Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Senkkik
oj bakker a shanghaji pálya elején kidob azzal a c++ -os üzevel vagy mivel.... :\

tnm
hát, be lehet rakni a pipát.... sztem igen //ha hdr off

hy all! vki segitsen már létszi a bázison vagyok és vmi kockát kell forgatni,tudom nem lehet egy oszlop/sorban ugyanaz lenni,de nem tom megcsinálni!! valaki segitsen! elöre is kösz! hogy kéne????

Balumann
olvass vissza még képeket is raktak be :/

kirol
Az 1.01 patch az javít valóban valamit az élsimításon, vagy csak kamu?

mike0013
én is...

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Gyocsika
Remélem lesz patch !!!!

Balumann
hát õõõ, így :| Mivel nem indul a játék, van idõm faq-t csinálgatni 😞 Még mindig van remény hogy nemsokára jön egy patch amivel talán butított grafikán eltudok játszogatni :/

Balumann
Splinter Cell Double Agent F.A.Q by Balu !
-egyébként a flash-ben eddig volt valami link? ha a képre rámegyek akkor megjelenik az a mutató kéz, de nem történik semmi ha rákattintok. Most egyébként be se jön a banner (flash).

zsakosfrodo2
A "lámája" szót nyugodtan kihagyhattad volna... ha meg mérges vagy, irány a gumiszoba ^^.

Sziasztok.Egy kis segítséget szeretnék kérni amikor felmegyek a toronyhoz és kiiktatom utánna hova kell menni valami jba servert ir ki,de azt hol találom.Vagy mit kell csinálni.Aki tudja lécci irja le.THX

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

CalebJoe
Olvass vissza te lámája...
Swy
Hhelló SC DA rajongók!!!

Az lenne a kérdésem, hogy milyen a játék?
Grafikája? Játékélménye? A leglényegesebb pedig az akrobatikai mozgáselemek! Új mozdulatok? Irányíthatóság?

http://bf2s.com/player/swy/

meg kell halnia, ez van

sharpwrz
Hello mindenkinek!
Most akkor nincs semmi valóban mûködõ dolog, hogy elinduljon sm2-es kártyán?
Valami patch vagy valami?
Mondjuk szerintem több bevételre tett volna szert az UBISOFT ha sm2-es kártyán is lehetne vele játszani!Szerintem t9bben megvették volna akkor eredetibe!
De nem hiszem hogy minden embernek futja sm3-at tudó kártyára!

Mondjuk így meg a hardver gyártó cégek jól megszedik magukat lével!

Ezek ugy dolgoznak hogy az új játékhoz ûj gépet kelljen venni!
De ha most veszek egy új gépet ami most nagyon fasza, az is jó lesz max 2-3 hónapig és megint vehetek újat!
Na ennyi.:
SHARPWRZ

...

zmeor
hali!

véigjátszást valaki tud szerezni?

leszarom a konfigod...

Blenda Stompa
Hali!
spanom kérdi: hogy lehet az 1. pályán megmenteni a társamat?

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

burki6
A manual szerint lehet a folyosón terpeszbe állni (mondjuk én még nem próbáltam)

nem fikázni akarom a játékot, ez csak a tapasztalat. ez a kedvenc szériám (az 1. és fõleg a 3. rész), csak egyszerûen ez a mostani egy kicsit össze van csapva helyenként, bár vannak benne ötletes dolgok is.
Starfighter
Játékélmény,csak a story miatt jó, de ha összehasonlítjuk pl a CT-vel akkor : -Nincsen benne sötétség indikátor, hang indikátor; -Nem lehet pl: felmenni a falra terpeszbe; nekem már olyan is volt, hogy SAM megált egyhelyben és nem tudtam tovább menni, egyszerûen beleragadt a lába a földbe 😞

MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória

kilép pályatöltés közben néha, csak a fõmenübe akarnék kimenni szintén elszáll, emberkék rohannak bele a félig nyitott ajtóba vagy félig a földbõl nõnek ki, széftörés akadozik. ilyesmi. ha jól rémlik a ct-ben nem voltak ilyen hibák. az nyilvánvaló hogy maxra téve szép a dolog, de ahhoz már bõven az ajánlott gép felett kell teljesítened. 😊
hykao
SZVSZ pont annyira gépigényes, amennyire a látvány indokolja! (most maximum beállításról beszélek)

