Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Aki akar multizni sc4ben, vegyen fel Xfire-n! (azonosítóm: chokoboko92) :-)
Nincs olyan vga amivel minden maxon futna a Crysis sajnos!
Next PC upgrade: 2022
RAM: 2x1Gb Kingston 800MHz
Vidkari: Gainward 8800GT 1024Mb Golden Sample
Very HIGH, 1280x1024,16xQ,Natural Mod 2.2, igaz átlag fps 15, ha napsütés, lövöldözés 8fps (de játszható, legalábbis nekem) pedig nincs csucsgépem ^^ lehet nem hiszitek el, de igy van ahogy mondom.
OFF vége!
ON
Most jött le a Double Agent (törttel lehet-e neten nyomulni? szerintem nem) Eddig nem ment (régen x800am volt) szal...a grafikája az elég jó ahogy hallottam 😊
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
800*600-as felbontásnál közepes grafikán 15 képkocka/másodperc, de 1024*768-on már csak 10 kk/sec.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Akkor az rosszul döntött (mint én is), aki a "helyes" dolgok mellett döntött... 😄
Érdekes lesz az új rész, legalábbis újat akarnak...majd meglátjuk, mennyire jön be az embereknek!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Qwerty4
Én mindhárom döntésben a "jó dolgokat" választottam (meg is kaptam a bónusz-pályát). Ha valaki pl. megölte Lambertet, börtönbe jutott, vagy elmenekült, akkor az hogyan fogja kezdeni a következõ részt (már ha "közvetlen" folytatása lesz - mert gondolom lesz folytatás)? Az elején kiválasztja, hogy hogyan fejezte be és aszerint folytatja?
Bocs a hülyeségekért... 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
http://www.gamestar.hu/forum/index.php?showtopic=138
olvasgass visszafele!
Már csak az a kérdésem lenne, hogy hogy lehet online játszani? :S Meg kell hívni másokat, vagy hogy lehet egyáltalán megnézni, hogy épp ki van fent, és játszik??
A múltkor 24-et néztem, és szerintem benne van a Sam Fisherre legjobban hasonlító színész - akit eddig láttam. Még a szeme is zöld, és a neve is Fisher... 😄
Sam Fisher - David Dayan Fisher
CHELSEA FOOTBALL CLUB
nem enged be az online modba, azt hiszi van patch, pedig nincs, (1.02) A játék eredeti, bontatlan dobozból származik. Amikor letölti a patchet, kiírja hogy nem is kell patch, jo az ami most van. Amikor belépek megint kéri. Pff.
Jah, és csak úgy enged belépni az online részben (a launch utáni "multiplayer" gombra kattintva), hogyha crackelem. Ha az eredeti exe van, akkor Splinter cell - DA master sucerom stb stb stb -> Eredetinél.. omg... Az eredeti játékot még crackelve se lehet gyógyítani. pfff
Ez röhej.
Jah, azt elfelejtettem írni, hogy a single pedig mocskosul szaggat. pedig a gépem messze túlszárnyalja a követelményt (core2dou, 2 gb ram, stb...)
Szóval most már rendesen meggyûlik a bajom vele. mad.gif Pedig régen nem csinálta ezt...
Ötlet?
Másolandó ide :C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Ubisoft\SplinterCell4\Save\Offline\SAMFISHER
Biztonsági mentés nem árt!
Uff<#wave>#wave>
A játék hol tárolja a mentéseket?
Köszönöm....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Én is megvettem az eredeti játékot - megjegyzem, szerintem ez a reális ár (2990.-) kishazánkban egy PC játékért -
A UBI oldaláról töltöm a patcheket, kell mindkettõ vagy elég az 1.2 es??
Köszi srácok
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."