Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
ez miért van? valaki találkozott már ehhez hasonlóval?
http://thenamelessphoto.com/
nekem amikor betöltené a pályát akkor kilép és bejön egy hibakonzol, hogy:
Trying non-registered vertex shader!!!
Ez mitõl van?
A gépem:
intel cerka D 2.5 Ghz, 1 Gb ddr ram, ati 9600 Pro 256Mb VGA
Ilyen gépen mennie kellene nem????
Elõre is kössz!!!
...
Valaki megerosithetne! 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
sorry for the inconvenience....ezt mindig kírja egy kb 5-10 perc után..ez van az utorrent el is..😞...a tûzfal teljesen ki van kapcsolva..az nvidia firewall is..mi lehet a baj plss segítsetek😞.....plss segítsetek...😞 pls pls
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
a "beware sam" jeligét át lehetne fogalmazni "danger! it's sam!"-re
szal a kreativitás és az újítások kiapadtak a 4. részre..
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
de ahogy ráütök, hogy install game , vagy play game abban a pillanatban hogy eltûnik az ablak minden oké lesz...
Ill be back !!!!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Thx!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
természetesen engem bõven kielégít ha az agps 6800GT men 20-25fps körül megy...
Ill be back !!!!
Ill be back !!!!
Régebben legalább megmagyarázták, hogy a ruhában ott voltak a fotoszenzorok, de ez a varázskütyü szerintem nevetséges. Vagy vegyenek ki minden jelzést, vagy rakjanak be valami olyasmit ami legalább minimális szinten hihetõvé teszi a dolgot. Tõlem butíthatnak a lopakodáson a ruha hiányára való tekintettel, de azért jó lenne normálisan megoldani.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
, de néha egy-egy ponton jó:
plz help!!
amúgy abban sem lennék biztos, hogy a CH esetleg több láthatósági fokozatot használt 3 szintnél max részletesebben mutatta.... ami nagyon gáz azok az ikonok amik elõ ugranak csilingelve, hogy hoppá itt van egy ajtó vagy valami használható dolog na ettõl a falra lehetne mászni😊 lehet hogy a készítõk vakoknak is elkezdték fejleszteni csak abba maratt a project azt ben felejtették<#idiota>#idiota>
Naja,hát így élethû 😊
Csak azt olvastam lejjebb,hogy le van butítva,nem tudtam,hogy milyen szinten 😊
jobb lett volna, ha a montreáliak csinálják :/
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Lebutított lopakodás?? <#wow3>#wow3>
Meg minek eröltetik az új graf. motort ? Az elözõ rész is marha szép volt,jó lett volna u.a. ...
grrr :C
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |