Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

7600GT-m van, nem azt mondom, hogy akad, mint az állat, de azért örülnék, ha 360 fokos körbeforgásnál gyorsabban mozogna.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Noninnyó
Üdv!

Nálam ugyanez van, CiFE verzió. De ahogy hallom, akármit állítunk be, a játék mindig a gép teljesítményének megfelelõket állítja be. Szóval ez ellen úgy tûnik nem lehet mit tenni. Viszont, amennyiben gyengébb a vga-d, és így akad a játék, driverbõl kapcsold ki az AA-t és AF-et, nálam ez segített, ugyan nem csili-vili a kép, de azért szép és jól fut. Hiába, vga-ba kell fektetnünk.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Mayday
Orulj neki, HIGH-on szebb 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Valaki találkozott már olyan problémával, hogy nem állítja át a grafikai beállitásokat a game? Nekem az unleashed féle van meg, de egyszerüen nem tudom levenni a HIGH beállitásokat. Hiába állitom át customra és veszek ki minden HIGH-ot, ha elmentem és inditom a játékot akkor is minden ugyanúgy csillog, mintha nem állítottam volna semmin.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Tudja valaki, hogy a játék readme-jében említett timedemo-t hogyan lehet elindítani?
Balumann
ilyen beállítást nem igazán találok a Word-be :S (pontosabban semmi webes beállítást sem).

tnm
thx

Balumann
jah

tnm
300+ üzenetet nincs kedvem végig olvasni, de FAQ-t olvastam, de ott nem írják, hogy a patch-el is mûködik a nocd-s crack?

Mayday
törölt hozzászólás

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Vehetek egy új videókártyát. Sajnos az alaplapom AGP-s. Most mit tegyek? Mit alakítsak? Gépem: AMD Athlon64 3000, Ati x800Pro, 1BG Ram.
ttibi
hogy oldotad meg hogy látszodjanak a házak meg az emberek? felraktam a pachet de semmi eredmény!

hykao
Worldben UNICODE-dal próbáltad?
Balumann
hát ja, az miatt mondtam, hogy nem úgy sikerült amilyet szerettem volna 😊
A feketékre beállítotam hogy szürkék legyenek, macromedia-ba jó is volt. De a linkek színét se engedte állítani macromedia-ba, ugyan úgy kék maradt a link. (ezé lenne jó word-be mert ott könnyû ezeket állítani, könnyebb olyan oldalt csinálni ahol csak szöveg van, és azt kell jól átláthatóvá tenni :S)
De majd megpróbálok tenni erre valamit

hykao
Még csak annyi, hogy nem minden link nyílik meg új ablakban, ezeket javíthatnád, illetve a kék, lila és fekete betûszínek helyett esetleg választhatnál mást, mert ezek eléggé beleolvadnak a zöld háttérbe.
hykao
Nagyszerû! Remélem Rage-nek lesz kedve beleszerkeszteni a flash-be. 😊

(Sõt! Akár a banner alatti szöveg is mehetne pirossal - esetleg kis parázslással - a kép aljába! ...hátha többen észreveszik, mint így...😄)
Balumann
Na megoldottam naggyából a FAQ-t, végülis teljesen mûködik a Word, csak ha egy linket csinálok, akkor utána minden sort külön linknek rak be. Úgyhogy megcsináltam mindent word-be, majd macromediadreamweaverrel megcsináltam a linkeket. Kicsit nem így akartam a FAQ-t, de így sikerült 😞 Majd ha valahogy megtom oldani ezt a Word problémát, akkor megcsinálom rendesen.

Splinter Cell Double Agent FAQ by Balu!

hykao
Hihetetlen...ugyanazok a témák 1000x...
olvass vissza...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Noninnyó
Kéne egy kis help. Feltettem a patch-et, és a képprobléma megoldódott, már nem olyan szellemképes, hanem rendes a kép. Csakhogy. Akármit állítok be a Display-ben (Standard vagy Costum), mindig a Next Gen mellé teszi a pipát, mintha azt választaná magától, szóval nem menti el a beállításaimat. Ettõl viszont nagyon akad, mert nincs egy erõs gépem.
Lehet ez ellen tenni valamit?

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

hykao
Elképzelhetõnek elképzelhetõ, de aztán ki tudja. Mondjuk megmondom õszintén, hogy már egy ideje semmiképp sem érdemes X1XXX-nél korábbi ATI kártyát venni. Én alapvetõen ATI párti voltam, de a 6600GT megjelenésével be kellett látnom, hogy fel kell adni az elveket... 😊
hykao
Nos egyféle peccs van, ha nem találja a játék könyvtárát, akkor megsérülhetett a reg bejegyzésed vagy valami, úgyhogy akárhonnan is szednéd le, akkor sem kúszna fel.

