6081

• Bence9292
    Lehetséges az, hogy nekem egy 7600GT-vel 3500+ athlonnal, 1GB rammal magy 1280x1024-en, Nextgen graffal? Mert nekem akadás nélkül! Nem olyan ördöngős ez...

ui.: SPOILERT mindenki tud írni? Mert én nem találom.
  • tnm #3233
    nekem olyan volt a jegestáborban, hogy hedsát-ot adtam a csókának, az meg összeesett és a teste elkezdett pattogni a hóban, meg rángatózni, fel se tudtam venni, meg ugye mivel kb. 20-30 méteres körben mozgott elég hamar észrevették társai is....
    ugye ilyenről alapból lehetetlen screenshot-ot csinálni...
    szal, ha nem hiszitek, ez van, bizonyítani nem tudom, tanum sincs... /már mindegyik a halakkal alszik:)/
  • Gerbill
    A Sam és Max is egy peticiónak köszönheti, hogy újjáéledt, igaz nem lukácsék keze alatt, hanem a belőlük kivált csapatnál, de a lényeg nem változott, az S&M2 egy jó játék:).
  • Hellsing47
    nemtom pontosan melyik gémnél de egy csillagkapus(asszem) FPS-t megmentett egy ilyen peticio!! :)

talán ennek is lesz vmi haszna :)
  • AtiRadish
    És ennek a petíciós dolognak meg lesz az eredménye??
    Ha mondjuk több ezren tényleg kitöltik és elküldik, akkor az ubi tényleg fog kiadni patchet??
  • kuci06
    Van valakinek olyan mentése amelyikben az 5-dik pályán (a teles küldi után) tart??
  • Rage47
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nemvolt failed, lejjebb irtam is. volt egy "bonus" map.
    1 JBA tagot nem öltem meg, vele találkoztam az utsó pályán, ugyanis ő még végre akart vmit hajtani - bombát szállitott egy hajón
  • Hmuda
    Neked melyik volt? Nekem:
    Kicsináltam Jamiet, szépen egyenként fejbelövöldöztem a JBA tagokat, leöltem Emilt és kíséretét és hatástalanítottam a bombát. Fin.
    A kérdés: neked beadta a credits utáni pályát és neked is instant failed volt?
  • hykao #3226
    Igen, legalább háromféle végkifejlet lehetséges.
  • Rage47
    egyféleképpen jáccottam végig. 3fajta vége van?:) akkor majd várom a spoileres leirásokat a végéröl:))
  • hykao #3224
    Most őszintén. Szerinted Balu honnan tudhatná? Kb 6600-as szintű a kártyád, biztos, hogy lejjebb kell venni a grafikát a maximumhoz képest majd. Próbáld ki.
  • ATi0021
    Közepes grafikán hány fps?
  • Balumann
    jól
  • ATi0021
    AMD64 3000+, ATi X1600, 1GB RAm. Ezen hogy megy a game?
  • hykao #3220
    Mind a háromféleképpen végigjátszottad?
  • Balumann
    Itt is lehet szavazni!! hogy adjanak ki sm2-es patchet!
  • Rage47
    :( kár
  • Hmuda
    Sok boxos mondta, hogy a régi xboxon sokkal kidolgozottabb és főleg logikusabban kialakított a sztori, sokkal többmindenre figyeltek, nem hagytak benne logikátlanságokat. Látszik, hogy azzal a montreáliak foglalkoztak.
  • Rage47
    amúgy nem hiányzik pár részlet a játékból? pl sok helyen láttam videokban a metrós részt, vagy mikor elkezd orditani egy csaj holtteste fölött :S
  • Rage47
    pl. olyankor irunk spoilert, ha nem akarjuk mások elött felfedni h mi a játék vége
  • PLATINO
    utánnannézek lehet akkor az lesz
  • Bence9292
    Hello!

Akinek megvan a játék és megy is neki az jöjjön már Splinter Cell Double Agent Online-ra légyszi, mert magyarok nincsenek és amúgy is kevés a játékos. Van saját SQUAD-om amibe idáig ketten vagyunk és még kéne 4 játékos.

Bárki jöhet, örülünk a kezdőknek is!

ui.: A SPOILER mire jó?

Üdv
  • kuci06
    Nemtudja valaki miért indul ujra vagy ir ki hibát akkor amikor tölti az 5ös küldit???légyszi válaszoljon vki de valami olyat ami asznál is ellene
  • Daniel Ryan
    "Ati jobb" Szerinted!!

Ha a pénz nemszámít akkor Nvidia Geforce 8800GTX (directX 10 powa)

Na az kártya azzal nemlesz gondod és hidd el most jobb mint bármelyik ati!!
  • Hellsing47
    nVidia Geforce 8800 GTX :)

és ha már veszel egyet akkor nekem is vehetnél..thx
  • PLATINO
    mondom nem számít ugyis akarok újat venni msotani az már szar nem megy rajta a cell 4 majd hétfőtöl megy
  • Kandurex
    ....és, ahogy látom nagyon képben van
  • Kandurex
    200 ezer körül... ennél a Platino -nál ritkábban lehet csak gizdulósabb gyereket látni
  • PLATINO
    vmi pontosabban nvida??? azokban nem hiszek ati az jobb
  • reménytelen
    Pénz nem számít? Akkor vegyél az Nvidia 8-as sorozatából egyet!
  • PLATINO
    ati videókártyában most melyik a legjobb????vki írja le 512 vagy 256-ban mind 1 a pénz nem számít csak akarok egyet venni
  • Lunki88
    Jah lehet, rapper Sam :D. Heey yoo mann xD
  • burki6
    én egyszer a JBA HQ-n szorultam bele 1 oszlopa De azért jó kis játék ez.
  • kryst
    Sziasztok!
    Nekem a "Tom.Clancys.Splinter.Cell.Double.Agent-EMUDVD9-Unleashed" változat van meg, és egyszerűen nem tudom sehogy elindítani.Nézegettem itt a fórumot, és kipróbáltam a Cracket is, de egyszerűen azzal meg sem nyikkan.Akárhogy próbálom.Aztán kipróbáltam ezt a YASU dolgot is, de azzal sem megy sehogy.Mit kellene csinálnom, hogy elindulna a játék?Valakinek meg van ez a változat mint nekem esetleg, és tudna valami tanácsot mondani, hogy neki hogyan indult el?
    Előre is köszönöm.
  • ati2002
    Nem lehet hogy mp3-at hallgat és táncol rá? :D
  • Lunki88
    Enyhe bug :)
  • Daniel Ryan
    Van már valami megoldás a kidobálásokra meg a sok hibára??
    A multiban a coop-se jó mert mikor csatlakozik a másik fél és betölti neki a pályát rögtön bontja a kapcsolatot a kapcsolódóval!!
    Mi megoldás kulcsa?
  • mucius
    másnál nincs ilyen bug, hogy a singleben mozgás kb dupla gyorsaságú mint lennie kéne? ez így kb játszhatatlan és nevetséges. multiban viszont normál minden.
    nincs erre vmi gyógyír?
  • Rage47
    ezen mi vicces ?:)
  • tnm #3194
    hát, vedd fel a kapcsolatot!