6081

• hykao #3153
    Akkor ezesetben pl.: "megoldás az átállíthatatlan billentyűzet és egér gombokra"

(mondjuk én át tudtam állítani simán, nem kellett trükközni)
  • Grass
    Nagyon elakadtam, valaki segíthetne. A börtönös pálya után vagyok amikor elvileg beépültem a terroristákhoz és valami training-et csináltatnak velem. Az kész is van de utánna fogalmam sincs mit kéne csinálni, nem tudok leütni senkit, találtam egy kést azt sem tudom felvenni! Valaki pls help
  • Rage47
    felbontást ti sem tudtok állitani a demo multiban?
  • Balumann
    ja igen, lehagytam a címet, pontosabban a topicjának a neve a cím:
    *** UNBINDABLE KEYS/MOUSE BUTTON FIX ***
    :D
  • hykao #3149
    Te hol látod a szövegben ezt a szót? :O
  • hykao #3148
    HDR-t kikapcsoltad? Együtt nem megy a kettő 6600GT-n.
  • Balumann
    Ezt az ubisofton írták:
    I hate making topics with all caps and such but I'm sure people want to see this, since, like most folks, I was frustrated as hell that I couldn't set certain keys and mouse buttons through the in-game configuration menu.

If you want to customize your keys and mouse buttons to your own preferences, do the following:

- Start the game.
    - Select your profile. Reset the keys to their defaults.
    - Close SCDA.

If you skip these steps, any changes you make in the .ini will not work and you'll likely be unable to even move Sam, so make a backup of your original just in case.

Use Notepad or your favorite text editor to make changes to the following file:

(Again, MAKE A BACKUP)

\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\System\SplinterCell4User.ini

(not the SplinterCell4User1.ini file)

Go through and cut and paste the actions to the keys that you want to use.

Once that's done, save the file and run SCDA. Using this method, you cannot then change your keys using the in-game configuration screen .

If you happen to check the key configuration in-game, it will still show the defaults as if nothing's changed (WASD, etc.) but the keys you press will correspond to the actions you copied and pasted in the .ini file.

I know I'm a MUCH happier gamer now that I figured that mess out. Good luck.

-lehet hogy hasznos, ha az akkor lefordítom és beírom a faq-ba.
    Mondjuk nem értem mi ez, mert nem tom mi az az unbindable :D majd megnézem szótárba esetleg
  • Balumann
    jah. mindenkinek megvan a saját véleménye meg helyzete ezzel kapcsolatban, amit tényleg nincs értelme itt kitárgyalni. Inkább az ubisoftnak kéne panaszkodni, hátha tényleg kiad egy sm2-es patchet. :(
    Bár félek hogy ati 9600 pro-val úgyse fogok tudni vele játszani. mind1
    Tényleg itt felyezzük be a témát, hogyha valaki megtudja venni a játékot az mennyen és az ubisoft forumára írjon, bár ott van elég felháborodó üzenete.
    Én meg türelmesen várok. Tényleg ha kiadják a patchet akkor már lehet kijavítják azokat a játék bugokat is, és akkor mi már a javított verzióval játszatunk :))
  • grebber
    Patchet felraktam de élsímitást nemengedi bekapcsolni :(
  • hykao #3144
    Jó, mindegy. Tényleg zárjuk le ezt a témát. Nincs értelme erről tovább beszélni szvsz.
  • Balumann
    Szerintem meg nem ilyen egyszerű a helyzet...
  • hykao #3142
    A kép alapján erős a gyanú, hogy a peccseletlen verzió + élsimítás driverből együttálás eredménye látható... :)
  • hykao #3141
    LOL! Ugyanilyen táskaféleséget kaptam annakidején a játék ELSŐ részének speciális változatához!!! :)
    Mondjuk táskának nem nevezném, és arra sem igen sikerült rájönnöm, mire lehetne használni... :))) (azóta is az asztalomon pihen - egyfajta alátétként szolgálva...:D)
  • zsakosfrodo2
    A szegényebb osztály neked ezek szerint azt a réteget jelöli, akinek telik a már korábbi üzenetemben leírt (#3073) állapotok között megvenni egy olyan kártyát, ami ráadásul nem egy olcsó kártya. Nekem sokba kerül megvenni egy 25-28 ezer forintos kártyát, +10-15 ezer forint meg már egyenesen drága. Szal EZÉRT írtam, hogy ezzel, hogy másokat idegesítetek, hogy venni kéne kártyát, mert... NEM érdekel senkit! Hadd döntsük már el, hogy mit szeretnénk tenni oké? Köff...

(Uff, beféltem, a témával kapcsolatban nem írok többet...)
  • Wheeler
    Tény, kitolás h SM 3.0án hajlandó csak elindulni, de azért még sem akkora mint ahogy felfújjátok.

Mennyibe kerül egy 6600gt? 25-28 ezer forint, ami az elérhető kategóriába tartozik, szegényebb osztály is megveheti, és a 6600gtvel elvan az ember még 1 évig, ha nem fullon akar majd az alan wakel játszani...Ha 2 évig akar kártyát akkor ott a 7600gt +10-15ért. Itt az igazán kicseszés csak az X800 tulajokkal van, a többieknek már úgyis kártyát kéne cserélnie.
  • zsakosfrodo2
  • tnm #3137
    egészen addig, amíg jön az első:
    "nekem nincs Application Data"
    utána meg, hogy "miért nem tudták a Dokumentumokba, vagy az aktuális user-de rakni"
    esetleg megelőzve, hogy:
    "és ezt Te honnan veszed"
    így a felelőség sem az enyém...

de ha verekedni akarsz gyere ki az SM3.0 csillogású jégre
  • Hellsing47
    nem lett volna egyszerübb ezt beirni??? : "Documents and Settings\All Users\Application Data\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter
    Cell Double Agent\profiles

• tnm #3135
    jah és akkor magyaul is:

K: Hol találhatók a Profiljaim és a mentett játékaim?

V: Hogy támogassuk a Windows Csökkentett Felhasználói Hozzáférését, a profilok és a játékmentések a telepítési mappán kívül tároltak. Ha egy másik számítógépre akarod másolni őket, vagy biztonsági mentést akarsz készíteni róluk, akkor a windows meghajtón /általában ugye "c:"/ a
    "Documents and Settings\All Users\Application Data\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\profiles" mappában találod őket.
    Az Application Data mappa alapesetben rejtett, ezért célszerűbb, ha ezt a linket másolod be az intéző címsorába:
    "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Ubisoft\SplinterCell4\Save\"
    itt értelem szerűen lesz egy offline meg esetleg egy online mappa, nah azokban vannak a profilok, ha nem hoztál létre profilt, akkor is lesz ott SAMFISHER nevű mappa /mivel ez az alap profil/

jó, tudom, nem tükörfodítás, de szerintem pontosabb, meg egyszerűbb, mint az ubisoftos...
    esetleg FAQ-ba is lehetne #include-ni :)
  • tnm #3134
    readme sokszor hazsnos:

Q: Where are my profiles and saved games stored?

A: To support Windows Limited User Access, the profiles and saved games are
    stored outside of the installation directory. If you want to copy them to
    another computer or back them up, you will find them in the
    "Documents and Settings\All Users\Application Data\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter
    Cell Double Agent\profiles" directory. The Application Data folder is a hidden
    folder by default. To unhide it, open a windows explorer window, select Tools ->
    Folder Options. Select the view tab and in the advanced settings area, in the
    Hidden files and folders node, select the "Show hidden files and folders".

To copy a profile, copy the whole folder of the correct name. If you have not
    managed a profile in the Manage Profile menu in-game, there will be a default
    profile.
  • Sarapetike
    urainditotam és megjavult :)
  • burki6
    Le kell ütni/megölni mind az öt katonát a hajó végén (ahol le lehet menni a gépházba v mibe)
  • minimize
    mitől lehetnek "háromszög alakú" hibás részek a demóban nvidia g6800gt-n?
    legújabb driverek, plusz dx is.
  • lollos
    HAHÓ a hajós havas jeges pályában a seize the supertanker questbe mit kell csinálni??
    a választ megköszönném !
    pl választ!
  • kuci06
    Légyszi válaszoljatok a #3125-es üzire
  • Sarapetike
    igen a legujabb driver van fent
  • Balumann
    újabb video kártya driver fennvan? hang az tényleg valószínű akkor hogy a dvd 5-ös verzióba nincsen :/ még jó lenne 1-2 tesztelő, hogy tényleg az miatt van-e, és akkor beírom a faq-ba. Meg annak van hogy kínai a telepítője ugye?
  • Sarapetike

ez mitöl lehet a verziom Tom.Clancys.Splinter.Cell.Double.Agent.Repack.DVD5-NETSHOW
    ja és a multiban nem látszanak a skinek és nincs hang lehet hogy ezért kisebb :(
  • kuci06
    hol tárolja a mentéseket???ja és nemtudja valaki, hogy miért indul ujra a gép amikor a negyedik (teles)küldetés végére érek és töltené az 5-dik küldit?
  • Balumann
    faq -> minimum requirements! igen, csak windows xp (azért remélem majd vista-t is fog támogatni)
  • gta04
    Egyébként a SC 4 az csak XP-n fut?
  • veri5
    A tásak azért kell,h sam ne jöjjön ki belőle xD
  • Bence9292
    Havernak megy! És nyertem tehát az árát nem tudom megmondani. A boltba 10k, de nincs hozzá táska. Poszter az lehet, hogy van...
  • veri5
    Mennyi volt?10 k?
  • Smuge
    Szerintem várj kicsit, lehet üzemen kivül a rendszer ami becsekkolná a verziodat , esetleg beupdatelne. Mennie kell, főleg hogy eredeti..
  • Bence9292
    törölt hozzászólás
  • Bence9292
    Hello!

Nos a játék megvan eredetibe, de a multi mégse megy eredeti szerveren. Azt írja, hogy az update szerver nem található. És hiába rakom fel az 1.1-es patchet akkor se megy. Valakinek van ötlete?
  • Balumann
    beírtam, de megint nem tudok kapcsolódni ftp-n a doxra, úgyhogy ha jó lesz frissítem
  • Balumann
    lehet hogy azért is kisebb mert kivették a hangokat? :)
  • pirosBoci
    állitolag ez a problem dvd5-tel:
    hello i have totaly NO SOUND IN THE GAME tried everything new drivers disable eax hd nothing seems to work with the sound car that is a creative audigy 4 by the way