Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mayday
Jelenleg en is azt varom, mert meg regelve vagyok ra 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

ha kilépek a játékból, játék közben, akkor rögötön kidob az asztalra és kiírja hogy a splintercell4exe hibát észlelt......
ez miért van? valaki találkozott már ehhez hasonlóval?

zsakosfrodo2
Jaj, és ilyen gépen nem fog menni, de egy msáik videokari megoldja a problémát, amíg nincs hozzá vmi megoldás, hogy SM2.0-ás káryákon is menken.

nemfog menni.

http://thenamelessphoto.com/

zsakosfrodo2
9600 Pro nem támogatja a SM 3.0-t. Shader Model teljesen kiírva. Sry...

sharpwrz
Hellosztok
nekem amikor betöltené a pályát akkor kilép és bejön egy hibakonzol, hogy:
Trying non-registered vertex shader!!!
Ez mitõl van?

A gépem:
intel cerka D 2.5 Ghz, 1 Gb ddr ram, ati 9600 Pro 256Mb VGA

Ilyen gépen mennie kellene nem????
Elõre is kössz!!!

...

nekem az volt hogy amikor a JBA parancsnokságon voltam és abban computer szobában voltam és a gépnél ült egy emberke és a mellete lévõ fiokbol kellet kivenni vmit és nem vette észre miközben csortam az informationt
majd ha kijön w***doora majd intézkedni fogok
Mayday
Beleolvasgattam a NFOrce forumaba, ugy tunik, mukodik teljesen az uj verzio. Jol ertelmezem, hogy itt mar van NOCD (NODVD) krekk, tehat nem kell Daemon Tools meg YASU?
Valaki megerosithetne! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mr_no_NaMe
Hm inkább a játékfejlesztõket inkább ^^
Banano007
0.73 bitcomet exe has encountered a problem and needs to close.We are
sorry for the inconvenience....ezt mindig kírja egy kb 5-10 perc után..ez van az utorrent el is..😞...a tûzfal teljesen ki van kapcsolva..az nvidia firewall is..mi lehet a baj plss segítsetek😞.....plss segítsetek...😞 pls pls

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

minimize
az új verziót nézte vki?
jobb lett esetleg vmiben?
köszi.

No one can stop Death!

Csáó.Tudom hogy már kiveséztétek de ezen a videokártyán hajlandó lenne elindulni.Ati Radeon 9600Xt 256 mb

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

dienesoft
Sziasztok! Valakinek volt már olyan, hogy egyszerûen csak 60hz-en akar elindulni bármilyen felbontáson? Van erre valami megoldás? Plz help!

Csuhai G
LoooL 😄DD

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

hmm, fájdalmas lessz de ha igy döntöttél..., hajrá, sok szerencsét és szép új életet!!! 😄DD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Mr_no_NaMe
Necsesszetek hogy x800 GTO-n mégcsak el sem indul mer tökönszúrom magam
GoKu x
szvsz bekaphatja az ubimat a cég, h ilyen fost dobtak ki 😄

mila69en
szvsz ez a rész nem más mint, hogy van egy új gép X360 nos akkor legyen erre is splinter szép gfx-el oszt kész is..... ha már van akkor hama portoljuk is át mindenre és a kiadó boldog mert futnak a boltokba az x360 tulajok vásárolni plsuz még egy kis bevétel az átportolt platfromokból😞

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

tigeroo
hát igen..ez a játék egy fatális tévedés.. (mint oly sok játék eddig...szal ez a sorozat is a tomb raider /C&C / Commandos sorozat sorsára jutott)

a "beware sam" jeligét át lehetne fogalmazni "danger! it's sam!"-re

szal a kreativitás és az újítások kiapadtak a 4. részre..
GoKu x
jóó igen, mondjuk sztem is szebb, de nekem már ez is teccik. vagy lehet csak azért mert feldobja a naplemente😊)

Tinman
ÉS ehhez a grafhoz kell az SM3? /kicme <#zavart2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kill3r21
sztem box360 on szebb..bár kitudja
Senkkik
én nem rágódok a hibákon... ennek pl éppen pont örültem 😄 csak az volt a baj hogy beragadtak az õrök és nem mentek sehova és mindenképp észrevettek 😞

GoKu x
már bocs, de ennek a grafoja elég szép, biztos ilyen boxon is???

kill3r21
ez is azért van mert lehet nem a legujabba daemonod nekem csak utána müködött
Hmuda
Nekem valahol a JBA HQ-n volt ilyen. Bebújtam egy asztal alá, a veszély elmúlt, kijövök, erre Sam fél lába belelógott a padlóba és se elõre, se hátra, semerre. Mivel még félig meddig az asztal ott volt fölöttem, nem tudtam felállni vagy ugrani. Tölthettem vissza.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ja egy kérdés: a játék telepítõje amikor beindul nálatok minden oké? csak azért kérdem mert nekem mikor megjelenik 100% os lesz a processzorkihasználtság és az egér úgy elkezd szaggatni mint még soha...

de ahogy ráütök, hogy install game , vagy play game abban a pillanatban hogy eltûnik az ablak minden oké lesz...

