Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Nálam ugyanez van, CiFE verzió. De ahogy hallom, akármit állítunk be, a játék mindig a gép teljesítményének megfelelõket állítja be. Szóval ez ellen úgy tûnik nem lehet mit tenni. Viszont, amennyiben gyengébb a vga-d, és így akad a játék, driverbõl kapcsold ki az AA-t és AF-et, nálam ez segített, ugyan nem csili-vili a kép, de azért szép és jól fut. Hiába, vga-ba kell fektetnünk.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A feketékre beállítotam hogy szürkék legyenek, macromedia-ba jó is volt. De a linkek színét se engedte állítani macromedia-ba, ugyan úgy kék maradt a link. (ezé lenne jó word-be mert ott könnyû ezeket állítani, könnyebb olyan oldalt csinálni ahol csak szöveg van, és azt kell jól átláthatóvá tenni :S)
De majd megpróbálok tenni erre valamit
(Sõt! Akár a banner alatti szöveg is mehetne pirossal - esetleg kis parázslással - a kép aljába! ...hátha többen észreveszik, mint így...😄)
Splinter Cell Double Agent FAQ by Balu!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Lehet ez ellen tenni valamit?
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
AMÚGY AHOGY MÁR VOLT RÓLA SZÓ: KATT A BANNERRE, s mindjárt eléd tárul pár tükrözés a peccshez...
Esetleg elképzelhetõ, hogy késõbb, patch-csel lejjebbb viszik a gépigényt, á la Hitman: Blood Money? Nemrég ruháztunk be egy X800-asba...
azt hittem lehetetlen megoldani, de tök simán megoldottam 3 perc alatt😊
Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s
Egyébként ha ebben akartok versus-t játszani akkor le lehet tiltani a botokat, viszont nincs autobalance, tehát lehet üres pályán két kémmel vagy õrrel rohangálni.
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
(legalábbis ugy emléxem hogy vki csinált multkor)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
pedig még el is kezdi tölteni a pályát😞(
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Próbáltuk már sztem mindannyian, nem mûködik. Mondjuk nekem nem is írja hogy ismeretlen shaderek, csak simán runtime error. Mintha nem is a shaderek miatt lépne ki. Valószínûleg menne de beletettek egy hibát hogy el se induljon, szar.
Egyetlen megoldás lehetséges, az pedig az sm 2-est támogató patch, más nincs. 😞
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
ezt is lessétek😄
pc rewiew 😄
mikor irtam a hsz t akkor még kicsibe néztem a képet tehát nem klikeltem rá:S
mekkora taccs má megint 😄
EZEKET IS SASOJJÁTOK MEG ,EZ MÁR GRAFIKA A JAVÁBOL SKACOK
ÉS EZ PC S VERZIÓ
AMUGY NEM TESZTELTEM A SM 2 ES ET,NEKEM TÁMOGATJA A 3 MAT
SRY ,DE AZÉRT AKIT ÉRINT A DOLOG NÉZZE MEG