Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
ez a pre release, sztem. amit a gamestarosok is kaptak
menjetek bele ebbe a mappába, és ott van egy kép:
C:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\System\Videos\pre_loading_pc
úgyhogy ez nem a végleges verzió
Vagy neked csak kifejezetten Maxtreme-tõl jó? 😊
Mi van a ruhákkal meg a poroltóval már? Senki nem emlékszik rájuk? 😊
rohadtul idegesítõ
Amúgy a menü az vmi borzalom. Meg miazhogy nem lehet feliratot beállítani? hmmm. Ezt egy patch csak orvosolni fogja, különben a magyarítás is bonyolultabb lesz...
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Ha neked nem megy akko nézd meg, hogy jól fel van-e rakva az sptd 1.35 meg a daemon 4.06ba variálj, pl. nekem all options onon van a többi defaulton (ahogy a progi beállította).
Stb.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Aztamindenitdedurva! Nem gondoltam, hogy már ebben az évben lesz olyan játék, ami meg se moccanhat a gépemen 😮 Szerencsére ez pont egy olyan játék, melynek egyik részével se játszottam, és nem annyira érdekel. De azért csak leírom ide eme felháborodásomat 😄
Q: I can't change antialiasing because it's grayed out and says "Disabled".
A: If you have HDR rendering enabled from "Shader Options" antialiasing will be
always disabled. This is a hardware limitation of current graphics cards and
there is nothing we can do to enable it.
FSAADegree=0 ez lenne az élsimitás ha jól tudom <#nemtudom>#nemtudom>
valaki ha teheti próbálja ki nekem már nincs annyi idõm....
szerk: bár a képek készítése óta már vissza vettem egy 5-ös el😄
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----