AMÚGY AHOGY MÁR VOLT RÓLA SZÓ: KATT A BANNERRE, s mindjárt eléd tárul pár tükrözés a peccshez...
Ajajj, vehetek új videokarit...
Esetleg elképzelhetõ, hogy késõbb, patch-csel lejjebbb viszik a gépigényt, á la Hitman: Blood Money? Nemrég ruháztunk be egy X800-asba...

Rage47
pár hozzászólással visszább leirták.
azt hittem lehetetlen megoldani, de tök simán megoldottam 3 perc alatt😊
A patch-t hol találom mert letöltöttem egyet és ez nem találja a játék könyvtárát?És ez a patch megoldja a crashbugokat mert nekem lekapcsolja a monitort a játék egy idõ után!
Halisztok...JBA fõhadiszálson Emil bácsi ad egy feladatot....számítógépen vmi kockát kell megfejteni, ha jól értelmeztem...mi a lényege? vagy hogy kell megoldani? mert arra még nem jöttem rá.

Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s

kb hány órás a game hosszabb mint az elõzõ részek?
Balumann
jah én csináltam faq-t, de teljesen beszart a microsoft word. Lehet valamelyik nap megcsinálom dreamweaverrel, csak ahhoz még nem volt türelmem hogy én ott kódokkal szórakozzak 😊 Bár még töprengek azon hogy miért szarja el így a word...

Makkmag
A CT-ben legalább voltak coop mozgások a versusban is, itt meg nincs...
Egyébként ha ebben akartok versus-t játszani akkor le lehet tiltani a botokat, viszont nincs autobalance, tehát lehet üres pályán két kémmel vagy õrrel rohangálni.

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

mike0013
szóval, sokkal jobb volt a CT😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Muki100
nem, ez kimaradt ebbõl a részbõl

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Van ebben rendes co-op is? Mert két missiont próbáltunk haverral de az csak versus volt gépek ellen, ami nem igazán az amit mi szeretnénk. Ebben már nem lehet úgy ketten tolni a normál küldetéseket mint Chaos Theoryban?
Rage47
sajnos Minimum nV 6XXX vagy ATI X1XXX
mike0013
nem indul el...

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

ATi X800Pro-n elindul a game. Ha igen akkor mekkora a grafikán játszható?
sajnos ugy tünik hogy ja 😞

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

urbijoe
most akkor valoban nem megy sm2-es kártyával?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Rage47
Baluman
Rage47
sztem hamarosan lesz, ugyanis volt már, csak az még beta verzió😊
van és lesz is 😊
(legalábbis ugy emléxem hogy vki csinált multkor)

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

KeKKSZike
FAQ van/lesz?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

nekem is runtime error..😄
pedig még el is kezdi tölteni a pályát😞(

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Balumann
sajna ezt a megoldást már én akkor megtaláltam mielõtt még le se tölöttem a játékot 😞
Próbáltuk már sztem mindannyian, nem mûködik. Mondjuk nekem nem is írja hogy ismeretlen shaderek, csak simán runtime error. Mintha nem is a shaderek miatt lépne ki. Valószínûleg menne de beletettek egy hibát hogy el se induljon, szar.
Egyetlen megoldás lehetséges, az pedig az sm 2-est támogató patch, más nincs. 😞

mila69en
lolz semmivel sem ratyibb elhiheted😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Bence94
egyébként xbox 360 -as da volt nem akarlak elkeseríteni.és továbbra is help #2861

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

azt h sztem nálad ratyibb a grafika

mila69en
most õszintén mond meg mit is kéne rajta nézni? mikor itt már javarészt végig játszotta mindenki...vagy éppen folyamatban van

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

http://splintercell.onlinewelten.com/splintercell4/video_streams/video27.htm

ezt is lessétek😄

pc rewiew 😄

helyesbeteném ezt is 😄 ,nincs élsimitás,
mikor irtam a hsz t akkor még kicsibe néztem a képet tehát nem klikeltem rá:S
mekkora taccs má megint 😄

http://splintercell.onlinewelten.com/splintercell4/screens_pc.php

EZEKET IS SASOJJÁTOK MEG ,EZ MÁR GRAFIKA A JAVÁBOL SKACOK
ÉS EZ PC S VERZIÓ

AMUGY NEM TESZTELTEM A SM 2 ES ET,NEKEM TÁMOGATJA A 3 MAT
SRY ,DE AZÉRT AKIT ÉRINT A DOLOG NÉZZE MEG