Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Hát nekem volt, hogy miliméterekre került el és nyugisan végezte a dolgát (hardon). Nekem nagyon nem jön be. :-/

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

hykao
Azzal a zöld-sárga dologgal nekem nincs bajom. Végül is még ez is sok, hisz az életben nincs fényerõcsúszka... 😊 És HARDon azért még zöldnél is észrevesznek ha túl közel vagy, nem csak ha már hozzáértél az emberhez.
Valamint örülök, hogy alapesetben a HUD a lehetõ legkevesebbet takarja ki a képbõl.
hykao
SPOILER

Autóbaleset következtében meghalt az egyetlen még meglévõ közeli hozzátartozója, a lánya...így semmi félteni valója nem maradván életében, elvállalta az eddigi legveszélyesebb és legnehezebb munkát - beépülni egy bûnszervezetbe...(ezért kamuvádakkal börtönbe küldik - a könnyebb beépülést elõsegítendõ...)

Mondjuk nekem kicsit gyors léptékû volt a téma...
Az egyik pillanatban még a kötélen másztam felfelé, épphogy elérve a gépet a rakéta robbanása elõtt...aztán egy kis videó Lambert narrációjával, és már ott is álltam a cellámban - egy kis duma - és már téphettem is le falról a plakátot...

Szal örültem volna, ha lehetett volna kicsit még szüttyögni a sitten, a börtönlázadás elõtt...
Hmuda
Hát én még mindig azt mondom, hogy a látványosan lebutított lopakodás miatt nem túl meggyõzõ. Ha zöld akkor nem látnak, ha sárga akkor meg látnak. Nincs átmenet és ez engem nagyon lehangol. Nincs az, hogy az õr keres és nem tudsz már jobb helyre bújni csak egy olyan sarokba ahhol egy kicsit magasabb a fényérték és imádkozol, hogy elég legyen a sötétség. Itt meg vagy látható vagy, vagy nem.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

valaki plz segítsen hogy miért írja ki indítás után h runtime error?

Mayday
Hat, en is erzek hasonlot uj jatekokban, mintha szandekosan rosszul optimalizalnak, vagy mittudomen. Sokkal szebb jatekok elfutnak, aztan csinalnak nehany ujat, es szaggat a fullos konfogokon. Ezt ugy altalanossagban mondom, az uj Splinter Cellt meg nem probaltam ki. De szerintem pl a FEAR is indokolatlanul sokat igenyelt.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

hykao
Hát gondolom úgy vélekedtek, csak az érdemel teljes látványvilágot, aki HARDcore játékos. 😊)) Kérdés, vajon miben más még HARDon a játék a látványon és az AI-n kívül...

Amúgy az AI szted milyen HARDon? Én meg vagyok vele elégedve.
Rage47
áh köszi, tényleg, csak Calibration-ra kell nyomni😛
Tinman
Szánalom gyerekek.
Van egy 1 éves X850XT PE kártyám (GPU 540 MEM 1180), melyet 90.000 Ft-ért vettem. Gyönyörûen toltam vele FEAR-t + kieg, Call of Juarez, Just Cause (és nem ám low beállításokkal) és erre ez a foschtalichka el sem indul rajta!
Na ez a szánalmas, nevetséges megalol.

Emlékszem a Chronicles of Riddick is kb. ilyen színvonalú grafikával és karakterekkel rendelkezett és 1210-el tépett a VGA kártyámmal... ez meg... egy forintot nem ér a szememben az ilyen játék.

Még letölteni sem fogom, a legszánalmasabb az egészben az, hogy EREDETI Splinter Cell: Pandora Tomorrow járt a VGA kártyámhoz! <#levele>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Hmuda
Jah, nekem is ott volt, nem tudom, hogy mi is a céljuk ezzel a más fokozat = extra tereptárgyak dologgal. :-/

Amúgy nem lett 100%, mert valaki észrevett, csak a varázskütyüm elfelejtett jelezni, hogy valaki beazonosított...

hykao
Hmm, akkor ezek szerint két fülke van? Majd megnézem. Neked sikerült HARDon 100%-ra? És volt poroltó meg ruhahalom? 😊
Hmuda
HARD-on, persze. De mint mondtam, az elsõ felüljáró fülkéjérõl van szó. Mikor felkapaszkodsz rögtön lesz egy lépcsõ ami közvetlenül odavisz a töküres fülkéhez.

