát frissítened kell a lapot. nálam vmikor úgy müxik a frissítés, h 2x egymás utná frissités gombra klikkelek
  • Bence9292
    Jeee most kaptam az infót, hogy már otthon vár a postán a Splinter Cell DA, 1 táska és 1 poszter. Már nem bírom sokáig. Még sajna nem vagyok otthon :( Ez a rohadt iskola

Talán 2 felé már otthon leszek... De addig megőrülök!
  • Balumann
    valaki azt írja hoyg 1024-be minden fullon játszik teljesen akadás nélkül, van aki meg pont az ellenkezőjét írja. megoszlanak a vélemények. Ezért írtam ezt az üzenetet, hogy a játék optimalizálása 0
    Olvass vissza vagy kérdezz meg másokat, akiknek ugyan az a vga-ja van mint neked, úgy értelmeztem hogy mindenkinek másképp megy...
  • tnm #3068
    tapasztalatból: közel nem megy minden maxon 1024-ben, hogy játszható legyen /azért 20fps folyamatosan itt is kell/

másik windows alól, nincs ez a gombragadós próblémám, szal teljesen tanácstalan vagyok...
  • CitizenX
    Á, nem is kell válaszolni, rákerestem. Megy, mint a karikacsapás.
  • CitizenX
    Tényleg, ez kicsit off lesz, de már felmerült bennem a kérdés: Veszek egy boxot, az rendben van. No de hogy érem el a Live-t? Chellon keresztül, vagy mi?
  • Balumann
    Tényleg a játéknak Gef 6600 a minimum, meg Ati x1600-as. És ezeken 1024-be szinte minden maxon megy. Akkor miért is van benne ennyi levehető beállítás?! :/ Azért hogy akinek szar a windows-a vagy a drivere az tudjon 800x600-asba minden lowon is játszani 12-20 fps-el?? :D
    ez még csak most esett le.
    mintaszerű optimalizálás...

Én is sokat gondolkoztam már egy ps2-n vagy xbox-on, de igazából én single-be nem szeretek annyira játszani. Azért hogy 1x átvigyem nem éri meg megvenni a konzolt. Inkbáb multizni szeretek, ezért maradok a pc-nél :( (mivel konzolra nem egy egyszerű dolog a netet rávezetni)
  • Smuge
    Igy van szóról szóra ahogy leirtad! Elfajultak már nagyon a dolgok ezzel a PC-vel, játékgyártók már nem ismernek már határokat és pofátlan módon még csinálják is. Én már csak PS3-ra várok, megvárom melyik a jobb cucc, és aszerint döntök. Elegem van ebböl a helyzetből már, nem lehet anyagilag bírni :(
  • tnm #3063
    ez egy optimalizálatlan bug-os szar....
    Nagyon szeretem a szériát, de az hihetetlen, hogy max egyszer válthatok képernyő-beállításokat játék indításonként, mert a következőben már kiakad. vagy, hogy a ablakos menütől (SP/MP stb...) leáll az egér és csak CAD-ra hajlandó újraműködni /ilyenkor is csak azért, mert a menü háttérvideója kiakad/

• KeKKSZike
    6600GT-n nagyon jól megy a játék, 1024*768-ast is bírja!
  • kryst
    Ehez a játékhoz esetleg nem lesz majd magyarosítás, nem tudjátok?Meg ebből a játékból, ha jól tudom van egy DVD9-es változat és egy sima DVD-és.Mi a különbség a kettő közt?
  • mila69en
    ez a játék messze nem next-gen:) éppen tegnap játszottam havernál a gears of war cimű játékkal na az már next-gen olyannyira hogy bár mindig is rüheltem az X360-at mert pofátlan modon ráírták, hogy next-gen konzol aztán meg lol ugyanazok a gamek jöttek ki rá mint pc-re ahol current gen ként vólt jelőlve.... nah nem is ez a lényeg hanem az, hogy azóta mióta toltam a gears of-al az állam ott van a szomszédba és jövő héten megyek is veszek egy X360-at:)

sry ezmár kicsit off volt
  • vgvg
    Sziasztok!!!

Lenne egy oriási problémám,segitségeteket szeretném kérni!!

Tegnap este felraktam az SC:DA-t,simán is ment minden,jot játszottam vele(a YASO progit inditottam inditás elött),azonban ma meg nem indul el:(

hiába inditom el,felismeri az emulátort és nem müxik..

Segitsetek plz!

Előre is köszi
  • dienesoft
    sőt, ilyen a másik a Ubi-s játék is , a Dark messiah, az meg swappol mint az őrület. Annak meg kell 2gb ram...na persze, de igaza van CitizenX-nek télleg itt járunk mosmá a PC piacon?
  • CitizenX
    Na, nekem is 6600 gt-m van, és a demót kipróbálva szintén azt mondom, hogy a pc-s játékfejlesztők nyugodtan elmehetnek a búsba.

Önbeismerésként is mondom, hogy az ember képes elmebeteg összegeket kidobni az ablakon ahhoz, hogy legyen egy kb. középkategóriás gépe, azért, hogy fél év múlva elkezdjenek kijönni olyan játékok, amelyek körberöhögik a gépét. Ez egy vicc. Nem sírok, hogy nem fut a játék, mert szaggatás nélkül tolható. De: Messze nem azt a grafikát produkálja - demo alapján mondom - amit az ember elvárna. Tudom, hogy top gépeken (fél millás és csillagos ég kategória...) iszonyat szép a játék, láttam róla shotokat.