És én pl. azért nem találkoztam annyi buggal, ami a játékélményt olyannyira lerontaná. Milyen bugokra gondolsz?
csak azt mondom, hogy erõs a gépigénye, és talán indokolatlanul. mert teszem azt egy minimum konfigon nemtudom hogy futna... a dualcore-os proci 2 gb ram-mal 7900gt-vel ne legyen már minimum.
a másik meg a sok bug, ami már a járékélményt rontja. nekem még most is bõven gyönyörû lenne egy ct-s grafika, ha akár megközelítõleg olyan jó lenne a játék többi része is (azaz nem volna tele hibákkal). mert nem csak a külsõ számít...de sajna tudom hogyan fejlesztik a játékokat manapság, úgyhogy nem csodálom hogy így adták ki 😊
hykao
Egy pontos url címet adj légyszives, hogy hol van (hol lesz a FAQ), hogy Rage berakhassa a flash-be.
hykao
Szerintem ehhez a játékmenethez bõven elég a 20FPS is. 😊
bakvarnyu
Te hogy csinalod azt, ha el sem indul a gepeden?

Az valóban oltári nagy baromság, hogy ugyan úgy néz ki, mint a CT. Aki nem látja a különbséget, az vizsgáltassa meg magát, mert a játék gyönyörû, ez kétségtelen.
Viszont... Vasigényes. Nálam legalább is, ha értelmesen szeretnék játszani (folyamatos 30 fps), akkor ki kell lõnõm a durva shader beállítást, mert a GS nem bírja. 😞 De ahogy olvasgattam, ha a 7900 - esek viszik, akkor majd kb. egy év múlva újra neki kell ugrani egy 8800 - assal. <#eplus2>

Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB

Bence94
de az csak 1.00 crack nem mert meg probáltam de azt írja akkor hogy szedjem le a patch pedig fenn van.az nem tudom fontos de nem az auto patchert használtam.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

ott a hajón amikor a fuel room-ba vagyunk ott mit kell csinálni?
hykao
Nos pontosan nem tudom hol tudod a karaktertáblát állítani WORD-ben. Én csak WORDpadot használok, abban úgy van, ahogy leírtam. De ha WORDpadban benne van, akkor a WORDben is benne kell legyen az állítási lehetõség, csak akkor más menüpontban.
Hmuda
Mivel fentrõl követi a kötelet a helikopter ezért nyilván le, majd rögtön el balra. Itt egy kicsit nézelõdik majd a pilóta, ki kell tapasztalni, hogy mikor kell fent és mikor lent lenni, majd egy kis idõ múlva egy arab kinyitja a mosoda ablakát.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

KeKKSZike
Tegyük fel, hogy sikerül felvennem, utána hova kell menni? Nagyon gyorsan csináltam, de... Pont amikor a végére ér, akkor mindig mondja, hogy Fisher... és jön a helikopter! Ha felvettem a beszélgetést, utána hova kell menni? Fel? Le? Merrefele? 😄

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Balumann
Na megcsináltam a faq-t rendesen, de most meg beszart a dox... Ha jó lesz felrakom

hykao
Ehh, hagyjuk már ezt a KONZOLÁTIRAT paranoiát! Ez kérlek MULTIPLATFORM!
Magyarán egyszerre, egy idõben fejlesztették konzolokra és PC-re! Ha konzolátirat lenne, akkor elõször konzolokra jött volna ki, majd kb. 1 ÉVRE RÁ PC-re - kb. ennyi idõ kell egy összetettebb játék esetében az átportoláshoz...
DE mivel ezesetben minimális idõbeli eltérés volt a konzol és a PC-s verziók megjelenése között, így egyértelmû, hogy NEM KONZOLÁTIRAT...

7800-on vagy 7900-on pedig megfelelõ beállítások mellett egyáltalán nem akad - saját tapasztalat...

Aki meg azt mondja, hogy a CT szebb volt, annak vagy rossz a szeme vagy a memóriája vagy pedig valamilyen driver, grafikai vagy egyéb gépproblémája van - vagy ezek sajátos keveréke...

A játék szemlátomást magasabb grafikai szintet képvisel, mint amilyen a CT-é volt!!! Egyrészrõl részletesebb is lett a grafika (környezet, karakterek), másrészt a 3D-s tárgyak-karakterek láthatóan több poligonból állnak, valamint mostmár PC-s szemmel sem tûnnek alacsony minõségûnek a textúrák, stb...
Én mindkét játékot majdnem maximális beállítások mellett játszottam, és jól látható a grafikai fejlõdés a DA-n! (CT esetében csak SM3 helyett SM2-t használtam + HDR OFF, DA esetében pedig csak néhány árnyákkal kapcsolatos beállítást vettem visszább + HDR OFF)
Balumann
crackeld

Bence94
bocs singleplayer

Bence94
helo a multit nem tudom elindítani fel van rakva a patch és a securom miatt nem megy ez a yasu-s dolog se jó.a sngli pedig megy.