hykao
De ezt HARDon csináltad így? Mert nálam ott van egy munkás abban a fülkében, és nem mozdul az istennek sem!
hykao
Fényerõt és kontrasztot lehet menübõl (nekem pont jó az 50-50 - így elkülönül az összes fehér és fekete árnyalatú teszt-négyzetecske), AA-t nem - és ez utóbbit driverbõl sem érdemes ráerõltetni, mert sajnos nagyon úgy néz ki nem kompatibilis a játék vele... 😞
Hmuda
Én így csináltam:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mikor Johnt kinyírják (idáig elég egyszerû a 100%) akkor ugyebár felmásztam a sárga emelvényre, annak a lépcsõjén le, ennek a vezérlõfülkéje üresen állt, átállítottam, a végére futottam (volna ha egy bug miatt nem tünt el volna a talaj a lában alól, szóval sokkal inkább az oldalán függeszkedve odakapaszkodtam), lámpa OCP-vel ki, fel a csövön, el a végére, kötélen le, megvárom míg a munkás elmegy (mert egy idõ után ráun), hekk, fel a létrán és usgyi.
Csak engem egyszer valaki észrevett, de a jelzõkém egyszer se figyelmeztetett ilyesmire. 😛

kill3r21
hi! de ez unreal engine ha jol tudom de nem az unreal 3.0 ugye?
Rage47
nézegettem jobban a graf beállitosokat...
AA-t nem lehet bekapcsolni?:S Brgihtness-t szintén nem lehet állitani a játékban??
amúgy most felnyomtam egy csomó minden high-ra, és kidobott exe hibával 😄 - 6600GT
hykao
Az elsõ pálya teljesítése után csak 50%-on zártam HARDon... 😞
-30%-ot kaptam, mert 6 ellenfelet eszméletlenné tettem, és -20%-ot, mert valahol megtaláltak egy testet...

Van néhány helyszín, ahol egyelõre ötletem sincs, hogy lehetne megcsinálni , hogy ne kábítsam el az ellenfelet (pl. védõsisakos munkás a rakétánál, amelyik "be van betonozva" abba a kis vezérlõfülkébe...)

Más is tapasztalta a részletesebb terepet, és árnyékokat, eget HARDon?
Harly18
Csak az irígység beszélt belõlem, mert én 3 hónap alatt sem vinném végig, annyira nincsen kitartásom 😊

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Hmuda
A credits utáni pálya neked is automatán failed vagy azt végig tudtad még játszani?

kirol
Jujj, az komoly. 😊
Egyszer nekem is sikerült erõbõl belerúgnom az ajtófélfába, az is kb ennyire volt sikeres.

hykao
Milyen nehézségi szinten nyomtad?
Hmuda
Vannak benne választási lehetõségek de a bizalom növelésén/csökkentésén kívül gyakorlatilag semmit nem érnek.

Az egyetlen komolyabb választás csak a legvégén van, de az is olyan lehetetlen helyzet, hogy csak ráztam a fejem.

hykao
Az ok, de ennyire csak az esõn, mint a képen... 😊
rorr
3 napja itthon figyelek .....
eltörtem a lábujjam .....
szerinted mit csinálok egész nap? 😊

rorr
motor!!!!!!!!
az nem avul el ilyen hamar + levegõn vagy 😊

Gépet tuti nem fejlesztenék. Hogy miért? Mert jön a Vista a directx 10-el. Ha most veszel egy dx9-es videokarit jövõre már nem nagyon fogsz boldogulni vele, hiszen a frankó grafikák mind dx10 alatt fognak virítani(szvsz). Nem beszélve a többmagos procikról/alaplapokról amiknek vészesen zuhan az ára.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Boconadi
Aha, csak az a nagy helyzet, hogy most nemtudom mi éri meg jobban. Vegyek egy új mocit, fejlõdjek felfelé nagyobb motor felé (250) vagy a gépet fejlesszem. Én nagyon érzem hogy nem érné meg hogy fejlesszem, de jobb lenne, többet tudnék szórakozni a gépemen. Csak azért kérdeztem. na sziasztok!
Harly18
Ennyi idõ alatt? Akkor nagy gémer lehetsz. 😄 A kérdés márcsak az, hogy megéri e végigvinni pár nap alatt. Én minél tovább húznám és élvezném a játékot, bár még el sem kezdtem 😊

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

rorr
Hát végigjátszottam......
vegyes érzések:
- grafika szép,csilli villi az ég rettentõ csúnya ha lekapcsolom a hdr-t szebb lesz.....
-bugok dögivel
-játékmenet halovány ....
Az eddigi részek leggyengébb darabja szerintem a Chaos Theory továbbra is az etalon Nálam összhatásában!
Inkább csináltak volna egy új persiát ezzel a játékmotorral (Unreal)
A gépigényrõl nem beszélek egy Ps3.0-t támogató 256mb vramos kártyan 1 gb ram 3 ghz körüli proci elég hozzá!!!
A legfontosabb a 256mb videómemória!
Köszönjük meg ezt a gyenge x360-as portolást!
A gamepad-et valaki tudta használni nekem nem sikeült sajnos!