Ill be back !!!!

mila69en
ami viszont roppant bosszantó még aza beragadás ugyanis nem egyszer fordúlt elõ, hogy úgy beragadtam két tárgy közé hogy csak a loadgame segített....és ez viszont megbocsáthatatlan bûn:/ jöttek az õrök nekem éppen el kellet volna hagynom a helyszínt erre puff se elõre se hátra semerre mert beragadtam, hát mondom ezt nem hiszem el😞

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Csuhai G
Valaki pls küldjön 1 mentést aki továbbjutott a trainingen! E-Mail/MSN : [email protected]
Thx!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

haha csak valahogy lassan reagál a játék olykor olykor 😉 ezeknek a játékoknak az esetében ritkán beszélhetünk már szószerinti szaggatásról, inkább lassultságról...
természetesen engem bõven kielégít ha az agps 6800GT men 20-25fps körül megy...

Ill be back !!!!

mila69en
ez már csúcs technologia😄DDD

játszatok és ne a játék hibáin rágódjatok, nagyon jól tudja mindenki hogy a tendencia az, hogy nem a minõség számít hanem a mennyiség... nekem spec. tetszik a játék és valahogy nem tudok ennyire elemzõ lenni, miért is lennék hiszen csak egy játék, ami végeredményben játszható... ez nem flém csak nem értek egyet a nyavajgással

Ill be back !!!!

nekem a 6600gt-en fut teljes minden max-on 4-szeres szûréssel a börtönös pálya után vagyok és egyszer sem szaggatott be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4😄😄😄
Hmuda
Hja, mert valóban élethû az, hogy egy kis kütyü az ember hátán érzékeli ha látható vagy, nem vagy látható, támadnak, nem támadnak, satöbbi.

Régebben legalább megmagyarázták, hogy a ruhában ott voltak a fotoszenzorok, de ez a varázskütyü szerintem nevetséges. Vagy vegyenek ki minden jelzést, vagy rakjanak be valami olyasmit ami legalább minimális szinten hihetõvé teszi a dolgot. Tõlem butíthatnak a lopakodáson a ruha hiányára való tekintettel, de azért jó lenne normálisan megoldani.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Glpetyus
😄DDD
najó,akkor látom nem olyan gázos a helyzet <#vigyor>

burki6
Hi! Nem tudja vki, h miért van az, h a 2. pályán a kép rohadt világos és kontraszttalan lett
, de néha egy-egy ponton jó:? Minden grafikai beállítás az alap értéken van, és az 1. pályán nem csinálta <#conf>.
plz help!!

Csuhai G
Yeah! Én már a trainingen elakadtam! 😊) Végigugráltam a "pályát", feltörtem a széfet, felmásztam a létrán és most nemtom, hogy merre kell menni, mit kell csinálni! :S

mila69en
én inkább a hud egyszerûsítésének nevezném... zöld nem lát senki sárga valamit észrevettek szal számítani lehet rá, hogy odajönnek körûlnézni piros tûzharc😊

amúgy abban sem lennék biztos, hogy a CH esetleg több láthatósági fokozatot használt 3 szintnél max részletesebben mutatta.... ami nagyon gáz azok az ikonok amik elõ ugranak csilingelve, hogy hoppá itt van egy ajtó vagy valami használható dolog na ettõl a falra lehetne mászni😊 lehet hogy a készítõk vakoknak is elkezdték fejleszteni csak abba maratt a project azt ben felejtették<#idiota>

Adam II
Hát ez a szintmérõ nekem is fura volt bár megadta a biztonság érzetet ,hogy tuti ,hogy most nem látnak. Amúgy a valóságban nem is lehetne így lopakodni a sziluetted tuti látszódik ,mert nincs mindenütt tök sötét ,talán ha borús az idõ és egy erdõben vagy akkor több esélyed van.

Glpetyus
😄D
Naja,hát így élethû 😊
Csak azt olvastam lejjebb,hogy le van butítva,nem tudtam,hogy milyen szinten 😊

mila69en
az hülyeség, hogy lebutitott lopakodás😊 max nem mutatja olyan részletesen hogy mennyire vagy látható, nekem pl: így jobban tetszik vagy látnak vagy nem oszt kész.... most az milyen már hja egy picit látlak de mégsem látlak mert még nem értel el a szint mérõd az a szintet, hogy lássalak<#idiota>

Senkkik
valahogy nem akartak észrevenni az õrök:

mike0013
egyik Montreal, másik tököm tudja mi, valami japó vagy kinai...
jobb lett volna, ha a montreáliak csinálják :/

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

NEOreg3
akkor töltsd le a 8 gigásat és élvezd a német, spanyol és még rengeteg más nyelv által nyújtott örömöket-.-

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

KeKKSZike
Mi számít salaknak? 😄 Lemarad egy-két pálya? Vagy pár videó? 😄

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Glpetyus
Jaj,még nincs meg a játék,de sajnálattal olvasom,hogy ezt is sikerült elbaszniuk 😞
Lebutított lopakodás?? <#wow3>
Meg minek eröltetik az új graf. motort ? Az elözõ rész is marha szép volt,jó lett volna u.a. ...
grrr :C

Noninnyó
Azt írják, hogy az angol nyelv kivételével minden nyelvet kiszedtek belõle, így lett dvd5-ös méret.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Látom tényleg fut a háttérben,de tudod hiszem ha látom.És nem igazán látom hogy csinál is valamit.

Noninnyó
Kinn van nforce-n az új iso 😄D

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |