Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csuhai G
És ha nekem jól megy a játék, elindul, játszhatok vele, stb, akkor érdemes megvárnom egy rendes törést vagy végigjátszhatom ezt? Szóval inkább úgy kérdem, hogy a játékmenet a késõbbi verzióban nem fog változni ugye? <#szomoru1>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Adam II
Akkor még miért nem kapható?

zsakosfrodo2
Minenki örülne, ha télleg pre verzió lenne, de annyira korán jött, hogy végülis van benne ráció, hogy ez csak vmi "elsõ" változat, amit vhogyan megszreztek, és feltörtek. Majd meglátjuk, lehet hogy a megjelenés napján megkapjuk a 4.5 Gb-os Splinter C DA-t, valamint nem csak a SM3.0-át támogatja.... áááábrándozni szép dolog. 😄 De lehet hogy igaz leszen, majd meglássuk, bízzunk a csodákban, mert csak egy biztos az életben az pedig az Unikum.

mila69en
hát várhattok még😄DD bár ez tuti, hogy a végleges EU-s verzió de azért ti várjátok meg a véglegest😊 a mostanit meg törõld is le😄DDDDDDDDDD Europe: October 30, 2006 US: November 9, 2006 ez van a megjelenéshez írva az IGN-en

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

hykao
ehh... 😮
NEOreg3
a legjobb ha csak a célszemély(eke)t ölöd meg

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Csuhai G
Basszus ezt nem mondod komolyaaaaaaaan.....most ezért töltöttem le majdnem 9 GB-ot? <#wilting><#wilting>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

milyen pálya jön a havas-jeges után?de ennak játéknak az a lényege hogy mindenki kit kinyirsz mert én ezt csinálom ls csak 60%.
Balumann
lehet azért nem törifel még a reloaded akkor?

hykao
Az mindegy az a kép, mert nem jelenik meg se töltéskor se semmikor, szvsz az is csak egy maradvány...sztem ez sajnos a végleges verzió. 😊
nekem nem akar elindulni azt ir egy hiba üzit
húú gyerekek, ez még nem a teljes verzió.
ez a pre release, sztem. amit a gamestarosok is kaptak
menjetek bele ebbe a mappába, és ott van egy kép:
C:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\System\Videos\pre_loading_pc
úgyhogy ez nem a végleges verzió

hykao énis ugyanezt mondom 😊

hykao
Ha kissé visszagörgetsz, láthatsz elég képet arról a pályáról! Már többen is raktak le.
Vagy neked csak kifejezetten Maxtreme-tõl jó? 😊
wow, msot olvasom 😄 na ezt megcsinálom 😄

grebber
Maxtreme: Tegyél be légyszives képeket a havas jeges pályáról!!

Next PC upgrade: 2022

hykao
Hát a képeiden látszik, hogy nem élsimítottak. De azt sem értem, hogy miféle SHADER OPTIONS-ról beszélnek ezek. Szerintem ez a szöveg még a CT-bõl maradt a readme-ben... 😊

Mi van a ruhákkal meg a poroltóval már? Senki nem emlékszik rájuk? 😊
engemet meg az idegesít qvára, hogy amikor kilépek a játékból, fél órát kell még várnom, hogy leteljen az intro :@
rohadtul idegesítõ

Hmm. Sry a 2 üziért, de én csak egyszer nyomtam rá a mehetre, szal nemtom miért van...

Amúgy a menü az vmi borzalom. Meg miazhogy nem lehet feliratot beállítani? hmmm. Ezt egy patch csak orvosolni fogja, különben a magyarítás is bonyolultabb lesz...

mila69en
nah atirtam 0-ra erre vissza rakja 4-re😄 bezzeg én semmiféle 4x-es simítást nem tapasztalok😄DDDDDDDDDDDDDDDd

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Az csak úgy fut a háttérbe, ha rákattolsz 2szer. Azt utána ha elindítod a gamme exéjét, akkor elvileg elindul. Legalábbis nekem igen.

Ha neked nem megy akko nézd meg, hogy jól fel van-e rakva az sptd 1.35 meg a daemon 4.06ba variálj, pl. nekem all options onon van a többi defaulton (ahogy a progi beállította).

