Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Az lehet, hogy direkt ilyen. A sima zártörésnél is meg-megakad némelyik pöcök - olyankor meg kell nyomogatni más iránygombokat, aztán megint mozogni kezd.
Rage47
amúgy a széfek kinyitása nálam is állandóan gondot okoz. nyomogatom a 3.egérgombot, akkor vmi miatt elindul végre :S
jah én elsöre a raksit probáltam, lehet h azért nem müködött, köszi!

hykao
Van zártörés lamellák (pontosabban itt pöckök) eltörésével is meg elektronikus zárak kinyitása kóddal vagy hekkeléssel - eddig ilyenekkel találkoztam.
hykao
Sokat segít a 3D-s térkép!!! No és ha figyeled, hogy mit dumálnak a füledben!

!!!SPOILER!!!

1. fülkében vezérlõpult
2. alul a rakétán elcsavarni egy kereket
3. feljebb a rakétánál meghekkelni a panelt
4. fel a középen logó kötélhez...
CalebJoe
Tényleg ebbe van h ajtó kód feltörtés?hackelés
még mindig jol jönne a segitség a rakéta kodjához...

hykao
Most, hogy így mondod úgy rémlik nem is két hanem három fázisa van a betöltésnek. 1 a mozgó bik, utána 2 a sötét és érthetetlenül sivár állókép (legalább a helyszínhez és a küldetéshez tartozó infókat ráírhatták volna, ahogy tették azt az összes elõzõ részben), majd 3 egy olyan szakasz, mint gyorsmentés-töltésnél is.

Gondolom az elsõ 2 szakaszban tölti be a pályát, a textúrákat, hangokat, stb...míg a 3. szakaszban csak az aktuális állást...

Lehet különbség betöltési idõben, ha valaki a játék installálásakor nem pipálta be a nagyfelbontású textúrákat. Hisz a nagyfelbontású textúrák 3x annyi helyet foglalnak, mint az alap kisfelbontásúak...nyilván ez a betöltési idõben is megmutatkozik.

Nekem még teljes betöltõdés után is meg-megakad mozgáskor egy darabig, amíg ki nem swappelgeti magát teljesen...
Rage47
jah ez tényleg érdekes h kétfajta töltése van 😊))
ezt mrá vártam... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

bakvarnyu
na es kit erdekel a kiado?

Hmuda
Lehet, hogy megint a HDR-t tölti. A CT-ben is ha be volt kapcsolva a HDR akkor a pálya betöltése után még vagy egy percig tökörészett "Caching SM3.0 shaders" felkiáltással (az AA hiánya mellett ez is volt az oka, hogy hanyagoltam). Csak mert a videós töltés idõtartama nagyjából megfelelne annak amit a régebbi részeknél megszoktunk.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ok..., de azért remélem érzed hogy ennek a "még letölteni se fogom" frázisnak a kiadó/fejelsztõ szempontjából az égvilágon semmi értelme? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hykao
Hát van egyszer egy .bik videó, ami alatt mutatja, hogy tölt - ez néha megismétlõdik párszor, majd jön egy sima állókép - szintén töltéssel...malmozok a gép elõtt egy ideig, majd betöltõdik...szal elég lassú...
Matthewpamer
nevetséges

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Rage47
többi részre nem emléxem már sajna h meddig tölt
Hmuda
Nálam is röhejesen hosszan tölt a többi részhez képest. Úgylátszik Montreálban tudnak programozni, Shanghaiban nem. :-(

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Tinman
Ugyanis meg akartam venni... de így még a sávszélt sem éri meg.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rage47
Attól is függ mit értesz hosszú idõ alatt😊Nekem nem tûnt annak, sokkal jobb, mint pl. a Dark Messiah-é😄 Amúgy majd lemérem legközelebb pálya betöltéskor 😊
hykao
Aham, szóval arról bölcsen hallgatott, hogy hogyan indította el...
hykao
Sajnos nem.
hykao
Egyébként a betöltés nálatok is hosszú ideig tart? (kivéve állás mentés-visszatöltés)
Matthewpamer
A JÁTÉK CSAK SM 3.0-ÁT TUDÓ VIDEOKÁRTYÁN HAJLANDÓ ELINDULNI!!! (Minimum nV 6XXX vagy ATI X1XXX)

