6081

• ibrik
    Igazad van, tényleg összekevertem.
  • chriss21
    A demóba hogyan kell felrobbantani azt a jég falat mer nem tok tovább jutni se h se...
  • Balumann
    végülis annyira nem lényeges, de a YASU az nem a procyon loader :)
    a YASU az csak a háttérbe rejti el a dolgokat, a procyon loaderrel meg megkell nyitni az indítófájlját a játéknak. De ez nem annyira lényeges, csak a loaderekkel nem lehet a luncher-ből indítani.
  • Crash88
    #3488 help
  • ibrik
    Ja bocs, azt nem mondtam, hogy a YASU az Unleashed verzióban nem volt rátéve a lemezre, hanem külön volt mellékelve egy "tool" mappában a DVD-image mellett.
  • ibrik
    Ez a "YASU" valójában a Securom7-es védelem kiiktatására készített program.
    Ismertebb neve: procyon loader. Akkor van rá szükséged, ha neked az Unleashed verzió van, amit daemon-al kell bemountolni.
    Bővebb információ a topik bannerjében látható FAQ linken.
    (Megjegyzés: van már igazi crack is a játékhoz, azt is megtalálod a FAQ-ban)
  • veri5
    Vki segíthetne.#3503
  • Kpierre
    Valakinek volt már olyan problémája, hogy a multiplayer elindul, fut rendesen, a single viszont nem . Ha valakinek sikerült ilyen problémát megoldani help me.
  • Zotyam 74
    Köszönöm a segítséget Kekkszike!
    Még azt kéne megtudnom,hogy ez a YASU program micsoda,
    meg hogy hol találom meg. A DVD - n,vagy a feltelepített játék fájljai
    között?
    Igazábol kerestem már, de még nem találtam.
    Vagy ez egy külön program,amit le lehet szedni a net - ről?
    Ezt még ha megválaszolnád,az kafa lenne. Köszi!!!
  • minimize
    patch segíthet ezen??
    Valaki??
  • spidey
    SM2.0 ügyben van valami?
  • minimize
    néha "kilátok" egy adott részén a pályának, olyan, mintha belelátnék.
    93.71-es nvidia driver...mi a szösz lehet??
  • Adam II
    Tehát a kettő fordítottan arányos
  • Muki100
    Nem, már 2 hete gyúrúnk hogy végre kinyomjuk. A magyarítás pedig természetesen a kiadást követő 12. órában kész volt.
  • Kandurex
    Nah, nemsokára kipróbálom....a demót :)

(ez van, kicsit le vagyok maradva, más gondolom már 3. -ra tolja végig)
  • veri5
    HELP!!!
    Obtain visual proof ofa bomb,ez a küldi a kocka feltörése után.Nem igaz h senki se tudja megmondani...
  • CoD23
    hali
    valaki végig nyomta már?
    van hozzá magyarítás?
  • veri5
    Én a jba headquert-ben vaok,azután h feltörtem a kockákat,a 3D map nem segített,de megnézme a másik térképet...
  • Crash88
  • Kamisama
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha a hajós pályán vagy, akkor a hajó orrában van egy rész ahol, középen egy kis kamra van, benne egy asztal laptoppal és valami kazán szerű cuccsok, meg egy paraván. Bemész mögé azt örülsz.
  • Kamisama
    Tök király, köszi a választ, nem sok kedvem lett volna duplarétegűt venni. Mellesleg most már leszedtem azt a verziót, és így már nem szaggat és nem is hibás rohad kínai szar.
  • Joe1987
    a beállításokat hogy lehet beállítani hogy ne vegye vissza alapra?
  • Balumann
    vagy kiírod dupla rétegűre, mint rendes iso-t, , vagy 2 DVD-re úgy, hogy a képfájlon belül, a CD1, CD2, ..., CD 6-ot, + a mappán kívüli autorun fájlokat az 1. lemezre, a 2. dvd-re meg a cd7 - cd12-ig + support és media mappa.
  • hykao #3495
    3D Térkép...
  • Balumann
    vagy kiírod dupla rétegűre, mint rendes iso-t, , vagy 2 DVD-re úgy, hogy a képfájlon belül, a CD1, CD2, ..., CD 6-ot, + a mappán kívüli autorun fájlokat az 1. lemezre, a 2. dvd-re meg a cd7 - cd12-ig + support és media mappa.
  • veri5
    Pls help!#3492.vmi bombát kell megburehálni,de nem tom h hol...
    proof of bomb...
  • KeKKSZike
    Tömörítsd ki, rakd be a daemonba, rakd fel a játékot, indítsd el a YASU programot és játssz!
  • veri5
    Elakadtam.Amikor feltörtem a kockás izét utána van egy fő küldetés.Azt hol kell megcsinálnom?!
  • Zotyam 74
    Szevasztok.

Valaki el tudná mondani,hogy kell feltelepíteni meg elindítani a Splinter.Cell.Double.Agent-EMUDVD9-Unleashed verziót?
    Ez van az info - fájlban:

1. Unpack the release with WinRAR or equivalent
    2. Mount with Daemon Tools 4.06 (SPTD 1.35)
    3. Install Game
    4. Run YASU tool incl. with this rls.
    5. Play
    Ebből nem minden világos számomra,szóval,ha valaki elmondaná lépésről -
    lépésre a telepítést,meg az elindítást,azt megköszönném. Köszi!!!
  • minimize
    ...közben néztem rídmi-t, 10giga...:/
  • minimize
    sorry, de a faq helyén "A kapcs. sikertelen...."stb duma jött fel(netem xaraxik).
    mennyi hely kell a telepítéshez fullban? nálam 9gb nem elég neki.
    köszönöm.
  • Crash88
    távolrol nem lehet hackelni gépeket,ha igen itt hogy,a ct be lehetett de itt még nem jötem rá,ja és a kütyüket mivle lövöd ki?
  • ThugEdge
    köszi
  • burki6
    nemtom h alapból is ez-e, de asszem mind2 a Q
  • ThugEdge
    ja meg még 2 kérdés,bár lehet ha megnézem opciókat rájövök,de akkor megint várhatok 10 percet mire bejön:)
    1.falhoz lapulás gomb
    2.ps2-n van olyan,hogy a fegyvert átteszik a másik oldalára célzáskor ha éppen úgy jobb a fal szöge

ezek melyik billek?
  • burki6
    asszem a menu.bik
  • ThugEdge
    végül nekem is sikerült,úgy csináltam,hogy:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    lereszkedtem ugye az ablakhoz,de nem alulra inkább úgy a felső 1/3-áig, és a mikrofont a bal szélén ülö faszihoz irányítottam,mert ha behúzza a függönyt a haver ott marad egy rés,persz aztán kicsit pörögni kell a heli miatt

más:a repülö kés:) melyik nevű bik a videók közül? kitörölném,mert már kicisit uncsi:)
  • hykao #3482
    Hát akárhogy siettem nem ment... :) De mindegy, mert utána a JBA HQ-n ismét maxra növeltem mindkét bizalomcsíkot.
  • nyulhun
    sietni kell
  • hykao #3480
    Sikerült teljesen felvenni a beszélgetést? :O
    Hmm, akárhányszor próbáltam, mindig ugyanannál a pontnál (kb. 3/4-nél) elbuktam.