6081
-
#3193 :D
conviction, 2007:) -
#3192 wooow, most jáccottam végig.... sztem nagyon jó rész lett:D igaz elég furán álltam hozzá az elején, de annál jobb lett a vége felé. persze rengeteg hibája van, de remélem a patch-ek majd javitják öket, akkor talán még1x végigjáccom...
(vki irta h mission failed-et irt a végén credits után. nekem nem irt ki semmit, jött a köv pálya)
várom a folytatást! -
PLATINO #3191 hát reménykedjünk lesz patch SM 2.0 IS -
#3190 Ja arra valakinek nincs a DA multijában valakinek sejtése hogy miért dob ki miután belépek a menübe?...Nem azt mondja amit a FAQban írtok csak simán elvesztek az adatok. -
#3189 már akinek:)
nekem pl tetszett a coop:) főleg mivel nem lép(ett) ki:P -
#3188 Hozzáteszem a 3al nem volt sok baj de a coop mód nagy csalódás volt. -
#3187 Ó hogy gebülne meg az Ubisoft.Menjenek a pinpilibe mosmá a SC-ekkel.
Ti nem úgy gondoljátok hogy a harmadik rész óta képtelenek egy stabil splinter cellt csinálni?Nekem nagyon úgy tűnik.És mi az hogy kidobnak egy patchet amint kiadják?Nevetséges.Aki egyetért velem az tegye föl a kezét és dobjunk össze pénzt gránátra amit be lehet dobni az ubihoz.
(Mellesleg nem tudom mit gondolnak hogy még csak kerülőutat sem csinálnak alapból erre a shaderes dologra.Biztos szerződésük van a videókártyás cégekkel) -
#3186 hali
segítsen lécci valaki!!
amikor elindítanám akkor elkezd 1 kis
CD forogni és utána előjön 1 abalak amibe le
van írva hogy ezzl meg ezzel vegyem fel a kapcsolatot mit
tudok neki csinálni vagy van hozzá crack segítsetek lécci''
előre is köszi!! -
pirosBoci #3185 -
pirosBoci #3184 ott merre kell menni amikor kiszedtem a páncél szekrényböl a cuccot és ki kell nyírni a docit? ja és nekem nem müxik a faq -
Hellsing47 #3183 "Meg hogy marad e ilyen szar a grafika..."
mondcsak..barátod vak-e???xDD
bár lehet hogy 640*480-ba ronda..de amiket én láttam képeket azokon nagyon is szép :)) -
#3182 Nem kiadnak hozzá egy Patchet ami optimalizálja a játékot úgy ,hogy Shader 1.1-es 5 éves kártyákon is elfusson Max beállításokkal és teljesen új motort csinálnak a játéknak így a grafika olyan lesz mintha filmet néznél csak éppen te irányítod ... azért nézd meg a FAQ-ot mert ott több csodálatos dolog is le van írva ezzel kapcsolatban. -
#3181 szasztok... Most haver kérdezi hogy lehet e tudni hogy lesz e valamikor valmi ami 2.0ás vidikarikon működteti a gamet...
Meg hogy marad e ilyen szar a grafika... -
#3180 Hali!
Segítsetek elakadtam!
A havas pálya végén vagyok, a hajón, egy létrán felmegyek és ott egy helikoptrleszálló, a létra alján meg vmi "izé", ahol egy pasas világítófénnyel matat ha észrevesz a fószer felrobban az "izé".
Vki vmi ötlet?
Előre is kösz a helpet! -
#3179 johogy veri a Crysis ez ahoz képest egy 0 lesz! -
#3178 Igen HDR-t offra tettem de a élsimitás még mindig nem állítható :( -
#3177 Test Drive unlimited gépigénye lesz: ATi Radeon X800 Series vagy GeForce 6800 Series (x800-> shader model 2-es)
Roboblits unreal 3-as motort használ, követelménye Radeon® X800 és gef 6600.
Crysis ami szerintem teljesen veri a splinter da-t : nVidia 6600/X800GTO videókártya
-
#3176 Lécci a 3.0-ások is szavazzanak már!!