mila69en
a havas pályán ahol felmászok a hajóra ott mit kell csinálni? voltam fent a toronyba valami rádiot bizergálni, bedobtam a altatós gránátot a ventilátornál de utána nem tudom mivan bementem az irányítóba ott elaludtak az emberek aztán kimentem valami konténert vitt kifele egy daru.... nahh aztán nem tom mivan már körbe jártam az egész pereputtyot de semmi:/

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Muki100
3 hónappal ezelõtt még 6-7 ilyen választásos pillanatról beszéltek mint pl. lelövöd a pilótát vagy nem, akkor ezeknek nyoma veszett?
amúgy benne van a shanghai pálya? az, amikor megy a tûzijáték a háttérben? Mert az úgy volt hogy xbox360 exkluzív

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

mila69en
nem csak az esõben csillognak az emberek😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

valaki pls írja le egy spoilerben hogy miért csukták le Sam papát, még nem tudtam letölteni a játékot ergo kipróbálni sem, de nagyon kíváncsi vok mi vezetett idáig 😊 köszi

hykao
Nem a verejték veri õket, hanem az esõ...ha nem tûnt volna fel, az esõben állnak a madarak... 😊
Mayday
Te tudod, hogy mennyit er meg neked az, hogy jatssz az uj jatekokkal.

Nekem ugy erzem, megerte befektetnem a jelenlegi gepembe, elvagyok vele, nem az elerheto csucsminoseg, de minden nagyon szepen elkocog rajta az ujak kozul is.

Ha szeretsz jatszani, mindenkeppen megeri, de mindenkinek mas es mas, hogy mire van penze, es "mi eri meg".

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Boconadi
De jó hogy nektek megy 😞😞😞😞

Kedvenc játékom az 1-et vagy 50x végigtoltam, de már a 2sem ment az mx440 miatt. Talán cserélnem kéne videókarit? Megéri fejleszteni a gépet hogy játszhassak újabb játékokkal szerintetek?
ati2002
Ez már ilyen nextgen effekt.<#idiota>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Szépnek szép, csak olyan mintha mindenkit verne a verejték, vagy legalább is lázasak lennének 😊

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

GoKu x
nah! erre már én is azt mondom h annyira nem rossz. 😊

nagyon baró (Y)
elvileg mamár énis tolhatom a gamet :]

http://thenamelessphoto.com/

Végre elindult a cucc... ^^
Nálam megy szerencsére fullon 1600*1200-ben , és amilyen makker vok semmi ké, és hang hibám nincs ^^

ASUS M2N32-SLI Delux, AMD Athlon64 X2 4600+,2*1 Gb Corsair DDR2 800Mhz CL4,Geforce 7900GT,SB Audigy2,Chieftec 560W, Sennheiser PC160 SK,Logitech G5,Razer eXactMat,Samsung SyncMaster 1100p

bon
Ez másik rész, ehhez nem jó

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Ha már volt akkor sorry...

Splinter Cell Chaos Theory v1.04 Patch Contents

================================================================================

Overview
--------

Highlights of patch 1.04 include various fixes and minor enhancements.

Bug Fixes
---------

- Fixed divergence after restarting/quick loading with users using non-default control settings.

General Improvements
--------------------

- ATI Shader Model 2.0 support has been implemented.

Csak halkan, mert ez illegális...

nekem is ott csinálta elõször

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ati2002
A grafikára visszatérve, kipróbáltam 1280x720-ban, driverben adtam egy kicsit Digital Vibrance-ra, mert kicsit fakónak találtam a képet a játékban, és azt kell hogy mondjam, hogy egyszerüen gyönyörû lett. Mintha ebben a felbontásban alapba szebb lenne a grafika. Lehet erre optimalizálták az X360 miatt? Kicsit több szinnel egyre inkább kezdenek hasonlítani a két verzió képei. Feltoltam mindent, a framerate leesett 15-25 fps közé (még majdnem játszható is, de azért zavaró), viszont a látvány elképesztõ lett. Csináltam egy kis megaképet, 1,1 MB.
Kinagyítani! 😄

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

hello
olyan problémám lenne, hogy amikor a második pályáról ki szeretnék lépni, akkor rögtön kidob az asztalra és kiírja, hogy hibázt észlelt, ezért leállt.
+ amikor lépnék vissza, akkor meg art írja hogy nem találja a save game-t (de persze a loading menüpontból visszalehet tölteni, az elõzõ elsõ pályát)
valaki már tapasztalt ilyet?

hykao
Hmm, valamelyik külföldi fórumon olvastam, hogy állítólag a széfes bulira megoldás lehet, ha az egérrel kattint és görget a görgõvel az illetõ vagy valami ilyesmi. (már nem emlékszem pontosan mit írtak róla)
Hmuda
Nekem csak egyszer (Shanghaiban mikor a jegyzeteket kellett megszerezni), de pölö Emil széfje sehogyan se akart reagálni.

nekem ezt megoldotta azt hogy a jobbra vagy balra mellé nyomtam egy fel vagy le-t is és ugy ment 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent