6081
-
#5881 VKI? -
#5880 A demo is meg a teljes is egy pillanatig nagy sebességgel(nármál) és egy pillanatra döglassan megy.majd kb 6perc után kékhalál.Mit csináljak vele?dual core optimizer fennt van.vki vmi ötlet? -
#5879 Már ma is játszhatnánk.
Aki akar játszani vegyen fel msn-re:
[email protected] -
#5878 Hamachi szoba
Név: SCDA-HUN
Jelszó: 1337 -
#5877 Ha vki csinál szobát, tőlem mehetne a multi. -
#5876 Anoo nálam minden ue3-as game ezt művelte :D
Az x360 contorlerrel viszont eddig még semmi nem veszett össze ily módon. -
#5875 Valaki akkor majd csináljon egy hamachi szervert (akinek jó a feltöltési sebessége). Aztán majd jönnek. -
Radian #5874 köszi,működött -
Vlala #5873 Ezt akartam írni, de azt hittem, hülyeség. :) Nálam az egyik Tomb Raider művelte ugyanezt, ugyanezért. -
#5872 Gamepad/joystick kihúz -
Radian #5871 Találkozott már vki azzal a buggal hogy multiban folyamatosan forog egy irányba a kamera úgy hogy nem is csinálok semmit? -
#5870 Nem fogok 2 operációs rendszert feltenni :D:D -
#5869 Megy Vista-n is 2 magos procival (gondolom ilyen procid van), nálam néhány pályát leszámítva, ahol néha belassult, szuperul fut. -
#5868 Ha leszeded a Vista-t és XP-t raksz helyette - vagy egy másik partícióra XP-t telepítesz játékhoz -, az fog segíteni.
(Szigorúan magánvélemény...) -
#5867 Daul Core Optimalizer. Én most feltettem a Vista-t + hozzá a Dual Core Optimizert, de azzal se segít -
#5866 Hallom... -
simonl #5865 Sziasztok,
Miért van az, hogy betöltés után a játék mintha kicsit fel lenne gyorsítva, gyorsulva? Más is találkozott ezzel a furcsa problémával?
Eredeti játék, 1.2 patch és magyarítás van fent.
Köszönöm....
Ja, és Ibriknek köszönjük a magyarítást...aki hallja adja át:) -
#5864 én is benne vagyok :D -
#5863 Megnézhetjük, ha gondolod, de sztem leghamarabb csak pénteken. -
#5862 Ha valaki szeretne multizni ezzel hamachin, az írjon már ide pls. -
#5861 Hello all!
Valaki nyomja hamachin ezt a játékot?, mert szeretném kipróbálni.
Na mindegy, ha van valakinek olyan hamachi szervere ahol vannak is az szóljon már nekem, köszi!
További jó játékot mindenkinek! -
Vlala #5860 Nekem pont azzal a kis menüvel van gondom. Speciel az, hogy úgybeszaggatja a gépet, hogycsak a Ctrl-Alt-Cipőtalp kombinációra indul újra. -
fefyv #5859 Üdv mindenki!
Nekem megvan eredetibe a játék, és már játszottam is vele régebben.
Aztán most szeretnék vele játszani, de nem indul el.
Megjelenik a kis menü, klikk a single-re, de semmi.
A S.T.A.L.K.E.R.-rel is ez a helyzet.
Nem tom mit csináljak, várok minden segítséget -
#5858 Ha lesz időd rakd fel, kipróbálnám szívesen. -
#5857 Nekem meg van eredetibe, csak most nincs fenna gépen. Amúgy még sosem multiztam sc játékokkal, de egyszer szeretnék.
Mikor utoljára feltettem, a multiba vmi bot ellen kellett menekülni, hótziher, h nem emberi volt... azóta le is töröltem. -
#5856 De remélem lesz valaki akivel nyomhatom!
Csak meg van valakinek eredetibe. -
simonl #5855 Szia
A vistához nem kell külön dual core optimizer, mert elvégzi maga.
Mea culpa ha nem jól tudom...... -
#5854 Van vkinek eredeti game-je? Multiban játszhatnánk, senki nincs fent sajnos. Jó lehet multiban. -
#5853 Nekem is lassú a játék. Nem tudja valaki van e Vista-ra dual core optimalizer? -
#5852 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megmondom őszintén, nálam semelyik crack nem működött jól, ezért én a Daemon Tools + YASU összeállítást használtam... -
A tumi #5851 Hello.
Az 1.02-es patch-ez tudna valaki szigorúan csak privátban egy crack lelőhelyet mondani? -
Vlala #5850 Köszönjük!
(Úgyis újra akartam játszani, most már van rá egy elég nyomós indokom. :) ) -
#5849 Köszi, majd meglesem... ha felnnt lesz egyszer. Régóta vártam már, h az e-maileket olvassam el benne. -
#5848 na látom h sikerült a magyaritás, köszönjük:)
Nemrég felraktam, és találkoztam egy súlyos hibával. Amikor kiugranánk a játék elején a gépből, akkor a kép fekete-kék szinekben úszik. A vizben forgattam a kamerát össze-vissza, és azt láttam, h a kamera nézet benne van Sam papába.:D Erre van vmi ötlet? Amikor kijött, ment minden, hónapok múlva ismét felraktam, akkor is ez volt a probléma. -
#5847 Egyébként ha valaki nem tudna meglenni nélküle, elkészültem a játék magyarításával.
Az oldalamról letölthető: http://ibrik.atw.hu -
#5846 Fent van természetesen. -
#5845 1.02 patch fenn van? -
#5844 Érdeklődnék, hogy amikor a végén hatástalanítom a bombát (legalábbis feltételezem, hogy az a vége) és betörnek a SWAT-osok, akkor a lenti képen másnál is azzal akad meg, hogy a bal szélen lévő kommandós előre-hátra lépked és a videó nem megy tovább?
-
#5843 Nekem is ez votl.és nem segített.
-
#5842 Amd dual core optimizer driver install