6081
-
Bence9292 #3234 Lehetséges az, hogy nekem egy 7600GT-vel 3500+ athlonnal, 1GB rammal magy 1280x1024-en, Nextgen graffal? Mert nekem akadás nélkül! Nem olyan ördöngős ez...
ui.: SPOILERT mindenki tud írni? Mert én nem találom. -
#3233 nekem olyan volt a jegestáborban, hogy hedsát-ot adtam a csókának, az meg összeesett és a teste elkezdett pattogni a hóban, meg rángatózni, fel se tudtam venni, meg ugye mivel kb. 20-30 méteres körben mozgott elég hamar észrevették társai is....
ugye ilyenről alapból lehetetlen screenshot-ot csinálni...
szal, ha nem hiszitek, ez van, bizonyítani nem tudom, tanum sincs... /már mindegyik a halakkal alszik:)/ -
#3232 A Sam és Max is egy peticiónak köszönheti, hogy újjáéledt, igaz nem lukácsék keze alatt, hanem a belőlük kivált csapatnál, de a lényeg nem változott, az S&M2 egy jó játék:). -
Hellsing47 #3231 nemtom pontosan melyik gémnél de egy csillagkapus(asszem) FPS-t megmentett egy ilyen peticio!! :)
talán ennek is lesz vmi haszna :) -
#3230 És ennek a petíciós dolognak meg lesz az eredménye??
Ha mondjuk több ezren tényleg kitöltik és elküldik, akkor az ubi tényleg fog kiadni patchet?? -
#3229 Van valakinek olyan mentése amelyikben az 5-dik pályán (a teles küldi után) tart?? -
#3228 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nemvolt failed, lejjebb irtam is. volt egy "bonus" map.
1 JBA tagot nem öltem meg, vele találkoztam az utsó pályán, ugyanis ő még végre akart vmit hajtani - bombát szállitott egy hajón -
#3227 Neked melyik volt? Nekem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kérdés: neked beadta a credits utáni pályát és neked is instant failed volt?Kicsináltam Jamiet, szépen egyenként fejbelövöldöztem a JBA tagokat, leöltem Emilt és kíséretét és hatástalanítottam a bombát. Fin. -
#3226 Igen, legalább háromféle végkifejlet lehetséges. -
#3225 egyféleképpen jáccottam végig. 3fajta vége van?:) akkor majd várom a spoileres leirásokat a végéröl:)) -
#3224 Most őszintén. Szerinted Balu honnan tudhatná? Kb 6600-as szintű a kártyád, biztos, hogy lejjebb kell venni a grafikát a maximumhoz képest majd. Próbáld ki. -
ATi0021 #3223 Közepes grafikán hány fps? -
#3222 jól -
ATi0021 #3221 AMD64 3000+, ATi X1600, 1GB RAm. Ezen hogy megy a game? -
#3220 Mind a háromféleképpen végigjátszottad? -
#3219 Itt is lehet szavazni!! hogy adjanak ki sm2-es patchet! -
#3218 :( kár -
#3217 Sok boxos mondta, hogy a régi xboxon sokkal kidolgozottabb és főleg logikusabban kialakított a sztori, sokkal többmindenre figyeltek, nem hagytak benne logikátlanságokat. Látszik, hogy azzal a montreáliak foglalkoztak. -
#3216 amúgy nem hiányzik pár részlet a játékból? pl sok helyen láttam videokban a metrós részt, vagy mikor elkezd orditani egy csaj holtteste fölött :S -
#3215 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pl. olyankor irunk spoilert, ha nem akarjuk mások elött felfedni h mi a játék vége -
PLATINO #3214 utánnannézek lehet akkor az lesz -
Bence9292 #3213 Hello!
Akinek megvan a játék és megy is neki az jöjjön már Splinter Cell Double Agent Online-ra légyszi, mert magyarok nincsenek és amúgy is kevés a játékos. Van saját SQUAD-om amibe idáig ketten vagyunk és még kéne 4 játékos.
Bárki jöhet, örülünk a kezdőknek is!
ui.: A SPOILER mire jó?
Üdv -
#3212 Nemtudja valaki miért indul ujra vagy ir ki hibát akkor amikor tölti az 5ös küldit???légyszi válaszoljon vki de valami olyat ami asznál is ellene -
Daniel Ryan #3211 "Ati jobb" Szerinted!!
Ha a pénz nemszámít akkor Nvidia Geforce 8800GTX (directX 10 powa)
Na az kártya azzal nemlesz gondod és hidd el most jobb mint bármelyik ati!! -
Hellsing47 #3210 nVidia Geforce 8800 GTX :)
és ha már veszel egyet akkor nekem is vehetnél..thx -
PLATINO #3209 mondom nem számít ugyis akarok újat venni msotani az már szar nem megy rajta a cell 4 majd hétfőtöl megy -
#3208 ....és, ahogy látom nagyon képben van -
#3207 200 ezer körül... ennél a Platino -nál ritkábban lehet csak gizdulósabb gyereket látni -
PLATINO #3206 vmi pontosabban nvida??? azokban nem hiszek ati az jobb -
#3205 Pénz nem számít? Akkor vegyél az Nvidia 8-as sorozatából egyet! -
PLATINO #3204 ati videókártyában most melyik a legjobb????vki írja le 512 vagy 256-ban mind 1 a pénz nem számít csak akarok egyet venni -
#3202 Jah lehet, rapper Sam :D. Heey yoo mann xD -
#3201 én egyszer a JBA HQ-n szorultam bele 1 oszlopa De azért jó kis játék ez. -
#3200 Sziasztok!
Nekem a "Tom.Clancys.Splinter.Cell.Double.Agent-EMUDVD9-Unleashed" változat van meg, és egyszerűen nem tudom sehogy elindítani.Nézegettem itt a fórumot, és kipróbáltam a Cracket is, de egyszerűen azzal meg sem nyikkan.Akárhogy próbálom.Aztán kipróbáltam ezt a YASU dolgot is, de azzal sem megy sehogy.Mit kellene csinálnom, hogy elindulna a játék?Valakinek meg van ez a változat mint nekem esetleg, és tudna valami tanácsot mondani, hogy neki hogyan indult el?
Előre is köszönöm. -
#3199 Nem lehet hogy mp3-at hallgat és táncol rá? :D -
#3198 Enyhe bug :) -
Daniel Ryan #3197 Van már valami megoldás a kidobálásokra meg a sok hibára??
A multiban a coop-se jó mert mikor csatlakozik a másik fél és betölti neki a pályát rögtön bontja a kapcsolatot a kapcsolódóval!!
Mi megoldás kulcsa? -
#3196 másnál nincs ilyen bug, hogy a singleben mozgás kb dupla gyorsaságú mint lennie kéne? ez így kb játszhatatlan és nevetséges. multiban viszont normál minden.
nincs erre vmi gyógyír? -
#3195 ezen mi vicces ?:) -
#3194 hát, vedd fel a kapcsolatot!