Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
A képek közti különbség: az árnyékosabb és a poroltós+ruhás HARD fokozaton készült, a kevesebb árnyékos poroltó+ruhák nélküli meg EASY-n!
Érdekes, mi? Ja, és az nem csatt, hanem egy gránát, azért van ott mindkét képen.
@Hmuda: Sajnálhatod, hogy nem eleve HARDon nyomtad. Ki tudja a ruhán, poroltón, árnyékokon, égbolton és az AI-n kívül mivel másabb még a HARD fokozat, mint a többi... 😊
Amúgy végigjátszottad minden befejezési lehetõséggel? (azt hiszem minimum 3 féle befejezés van)
kis SPOILER: a legelején ugrás elõtt elolvastátok Sarah levelét? 😊
Amúgy másoknál is elõfordult már, hogy egy széf feltörésénél akárhogy nyomom az iránygombokat, az fenének se akar megmozdulni a pöcök? Eddig a széfek minimum háromnegyede bugos ilyen téren.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Mess with the best, and die like the rest...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy figyelmeztetés mindenkinek: nem tudom, hogy azért adott be egy extra pályát mert úgy játszottam ahogy, vagy alapból is bekerül, de senki ne lepõdjön meg ha a stáblista lepergése utáni pályán rögtön kezdéskor az arcába vágja a "mission failed" feliratot, anélkül, hogy a kisujját is mozdíthatta volna. Gondoltam jobb ha mindenki felkészül erre.
Egyetlen dologban reménykedem: hátha valami csoda folytán ez csak valami béta verzió...de ennek az esélye nulla. :-(
Képek. Nem, nem ilyen fényerővel játszom, PhotoShop utómunkálatok által lett ilyen, hogy lehessen látni is valamit. :-)
A hajó kaszinója egy fedezék mögül.
Samu eszmét cserél Lamberttel.
A feleslegesen túlefektezett thermovision.
Vajon észrevettek? <#idiota>#idiota>
Pedig én csak regglizni akartam...
BUG: dupla ajtó. A nyomigyerek az egyiket kinyitja, de a másik zárva marad. Órákig nézhettem volna ahogy gyalogol bele az ajtóba, de megsajnáltam és megszabadítottam a szenvedésétõl.
A hajó napozóterme.
Hány éves a kapitány? VÁLASZOLJ!
No ezt most asszem kupánütöm.
Csak nem hagyják, hogy nyugodtan megreggelizzek.
Pizzát szeretnék rendelni házhozszállítással. Olyan hozza akiért nem kár.
Samunak se kell fizetnie a szaunáért. Csak bemászik és máris izzad mint a ló.
Emil bácsi.
Emil bácsi. #2
A KKK örömmel felvenne a tagjai közé.
Igaza volt Grimnek. Samu tényleg öregszik.
!SPOILER! SWAT benyomul.
Gyere, mutatok valamit.
Ladder to heaven...
Kezdem érteni a bugok okát...
Ilyesmi probléma volt,de akkor hogyan lehet ebbe a vacakba élsimítást varázsolni,mert ugye nem nagyon van benne?
Amúgy elég sok bug van a gammába. Olyanok is, ami egyszer-egyszer jelen van aztán nem. Pl. a börtönös pálya végén mentem ott ahol van a pálya végén a helikopter, és nézem, hogy ugyanazon a ponton jobbra-balra megy a helikopter.
A katona meg egyenesen sétál bele a korlátba. Azt lemegyek és a sarokba áll a csávó egy helybe és nem történik semmi ha odamegyek.
Aztán amikor másodszorra errementem (újratöltés után) már minden a helyén volt!
Én normálon kezdtem neki, mert hardon csak akkor ha ki vannak tapasztalva a pályák és ha úgy kezdek neki, hogy 100% alá nem megyek. De van egy olyan sanda gyanum, hogy ez az utóbbi most el fog maradni.Te én most kissé belemélyedtem (no nem nagyon csak Izlandon bóklásztam tovább egy kicsit...), és HARD fokozaton nekem nem tûnik egyáltalán butábbnak az AI, mint a CT-ben. Sõt, nekem úgy tûnik, hogy nehezebb lett. Már nem csak akkor vesznek észre, ha tök közel vannak, mégha teljes sötétségben vagyok is, és a legkisebb mozdulásra, lépészörejre is egybõl felfigyelnek, stb. Te HARDon nézted?
utána a játék iconjával indítod! Ja és közben a képfile a daemonba mountolva van, összes emuláció bekapcsolva! mennie kell ,ha tudja a vga-d a SM 3.0-át.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
tegnapelõtt jött ki új forceware:
Nvidia
ha így se jó akkor
Az Nvidia driverben kapcsold ki a globális beállításoknál az elszûrést! tett alkalmazás vezéreltre !
Asus A8N-SLI Premium | Corsair CMX1024-3200C2 2x1GB ram | DualCore AMD Athlon 64 X2 4400+ 2MB Cache | 2db SLI ben Asus Extreme N7800GTX TOP | Maxtor 160 GB SATA2 | Samsung 215TW 21\"
MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória
Gépem az aláírásban.
Asus A8N-SLI Premium | Corsair CMX1024-3200C2 2x1GB ram | DualCore AMD Athlon 64 X2 4400+ 2MB Cache | 2db SLI ben Asus Extreme N7800GTX TOP | Maxtor 160 GB SATA2 | Samsung 215TW 21\"
Láttatok már ilyet???
ezt produkálja nálam,miután elsõ indításnál hibaüzenettel leállt.
Másodszorra kicsit feljebb raktam a grafot mert ronda volt,most meg így néz ki.
Már újra telepítettem de semmi változás,a beállításokat is alapra raktam de ilyen maradt.
Valaki tapasztalt ilyesmit,vagy tudja esetleg hogyan lehetne ezt orvosolni?
Köszi elõre is
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
Akkor nemtudom milehet, vmi grafikai bug.
MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Más emeleten voltál oszt ugyanaz a szekrénysor, csak ott nem volt poroltó??
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
poroltó+ruhák esete:
és árnyék témák:
az égboltról sajnos elfelejtettem összehasonlító képeket csinálni.
Na ki tudja mi a különbség? (ahogy írtam a grafikai beállítások ugyanazok voltak...) 😊
Next PC upgrade: 2022
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
lehet kamuzott a csávó,nemtom..csak olvastam azt gondoltam belinkelem...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nem baj, hogy már egy ideje aranyra került a játék? (nyilván akkor vagy a sokszorosításnál csummantották ki...)
Az a kép a játékban jelenne meg, ha ez egy PRE változat lenne bazz...
SplinterCell4.ini
open with wordpad, then find the line ...
SimpleShader=False
edit this line, change false to true, save the file, and you should have SM2.0 or shaders off.
-So you don't have a Shader 3.0 card and you can still play the game?
-yes, i tried it on an x850xtpe card on my other computer and it works fine, with simple shaders turned on...
-------
vki lécci forditsa le..mert én a "perfect" angol tudásommal lehet félre értettem :S
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