Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!!!SPOILER!!!
1. fülkében vezérlõpult
2. alul a rakétán elcsavarni egy kereket
3. feljebb a rakétánál meghekkelni a panelt
4. fel a középen logó kötélhez...
Gondolom az elsõ 2 szakaszban tölti be a pályát, a textúrákat, hangokat, stb...míg a 3. szakaszban csak az aktuális állást...
Lehet különbség betöltési idõben, ha valaki a játék installálásakor nem pipálta be a nagyfelbontású textúrákat. Hisz a nagyfelbontású textúrák 3x annyi helyet foglalnak, mint az alap kisfelbontásúak...nyilván ez a betöltési idõben is megmutatkozik.
Nekem még teljes betöltõdés után is meg-megakad mozgáskor egy darabig, amíg ki nem swappelgeti magát teljesen...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
AMD 3700+ 1 giga ram X850XT és nem fog elindulni?😄
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
erre nem is gondoltam...<#falbav>#falbav>
De már megy is a game.
Még1x kösz hykao <#worship>#worship>
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
ehhez is muszáj lesz kiadniuk, hiszen tele van buggal. pl. a hoteles pályán, ahol a liftek tetején kell mászkálni, át tudtam menni a falon, majd leestem és meghaltam 😄
ami úgyse fog kijönni<#bdead>#bdead>
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
most akkor mi van???
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
valami fejlemény, pl elindul-e végre (egy patch jó voltából) SM2-es vidkarikon😊?
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Egyébként érdekes, mert ebben a játékban nem találkoztam nVidia reklám logóval...
jól kibasztál a készitõkkel...