6081
-
#3113 valószínüleg gyönyörű szépen:) -
rune #3112 Tom.Clancys.Splinter.Cell.Double.Agent.Repack.DVD5-NETSHOW
Játszik valaki ezzel a verzióval? Működik rendesen? -
#3111 http://www.webhallen.com/prod.php?id=64827
erröl a karival hogy fug futni erre cserélem a x850xt met
nem menözés csak nem voltsoha nvidiám -
#3110 ne a splinter cell4.exe-vel indítsd hanem a SCDALauncher.exe-vel úgy mennie kell a netshow-al -
vgvg #3109 leszedtem a netshow cracke-t és most meg runtime-ozik:'(:'(
Mi az isten kell ennek??
Nem segit itt semmi faq.. -
CitizenX #3108 Na, jövőre ez egy halott konfig. -
#3107 MSI K7N2 Delta 2 alaplap
AMD Barton 3200+
1 GB RAM (ebből már volt 512)
Sapphire X1600PRO 256MB -
#3106 Nincs elírva. Direkt lett így írva. Miért nem hinnéd, hogy 6200-on elindulna? Az nem tudja az SM 3.0-t? -
veri5 #3105 Szerintem csak pár embernek "bugos szar"... -
#3104 A banner kissé el van írva....nemhiszem hogy a GF 6200-as karit támogatná a játék ......(nV 6xxx) helyesebb lenne, ha 6600-at írnátok oda -
#3103 Valaki kipróbálta már a multiplayer demót? -
#3102 Nos én kb. 3 éve vettem utoljára alaplapot, procit és ramot. (de lehet, hogy 4), csupán videókártyát cseréltem. Azt kb. évente szoktam, vagy kétévente. (9800->6600->7800GS)
A procim 2600+AMD, az alaplap pedig KD-7.
A fő dolog a videokártya, ha valaki a játékokra fókuszál. -
CitizenX #3101 Egy alaplap, ami nem totál csőd, és gamereknek találták ki, 50 000 körül van. Egy vga, ahogy elnéztem, kb 100 000. Milyen gépet raktál össze 150-ből? -
#3100 Ezért került be a bannerba a FAQ??? -
vgvg #3099 tudnál adni plz?:)
-
#3098 hmm ezt a tippet még biztos nem mondták:
használj cracket!!! -
bcrics #3097 télleg bocs az offért de a Rapidsharehoz vki tudna ajánlani vmi fasza átejtő megoldást hogy ne kelljen mindig várni?? az anonymouset probáltam nem jó,és bocs mégegyszer de a tököm már tele van a várakozással, -
vgvg #3096 tudom,beinditom,kiirja hogy el van hide-olva a DT4.06-ám,és azt irja ki az SC hogy :"Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=1001&l=hu címen."
Pedig elinditottam a YASO-t..:(:(és az emulation is be van pipálva dt4-be szal,tnap este csomot játszottam vele,ma reggel meg már nem ment..:'( -
OLIII #3095 mindig kell indítani a yasut de csak egyszer, ha újraindítod a géped akkor a yasu beállításai törlődnek -
vgvg #3094 Azért köszi hogy ennyire segitetek... -
#3093 Szerintem túlzás ,hogy évente 300 ezerért kéne új gépet vásárolni.
Az én gépem egy éve lett újítva (proci,ram) a videokártya fél éves és minden játék megy rajta maxon (igaz ezt még nem próbáltam) és az egész kb 130 ezerbe került ,az újítás előtt két évig 1800as Celeronom 512 RAMom és Ati 9600-om volt és 2005-ig azzal is egész jól el lehetett evickélni.
Persze most emiatt a nextgen baromság miatt megkeveredtek a dolgok.
-
OLIII #3092 totálisan igazad van, csak úgy akartam magam kifejezni, hogy senkit ne sértsen, ezért nem veszek én minden évben új gépet -
CitizenX #3091 A Pc-s játékiparnak egy dolga van: Szelet adni a HW gyártók vitorlájába. Adják csak, aztán majd rájönnek, hogy vásárlórétegnek megmaradtak a hc stratégák, szimulátorosok, és annyi. A játékos társadalom, mondjuk 10%-a. Arra aztán építhetnek fél évente megújuló (értsd: kizsebelő) piacot... Amit mondasz, hogy ez tendencia. Igen, az. És nem kötelező követni. És ahogyan magyar és külföldi fórumokon látom, egyre erősebb az a tendencia, hogy a csóka, akinek van otthon egy 3ghz-s, gf7800gt, vagy mittom én milyen vga-ja 2giga rammal, az 6 hónap alatt kiszopja és lassan egy doboz felé fordul, amelyre vagy az van írva, hogy Playstation, vagy az, hogy XBox. Tendenciázzanak csak... -
Szolnokboy #3090 ok, sikerült, köszi :) -
OLIII #3089 OFF: De érted, ha nem sírnál, hogy shader model így meg úgy, nem megy, meg miért nem megy és a többi, akkor megkímélnéd magad az efféle hozzászólásoktól.
