6081
-
Choni #5841 hali ,rohadt lassu volt a játék aztán frissitettem a vga drivert(nvidia 9600gt)és felpeccseltem ,eddig a játék müködött csak lassan de már az ubisoft video is szaggat hanggal mindennel együtt XD:D mittegyek,rosszabb lett -
Vlala #5840 Kösz a helyreigazítást, nem tudtam, hogy ennyire padlón van az ára. -
#5839 Árgépen -
#5838 Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR3 PCIe 22000FT -
Vlala #5837 Sapphire Radeon 3870 HD. Anno még 40k körül volt, most találtam 30 alatt: Ő lenne az. -
#5836 OFF
A logó képe helyett nekem azt írja a FF3, hogy bejelentett támadó webhely. Csak hogy tudjon róla a tulaja. -
#5835 Gainward Radeon HD4850 512MB PCIe 31000 de ez már sok lessz árban :( -
#5834 vlala milyen videókártyát vettél és mennyiért?? -
Vlala #5833 Ezt próbálta már valaki? (ölni fogok, ha ezért kellett új videokártyát vennem...) -
#5832 igazából a 4850-es a nyerő, de te döntesz én csak azt mondtam hogy a felroroltakból a 88GT a legjobb -
#5831 Megvan hogy csináljunk az sm 3.0-ból 2.0-át -For those who dont have a SM 3.0 supported card, and want to turn it off and use SM 2.0... search for this file in your Spinter Cell folder
SplinterCell4.ini
open with wordpad, then find the line ...
SimpleShader=False
edit this line, change false to true, save the file, and you should have SM2.0 or shaders off.
-So you don't have a Shader 3.0 card and you can still play the game?
-yes, i tried it on an x850xtpe card on my other computer and it works fine, with simple shaders turned on...
-
#5830 akkor ezt is a listára rakom Leadtek GeForce 8800GT 512MB PCIe 24000 akkor a három közul melyik a legjobb (ne hecker007 válaszoljon rá mert az azt mondja hogy 8800GT) -
#5829 a 88GT a jobb ugyanazt tudja hajszálra mint a 9800GT csak az 55nm-en -
#5828 Nem sok különbség van, de az mind a 8800GT javára.
A 600-as változatok mindig is az alsóbb kategóriát képviselik - illetve képviselték (kevesebb benne a "csőszámítógép"). -
#5827 Leadtek PX9600GT 512M TD 22000FT vagy Leadtek PX8800GT TD 512M GDDR3 PCIe 24000FT szeritetek melyik a jobb ezek a legolcsóbbak nekem most ez van Nvidia geforce 8600GT 512MB -
#5826 ebben sajnos nincs co-op:( -
Master Rick #5825 Hi all!
Ebben a játékban hol lehet elindítani a coop módot? Singleplayerben, és Multiplayerben sem találtam, pedig az CT-ben a single-ből lehetett indítani... Itt hol? -
zadorjan #5824 Újra felraktam a DA-t és nem tudok bejelentkezni online !
A kódomra nem teljesen emlékszem csak naggyából ezért ubi.com on ugyanazt a felhasználónévnek az e-mailjét megvátoztattam és ott be is jelentkezik de a gamben nem. Régen jo volt csak most nem tudom mér nem ? -
#5823 Jolvan elhiszem, én most nem kezdek el ezen vitázni, de az biztos a 4. részben a magyarítással nem sokra mentek, mer ahogy haladsz a játékkal, úgy megértessz mindent -
#5822 Lol.Én is végigtolok nagyon sok gamet angolul mert tudom mit kell csinálni de elhiheted kurvára nincs így értelme.
Mert elmondhatom hogy szép jó hangulatos volt a game aztán forumokban járok kérdezösködni nyomozni hogy ugyan vajon miről is szól a játék.
