6081
-
Vlala #5801 Tudomásom szerint nem lehet. -
#5800 valaki lenne olyan szíves leírni hogy lehet a játékot átállítani sm 2.0-ra mert valahol olvastam hogy lehet pls HELP -
#5799 Jolvan. Örülök -
Jont100 #5798 Köszönöm szépen, megtaláltam. -
#5797 hy.Nekem a demó ment kemény 40-50fps-el.de a játék ki volt lassítódva.alul van a comfigom.az egérrel a kamerát tökéletes sebességgel kezeltem,fraps is rendesen mért de lassútva volt minden a járás meg stb.és 6perc után kékhalál.ha megszerzem a teljest azzal is lesznek ijen problémáim.van dual core optimizer a gépre telepítve de nem segített. -
#5796 Total Commander: Beállítások - Általános beállítások - Képernyű fülre katt - Látszik a rejtett/system fájl (kipipálod és utánna)------->>>>>>Mentés helye: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Ubisoft\SplinterCell4\Save\Offline\SAMFISHER -
Jont100 #5795 Valaki esetleg? -
Jont100 #5794 Üdv ismét!
Sikerült végigjátszam a játékot másodjára.
Most viszont szeretném külön lemásolni a mentéseimet.
A játék mappájában van egy "Save" mappa, de az üres...
Hol tudom megtalálni a mentéseket, hogy lemásolhassam?
Köszi a választ előre is! -
#5793 De engem zavar az osztott képernyő :( mert youtubon néztem coopról trailert. -
#5792 Elvileg igen -
#5791 Ebben hamachival jól müködik a coop? -
Jont100 #5790 Úgy tűnik igazad van, valóban ez a megoldás.
Köszönöm szépen a segítséget! -
Vlala #5789 Nemrég volt róla szó, én is felakadtam ezen a horgon. Az egérgörgővel adj neki egy "kezdő löketet", mivel ezen van az accelerate-decelerate funkció, ami meghatározza, hogy milyen gyorsan tekerje Sam a széf tárcsáját. -
Jont100 #5788 Sziasztok!
Ne haragudjatok a zavarásért, de lenne egy fura dolog a játékkal, ami sehogy se fér a fejembe.
A játékot még anno végigjátszottam már, durván egy éve. Sajnos a mentéseim elvesztek. :(
Nemrég újra elkezdtem a játékot vinni.
A széf kinyitása legelöször a gyakroló teremben hibátlanul működött.
Most, pár pályával később egyszerűen nem hajlandó működni, hiába nyomogatom az arra való gombokat, semmi sem történik... (A Controll-on nem változtattam.)
Azóta újratelepítettem a játékot, de nem javult meg a hiba.
Van ötelete valakinek ez mitől lehet és hogyan tudnám esetleg orvosolni, mert így fontos küldetéseket kell kihagynom.
Köszönöm szépen előre is a válaszokat! -
#5787 Valaki légyszi help -
#5786 Na látod, önállóan is megy az, nem kell hülye kérdésekkel bombázni a topikot.. -
#5785 Köszi!
Felraktam a pecseket/krekkeltem és a multi megy rendesen, de a szingli nem akar elindulni..azt írja, hogy ***Must Check***
Ez mit akar jelenteni? -
#5784 Próbáld meg másik krekkel, és tedd fel az 1.2 es peccset. Ha nem oldódik meg esetleg driver fissítés, ha végképp nem jó, akkor tedd ujra a játékot -
#5783 Sziasztok!
A játék indításnál hibát észlelt, ezért leáll!
Winfos xp, service pack 2
C2D 2000 GHZ
8600 GTS
2 giga ram
Elvileg csak driver hiba, de az előbb töltöttem leg a legfrissebbet és így sem megy.. -
#5782 Ekkora hülye kérdést feltenni...:D -
#5781 jah meg am a bannerban ott világít hogy min megy, meg ott a FAQ -
#5780 6600-tól és x1xxx-től megy minden karin -
#5779 itt >>>>>>http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest<<<<<< azt írja hogy elindul -
#5778 Szerinted?
Persze hogy nem... -
#5777 GeForce 9600Gt-n elindul? -
#5776 AMd optimizer driver fel -
kalamboo #5775 nekem olyan gondom van a game-el hogy azt irja ki h nem jo a video kártya driverem pedig a legujabb nvidia driver van fent és ezért isszonyatosan belassul a játék.am 8600GT-m van -
dbdadi #5774 köszönöm:) -
Vlala #5773 Az a JBA főhadiszállása. Beépültél, és kémkedned kell, közben a terrorszervezet bizalmát is el kell nyerned.
F1 - Objectives menüpont alatt találod meg az aktuális küldetéseket, ezek mind opcionálisak, tehát azt csinálod meg, amelyikhez kedved van. (A legjobb persze, ha mindet teljesíted.) Azt hiszem, lőgyakorlat, antenna-bogarászás és szerver-feltörés van a listán. -
#5772 Utánna nyomsz egy f1-et, és oda kell menni a többi küldetéshez. Asszem kék vagy sárga kockával jelöli az objektumot -
dbdadi #5771 sziasztok segítene valaki mert nem tudok megcsinálni egy pályát,ugye az elsö pálya amikor beledobnak a jeges vízbe és az egész pálya sötét,a második amikor valami börtönből kell megszökni,a harmadik ahol most tartok,ott meg ugye elvisz egy krapek hogy csináljak meg valami labirintusféleséges küldetést ahol a végén van egy üres széf-megcsináltam eddig-innentől mit kell csinálni???
köszönöm a segítséget -
Vlala #5770 Köszi, ez tényleg bejött. Utólag meggondolva, az egérgörgő a gyorsítás-lassítás szabályozója, logikus, hogy ezzel kell elindítani. Később, az akna-összerakásnál már nem is kellett rajta gondolkodnom. :) -
Jont100 #5769 ja köszi. Sajnálom, de ugyanakkor így igazságos.
-
#5768 Nincs tört szerver. Rendes szerver van, amihez eredeti játék szükséges, vagy esetleg Lan -
Jont100 #5767 Double agent-el lehet multizni x-fire, vagy all seeing eyes segítségével? -
#5766 Érdekes nekem ilyen gond nem volt...igaz csak próbából tettem fel a gémet, és elvittem gond nélkül az Ohotszki-tengerig. -
#5765 Visszatérve az előző témára.
A szaggatás elvileg minden gef8 tulajnál globális probléma. (Őszintén szólva azt nem tudom hogy az összes típusra igaz e, de rengeteg helyen olvastam hogy pl 8800GT-vel, akad, bugos, illetve lassú a játék)
..és ezt a driver frissítés se oldja meg. -
Vlala #5764 Egérgörgő? Na, az pont kiamradt, egyébként már a dalmát módszer is megvolt (nyomj meg annyi gombot, ahány kiskutya van). Köszi a gyors választ, kipróbálom. -
#5763 "nyomd az oldalirány mellé a fel-le-t is"
Most nem fogok visszaolvasni, hogy ezt mondták-e, de... :D
...az oldalirányokat nyomogatod (nyilak vagy A-D már nem is tudom) és az egérgörgőt görgeted mellette ezerrel fel-le, és akkor megindul. Utána már nem kell. -
Vlala #5762 Bocs, de nem találtam rá választ: Mi a fenét kell csinálni a széfekkel? Próbáltam az említett "nyomd az oldalirány mellé a fel-le-t is" módszert, már az egeret is rángatom, de csaknem forgatja meg a tárcsákat. Bug? Crackhiba? (szánombánom, de nem eredeti...)