Stb.

de a yasus mi a rákra jó nekem semmit se csinál csak a helyet foglaja ?
amúgy nekem sem megy a YASU.exe-vel.
ááá, te is mindenhol ott vagy? xD
le tudod tölteni,mert feltettek egy linket:YASU.exe #2266
örülünk...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

"A JÁTÉK CSAK SM 3.0-ÁT TUDÓ VIDEOKÁRTYÁN HAJLANDÓ ELINDULNI!!!"
Aztamindenitdedurva! Nem gondoltam, hogy már ebben az évben lesz olyan játék, ami meg se moccanhat a gépemen 😮 Szerencsére ez pont egy olyan játék, melynek egyik részével se játszottam, és nem annyira érdekel. De azért csak leírom ide eme felháborodásomat 😄
GoKu x
azért ennyire ne legyetek segítõkészek!!<#gonosz1>

hykao
1.1 + AA max. a CT-ben van, itt sajna nincs...
nekem is e problémám 😞
ugyan ez volt írva a chaos theory reamejében is😄, szal nem fogsz találni shader optionst😊. de a lényeg érthetõ.. de ha ígysem megy, akkor marad az 1.1+AA

hali,nem tudja valaki megmondani hogy hogyan lehetne elindítani a gémet mert most értem haza és mostanra is jött le,feltettem de nem megy és semmi crack semmi az a yasuvagy mi meg baszik csinálni akármit is... ne mtudna valaki segíteni hogyan tudom elindítani????

tom hülye kérdés de nem tom elinditani milyen progi val indul el van hozá valami de az semmire sem megy nálam mi vel kéne elinditani ?
hykao
Ehh, hol van itt SHADER OPTIONS???
hykao
Természetesen HDR kikapcsolása mellett próbáltuk az élsimítást, de semmi...
HDRt és antialiast nem lehet egyszerre alkalmazni.. olvassatok readme-t 😉

Q: I can't change antialiasing because it's grayed out and says "Disabled".

A: If you have HDR rendering enabled from "Shader Options" antialiasing will be
always disabled. This is a hardware limitation of current graphics cards and
there is nothing we can do to enable it.

GoKu x
vki összefoglalná nekem röviden h mi történt 12:00 óta?? (pvt-ban) vagy tõlem itt is. elõre is nagyon szépen köszönöm.

hykao
De arról csacsogjatok, nektek volt-e a szekrényeknél a sarokban poroltó meg ruhahalom!!!???
mila69en
hm..... érdekes nekem ez alapból 4-en van

nekm sincsen ki akartam tömöríteni a raral de nem ismere a fájloka és ezért total com. tömörítettem ki az 00 volt egy mdf és azt kihúztam de mds nyista
hykao
De arról csacsogjatok, nektek volt-e a szekrényeknél a sarokban poroltó meg ruhahalom!!!???
hykao
Már kipróbáltam, semmi haszna! Visszaállítja 0-ra minduntalan. Ha driverbõl erõltetem rá, akkor szétdarabolódik a kép totál szarrá...
mila69en
na ezt meglesem😊

találtam egy ilyen sort a SCDA-Offline/System/SplinterCell4.ini -be
FSAADegree=0 ez lenne az élsimitás ha jól tudom <#nemtudom>
valaki ha teheti próbálja ki nekem már nincs annyi idõm....

mila69en
felkellet raknom mert attol folyt ki a szemem, hogy nem láttam semmit😄

szerk: bár a képek készítése óta már vissza vettem egy 5-ös el😄

ati2002 ultrabig thx, életet mentettél #D. kösz szépen, nem tudom nekem miért nem volt mds... :>

hykao
Hát igen...de azért a te képeid is elég szemfolyatósak. 😊 (túl nagy a fényerõ)
Senkkik
amugy a multiban át lehet állítani vhogy a grafikát?

mila69en
nem is értem, hogy a készítõknek nem folyt ki a szeme:/ mikor nem tették kompatibilissá az élsimítással pedig az egyig legtöbbet érõ efekt

ati2002
Pack letöltés. Akinek kell az mds fájl és a YASU.exe .

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----