Magyarul meg mindent értesz. -
Vlala #5821 Számodra ez egyértelmű, más számára nem. Off, de én pl. mindig csodáltam édesanyámat, hogy egy kóstolás után megmondja, kell-e még só, répa, zeller, paprika stb. a levesbe... pedig számára ez olyan egyértelmű... :) Peace. -
#5820 De lehet valakinek a történet megértéséhez kell... jó lenn amúgy, pl emaileket olvasgatni, mikor feltörünk gépeket, szeretném tudni én speciel annak tartalmát, de így max a címet értem meg magyarul... -
SamFisher22 #5819 Üdv!
Most vettem egy 4850-et, feltettem a DA-t és meglepodve tapasztaltam h nincsen árnyék. Játék menüjében be van nyomva mind a 2 árnyékos parancs, és így sincs árnyék. Az is szembetűnt, h távolabbrol nem látni a lámpák fényeit. Segítségeteket előre is kösz! -
#5818 Nem értek egyes embereket... Ehhez a játékhoz minek magyarítás??? Jó tudom jobb játszani vele ha magyar, de higgyétek el teljesen felesleges. Annyira egyértelmű hogy mit kell a játékban csinálni. -
csabika1982 #5817 készül hozzá ibrik csinálja -
TomDantes #5816 Aha jó kosz oké. Hm, könnyebb lenne hakészülne honosítás vagy tudnék angolul...de majd meglátjuk -
Vlala #5815 A lényeg annyi, hogy beépültél a JBA (John Brown's Army) terrorszervezetbe. Ha F1-et nyomsz, a kéziszámítógépeden láthatod az aktuális feladatokat (most, ha minden igaz, valami olyasmik vannak, hogy poloskázd be a tetőn a nagy antennát, gyűjtögess infót a főemberekről, stb.
Javaslatom:
Az elején ments egyet, aztán térképezd fel magadnak az egész bázist. Nem baj, ha lebuksz, vagy csökken a megbecvsülésed, ez csak a "próbakör" leszu. Aztán töltsd vissza, és csináld meg profin. -
TomDantes #5814 A következő lenne a gondom. Az első küldetés a terroristáknál. Feltörtema széfet, és most...merre kell menni? Olvastam aq végig játszást is ,de ezek szerint nagyon hülye lehetek mert rá nem tudok jönni mit kéne csinálni...
Az világos hogyvalami adó-vevővel kell vamlamit csinálni tönnek közöt...de merre hol? Tuodm ott a 3d-s térkép... de most azon se igazodok el. Valahogy nem értem az egészet. -
#5813 Olvass vissza é megtudod -
The Best #5812 Sziasztok van a játékhoz magyarositás? Elöre is köszönöm -
#5811 nono a legjobban egy 4850-el jár, 88GT és a 96GT már nyúgdíjas -
#5810 Elárulok egy nem olyan nagy titkot: a szövegfájlokban van feliratozás az "in-game" párbeszédekhez.
Viszont azt nem tudom, hogyan lehetne bekapcsolni azokat.
Igazából az a bal felső sarokban lévő kommunikációs ablak hiányzik az SCDA-ból, mint ami a régebbi Splinter Cell-ekben még benne volt. Ugyanis abban jelentek meg a párbeszédek, rádióforgalom, stb.
Jó lenne, ha valaki rájönne végre, hogy azt az ablakot hogyan lehetne előcsalogatni vagy ha az tényleg nincs, akkor hogyan lehetne máshogy megjeleníteni a feliratozást? -
#5809 Így van -
#5808 A legjobban egy 8800 GT-vel vagy egy 9600 GT-vel jársz -
#5807 A legjobb és olcsó kari jelenleg: 40-30 k alatt van... Bolttól függ -
#5806 és mennyibe kerül egy 512-es sm3.0 tudó videókártya???? -
#5805 Én se. Akkor már több ember mondogatta volna ezt a dolgot -
#5804 Ahhoz lekéne szedni sztem egy nem hivatalos patchet, ami ezzel az átállítással foglalkozik... de én ilyenről nem tudok -
#5803 de én olvastam hogyha valamelyik fáljt átírjuk akkor sm 2.0-ás lessz és ez angolul volt leírva -
#5802 Nem lehet átállítani!!!! Mindig SM 3-as fog maradni