De tudod mit: Nem vagyok hajlandó évente kb háromszázezret költeni arra, hogy egy játék fusson is rajta és szépen is nézzen ki. Ne nézzenek már hülyének. És állítom, hogy az Ubi nem hozzá nem értésből adott ki egy ilyen optimalizálatlan, gépevő szart. Nem, hiszen az egyik legjobb banda a piacon.

Ezt kajak direkt csinálják. És mindig vannak, akik benyalják, hogy "na, most akkor irány a pcbót, és vegyük meg a 140 000 ft-s kareszt, ami tuti lesz fél évig..." Nos, én ebből a kosárból kiestem, befejeztem. Januárban szépen veszek egy box360-at, és a pc-s játékfejlesztők részemről azt csinálnak olyan érdekektől vezérelve, amit és ahogyan csak akarnak.
  • Omlás
    Komolyan mondom visszaolvasgatok pár hsz-t és csak értetlenül nézek ki a felyemből. Egyszer az a baj hogy hú milyen tré a grafika fú gagyi a játék bla bla bla.. Most meg azon meg a hiszti baszus hogy mi az hogy SM 3.0 -ás VGA kell minimum. Baszus ez a game nevezhető nextgen gaménak és el kell fogadni valamitz valamiért nemtom itt tényleg azt hitték egyesek majd a CrySisel is eljáccanak egy jóöreg Gef4 el ?Várható volt hogy a VGA követelmények az új játékoknál elég magasra teszik a mércét ez van. Mellesleg megjegyzem én is elég rég óta vártam a játékra mégsem tudom kipróbálni 6600GT-m elkerült a háztól újgépem meg még nem érkezik meg egy pár hónapig... EZ VAN.
  • Tomy Lee
    Uhh,sorry a sok Szmájlik-ért:(
  • Tomy Lee
    Bocsi,most olvasok lejebb is és látom Wargesz azt sem tudja Notija van e vagy sem #3039 + #3040
    Hát,hogy tudná megfejteni,hogy milyen a Grafikai megjelenítője?
  • Tomy Lee
    Nekem is van egy ilyen kártyám mint neked Notebook-omban.X1600 512mb SM3-om támogatással!!Iszonyat profi kis kártya,jobban meg vagyok vele elégedve mint az asztali számítógémpemben az X800gto-val!Igaz notebook-omban dualcore és 4gb ram mellett működik a kártya de nincs is játék amivel gondom lenne hála istennek.Splintert is futtatom már csak le kellett vennem a Codec pack-ot mert Crash-elt tőle.SM3-as kártyád van!!
  • Balumann
    februárba meg kijön a Test Drive unlimited, annak meg már 6800 -as a minimum... az új unreal motornak is 7600 az ajánlott kártya. Köv év elején meg már ott a directX 10 is, lemennek az árak. Nem látom értelmét, hogy most vegyek egy 6600-ast. :( Főleg hogy pénz is kéne rá.
  • hykao #3051
    Mondom vegyél egy 6600-ast, más megoldás nincs.
  • Balumann
    hm most látom, hogy kijött egy olyan játék, hogy RoboBlitz. Unreal 3-as motort használ, és az is támogatja az sm2 -t. (bár sajna az ati 9600 pro-t már az se, úgyhogy erről a játékról is lemondhatok attól tartok egy jó ideig, mégha patch kijönne sm2-höz :(
  • GeneralsHungary
    Realtek alaplapi integráklt 7.1-es. Yasu az pontosan micsoda?
  • kill3r21
    igen..hangproblémám volt...ha nem a yasuval inditottam!de utána jó lett viszont az optionsba nem lehet állitani a hangot!
  • hykao #3047
    Milyen hangkártyád van?
  • GeneralsHungary
    Most próbáltam a demot, és valamiért nincs hangja a játéknak.

Valaki találkozott hasonló problémával?
  • Wargesz
    nekem meg egy serviz :D
  • Balumann
    pont most akartam elkezdeni letöltein
  • Balumann
    Mozilla-val én még mindig a régi bannert látom, semmi felirat meg link, csak a kép :S IE-vel már jó

Kezd egyre több dolog szarakodni a gépemen. Jöhetne már végre a windows vista :S
  • Wargesz
    Aszem :D
  • Wargesz
    Nem
  • zsakosfrodo2
    ipróbáltam a Demot (multisat). Potosabban, fölöslgesen letöltöttem, de legalább már tudathatom, hogy a demonak a követelménye szintén az SM 3.0, szal aki reménykedett mint én, annak csalódást kell okozzak. Egyelőre ez sem megy SM 3.0 nélkül.
  • hykao #3037
    Ez notebook?
  • Wargesz
    Akkor csatlakozok a várakozok listájára :D
    Na akkor köszönöm szépen fiuk hogy segitetek legalább tudom hogy mi a problemsz :)
  • zsakosfrodo2
    Ha nem támogatja, azért nincs még vége, majd ha kijön a patch, ami megoldja az alacsonyabb Shader Model támogatást a játékban, majd akkor tudsz vele játszani. Mindenki ezt várja most (többnyire -.-).
  • Wargesz
    Hát azt írta a Eszközkezelö a videokártyához
  • Wargesz
    Hát akkor elvileg nem támogatja a sm 3.0 és most akkor kész enyi vége ? .....
  • hykao #3032
    Ha ez a videokártyád, amit a #3016-ban írtál, akkor nem tudja az SM 3.0-t.
    Mi ez, valami notebook?

@Balu: megnyugodtál? Benn a FAQ linkje a bannerben! :)
    (köszönet érte Rage-nek!)