Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ben007
Megvan hogy csináljunk az sm 3.0-ból 2.0-át -For those who dont have a SM 3.0 supported card, and want to turn it off and use SM 2.0... search for this file in your Spinter Cell folder

SplinterCell4.ini
open with wordpad, then find the line ...
SimpleShader=False
edit this line, change false to true, save the file, and you should have SM2.0 or shaders off.

-So you don't have a Shader 3.0 card and you can still play the game?
-yes, i tried it on an x850xtpe card on my other computer and it works fine, with simple shaders turned on...

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Ben007
akkor ezt is a listára rakom Leadtek GeForce 8800GT 512MB PCIe 24000 akkor a három közul melyik a legjobb (ne hecker007 válaszoljon rá mert az azt mondja hogy 8800GT)

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Hecker007
a 88GT a jobb ugyanazt tudja hajszálra mint a 9800GT csak az 55nm-en

ibrik
Nem sok különbség van, de az mind a 8800GT javára.
A 600-as változatok mindig is az alsóbb kategóriát képviselik - illetve képviselték (kevesebb benne a "csõszámítógép").

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Ben007
Leadtek PX9600GT 512M TD 22000FT vagy Leadtek PX8800GT TD 512M GDDR3 PCIe 24000FT szeritetek melyik a jobb ezek a legolcsóbbak nekem most ez van Nvidia geforce 8600GT 512MB

mike0013
ebben sajnos nincs co-op😞

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Hi all!
Ebben a játékban hol lehet elindítani a coop módot? Singleplayerben, és Multiplayerben sem találtam, pedig az CT-ben a single-bõl lehetett indítani... Itt hol?

Újra felraktam a DA-t és nem tudok bejelentkezni online !
A kódomra nem teljesen emlékszem csak naggyából ezért ubi.com on ugyanazt a felhasználónévnek az e-mailjét megvátoztattam és ott be is jelentkezik de a gamben nem. Régen jo volt csak most nem tudom mér nem ?

Viktor9202
Jolvan elhiszem, én most nem kezdek el ezen vitázni, de az biztos a 4. részben a magyarítással nem sokra mentek, mer ahogy haladsz a játékkal, úgy megértessz mindent

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

grebber
Lol.Én is végigtolok nagyon sok gamet angolul mert tudom mit kell csinálni de elhiheted kurvára nincs így értelme.
Mert elmondhatom hogy szép jó hangulatos volt a game aztán forumokban járok kérdezösködni nyomozni hogy ugyan vajon mirõl is szól a játék.
Magyarul meg mindent értesz.

Next PC upgrade: 2022

Számodra ez egyértelmû, más számára nem. Off, de én pl. mindig csodáltam édesanyámat, hogy egy kóstolás után megmondja, kell-e még só, répa, zeller, paprika stb. a levesbe... pedig számára ez olyan egyértelmû... 😊 Peace.

Prince23
De lehet valakinek a történet megértéséhez kell... jó lenn amúgy, pl emaileket olvasgatni, mikor feltörünk gépeket, szeretném tudni én speciel annak tartalmát, de így max a címet értem meg magyarul...

Üdv!

Most vettem egy 4850-et, feltettem a DA-t és meglepodve tapasztaltam h nincsen árnyék. Játék menüjében be van nyomva mind a 2 árnyékos parancs, és így sincs árnyék. Az is szembetûnt, h távolabbrol nem látni a lámpák fényeit. Segítségeteket elõre is kösz!

Viktor9202
Nem értek egyes embereket... Ehhez a játékhoz minek magyarítás??? Jó tudom jobb játszani vele ha magyar, de higgyétek el teljesen felesleges. Annyira egyértelmû hogy mit kell a játékban csinálni.

készül hozzá ibrik csinálja

Aha jó kosz oké. Hm, könnyebb lenne hakészülne honosítás vagy tudnék angolul...de majd meglátjuk

A lényeg annyi, hogy beépültél a JBA (John Brown's Army) terrorszervezetbe. Ha F1-et nyomsz, a kéziszámítógépeden láthatod az aktuális feladatokat (most, ha minden igaz, valami olyasmik vannak, hogy poloskázd be a tetõn a nagy antennát, gyûjtögess infót a fõemberekrõl, stb.

Javaslatom:

Az elején ments egyet, aztán térképezd fel magadnak az egész bázist. Nem baj, ha lebuksz, vagy csökken a megbecvsülésed, ez csak a "próbakör" leszu. Aztán töltsd vissza, és csináld meg profin.

A következõ lenne a gondom. Az elsõ küldetés a terroristáknál. Feltörtema széfet, és most...merre kell menni? Olvastam aq végig játszást is ,de ezek szerint nagyon hülye lehetek mert rá nem tudok jönni mit kéne csinálni...

Az világos hogyvalami adó-vevõvel kell vamlamit csinálni tönnek közöt...de merre hol? Tuodm ott a 3d-s térkép... de most azon se igazodok el. Valahogy nem értem az egészet.

Viktor9202
Olvass vissza é megtudod<#mf2>

Sziasztok van a játékhoz magyarositás? Elöre is köszönöm

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

Hecker007
nono a legjobban egy 4850-el jár, 88GT és a 96GT már nyúgdíjas

ibrik
Elárulok egy nem olyan nagy titkot: a szövegfájlokban van feliratozás az "in-game" párbeszédekhez.
Viszont azt nem tudom, hogyan lehetne bekapcsolni azokat.

Igazából az a bal felsõ sarokban lévõ kommunikációs ablak hiányzik az SCDA-ból, mint ami a régebbi Splinter Cell-ekben még benne volt. Ugyanis abban jelentek meg a párbeszédek, rádióforgalom, stb.

Jó lenne, ha valaki rájönne végre, hogy azt az ablakot hogyan lehetne elõcsalogatni vagy ha az tényleg nincs, akkor hogyan lehetne máshogy megjeleníteni a feliratozást?

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Prince23
Így van

Viktor9202
A legjobban egy 8800 GT-vel vagy egy 9600 GT-vel jársz

Prince23
A legjobb és olcsó kari jelenleg: 40-30 k alatt van... Bolttól függ

Ben007
és mennyibe kerül egy 512-es sm3.0 tudó videókártya????

Viktor9202
Én se. Akkor már több ember mondogatta volna ezt a dolgot

Prince23
Ahhoz lekéne szedni sztem egy nem hivatalos patchet, ami ezzel az átállítással foglalkozik... de én ilyenrõl nem tudok

Ben007
de én olvastam hogyha valamelyik fáljt átírjuk akkor sm 2.0-ás lessz és ez angolul volt leírva

Viktor9202
Nem lehet átállítani!!!! Mindig SM 3-as fog maradni

Tudomásom szerint nem lehet.

Ben007
valaki lenne olyan szíves leírni hogy lehet a játékot átállítani sm 2.0-ra mert valahol olvastam hogy lehet pls HELP

Viktor9202
Jolvan. Örülök<#wink>

Köszönöm szépen, megtaláltam. <#kacsint>

The Protector
hy.Nekem a demó ment kemény 40-50fps-el.de a játék ki volt lassítódva.alul van a comfigom.az egérrel a kamerát tökéletes sebességgel kezeltem,fraps is rendesen mért de lassútva volt minden a járás meg stb.és 6perc után kékhalál.ha megszerzem a teljest azzal is lesznek ijen problémáim.van dual core optimizer a gépre telepítve de nem segített.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Viktor9202
Total Commander: Beállítások - Általános beállítások - Képernyû fülre katt - Látszik a rejtett/system fájl (kipipálod és utánna)------->>>>>>Mentés helye: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Ubisoft\SplinterCell4\Save\Offline\SAMFISHER

Valaki esetleg? <#conf>

Üdv ismét!
Sikerült végigjátszam a játékot másodjára. <#vigyor0>
Most viszont szeretném külön lemásolni a mentéseimet.
A játék mappájában van egy "Save" mappa, de az üres...
Hol tudom megtalálni a mentéseket, hogy lemásolhassam? <#fejvakaras>
Köszi a választ elõre is!

grebber
De engem zavar az osztott képernyõ 😞 mert youtubon néztem coopról trailert.

Viktor9202
Elvileg igen

grebber
Ebben hamachival jól müködik a coop?

Úgy tûnik igazad van, valóban ez a megoldás. <#smile>
Köszönöm szépen a segítséget! <#kacsint>

Nemrég volt róla szó, én is felakadtam ezen a horgon. Az egérgörgõvel adj neki egy "kezdõ löketet", mivel ezen van az accelerate-decelerate funkció, ami meghatározza, hogy milyen gyorsan tekerje Sam a széf tárcsáját.

Sziasztok!
Ne haragudjatok a zavarásért, de lenne egy fura dolog a játékkal, ami sehogy se fér a fejembe.
A játékot még anno végigjátszottam már, durván egy éve. Sajnos a mentéseim elvesztek. 😞
Nemrég újra elkezdtem a játékot vinni.
A széf kinyitása legelöször a gyakroló teremben hibátlanul mûködött.
Most, pár pályával késõbb egyszerûen nem hajlandó mûködni, hiába nyomogatom az arra való gombokat, semmi sem történik... (A Controll-on nem változtattam.)
Azóta újratelepítettem a játékot, de nem javult meg a hiba.
Van ötelete valakinek ez mitõl lehet és hogyan tudnám esetleg orvosolni, mert így fontos küldetéseket kell kihagynom.
Köszönöm szépen elõre is a válaszokat! <#vigyor0>

Mr_no_NaMe
Valaki légyszi help
Maxtreme
Na látod, önállóan is megy az, nem kell hülye kérdésekkel bombázni a topikot..

Mr_no_NaMe
Köszi!

Felraktam a pecseket/krekkeltem és a multi megy rendesen, de a szingli nem akar elindulni..azt írja, hogy ***Must Check***

Ez mit akar jelenteni?
Viktor9202
Próbáld meg másik krekkel, és tedd fel az 1.2 es peccset. Ha nem oldódik meg esetleg driver fissítés, ha végképp nem jó, akkor tedd ujra a játékot

Mr_no_NaMe
Sziasztok!

A játék indításnál hibát észlelt, ezért leáll!
Winfos xp, service pack 2

C2D 2000 GHZ
8600 GTS
2 giga ram

Elvileg csak driver hiba, de az elõbb töltöttem leg a legfrissebbet és így sem megy..
Prince23
Ekkora hülye kérdést feltenni...😄