Eddig elég "gyenge" az arány. Yes-76%, no 24%.
Ennek egyértelműen 100%nak kéne lennie.
Balu nem tudod mikor "zárják" a szavazást? -
#3175 arról tehet, hogy nem volt képes az unreal motort felhasználva (ami eddig tényleg minta szerű optamalizált játék volt) arra, hogy hogy sm2 támogatást is beállítson. Azért is kiszúrás az atisokkal, mert az Ati x850 XT pl. ugy tudom hogy sokkal jobb kártya az gef 6600-nál
Na jó, haggyuk ezt a témát. Inkább szavazzatok hogy csinálják meg a patchet a 2.0-ásoknak. (2-vel előző üzenetem)
nextgen meg a directX 10 lesz szvsz -
Richard90 #3174 ez nem így van... arról ne tehet az ubi, hogy csak a X1...-res széria támogatja a shader model 3.0-át
-
#3173 :DD ezek szerint jah:( -
#3172 Nvidianak több pénze volt. -
Crash88 #3171 az atisokkal mindig kibas*nak :P -
Crash88 #3170 az atisokkal mindig kibasznak:P -
#3169 menekülj el, mert elkapnak a helivel -
pirosBoci #3168 ott mit kell csinálni, amikor ott a hotelnélfel kell venni a meetinget és akkor ott logok a ház oldalán és elhuzzák a függönyt és jön a helikopter ott mit kell csinálni -
#3167 nekem is egyre jobban tetszik, a pedig a kezdés után azt hittem ez gyenge lesz...
sztem a hangok(persze van ami ugyanaz) és zenék ebben a legjobbak az összes rész közül. -
#3166 szavazzatok, hogy adjon az ubisoft patchet a 2.0 -ásoknak!
KLIKK!
Hedic -> FAQ a bannerban -
Hedic #3165 elmesélné valaki hogy mennyi a rendszerkövetelménye?? -
cuccok #3164 Szerintem ez is mint a többi splinter nagyon király game!!Tény hogy kibasztak az atisokkal de én nvidia-s vagyok:Dés ott még egy gyengébben is fut max-on:D:D!! -
Crash88 #3163 nézzétek mikor irtam ezt,hány órakor
yeeeha ó miért is hát persze ma jött meg a Double Agent -
Crash88 #3162 Hamarosan megirom a hosszu beszámolomat :D -
#3161 Ööö rosszul írtam, azokat sehogy. :))) -
#3160 Akkor szarul lőttél. Ott az eredményjelzőn, hogy hány pontot kéne elérned egy tárral (jobbra), és, hogy mennyi az aktuális pontod (balra). -
#3159 Akkor mondd el lécci, hogy állítod át az unbindable gombokat trükk nélkül! -
#3158 a lökiképzésem voltam, lőttem én vagy 5 percig de nem történt semmi -
#3157 Akkor nem elég jól figyeltél... :) ...és a játék lényege még mindig a lopakodás... :) -
#3156 Ja meg az antennával is kéne kezdeni vmit, meg el kéne lopni vmit, hogy a lőkiképzésről ne is beszéljünk :)))
Ezután csak bonyolultabb lesz, figyeld z opsat-ot :D
És legyél ügyes, nem lehetetlen! -
#3155 figyltem én, hogy mi a feladat
fel kéne tölteni valami vírust egy gépre de bent van egy csaj és ha bemegyek akkor jön az örség oszt csá -
#3154 Ehh...talán figyeld, hogy mi a feladat...ott írja mindig alul, de az OPSATra pillantva mindig megnézheted, hogy mi(k) a feladat(ok)!!!
Ezen kívül a JBA HQ előtt fel is hívja a progi a figyelmedet, hogy mikre figyelj...
És nem árt a történetre sem figyelni...miért kéne brkit is leütni ott? Hogy jól lebukj, még mielőtt elnyerted volna a bizalmukat, és sikerült volna beépülni?