6081

• Amadeus HU
    Menj ahhoz a részhez ahol van a helikopter leszálló. Attól nem messze pár méterre a talajban van egy csapóajtó vagy mi, és azon keresztül lemászva érsz arra a részre ahol a kapitány lehet. Itt még egy kicsit kell még barangolni de nem lehet itt már eltévedni. Mondjuk ennél résznél én is sokat bolyongtam mint te mert nem tudtam hogy hova kell menni de szerencsére észre vettem!
  • CoD23
    az szentem b*** zi nehéz
  • CoD23
    ja
  • lilgame
    a jba főhadiszállásán?
  • CoD23
    amikor akadályokon kell áttmenni
  • CoD23
    a börtönös után
  • lilgame
    az melyik?
  • CoD23
    lilgame mit kell csinálni a 3. missióban?
  • lilgame
    csőőő!
    elakadtam...amikor a tankerhajón vok és kiírja seize tanker.utána rákeresel arra nyomorék kapitányra 3d mapba, és látom hogy valami alagasorba van.oda hogyan tudok bejutni.légyszi segítsetek!
    előre is köszi!!
  • Gideon Wieth
    Sziasztok! Ujfennt haver nevében...
    A demo is csak SM 3.0???
    Köcce
  • Rage47
    mit kell csinálni? nem emléxek rá.
    F1-el nézd meg
  • CoD23
    hi
    mit kell csinálni a 3 . missioban??
    segccsen lécci valaki
  • KeKKSZike
    Cheat-t tud valaki a játékhoz?
  • Rage47
    a kockánál: minden sorban és oszlopban egy-egy szám egyszer szerepelhet csak...úgy kell kirakni. az elején ki is írja a képernyő tetején mit és hogyan.
  • GazCamp3r
    Segíccsetek mán plííz... :)
    mikor harmadjára vagyok a terroristák helyén, és a kopasz g*ci adja a feladatot egy számitogépnél...
    vmi kockával köll szorakozni, forgatgatni, meg ilyesmi...
    vki mongya mán meg, hogy hogy köll plííííz, me nemtom tovább vinni

:S
  • hykao #3300
    ujjlenyomat
  • Amadeus HU
    Hol van az a hely amikor valakinek az újlenyomatát kell bescannelni?
    Mert már órák óta fel alá mászkálok és nem találom sehol sem azt a Lambertet akinek állítólag az újlenyomata kell. A kockajátékról meg nem is beszélve amikor emailt kell feltörni. Az sehogy sem akar kijönni.
  • hykao #3297
    "Fisher! Details on your OPSAT" :)
  • CoD23
    hali
    tudna valaki segíteni?
    az a gondom hogy a 3. pályán a börtönös után nem tok tuvábbjutni mit
    kell csinálni azon a mission ?
    lécci segítsetek !!!
    előre is köcxe
  • Hellsing47
    vagy inkább 8800GTX
    ezzel jobban jársz :DD
    hidd el nekem :D
  • gematta
    vagy ultra
  • mike0013
    :) oks:)
  • hykao #3292
    Akkor inkább GT legyen.
  • mike0013
    akkor így fogalmazok:
    szerintetek ez már felér egy mai kártyával, és nem kell cserélni egy éven belül?
  • hykao #3290
    "szerintetek az már jó lesz:D?" -mihez képest? A "jó" nagyon relatív fogalom, főleg ebben az esetben. ...de ahhoz képest mindenképp jó lesz, hogy el fog indulni a játék vele - a mostani 9600-zal ellentétben -, és ne minimumon kelljen játszani.
  • mike0013
    van benne valami..
    én a mostanit eladom... (9600 pro)
    és veszek egy geforce 7600 gs-t:)
    szerintetek az már jó lesz:D?
  • mucius
    online bohóckodást próbáltátok már ezen a hamachis SCDoubleAgent networkön?
  • hykao #3287
    "SimpleShader" értéket és azt átírni "True"-ról "False"-ra. -ez egy kamu. Ubi fórumon hintette el valami idióta. Ettől még nem fog elindulni SM 2.0-ás kártyán a játék. Ez az átállítás ugyanazt csinálja, mintha a játék menüjéből állítanád a legalsó SHADER opciót át...

A videokártyákra meg a srác direkt berakott AGP-s és PCI-s alternatívát is...de ne is szaladjunk idáig, 15-18 ezer forintért már kaphatóak használt 6600-asok (AGP-s és PCI-os is), úgyhogy még 20 ropit sem kell költeni, ha valaki nem akar...arról már nem is beszélve, hogy feltételezhetjük, hogy aki vesz, annak most is van valamilyen, amit szintén el tud adni, így jó esetben még 10 ezret sem kell költenie - AMENNYIBE MAGA A JÁTÉK KERÜLNE, HA MEGVENNÉ...
  • gematta
    persze
    igazad van ibrid
    de azért irtam le két fajtát

nekem már egy éve pci cuccos van
    csak most kezdik igazán kihasználnia gamék
  • hykao #3285
    Hát nagyon régi driverekben lehet, hogy nincs, node azért akinek nagyon régi drivere van (jópár évesnek kell lennie, hogy ne legyen benne...), az eleve jobban teszi, ha frissíti...
  • Mayday
    Eleg sokat paraztam, hogyan fog nalam futni a game, meg milyen "szar" lesz, az eddig olvasottak alapjan. Kiprobaltam ma, meg csak elso palya, es edig gyonyoru, es HIGH beallitasok mellett, 1280x1024-ben eddig tokeletes volt, az alabbi, nem full eros konfigon:
    AMD Athlon 64 3500+, X1600XT, 2x512 DDR (Dual).

