Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evogordon
Nembaj, pár nap és veszem az új sm3.0-ás karit szal én is csatlakozok majd <#vigyor>

Rage47
ez tök lol volt
miután kivallattam a kis kötsögöt, eleresztettem, õ meg beverte a fejét a wc-be és lehúzta, tehát olyan hangja volt😄 majd probáljátok ki😄
mila69en
lolz nincs isten csak CHRASH.....háromszoros loálz

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mike0013
hogyhogy nem müködik:S?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Noninnyó
Sorry, ha már volt, de nálam ilyen a kép az elején a videóban, meg a játékban is utána. Tiszta nézhetetlen.

Mi lehet a baj, látott már ilyet valaki? A driver 93.71-es, és a játék a CiFE verzió.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

ati2002
<#taps>
CHRASH AZ ISTEN!!! CSAK KÁR HOGY NEM MÛKÖDIK.

(volt már)
<#wilting>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

gratula

Ill be back !!!!

Maxtreme
Isten vagy, csak kár hogy 1-2 napja már volt itt róla szó 😄 😄

mike0013
és amúgy ez biztos müxik😊?
kipróbáltad?
és mien videókártyád van😄?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Bence94
helo patcht felraktam és singlit el tudom indítani de a multit nem mert a securom miatt nem megy.milyen progival lehetne?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

mike0013
ÉÉLJJJEENNN😄😄😄

de shader 3.0támogatja a vidim😄

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

NA GYEREKEK KIÁLTSÁTOK A NEVEMET ÉS MONDJÁTOK HOGY CRASH ISTEN <#worship><#worship><#worship><#taps>

ITT A MEGOLDÁS HOGY ELINDULJON A JÁTÉK SHADER MODEL 2 ES VGA KAL
1.megnyitni a SplinterCell4.ini
2.megkeresni a SimpleShader=False
3.a False-t átirni True (vagy ha majd ugy kell akkor visza is lehet még)
4.ÉS JÁCC SHADER MODEL 2.0 ÁN

hy all!nem tudom elindítani a játékot a legelsõ törés van emg,és kiírja h összeférhetetlenség van azze emulátor szofver között help plt!elõre is thx!

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

kirol
Ja, azt nem tudtam, hogy 2,5-ös is van. 😊

alph4
Letöltöttem még régebben az alap emus változatot, amit nemrég telepítettem fel, majd rögtön utánna felraktam a patch-et is. Utánna átmásoltam a Netshow féle okosságot amivel elindul, de valamiért mindíg kifagy a játék. Valaki nekem tudna adni a Cife féle crackhez linket esetleg? Hátha azzal menne rendesen.

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

SPOILER!!!!

Segítsetek pls. A Hajós pályán vagyok, amikor a kapitány fel akarja robbantani magát. Már csak egy küldim van ami incomplete. Lemetenm a kapitányhoz el kaptam, nem robbant fel a hajó, de utána nem tudom mit kell csinálni, és a quest is incomplete maradt. Beúsztam a víz alatt vmi ventillátorhoz de arra nem tudok el menni mert mindig szétdarál a lapátja 😊

PLshelp me!!!
ati2002
Nem, ez még nem a 3-as, csak 2.5-ös.
HDR mellett az AF-et be lehet kapcsolni, az AA-t nem. DE ez csak a SM3,0-ás HDR-re vonatkozik, az SM2.0-ás álHDR mellett megy az élsimítás is (pl Dark Messiah)

Gerbill
Ha jól tudom unreal 2.5

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

kirol
Ebben a játékban Unreal Engine 3-van?
Mert amit az UE3-ról mutattak képeket azok kicsit brutálok voltak.

HDR mellett nincs AA és AF? A menüben akkor hiába kapcolok be mindent, mégse lesz?

mike0013
nah jó, én nem várok SM2-re, inkább játszok a CT-vel😊

Más játékban van hang, itt is a menüben van hang csak amikor betölti a pályát onnan nincs hangja a játéknak.
nekem jó az unleashed!!!az a tuti
Shodan
de annak is csak az installja kínai.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Balumann
kapcsold be a hangfalat! <#idiota>

Lemezrõl tedd fel az eaxot vagy ami rajtavan, lehet hogy kellhet, ha úgy sem jó akkor nem tudom. Más játékba van?

SPOILER!!!!

Segítsetek pls. A Hajós pályán vagyok, amikor a kapitány fel akarja robbantani magát. Már csak egy küldim van ami incomplete. Lemetenm a kapitányhoz el kaptam, nem robbant fel a hajó, de utána nem tudom mit kell csinálni, és a quest is incomplete maradt. Beúsztam a víz alatt vmi ventillátorhoz de arra nem tudok el menni mert mindig szétdarál a lapátja 😊

PLshelp me!!!
Sziasztok!
Nekem nincs hang a játékban. Tudja valaki mért nincs?
Noninnyó
A CiFE verzió angol, semmi gond nincs vele, mûködik. A kínai a Netshow verzió volt, de az már nuke-olva lett tegnap.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Sland
Jah jó okés, köszi!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

SPOILER!!!!

PLshelp me!!!
Gerbill
Már le volt írva. Csak a telepítõ kínai, a játék angol

Sland
Mi a pöcsöm?
Tom Clancys Splinter Cell Double Agent-CiFE
Ez kínai nyelvû????? Vagy mi van evvel?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

a kockánál: minden sorban és oszlopban egy-egy szám egyszer szerepelhet csak...úgy kell kirakni. az elején ki is írja a képernyõ tetején mit és hogyan.
ez CIFE féle kínai vezrió tud már SM 2.0 át vagy még nem?
mila69en
nah asszem most jött el az ideje az uninstalnak😞 egyszerüen nem hiszem most meg megint nem tudok simítást álítani kilõtte none-ra és nem is tudom változtatni hdr-kilõve alapból, ini-buherral sem hajlandó...grrrrrrrrrrrrr tegnap még jó volt <#boxer> ekkora egy bughalmazt régen láttam már<#szomoru1>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

PuMaa
Én is elakadtam a JBA fõhadiszálláson mikor azt a kockával kell hülyéskedni 😄 ott valójában mit kell csinálni ?

Asus A8N-SLI Premium | Corsair CMX1024-3200C2 2x1GB ram | DualCore AMD Athlon 64 X2 4400+ 2MB Cache | 2db SLI ben Asus Extreme N7800GTX TOP | Maxtor 160 GB SATA2 | Samsung 215TW 21\"

Rage47
én is lelöttem... gondoltam ez csak könnyit az életén😊
Mayday
Nektek van igazatok, nem olvastam el rendesen a NUKE infot. <#worship>

Tehat "Install and everything else except game is chinese".

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

burki6
Én úgy tudom h a game angol, az install kínai

Gerbill
Kínai? Szerintem angol, de lehet én tudom rosszul.

Mayday
Ja van, de csak kinai nyelv van benne, ugyhogy nem hiszem, hogy nagyon elterjedne itt koztunk... 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Van egy dvd5 verzió is, lassan gondolom felkerül mindenhová.
Mayday
Vagy vegyel egy dupla retegu lemezt. Tudom, hogy meg mindig nagyon draga a normal lemezhez kepest, de egyszer ki lehet birni (600-700 HUF mar normalis, noname ettol olcsobb), es akkor normal modon kiirod, installalod.

Makkmag
Az Alcohol-ban be tudod méretezni, hogy 4.5GB-ként darabolja fel...

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

hykao
Miért magát a képfájlt akarod kettészedni? Eleve daraboltan szedted le, akkor minek variálni? Fele fájl egyik DVD-re, másik fele meg egy másikra...
hykao
Térkép!
hykao
A pálya elõtt azt hiszem még fel is hívják a figyelmedet rá, hogy mindig érj idõben vissza...(vagy valami ilyesmi, már nem emlékszem pontosan, hogy írták)
ati2002
A szerverszoba merre van, mert nem találom?

hykao
Nekem peccselés után simán elindult, nem kellett megint krekkelni. (csak egyjátékost próbáltam)
hykao
Aha, köszi! (az orvosi adatok megvannak, csak a háttérinfó nem)