Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miután kivallattam a kis kötsögöt, eleresztettem, õ meg beverte a fejét a wc-be és lehúzta, tehát olyan hangja volt😄 majd probáljátok ki😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Mi lehet a baj, látott már ilyet valaki? A driver 93.71-es, és a játék a CiFE verzió.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
CHRASH AZ ISTEN!!! CSAK KÁR HOGY NEM MÛKÖDIK.
(volt már)
<#wilting>#wilting>
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Ill be back !!!!
kipróbáltad?
és mien videókártyád van😄?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
ITT A MEGOLDÁS HOGY ELINDULJON A JÁTÉK SHADER MODEL 2 ES VGA KAL
1.megnyitni a SplinterCell4.ini
2.megkeresni a SimpleShader=False
3.a False-t átirni True (vagy ha majd ugy kell akkor visza is lehet még)
4.ÉS JÁCC SHADER MODEL 2.0 ÁN
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Segítsetek pls. A Hajós pályán vagyok, amikor a kapitány fel akarja robbantani magát. Már csak egy küldim van ami incomplete. Lemetenm a kapitányhoz el kaptam, nem robbant fel a hajó, de utána nem tudom mit kell csinálni, és a quest is incomplete maradt. Beúsztam a víz alatt vmi ventillátorhoz de arra nem tudok el menni mert mindig szétdarál a lapátja 😊
PLshelp me!!!
HDR mellett az AF-et be lehet kapcsolni, az AA-t nem. DE ez csak a SM3,0-ás HDR-re vonatkozik, az SM2.0-ás álHDR mellett megy az élsimítás is (pl Dark Messiah)
Mert amit az UE3-ról mutattak képeket azok kicsit brutálok voltak.
HDR mellett nincs AA és AF? A menüben akkor hiába kapcolok be mindent, mégse lesz?
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Lemezrõl tedd fel az eaxot vagy ami rajtavan, lehet hogy kellhet, ha úgy sem jó akkor nem tudom. Más játékba van?
Segítsetek pls. A Hajós pályán vagyok, amikor a kapitány fel akarja robbantani magát. Már csak egy küldim van ami incomplete. Lemetenm a kapitányhoz el kaptam, nem robbant fel a hajó, de utána nem tudom mit kell csinálni, és a quest is incomplete maradt. Beúsztam a víz alatt vmi ventillátorhoz de arra nem tudok el menni mert mindig szétdarál a lapátja 😊
PLshelp me!!!
Nekem nincs hang a játékban. Tudja valaki mért nincs?
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
PLshelp me!!!
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Tom Clancys Splinter Cell Double Agent-CiFE
Ez kínai nyelvû????? Vagy mi van evvel?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Asus A8N-SLI Premium | Corsair CMX1024-3200C2 2x1GB ram | DualCore AMD Athlon 64 X2 4400+ 2MB Cache | 2db SLI ben Asus Extreme N7800GTX TOP | Maxtor 160 GB SATA2 | Samsung 215TW 21\"
Tehat "Install and everything else except game is chinese".
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm