Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ben007
AMD Athlon 64 X2 Dual Core processor 6000+,2,0GB RAM Nvidia GeForce 8600 GT 512MB ezen a gépen minimum grafikán nem fut el?????

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Nah végre megy a multiplayer!! jee...

Aki akar multizni sc4ben, vegyen fel Xfire-n! (azonosítóm: chokoboko92) :-)
grebber
A 16xQ AA megöli a VGA-kat nagyon!Fõleg ha az AF is 16x-oson van még lassabb lesz 😞
Nincs olyan vga amivel minden maxon futna a Crysis sajnos!

Next PC upgrade: 2022

Raven456
PS-en jó a game?

arty
neten nem lehet, max hamachin
graf jo, de nincs AA+HDR egyszerre... vagy-vagy 😞

Forza.

Proci: E4500 2.2GHz
RAM: 2x1Gb Kingston 800MHz
Vidkari: Gainward 8800GT 1024Mb Golden Sample

Very HIGH, 1280x1024,16xQ,Natural Mod 2.2, igaz átlag fps 15, ha napsütés, lövöldözés 8fps (de játszható, legalábbis nekem) pedig nincs csucsgépem ^^ lehet nem hiszitek el, de igy van ahogy mondom.

OFF vége!

ON
Most jött le a Double Agent (törttel lehet-e neten nyomulni? szerintem nem) Eddig nem ment (régen x800am volt) szal...a grafikája az elég jó ahogy hallottam 😊

Ben007
nem hazudtam nekem az a célom hogy legyen valami megoldás a játékomra

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Viktor9202
Hát szerinted? Szerintem te egy kicsit kamuztál hogy te fullin játszol a Crysis-el, mert ha én is olyan helyre érek ahol van robbanás+lõnek is, nekem is visszaesik 23 fps-re, neked meg sztem olyan 3-4 fps-re

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Ben007
magyarul 800x600-as felbontásba gyorsabb??

Japep
Az mindegy, õ a felbontásról beszél.
800*600-as felbontásnál közepes grafikán 15 képkocka/másodperc, de 1024*768-on már csak 10 kk/sec.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Ben007
na ezt magyarul plz nekem a képernyõméretem 1280x1024

Viktor9202
800x600 ba lehet elfutott medium grafikán 15 fps-el. De ha ráteszed 1024x768-ra akkor talán megvan a 10 fps

Ben007
8600 gt-tõl mit várok? sokat még a crysis is elfutott rajta full grafón ja és a options grapich-nál nem tudok állítani semmit

Viktor9202
8600 GT-tõl mit vársz? Pesze hogy akad, azzal a vga-val talán elmegy low-n és úgyis csak olyan 23 körüli fps-el

Ben007
kössz de letöltöttem a drivert felraktam és "összeomlott" a videókártya

Japep
A drivert innen tudod letölteni > Download drivers > Download drivers > és értelemszerûen kitöltöd

A másik problémádra nem tudok megoldást...talán a patch? (De ezzel tuti hülyeséget mondtam... 😄 )

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Qwerty4
Persze, hogy lesz PC-n is SC 5...

Qwerty4

Ben007
az én problémámra nincs megoldás???

Viktor9202
Minden Splinter Cell kijön pc-re. Nem hülye az ubi

arty
ez biztos jön PC-re?
én korábban konzol only részrõl olvastam ...

Forza.

Ben007
PLS help nekem driver version nincs meg és szaggat a videokártyám NVIDIA GeForce 8600 GT 512mb

Japep
Ja, már megtaláltam... <>

Akkor az rosszul döntött (mint én is), aki a "helyes" dolgok mellett döntött... 😄

Érdekes lesz az új rész, legalábbis újat akarnak...majd meglátjuk, mennyire jön be az embereknek!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Qwerty4
Egy konkrét befejezést kiválasztottak a háromból és onnan folytatják az 5 részt.Méghozzá az a verzió mikor Sam elmenekül a swatosok elõl.Ehhez kétszer a bûnözõk mellett kellett dönteni.

Qwerty4

grebber
Ilyen választásos dolog soha nem lesz.

Next PC upgrade: 2022

Japep
Na, végigjátszottam! Nagyon durva játék, sajnálom is, hogy vége lett... 😄

Én mindhárom döntésben a "jó dolgokat" választottam (meg is kaptam a bónusz-pályát). Ha valaki pl. megölte Lambertet, börtönbe jutott, vagy elmenekült, akkor az hogyan fogja kezdeni a következõ részt (már ha "közvetlen" folytatása lesz - mert gondolom lesz folytatás)? Az elején kiválasztja, hogy hogyan fejezte be és aszerint folytatja?

Bocs a hülyeségekért... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Viktor9202
Nyugodtan bekrekkelehted, nem lesz semmi baj. Elõször a patch, majd a krekk

NE CRACKELD!!!! Eredeti a játékod, nem? Amúgy meg úgy sem fogsz tudni vele játszani online, csak LANon! Olvass visszafelé a linken amit elõzõleg beírtam, és meglátod mi a szitu. Ki kell cseréltetned, ennyi...
Szedtem hozzá crack-et, de csak az 1.0-t találtam az meg nem jó, mindig visszaálítja 1.0-ra, 1.02-es crack-et hol találok? kerestem mindenfele, de nem találom. Elõre is köszi.
jaki88!
http://www.gamestar.hu/forum/index.php?showtopic=138
olvasgass visszafele!
Viktor9202
Krekkeld be és úgy dzsó lesz

Sziasztok! Megvettem a double agent-t eredetiben és multiznék vele, de a következõ a gond: Belépek a multiba és ezután ugye elkezdi letölteni a legfrisebb patch-et, le is jön, feltelepítem, de ezek után amikor beakarnék lépni a multiba akkor mindig feldobja azt a hibaüzenetet hogy helyezzem be az eredeti lemezt, blabla. Minek írja ki hogy tegyem be az eredetit amikor az eredeti van benn? Mi lehet a gond? Elõre is köszi.
ki mikor szokott SCDA-el játszani online általában? 😊 (nem tört szerveren, hanem rendesen)
Viktor9202
Én benne vagyok 😊 Mikor játszunk ?😄

Végre megoldódott a problémám (kicserélték a DVD-m) 😊
Már csak az a kérdésem lenne, hogy hogy lehet online játszani? :S Meg kell hívni másokat, vagy hogy lehet egyáltalán megnézni, hogy épp ki van fent, és játszik??
A görgõt feltolod maxra, hogy fusson, és hosszan megnyomod a "c", azaz a guggolás gombot.
Japep
Ha pl magasabb emelvényrõl gyorsan lefutsz, akkor bukfencezik.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

szasztok. hogy lehet bukfencezni a játékba?????
Japep
Ugye lesz film a játékból, és már több színész neve is felmerült (Goergo Clooney, Bruce Willis...stb). Reméljük tényleg lesz film belõle (elvileg 2010)... 😄

A múltkor 24-et néztem, és szerintem benne van a Sam Fisherre legjobban hasonlító színész - akit eddig láttam. Még a szeme is zöld, és a neve is Fisher... 😄

Sam Fisher - David Dayan Fisher

CHELSEA FOOTBALL CLUB

megint bocs, mégis ua a problémánk. ma kicsit szórakozott vagyok így késõ este 😄 gamestar fórumába írok majd holnap, hogy mire jutottam, és mit próbálj ki, hátha neked bejön amit a Ubisoft, meg a SecuROM javasolt nekem! (láttam hogy oda is beírtad ezt a szöveged)
A 4. részt én csak "exclusive ban" láttam.. Normális nincs.
ja bocs, mégsem ez a problémám 😛 viszont az érdekelne, hogy te is Exclusive packban vetted meg a játékot? és ugye most a Double Agentrõl beszélünk?
ha visszaolvasol meglátod nekem is ez a problémám, és senki sem tud semmit, viszont én már 2x is voltam bent a forgalmazónál, és éppen vizsgálják a problémám!! kedden fognak felhívni 2kor, szóval utána mondok majd választ! írtam már a securomnak is, meg a ubisoftnak is. a securom egyenlõre nem tudott kisegíteni, a ubisoft viszont mondta hogy mit csináljak, de az sem mûködött, de mindjárt beírom. Te is exclusive packban vetted a játékot?
A probléma:
nem enged be az online modba, azt hiszi van patch, pedig nincs, (1.02) A játék eredeti, bontatlan dobozból származik. Amikor letölti a patchet, kiírja hogy nem is kell patch, jo az ami most van. Amikor belépek megint kéri. Pff.

Jah, és csak úgy enged belépni az online részben (a launch utáni "multiplayer" gombra kattintva), hogyha crackelem. Ha az eredeti exe van, akkor Splinter cell - DA master sucerom stb stb stb -> Eredetinél.. omg... Az eredeti játékot még crackelve se lehet gyógyítani. pfff
Ez röhej.

Jah, azt elfelejtettem írni, hogy a single pedig mocskosul szaggat. pedig a gépem messze túlszárnyalja a követelményt (core2dou, 2 gb ram, stb...)

Szóval most már rendesen meggyûlik a bajom vele. mad.gif Pedig régen nem csinálta ezt...

Ötlet?
CrowbaR
Ha másnak is megoldhatatlan gondja támad valamelyik bug, vagy ilyesmi miatt az itt található SAMFISHER.rar file-ban az összes pálya mentése megvan.

Másolandó ide :C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Ubisoft\SplinterCell4\Save\Offline\SAMFISHER

Biztonsági mentés nem árt!

Uff<#wave>

Bocsi, még egy kérdés:

A játék hol tárolja a mentéseket?

Köszönöm....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

arty
elég az 1.02

Forza.

Sziasztok,

Én is megvettem az eredeti játékot - megjegyzem, szerintem ez a reális ár (2990.-) kishazánkban egy PC játékért -

A UBI oldaláról töltöm a patcheket, kell mindkettõ vagy elég az 1.2 es??

Köszi srácok

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Nincs benne "olyan" fajta coop mod, mint a 3.-ban volt. Csak ilyen "új" fajta van, meg a vs mod.
csak egy fajta patch-rõl tudok, vagyis hogy az 1.02esrõl, de már több helyrõl is letöltöttem. Néhány alkalommal meg elöször az 1.01-est raktam fel, és csak utána a 2est, és úgy is uazt a szöveget írta ki. Csomószor meg magával a játékkal töltettem le (mivel mostmár vagy 10x szedtem le, és raktam föl a játékot), szóval ez sem az oka. Azt az a-ray scannert meg a javaslatodra leszedtem, de nem tudom mit lehet vele kezdeni 😄, viszont ma visszavittem a játékot a boltba ahol vettem, és mondták, hogy menjek el a forgalmazóhoz, és mondjam el a problémámat, aztán majd biztosan adnak egy másik DVD-t, szóval így teszek.
atenza
Most próbáltuk ki a játékot multiban..
Ugye nem csak ilyen coop mission-ök vannak ahol ezeket a fileokat kell letölteni?
Hova tûnt az elõzõ részekbõl megismert lopakodós coop??