Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Én csak egyel találkoztam, és csak egyszer volt váalsztási lehetõségem, de az utána következõ rész túl vontatott és nyögvenyelõs volt, hogy megint nekivágjak. Most lehet nekidurálom magam hardon, majd ott kitapasztalom.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

hykao
Na itt vagyok.

A képek közti különbség: az árnyékosabb és a poroltós+ruhás HARD fokozaton készült, a kevesebb árnyékos poroltó+ruhák nélküli meg EASY-n!
Érdekes, mi? Ja, és az nem csatt, hanem egy gránát, azért van ott mindkét képen.

@Hmuda: Sajnálhatod, hogy nem eleve HARDon nyomtad. Ki tudja a ruhán, poroltón, árnyékokon, égbolton és az AI-n kívül mivel másabb még a HARD fokozat, mint a többi... 😊
Amúgy végigjátszottad minden befejezési lehetõséggel? (azt hiszem minimum 3 féle befejezés van)

kis SPOILER: a legelején ugrás elõtt elolvastátok Sarah levelét? 😊
Hmuda
Amúgy valaki nem tudja hogyan is kellene használni a megnyitott gadgeteket? Nekem már egy rakás cucc meg van nyitva, de egyik se akar megjelenni a felszerelésemben. Se a fejlesztett hackelõ szoftver, se az automata lockpick, se a többféle gránát, semmi.

Amúgy másoknál is elõfordult már, hogy egy széf feltörésénél akárhogy nyomom az iránygombokat, az fenének se akar megmozdulni a pöcök? Eddig a széfek minimum háromnegyede bugos ilyen téren.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

McW
Szerintem ne szépítsük. Sajnos úgy szar ahogy van. Hozzáteszem, ahogy te is mondtad, a SP sorozathoz képest. De tök mindegy, mert a végeredményen nem változtat... sajnos.<#szomoru1>

Mess with the best, and die like the rest...

Seth
a KKK-s képen az az arckifejezés halálos 😄

PSN ID.: Beegabor

Hmuda
Amúgy végigvittem. Nyugisan játszok, erre mint derült égbõl a villámcsapás, bevágja nekem az utolsó pályát. Minimális dramatizálás, nuku emlékezetes finálé...nem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Credits alatt megy egy élõ TV közvetítés hangja, ahogy elmesélik hogyan vadásszák le a JBA maradék tagjait és hogyan szökik meg Sam, de kép nincs mellé, csak a hangokból lehet következtetni, hogy mi is történik tulajdonképpen. Hihetetlen, hogy mennyire össze van csapva a vége.
Ha tömören össze kellene foglalni a véleményem: a sorozat többi tagjához képest rövid, bugos és közel nem hagyott bennem olyan mély nyomot mint az eddigi részek. Ha egy átlagos játékként tekintünk rá akkor jó, sõt nagyon jó. De én nem tartom méltónak az eddigi részekkel egy lapon emlegetni. Nekem ez a sorozat fekete báránya. Ami a multit illeti: a versus engem eddig se érdekelt, szóval az, hogy mennyire van lebutítva azt majd a többiek eldöntik, de az amit a coopról eddig hallottam (egy síma versus merc botokkal) az tömény szégyen.

Egy figyelmeztetés mindenkinek: nem tudom, hogy azért adott be egy extra pályát mert úgy játszottam ahogy, vagy alapból is bekerül, de senki ne lepõdjön meg ha a stáblista lepergése utáni pályán rögtön kezdéskor az arcába vágja a "mission failed" feliratot, anélkül, hogy a kisujját is mozdíthatta volna. Gondoltam jobb ha mindenki felkészül erre.

Egyetlen dologban reménykedem: hátha valami csoda folytán ez csak valami béta verzió...de ennek az esélye nulla. :-(

Képek. Nem, nem ilyen fényerővel játszom, PhotoShop utómunkálatok által lett ilyen, hogy lehessen látni is valamit. :-)
A hajó kaszinója egy fedezék mögül.
Samu eszmét cserél Lamberttel.
A feleslegesen túlefektezett thermovision.
Vajon észrevettek? <#idiota>
Pedig én csak regglizni akartam...
BUG: dupla ajtó. A nyomigyerek az egyiket kinyitja, de a másik zárva marad. Órákig nézhettem volna ahogy gyalogol bele az ajtóba, de megsajnáltam és megszabadítottam a szenvedésétõl.
A hajó napozóterme.
Hány éves a kapitány? VÁLASZOLJ!
No ezt most asszem kupánütöm.
Csak nem hagyják, hogy nyugodtan megreggelizzek.
Pizzát szeretnék rendelni házhozszállítással. Olyan hozza akiért nem kár.
Samunak se kell fizetnie a szaunáért. Csak bemászik és máris izzad mint a ló.
Emil bácsi.
Emil bácsi. #2
A KKK örömmel felvenne a tagjai közé.
Igaza volt Grimnek. Samu tényleg öregszik.
!SPOILER! SWAT benyomul.
Gyere, mutatok valamit.
Ladder to heaven...
Kezdem érteni a bugok okát...