Másrészt mindaz amit írtál egyéni szociális probléma és úgy érzem nem ebben a témában a helye. ÉS már megbocsáss én nem azt mondtam, hogy vegyél új kártyát, hanem azt, hogy ez a tendencia és ez ellen SEMMIT nem tehetünk. Ha nem rakják bele a shader akárhány támogatást akkor nem rakják bele. A számítástechnika nem erről szól, hogy majd olyan játékot csinálnak, ami egy idős vid karin is megy. Mert ha így lenne akkor a cégek már összeomlttak volna. OFF vége (nem flém) -
Szolnokboy #3088 Geforce 6600, megnéztem a képeket, de nekem az első képen lévő opció nem szerepel a listában, a második képen meg nem tudom mit kell átirni :P help pls -
#3087 #2745 #2746-ös hozzászólásokban írtam a dologról. -
#3086 Játékon belül sehogy. Driverből lehetséges. Leírtam itt már többször is, hogy hopgyan, még képeket is mellékeltem.
Milyen kártyád van? ATI vagy nVidia?
@Balu: esetleg bővíthetnéd a FAQ-t ezzel a képfrissítési dologgal is. -
Szolnokboy #3085 hogyan tudom a monitor képfrissítését állítani játékon belül ? windowsban 85 Hz játékon belül pedig 60 (összehúzza a képet és kiég a szemem).
pls help -
#3084 Nincs, és legjobb esetben is csak a feladatokat, emaileket, infókat lehet majd magyarosítani - esetleg a .bikeket feliratozni, mert a párbeszédek ebben a részben mostmáér egyáltalán nem feliratozottak. (Hacsak nem lesz szinkronos fordítás ehhez is, mint a Pandorához volt) -
Joe1987 #3083 magyarosítás van a játékhuz? -
lollos #3082 Valaki leírná hogy mit kell csinálni a hajós jeges havas pálya legvégén ?
Seize the supertanker a quest neve. -
#3081 hát igen ez az egyik hátránya az lcd monitoroknak... -
#3080 Ne felejtsd el, hogy nem mindenki tud 1024x768-ban játszani. Jópár emberkének van 17"-os vagy még nagyobb LCD monitora. Na most ugye ezeknél csak egy natív felbontás van, amiben éles a kép. 17" 5:4-es moncsi esetén ez 1280x1024, de pl. az én 19" 16:10-es monitoromon 1440x900. Ilyen felbontásokon pedig már vissza kell venni pár dolgot még az én 7800GS-emen is, ha 4x-es élsimításhoz ragaszkodom. 6600-asokon meg pláne. -
#3079 nálam megkérdi pedig h engedélyezze-e -
#3078 FF 2.0-ám van, tökéletes -
#3077 Ja eszembe jutott mi a megoldás, felugró ablakokat engedélyezni kell, leesett ^^ (mozilla f 2-esbe elfelejtettem engedélyezni őket az sg-ről) -
#3076 Már látom az új bannert, de akármire kattintok a banneren nem történik semmi. Internet explorerrel működik minden, Mozilla-val nem jó :-( Más használ mozilla-t, és működik? -
#3075 jah valahogy mi is így vagyunk. De az még hozzá jön, hogyha nekem nincs grafikai látvány igényem, miért pont erre költsem amit esetleg tudnék? Ez a játék, és fejlesztések nagy szemétségek. Csinálnák meg úgy a játékokat, hogy egy + olyan beállítást tegyenek, amivel minden szar effektek nélkül ellehessen vele játszani, nem is kell beállítás. Még ha olyan graffal játszhatnák mint a splinter cell 1 volt az is jó lenne. De úgyse fognak attól tartok.
Ráadásul nem értem mi a francnak ez a next gen. A directX 10 -es vezérlés lesz a nextgen, mikor már nem csak a grafika lesz szép, hanem élet lesz tényleg a környezetben (szélhez alkalmazkódosan pontosan mozgó levelek, nem állandó víz mozgás, környezet mindenképpen változása. (hisz ha jól tudom ilyenek lesznek a directX 10ben.) De még a crysis is elfog futni egy Geforce 6600 Gt-n, vagy egy X800-ason........ Én ez miatt nem akartam kártyát venni, hogy majd inkább várok jó sokáig, addig játszok mindennel 800-asba alapon, majd 1 év mulva veszek esetleg egy dx10-es kártyát... Dehát min1 mostmár meglátom, hogy hogy lesz :( -
#3074 áh kösz, ezt nem is tudtam:))