Persze 1 palya utan sokat nem mondhatok, de nem hiszem, hogy sok rosszat fogok szolni ra :) (Bar kicsit elfogult SC rajongo is vagyok)
  • Muki100
    gondolod hogy ubiékat érdekli hogy egy ilyen jól megfogalmazott, kemény petíciót fogalmaztál meg ráadásul egy magyar oldalon? Ne nevettessétek már ki magatokat...
    amikor az SvM-ért volt petíció az is a petitiononline.com-on volt, de szerintem kár petíciózni, úgyis tudják hogy milyen visszhangja van a művüknek, eldöntik majd hogy fognak, vagy egyáltalán LEHETSÉGES-e régebbi kártyákon is működőképessé tenni.
  • lac111
    Nem tom még mennyi pénzed maradt Platino , de nem hiszem hogy a mostani gépedbe bele fog passzolni (csatoló: PCI Express x16) Ehhez egy új alaplap, proci... stb. kell.
    Ez az igazi ok, amiért problémáznak a gamerek. Nem éri meg most egy középszar videókártyára lecserélni... De egy új gép meg drága. Elég nagy parasztság kiadni így egy játékot!!!
  • ibrik
    Mintha valaki említette volna már, hogy állítólag nem kell várni patch-re ahhoz, hogy SM2.0-ba lehessen játszani vele.
    Azt írta, hogy a "SplinterCell4.ini" fájlban meg kell keresni a "SimpleShader" értéket és azt átírni "True"-ról "False"-ra.

Én nem próbáltam ki, hogy tényleg működik-e, mert nem volt szükségem erre a 6600GT kártyámmal.

Megjegyzés: Az általad javasolt VGA csere nem olyan egyszerű ahogy te gondolod. Az egy dolog, hogy kinézel két viszonylag olcsó kártyát, de azt nem vetted figyelembe, hogyha a jelenlegi AGP-set PCI-osra akarnád cserélni, akkor azzal kell kezdened, hogy alaplapot is cserélned kell - és az csak első a sorban...
  • gematta
    Hy
    Most kerűlt hozzám a game
    és ki...sz jó
    szép és élvezetes
    áááá
    szerintem ez az eddigi legjobb rész
    isten az ubisoft
    csak azokat sajnálom akinek
    nem megy még pedig sok vevőtől elesenek evel a lépéssel
    hogy csak shader 3.0 megy
    de hátha jön valami patch vagy buhera hoy menjen
    vagy vga csere
    pl 7300gt inno 23000ft agp
    pl 6800 msi 31000ft pci
    ezekel tuti hogy garantált a siker
  • PLATINO
    nVidia Geforce 8800 GTX megrendeltem jövő héten hozzák pénteken de jóóó most már tuti fog menni simán
  • Balumann
    nálam ez a fajta beállítási izé van: kép
    Sajna én már mindenhol néztem, nem találok ilyen beállítást. Az Ati Catalistnak a 6.1 -es drivertől kezdve ilyen új tipusu control center van, ami nem ott jelenik meg, hanem ilyen külön programként kezeli, külön ablakba. Ott tudom hogy lehet, de DNA-ba, illetve 5.9 és alatti driverekbe sajnos nincs. És én úgy tudom hogy nvidia régi drivereiben sincs ilyen :/
  • hykao #3277
    Minden újabb driverben van ilyen funkció, épp azért mert sok játéknál, főleg OpenGl-eseknél fordul elő, hogy csak 60Hz-en mennek!
    ATI-m már régen volt, de úgy emlékszem a vezérlőknél volt ez a funkció, ott ahol egy monitor rajza is látható és az alatt valahogy.

REFRESHLOCK és egyéb nem driverből képfrissítés lockoló progik:
    - csak az utóbbi időben vagy 3 játéknál kellett nap mint nap sok emberrel kikapcsoltatni, mert amúgy működési problémák voltak a játékukkal. Pontosan nem emlékszem mely játékoknál (talán Scarface-nél is), de arra igen, hogy potenciális hibaforrás, és mára már teljesen feleslegessé vált a Refresh Lock használata.

A te DNA driveredben is kell, hogy legyen ilyen funkció, hisz a tweakelt driverekből sem távolítják el ezt a funkciót, max. te eddig még nem találtad meg, hogy hol.
  • Balumann
    Refresh lock nálam több játéknál és gond nélkül működött :/ azért beírom, hogyha nem tudják beállítani máshol akkor próbálják azzal

De az a probléma hogy nem mindegyik driverben van. Én például DNA drivert használok, 6.1 -es catalistra épülőt, és abba nincs ilyen beállítás. Meg szerintem a régebbi nvidia driverekben sincs. Majd megcsinálom akkor képpel hogy nvidianak hol kell, atinál meg jó lenne ha valaki megnézé és csinálni arról is képet vki!
  • Kamisama
    Sziasztok! Segítség kellene, Sybériai pályán vagyok, ott ahol a hapi a hajó gyomrában mászkál kezében egy fáklyával. Már lelőttem, vagy lefogtam, leütöttem, stb, nem történik semmi. Nem teljesíti a küldetést, 3D mapon ugyanúgy világít a Capitan kocka. Eddig olyan egyértelmű volt minden, most nem értem mi nem jó. Pls vki segítsen!!