AMD 3700+ 1 giga ram X850XT és nem fog elindulni?😄

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

hykao
EASY-n is? Én EASY-n és HARD-on próbáltam többször is, és csak HARDon volt ott a poroltó meg a ruhahalom (valamint az alvó csóka ágya körül a földön szétszórt papírlapok), illetve csak HARDon voltak mindenhol árnyékok és dinamikusabb az égbolt. Direkt kipróbáltam többször is, és mindig megnéztem az aktuális grafikai beállításokat - melyek ugyanazok voltak mindahányszor.
burki6
huh kössz!
erre nem is gondoltam...<#falbav>
De már megy is a game.
Még1x kösz hykao <#worship>

mike0013
azt irta, hogy SM2-eset tudó videókártyájával minimum grafón tudott játszani vele... de elég sok infót tudott, meg mindent ami magáról a játék elindításáról szól...

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

hykao
Ilyen van az elsõ pályán is. Egy részen át lehet simán sétálni a rácson, meg targoncán meg mindenen keresztül egyenesen egy szakadékik, ahol viszont már utadat állja egy láthatatlan fal... 😊
Senkkik
nem tudom neked hogy van ,de nekem a poroltó meg a ruhák bárhogy indítom benn vannak.. a többit azt nem néztem az lehet hogy igaz...

hykao
És mit írt, hogy indította el SM 2.0-án és milyen videokártyával az a megbízható srác?
Rage47
CT-hez is jött ki patch, ami jócskán javitott rajta sztem
ehhez is muszáj lesz kiadniuk, hiszen tele van buggal. pl. a hoteles pályán, ahol a liftek tetején kell mászkálni, át tudtam menni a falon, majd leestem és meghaltam 😄
mike0013
pedig nagyon megbízható a srác, no mindegy, reménykedek/ünk a patchben
ami úgyse fog kijönni<#bdead>

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Rage47
teljesen egyetértek... alig tudtam követni, olyan gyorsan történtek az események, pár perc alatt a börtönbe került, s kb. ennyi volt a kijutás is:S pedig igencsak nagy traumán esett át Sam, ahhoz képest gyorsan lerendezték...
bakvarnyu
Biztos lesz majd valami pár hét múlva csak türelem.

hykao
Szerintem azok kamuznak...
hykao
Az nem is a rarban van, hanem egy külön TOOL mappában...
légyszi irjátok le hogyan kel a raksit hatástalanitani az elején mert fasz vok hozzá

mike0013
érdekes, más fórumokon vannak páran akiknek 2.0-ás videókártyájuk van és azt mondják, hogy megy, igaz a grafika nem a legjobb de megy...
most akkor mi van???

Mayday
Szerintem az nincs 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

mike0013
megint 300 új HSZ😊
valami fejlemény, pl elindul-e végre (egy patch jó voltából) SM2-es vidkarikon😊?

Indításnál kírja ezt: Microsoft Visual C++ ez mi?

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

nem arra irtam tudod jól hanem a stilusra...

burki6
Hello akkor most h tudom elindítani a gamet? Az a YASU tool v mi az nem volt benne a rar-ba, csak a SCDA.mds meg SCDA.mdf.

hykao
2.
Csuhai G
Hanyadik pályától kezdõdik a börtönlázadós rész?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Hmuda
Nekem még ott is (lapulok a melléképület falánál, a már eleve ideges õr elblattyog mellettem és semmit nem vesz észre (pedig még a bejárat felett volt is egy lámpa, szóval annak a fénye is egy nagyon kicsit rámvetült, mégse vett észre). Az persze már régen rossz ha lapulás közben mozogsz. :-)

hykao
Miért is töltené, ha tudja, hogy nem indul a gépén...

Egyébként érdekes, mert ebben a játékban nem találkoztam nVidia reklám logóval...
hykao
Hát igen, ez fura, hogy sokkal több és másmilyen helyszínû börtönös képet láthattunk a korábbiakban....
"Még letölteni sem fogom"
jól kibasztál a készitõkkel...

hykao
Nekem ilyen csak a smasszerekkel volt a börtönlázadásnál. Izlandon már 1-2 méterrõl kiszúrtak a madarak, full zöldnél is, fõleg, ha mozogtam.
ati2002
Ezzel egyetértek. Hiányoltam már eleve a legalább 10 perces átvezetõ videót, nem, ezt lerendezték 1 percben. Hiányoltam a közös sittes akciókat Jamie-vel, pedig errõl sok képet is láttunk anno... 😞
pl ezt:

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----