Balumann
áh word-be semmi ilyen nincs. fájl megnyitásánál csak azt lehet hogy új ->doc fájl, weblap vagy ilyesmi. Mentésnél a fájltipusnál szintén, .doc, .xml, stb. :/ Macromediánál vannak ilyenek. (de ott a code-s résznél is belehet írni, ott nem csak a kinézetet lehet nézni :/ ) De most megoldom, csak akkor szarik be a word ha azzal csinálok valami linket. De megcsinálom macromediaval a linkeket és word-el meg átszinezem 😛

hykao
"akármit állítunk be, a játék mindig a gép teljesítményének megfelelõket állítja be" - ez tévedés.
hykao
Na most ezt csak a csillogásból gondolod vagy belenéztél a menübe is, és visszaugrott minden HIGH-ra?
A grafikai beállítások javarésze csak játékon kívül állítható.

Én ilyet még nem tapasztaltam. Fõmenüben bármit állítok, majd SAVE (apply nálam nem csinál semmit), és utána elmentõdik amit beállítottam - nem ugrik vissza. Mondjuk hozzáteszem, hogy a HDR kikapcsolásán és némely árnyék beállításon kívül semmit nem próbáltam HIGH-nál kisebbre állítani.
KeKKSZike
Köszi! Szóval akkor nagyon gyorsnak kell lennem... 😄

hykao
Ez nem webes beállítás. Csupán a karaktertáblára vonatkozik. Ha UNICODE-ban írkálsz valószínûleg megoldódik a probléma. Ha új dokumontumot nyitsz, válaszd az "Unicode szöveges dokumentumot", meglévõ esetében -> Mentés másként -> Fájl típusa -> "Unicode szöveges dokumentum"
ati2002
Pff, kezd egyre nagyobb lenni a bannerben a szöveg. A kedves fórumtársaknak nem jó a szemük? Amúgy eddíg nekem úgy tünt, hogy elég sokan (fõleg SM2-es tulajok) azt sem tudják mi az hogy SM 3.0, így a szövegtõl függetlenül megkérdezik. Na mindegy. 😄

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Hmuda
1: Tölts vissza.
2: Mielõtt elkezdesz ereszkedni, tedd készenlétbe a mikrofont, hogy ne odalent kelljen kutakodni.
3: Ments.
4: Ereszkedj le (ugrálva, gyorsabb).
5: Kezd el felvenni.
6: Ha nem jön össze akkor reload és ugorj a 4. pontra.
7: Ismételgesd amíg összejön.

Sajnos valami bug miatt van hogy ugyanazokat a mondatokat nem egyforma hosszan veszi fel. Addig kell bénázni amíg összejön.

Régebben bezzeg elég volt csak odatartani a mikrofont az üveghez és kivárni a beszélgetést, mostmeg figyelni kell a progress-bart és ha egy pixellel csúszol le akkor bukta. Logikus nem? <#idiota>

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

KeKKSZike
Hali!

Segítsetek please... Ott tartok, amikor le kell hallgatni a találkozót, beszélgetést. Leereszkedek, elõveszem a diktafont és elkezdi venni. Már majdnem a végére ér, amikor; "Fisher hand up" szöveg és jön egy helikopter. Hogy/hogyan/mit kell ott csinálni?? Vagy ez így jó, hogy észrevettek? Hova kell utána menni, menekülni? Köszi a segítséget!

bon
Amikor áll a szám.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Hi!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Valaki legyen szíves és mondja el, hogy miképpen mûködik a hackelõ cumó, mert az elsõ pályán nem tudom meghackelni a rakétát és már tönkre megyek agyilag. Mikor kell nyomnom a space - t, hogy jó legyen?

Köszi!

Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB

Sziasztok! Légyszi valaki aki már eljutott a 4. pályáig küldjön már nekem egy lementést, mert újra kellett mindent raknom és elvesztek a lementéseim 😞
Köszi szépen!
Csak videókártyát újíts. Amin lesz 30 ropim, akkor én is befektetek egy ATI X1600-ba. 😄

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

az a probléma, hogy optimizáltatlan a játék...mert az elég durva hogy egy 7800-7900gt-n szaggat 2gb ram-mal... látszik hogy xbox-ról lett átírva. nálam a chaos theory fullon ment simán 6600gt-vel és sokkal szebb volt mint ez a rész kb. medium beállításokkal.