6081
-
#3274 Refresh Lockot ne ajánld! Számos működési hiba problémaforrása lehet, főleg játékok alatt! Halyette inkább írd le nekik hol található a frissítési frekvenciák felülírása! (nVidiához adtam képeket is, neked meg ATI-d van, úgyhogy arról meg tehetnél te be képeket) -
#3273 olvass vissza és szavazz azokon a 3 izéken, hogy adjanak ki patchet hogy tudjunk 2.0-valj átszani, és ha végül kiadnak akkor majd játszhatsz vele :) ! Egyenlőre egyébként nem megy -
Demeter #3272 Srácok!
Kérdés: akkor egy X800 GTO-val tegyek is le a gammáról?
Thx!
-
#3271 lol, nagyon is jó a faq-s link, azért így adtam meg mert az az oldal biztos hogy mindig befog jönni. És ott frissül, ha lesz újabb crack vagy valami akkor ott fennlesz.
egyébként frissítettem a faq-t, a monitorfrekvencia állítás megoldás meg a széfberagadást beleírtam -
#3270 Valaki azt írta, hogy nála minden nehézségi szinten látható minden, de többünknél meg nem...szal a biztonság kedvéért nyomjad HARDon. :) -
#3269 Feleségül ne vegyenek? A FAQ-s link jó... Ne legyél már lusta... -
#3268 Leszedtem a v1.01 et crack linket tud vki? ..mert a faq os link nem jó..XD nekem olyna kéne amire ha rákattintok akkor egyből szedixD -
#3267 Lejött a játék. Akkor bizonyos tárgyak csak Hard fokozatban láthatóak? Ez mindenkinél így van?
-
#3266 jah ebben igazad van. a hatalom a céljuk -
Hellsing47 #3265 ez de jó :DD
ilyen nekem is kell xDDD -
#3264 Hát nekem az eddigiek alapján úgy jött le, hogy sima bűnözők. (Aztán lehet, majd kiderül még valami, ezt nem tudom... -kiderül még valami? :D)
Azaz a mozgatójuk nem az ideológia, mint általában a terroristáknak (vagy a szeparatistáknak) hanem a lóvé... -
#3263 Jahogy egy tárral? Így már más, me én lőttem mint egy eszement :D -
#3262 Én ugyan még csak az első JBA HQ küldetésen vagyok túl, de ott az volt a lényeg a lőgyakorlatnál, hogy egy tárral elérd a 75 pontot (a kijelzőn látod bal oldalt a saját pontjaidat, jobb oldalt pedig, hogy mennyit kéne elérned - középen meg emlékeim szerint az aktuális kapott pontszám jelenik meg) -
#3261 ezt láttátok már ? :D:D -
#3260 Mért nem terroristák? Akkor mik, valami szeparatisták? -
robert200611 #3259 Kérek mindenkit szavazzon az SM2-es patch-ért -
#3258 asszem az nem kötelezö küldi -
#3257 Azok nem terroristák szvsz... -
#3256 Ismét a terroristák főhadiszállásán vagyok és meg kéne csinálni a lövöldözős traininget de lőhetek én akármennyit semmi nem történik. Van valakinek valami ölete? -
#3255 Petíció az SM2-es Patch-ért
Nem ez az első petíció, de mindent meg kell tenni hogy mi is tudjunk játszani a gémmel!
Jó lenne ha mind a 3 petíció oldalát megjelentetné valaki a banneren pl a FAQ mellett!!
Előre is köszönettel! -
#3254 Miért nem nézed meg? -
robert200611 #3253 Hogy áll a szavazás? -
#3252 semmi ilyesmit nem használok
nem blokkoolódnak folyamatosan, csak néha -
#3251 Köszi. Már is próbálom. -
#3250 Néha beragad a széf vagy a zár bütykölése közben a téma...(ahogy az életben is előfordulhat...)ilyenkor az egérgombok és az egérgörgő segítségedre lehet...
(@Balu: betehetnéd ezt is a FAQ-ba, ha még nincs bent) -
#3249 Vki találkozott már olyan problémával, hogy széfet nem tud kinyitni mert nem lehet forgatni a billentyúkkel a kerekeket? Egyszerűen nem mozdulnak akármit csinálok. -
Hellsing47 #3248 nem használsz véletlenül PeerGuardian-t??:))
nálam az blokkolt egy csomo oldalt/képet =// -
#3247 volt h nekem sem jön be. dox és atw-s oldalakkal csinálja ezt a netem... -
#3246 Nekem bejön. -
veri5 #3245 Csak nekem nem jön be a FAQ?! -
#3244 Értelmetlen kérdésfeltevés szvsz. -
veri5 #3243 De naon faxa amikor max grafon ráközelítesz sam fejére azt h néz ki:D
Eléggé durva. -
#3242 gépigényben tuti:D -
gta04 #3241 A Splinter Sell Chaos Theory az miben gyengébb mint a SC DA-t? -
Hellsing47 #3240 hát akkor a nextgen-hez képest "alacsony" a gépigénye -
#3239 A menü szerint az... -
#3238 Hoppá, ha nem zárom le, akkor még az aláírásom is Spoileres? LOL, ezt eddig nem vettem észre. -
Hellsing47 #3237 nézd a makrokban!!
amugy tudtommal ez nem nextgen graf,de lehet hülyeséget mondok -
#3236 Akkor kattints a makrókra, és meglátod, hogy kell. -
#3235 A mondat elején két szögletes zárójelbe be kell írni a SPOILER szót, valahogy így: [SPOILER]
A mondat végén, meg ugyan ezt, csak a Spoiler szó elé kell egy \ jel, és már kész is a spoileres mondat.