Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SplinterCell4.ini
open with wordpad, then find the line ...
SimpleShader=False
edit this line, change false to true, save the file, and you should have SM2.0 or shaders off.
-So you don't have a Shader 3.0 card and you can still play the game?
-yes, i tried it on an x850xtpe card on my other computer and it works fine, with simple shaders turned on...
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
A 600-as változatok mindig is az alsóbb kategóriát képviselik - illetve képviselték (kevesebb benne a "csõszámítógép").
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Ebben a játékban hol lehet elindítani a coop módot? Singleplayerben, és Multiplayerben sem találtam, pedig az CT-ben a single-bõl lehetett indítani... Itt hol?
A kódomra nem teljesen emlékszem csak naggyából ezért ubi.com on ugyanazt a felhasználónévnek az e-mailjét megvátoztattam és ott be is jelentkezik de a gamben nem. Régen jo volt csak most nem tudom mér nem ?
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Mert elmondhatom hogy szép jó hangulatos volt a game aztán forumokban járok kérdezösködni nyomozni hogy ugyan vajon mirõl is szól a játék.
Magyarul meg mindent értesz.
Next PC upgrade: 2022
Most vettem egy 4850-et, feltettem a DA-t és meglepodve tapasztaltam h nincsen árnyék. Játék menüjében be van nyomva mind a 2 árnyékos parancs, és így sincs árnyék. Az is szembetûnt, h távolabbrol nem látni a lámpák fényeit. Segítségeteket elõre is kösz!
Javaslatom:
Az elején ments egyet, aztán térképezd fel magadnak az egész bázist. Nem baj, ha lebuksz, vagy csökken a megbecvsülésed, ez csak a "próbakör" leszu. Aztán töltsd vissza, és csináld meg profin.
Az világos hogyvalami adó-vevõvel kell vamlamit csinálni tönnek közöt...de merre hol? Tuodm ott a 3d-s térkép... de most azon se igazodok el. Valahogy nem értem az egészet.
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
Viszont azt nem tudom, hogyan lehetne bekapcsolni azokat.
Igazából az a bal felsõ sarokban lévõ kommunikációs ablak hiányzik az SCDA-ból, mint ami a régebbi Splinter Cell-ekben még benne volt. Ugyanis abban jelentek meg a párbeszédek, rádióforgalom, stb.
Jó lenne, ha valaki rájönne végre, hogy azt az ablakot hogyan lehetne elõcsalogatni vagy ha az tényleg nincs, akkor hogyan lehetne máshogy megjeleníteni a feliratozást?
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Sikerült végigjátszam a játékot másodjára. <#vigyor0>#vigyor0>
Most viszont szeretném külön lemásolni a mentéseimet.
A játék mappájában van egy "Save" mappa, de az üres...
Hol tudom megtalálni a mentéseket, hogy lemásolhassam? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Köszi a választ elõre is!
Next PC upgrade: 2022
Köszönöm szépen a segítséget! <#kacsint>#kacsint>
Ne haragudjatok a zavarásért, de lenne egy fura dolog a játékkal, ami sehogy se fér a fejembe.
A játékot még anno végigjátszottam már, durván egy éve. Sajnos a mentéseim elvesztek. 😞
Nemrég újra elkezdtem a játékot vinni.
A széf kinyitása legelöször a gyakroló teremben hibátlanul mûködött.
Most, pár pályával késõbb egyszerûen nem hajlandó mûködni, hiába nyomogatom az arra való gombokat, semmi sem történik... (A Controll-on nem változtattam.)
Azóta újratelepítettem a játékot, de nem javult meg a hiba.
Van ötelete valakinek ez mitõl lehet és hogyan tudnám esetleg orvosolni, mert így fontos küldetéseket kell kihagynom.
Köszönöm szépen elõre is a válaszokat! <#vigyor0>#vigyor0>
Felraktam a pecseket/krekkeltem és a multi megy rendesen, de a szingli nem akar elindulni..azt írja, hogy ***Must Check***
Ez mit akar jelenteni?
A játék indításnál hibát észlelt, ezért leáll!
Winfos xp, service pack 2
C2D 2000 GHZ
8600 GTS
2 giga ram
Elvileg csak driver hiba, de az elõbb töltöttem leg a legfrissebbet és így sem megy..