6081

• Wargesz
    szerbusztok megcsinálták már az ujj pach-et?
  • CoD23
    senki se tud válaszolni a kérdésemre??!!!
  • peter31
    És szebb is...
  • peter31
    Xbox 360 és ott nincs gond... :o)
  • CoD23
    magyarítás lessz hozzá valamikor?
  • CoD23
    hali
    most tartok a sanghai missional és kenn vok elkaptam mosst és nem tom mit kell vele csinálni mer a kinyírom akkor vége a missionak segítsen lécci valaki
  • Balumann
    hogyhogy? nincs cd kulcs ellenőrzés, vagy csak kifogtál egy kulcsot amit még nem használtak? :D Vagy hamachi?
  • Balumann
    Ki lesz téve a FAQ-ba, meg a bannerra ha kész lesz az az átkozott patch. Olvassatok vissza vagy nézzétek meg a FAQ-ban lévő ubisoft patch tárhelyét és ha ott van akkor van... vagy esetleg ubisoft forumán többet megtudtok ezekről, nem kell állandóan kérdezgetni.
  • peter31
    Én szoktam on-line. De ehhez nem kell feltétlenül eredeti.
  • Wargesz
    Szerbusztok megcsinálták már az ujj pach-et?
  • Balumann
    írok mindent ami ezzel kapcsolatos hír lehet :D
  • hykao #3547
    A hangsúly ezen van: "Megpróbálom kideríteni, hogy egyáltalán lehetséges-e egy peccs(el) (megoldani)." - tehát semmi biztos még!
    Ha lesz további fejlemény, majd linkeld be.
  • Balumann
    egyébként én ezt úgy értelmezem, hogy egy csoportja már foglalkozik a patch készítésével ez ügyben (cím szerint az sm2-es patchen), és ha lehetséges akkor megpróbálják megcsinálni.
  • Balumann
    http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/3651075192/m/8011053494/p/13
    egyébként ez a teljes szöveg. De az utána lévő üzenetekből vettem ki úgy, hogy készítik :) (ez amit linkeltem ez a 13-as, alul válts a 14-esre majd ott a folytatása, többi üzenetek :D ) De lehet hogy félreértettem.
  • hykao #3544
    Ebben a szövegben nincs erről szó. :) Nem adnád be a teljes párbeszédet vagy legalább a linkjét?

ahogy én értelmezem:
    "Igen, az UBI tisztában van vele. Megpróbálom kideríteni, hogy egyáltalán lehetséges-e egy peccs(el) (megoldani). Fejlesztőink egy csoportja (épp) ezzel kapcsolatos peccseken dolgozik."

...de jó lenne a teljes szöveg, nem csak a válasz.
  • Balumann
    Na úgy értelmezem az ubisoft forumot, hogy az ubisoft már csinálja a patchet az sm2-es kártyákra. Pár hónap mulva kész lesz!

"Rhoulette
    Ubisoft Community
    Manager

Yes, Ubi is aware, I am trying to find out if a patch is even possible, we have a group of developers working on patches for this title."

Crash: sztem itt senkinek nincs meg eredetibe (...még...), de mindenki látta hogy írtál, nem kell 800x beírni
  • Crash88
    játszik vki ONLINE ba???????
    aki igen az vegyen már fel msn re : [email protected]
  • chriss21
    V a bomba kódolót nem tom h kell használni...? Lehet ez a hiba?
  • chriss21
    Használom... ezek szerint rosszul! De ha így mondod megnézem 100*-ra hát ha rájövök!
  • hykao #3539
    100-adszorra: 3D Térkép... Miért nem használod?
  • Seth
    jah
  • hitch
    Csáó.Szerintetek ez a gém futna ezen a videokiarin.Nvidia Geforce 7300 GT????THX
  • Muki100
    nem
  • McFrost
    Hail!
    ATI 9600 pron elindul a gém?
  • chriss21
    Igazából rájuk lőttem és semmi... Az nem lehet h tönkre tettem a generátorokat és azé nem robban v nem tom má!
  • veri5
    A jég falra rávanna ktéve a bombák lőj rá és csodát látsz...
  • Gyocsika
    Még semmi hír az sm 2 es patch ről?
  • ati2002
    Én azt a falat nem is láttam, mert mire odaértem már nem volt ott. Azért gondoltam hogy a jetski-k robbantották ki, mert azokat kilőttem (azaz egyet, és az vitte a többit is).
  • chriss21
    Igen arra rájöttem h robbanékonyak fel is robbannak meg minden de attó még nem robban fel nekem a fal...
  • Crash88
    AKI SZOKOTT ONLINE BA JÁTSZANI AZ IRJON PM ET LEGYEN SZIVES
  • Muki100
    Megbeszéltük velük, itt az SG fórumán hogy legyen.
  • Mr Echo
    Ügy lesz belöle Reloaded verzio?
  • Kamisama
    Baromi jó játék volt, de szerintem elég rövidre sikeredett. Pont mikor már kezdtem élvezni a játékot, már vége is volt.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én is hagytam megdögleni a csajt, azt volt még egy hajós pálya ahol még egy bombát kellett hatástalanítani.
  • Rage47
    s mi lehet a 3. vége?
    nekem is amúgy a tesód-féle vége lett...
  • veri5
    Igen és ez nem "poén"
  • ati2002
    Én nem olvastam végig a hozzászólásodat, de muszáj lelőni a poénokat??? Tegyél be "spoiler" makrót, és akit érdekel mi volt a végén, az elolvassa.
  • koki44
    Erre a monitor kikapcsolásra van valami megoldás?
    Mondjuk nekem még csak egyszer csinálta.
  • veri5
    Na végigtoltam.Én 2 véget tudok.Tesómnál amikor visszaszámlálnak és nem robbantotta fel a hajót,a csajt fejbelőtték és az uccsó pályán nem tudott nekem fegyót adni.Én felrobbantotam a hajót,a csaj élt,és tudott fegyót adni(éjjellátót is) és amikor kikell nyírni a kopaszt,akkor nekem nem volt azután még 1 pálya.Tesómnál kinyírták a csajt és neki lett még 1 New York-os pálya.2 vége van.
  • ati2002
    Azok a JetSki-k elég robbanékonyak...
  • Zotyam 74
    Köszönöm a segítséget,már minden kafa,megy faszán a játék!