Megoldottam,tenx azért.
Ilyesmi probléma volt,de akkor hogyan lehet ebbe a vacakba élsimítást varázsolni,mert ugye nem nagyon van benne?

Mi a rák? Most nézem eltûnt 3 hsz.

Amúgy elég sok bug van a gammába. Olyanok is, ami egyszer-egyszer jelen van aztán nem. Pl. a börtönös pálya végén mentem ott ahol van a pálya végén a helikopter, és nézem, hogy ugyanazon a ponton jobbra-balra megy a helikopter.

A katona meg egyenesen sétál bele a korlátba. Azt lemegyek és a sarokba áll a csávó egy helybe és nem történik semmi ha odamegyek.

Aztán amikor másodszorra errementem (újratöltés után) már minden a helyén volt!

Hmuda

Te én most kissé belemélyedtem (no nem nagyon csak Izlandon bóklásztam tovább egy kicsit...), és HARD fokozaton nekem nem tûnik egyáltalán butábbnak az AI, mint a CT-ben. Sõt, nekem úgy tûnik, hogy nehezebb lett. Már nem csak akkor vesznek észre, ha tök közel vannak, mégha teljes sötétségben vagyok is, és a legkisebb mozdulásra, lépészörejre is egybõl felfigyelnek, stb. Te HARDon nézted?

Én normálon kezdtem neki, mert hardon csak akkor ha ki vannak tapasztalva a pályák és ha úgy kezdek neki, hogy 100% alá nem megyek. De van egy olyan sanda gyanum, hogy ez az utóbbi most el fog maradni.

Ronda... Pfujjj.

dante3
yasu.exe-re katt, bejön egy ablak:azt ott hagyod nem bezárni!!!!
utána a játék iconjával indítod! Ja és közben a képfile a daemonba mountolva van, összes emuláció bekapcsolva! mennie kell ,ha tudja a vga-d a SM 3.0-át.

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

PuMaa
frissítsd a vga drivert szerintem
tegnapelõtt jött ki új forceware:
Nvidia
ha így se jó akkor

Az Nvidia driverben kapcsold ki a globális beállításoknál az elszûrést! tett alkalmazás vezéreltre !

Asus A8N-SLI Premium | Corsair CMX1024-3200C2 2x1GB ram | DualCore AMD Athlon 64 X2 4400+ 2MB Cache | 2db SLI ben Asus Extreme N7800GTX TOP | Maxtor 160 GB SATA2 | Samsung 215TW 21\"

Starfighter
Amúgy, neked melyik nvidia driver van fent jelenleg?

MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória

ezaz!!!kínozz még bazzz....<#falbav>

Törölt felhasználó
Nálam ezt írja ki:
PuMaa
Csináltam pár képet én is elvileg max grafikán van !

Gépem az aláírásban.

Asus A8N-SLI Premium | Corsair CMX1024-3200C2 2x1GB ram | DualCore AMD Athlon 64 X2 4400+ 2MB Cache | 2db SLI ben Asus Extreme N7800GTX TOP | Maxtor 160 GB SATA2 | Samsung 215TW 21\"

Hello

Láttatok már ilyet???

ezt produkálja nálam,miután elsõ indításnál hibaüzenettel leállt.
Másodszorra kicsit feljebb raktam a grafot mert ronda volt,most meg így néz ki.
Már újra telepítettem de semmi változás,a beállításokat is alapra raktam de ilyen maradt.
Valaki tapasztalt ilyesmit,vagy tudja esetleg hogyan lehetne ezt orvosolni?
Köszi elõre is

Dj Xyberpunk
Gyerekek, nem akarom elkiabálni, de minden maxon az alábbi konfiggal, eddig hibátlanul megy (az elsõ sötét pályán egyelõre) 😊 (50-80fps)

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

Starfighter
Igen, igazad lehet. <#vigyor2>
Akkor nemtudom milehet, vmi grafikai bug.

MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória

Rage47
az sztem nem csat, hanem gránát
mila69en
lol tök jó hogy nem látok semmit😄 (sötét) de azért áruld mi a külömbség

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Starfighter
Hi! Egyszerûen csak forgatod a kamera állást nem? Mert az egyik képen (a hiányoson) ott van a ruha csatja a padlón. Szal, sztem csak más szögbõl van kimentve a két kép.

AtiRadish
Hát akkor szabad a gazda, mi a trükk??
Más emeleten voltál oszt ugyanaz a szekrénysor, csak ott nem volt poroltó??

Kandurex
<#zavart2>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hykao
Nem. Mondom, nem nyúltam semmilyen grafikai beállításhoz a képek készítése közben. 😊
Törölt felhasználó
Én hiába kattintok erre a Yasu.exe-re, nem történik semmi, igy indítani sem tudom mivel.
Kandurex
Várj, ha kikapcsolod a HDR -t, új részletek kerülnek be?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hykao
LOL, ugyanazon grafikai beállítások mellett:

poroltó+ruhák esete:

és árnyék témák:

az égboltról sajnos elfelejtettem összehasonlító képeket csinálni.

Na ki tudja mi a különbség? (ahogy írtam a grafikai beállítások ugyanazok voltak...) 😊
mikorra várható ehhez crack? mert nekem még mindig baszik elindulni 😞

grebber
Igen Maxtremetõl jó mert ahogy nézem 6600GT-n eléggé fos a graf a többi betett kép meg isten de más pályáról!

Next PC upgrade: 2022

zsakosfrodo2
Kipróbáltam én is,és az redmény ua mint Balumannál, nem indul sem a New Game, sem a Training.

zsakosfrodo2
Lámulni az szokott aki nem a témához ír. Inkább nem kommentelem tovább mert kapok egy sárgafelkiáltójelesháromszöget. Egyszerûen szégyen. -.-

nekem is kivágta a visual c++ runtime errort, csak nem tudom miért.. vki vmi megoldást?

Sland
Nagyon szép (Y)

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

mellékelnék de privát torrentoldalon olvastam...
lehet kamuzott a csávó,nemtom..csak olvastam azt gondoltam belinkelem...

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

hykao
Ehh, azt hiszem rájöttem a poroltó és a ruhahalom rejtélyére...elég lol...mindjárt jövök képekkel... 😊))
hykao
Az ilyen bemásolásokhoz forrás linket is mellékelhetnél, hogy lássuk a többi hozzászólást is... 😊
buldozer99
szép😄

Forca Barca

buldozer99
Ezt valaki probálja ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pls akinek SM 2.0-ás kártyája van

Forca Barca

Balumann
vagyis ezt akartam kipróbálni fél órával ezelõtt de nem indul már el 😞

törölt hozzászólás

Voltan
Akkor "elvileg" nem kell SM 3.0-ás kártya. Próba cseresznye.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Balumann
Nekem már el se indul a játék, indításnál is kiírja azt a must check, majd a C++ hibát.

buldozer99
engem meg te😄
most kérdeztem😄

Forca Barca

buldozer99
igen és akkor mi lesz?<#idiota>
nekem is angol tudásommal félre értendö

Forca Barca

hykao
ehh, megelõztél... 😊
hykao
A SplinterCell4.ini fájlban ezt a sort: "SimpleShader=False" át kell írni erre: "SimpleShader=True" és a madár szerint már menni is fog SM 2.0-ás kártyákon...
Voltan
Az ini file ban a SimpleShader=False -sorban False helyett True-t kell irni.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

hykao
Ne lámuljatok már bazz, nem lesz itt semmiféle késõbbi verzió.
Nem baj, hogy már egy ideje aranyra került a játék? (nyilván akkor vagy a sokszorosításnál csummantották ki...)

Az a kép a játékban jelenne meg, ha ez egy PRE változat lenne bazz...
-For those who dont have a SM 3.0 supported card, and want to turn it off and use SM 2.0... search for this file in your Spinter Cell folder

SplinterCell4.ini

open with wordpad, then find the line ...

SimpleShader=False

edit this line, change false to true, save the file, and you should have SM2.0 or shaders off.

-So you don't have a Shader 3.0 card and you can still play the game?

-yes, i tried it on an x850xtpe card on my other computer and it works fine, with simple shaders turned on...
-------
vki lécci forditsa le..mert én a "perfect" angol tudásommal lehet félre értettem :S

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;