6081

• ati2002
    Én nem is tudtam, hogy lehet frissíteni a kütyüket. Látod, pedig lassan, nem kapkodva játszok, mégsem tudok mindenre figyelni. Na majd megnézegetem, de ezt csak küldetések között lehet, nem?
  • Crash88
    msn en pls dumajjunk
    [email protected]
  • Crash88
    ok
    emile szobájában arrol az ajtorol beszélek ahol majd távozni fog.
    na leirom h történt.
    bementem,meghekkeltem a gépet,megnéztem az aktákat,jön be emile és washington az ajton ahol én is bejöttem és amit szintén hekkelni kellett.aztán miutan a gépet meg azktákat megnéztem bejöttek ,leültek ,elkeztek dumalni,majd emile eljött a széfhez ,amit én még akkor nem tuttam h ott van,én az asztal alatt voltam elbujva,és viszament majd mutattott wash.tonnak vmit majd viszatette a széfbe,elment wash. ö leült majd felkelt és kiment a másik ajton ,de nem azon ahol bejöttünk.feltörtem a széfet,és utánna akartam menni ,a kis faajton amin kiment de nemtuttam .az ablakon kimentem az erkélyre ... és volt egy nagy poén de ez annyira nagy h neked elmondanám :D
  • hykao #3595
    Azért ez még nem a játék vége fele... :)
    (pilóta a gyengélkedőn van, de a 3D térképen láthatod...)
    Emile szobájában pontosan melyik ajtóról beszélsz? Merhogy 3 is van benne... :) (egyébként az erkély fele érdemes távozni...feltéve, hogy végeztél a széffel...)
  • Crash88
    hi all, iszonyatosan kéne a help:D
    a JBA bázisán (Part 2) hol van a pilótának a hullája???
    mert véleményem szerint egy bug miat nem tok elmeni hizzá , Emile szobájában miutan washington kimegy emile leül a fotelba majd kimegy egy masik ajton ,nem azon amin én is meg ö is jött,na most nem tok azon az ajton bennem ert bugos,nem jön be az ikon amikor odamek ,vagyis egy bizonyos szögböl jön csak be akkor is iszonyat gyorsan el is tünik és hiaba nyomom a space t semmi . pls help

u.i: a kütyüket hol tom kivalasztani amiket kapok mert ez má a game vége fele és még eddig nem tutam felszerelést választani :( érdekes
  • Morisz
    köszönöm okoskáim!!!az opera nem jelenítette meg a bannerképet ezért átmentem az explorerbe és ott már láttam!!
  • hykao #3592
    Szóval mindenkinek 1.0-n marad a hekker kütyüje?
  • kuci06
    Sziasztok!Van már valami uj patch ami kijavitja a dual core-os procinál a fagyásokat???Válaszoljatok PLÍÍÍÍÍÍÍÍÍZ!!
  • Balumann
    Nem gondolkozol, nem olvasol, csak kérdezel egyből ami bajod van, aztán megsértődsz. Ott a FAQ a bannerban, ott az ubisoft honlapja ahol biztos hogy leírtak már minden féle hibát, első dolognak kéne lennie, hogy azt nézed meg (németül is van meg angolul is, remélem hogy legalább egyik nyelvből tudsz pár szót... bár előbb magyarul is tudni kell olvasni). Ha nem tudod a címét akkor ott vannak a kerseők amikel pillanat alatt meglehet találni.
    -sg forum, és msn-es segélykérés (mások zavargatása) nélkül is meglehet oldani ilyeneket
  • Adam II
    Az lesz.
  • hykao #3588
    Akkor szerintem rakd vissza a korábbi drivert. (a 8800-as tulajok is szívnak ezzel a feketeséggel...)
  • Adam II
    Bepipáltam és ott van és stimmel minden.
  • hykao #3586
    Értem, de azért annyit árulj el, hogy installáláskor a nagyfelbontású textúrákat bepipáltad?
    (Ha igen, akkor most a következő elérési útvonalon: C:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\System kell lenni egy "HighResTex" nevű mappának 1.57GB-os tartalommal! Van ilyen mappa és a mérete is stimmel?)
  • Adam II
    High-ra. De semmit nem változtattam meg a beállításokon ,csak a drivert cseréltem ,eddig ment ugyanazon beállításon.
  • hykao #3584
    A grafikai beállításoknál (a játékban) amúgy a textúrák minősége mire van állítva?
  • Adam II
    256MB eddig jól futott a játék csak 6.10-es Catalyst volt rajta most felraktam a 6.11-est és elcsesződött.
  • hykao #3582
    Hány megás a videokártyád?
  • Adam II
    Hát ez ku**a jó! Felraktam az új Catalystot (előtte uninstaller minden ahogy kell) erre belépek a játékba és szar az egész ilyen fekete minden Samnek csak a sziluettje látszik néhány résen a feketeségben pedig néhány textúra is látszik. Most mi francot csináljak?
  • Maxtreme
    opp megelőztél :)
  • Maxtreme
    Ott villog b*zdmeg a banner alatt hogy MINIMUM SM3-as VGA KELL NEKI!! Sőőt még az is ottvan hogy melyek ezek.
    De ugyebár uraságodnak nehezére esik hogy elolvasd, és ráadásul még neked áll feljebb.
    Gratulálok.
  • hykao #3578
    Ahogy belépsz a topikba, egyből a pofádba villan egy szöveg (ami a bannerképen olvasható - bannerkép: a topik fejlécében látható kép...), amit csak el kéne olvasni...
  • Morisz
    tudjátok mit menjtek a pxxxába!!azért nem olvastam vissza 60 oldalt mert azt gondoltam h itt nincsenek olya rohadt elfoglalt emberek hogy ne tudnának nekem válaszolni de tévedtem!!nagyon megterhelő lenne ha azt írtad volna h nincs még megoldás vagy vmi?!??e helyett keményen beszólsz nekem!gratulálok!és lehet h én voltam a 100. aki megkérdezte de attól még normálisan válaszolhattál volna!
  • Muki100
    olvasni 1. osztályban tanítanak, azt még talán "vágod"
  • Morisz
    mit rángatod a fejedet??azért mert nem vágom?
  • Adam II
  • Morisz
    bannerképen??tessék?:D
  • Richard90
    de érdekes... régebben a YASU.exe nem írt ki semmit, mostmeg már kiiírja hogy szeretném-e letiltani a meghajtókat.... érdekes.
    ja és most már megint nem indul a játék, mert összeflrhetetlenség támadt egy mittudménnel. de mind1, mert újra crackelem
  • hykao #3571
    Mit látsz a bannerképen?
  • Morisz
    hello!nekem egy olyan problémám lenne h amikor felteszem a játékot akkor magát elindul egy vizsgáló és tesz egy X et Shade Model mellé ami nekem 2.0 asszem!nah és amikor elkezdenék játszani akkor kidob ezzel a hibával és írja h próbáljam meg kikapcsolni!de hol lehet??
  • ati2002
    Lol, ezen borultam :
    -"elkaptam mosst"
    -"mi a fasznak kaptad el mosst ?"
    :DDDDDDDD

ááá, ez kész, óvatosan odalopódzott, és elkapta Mosst, és nem engedi, gyorsan elmentette, hogy ki tudjon lépni kérdezni, ááá nagyon fáj!!
    bocs, de ezen jót röhögtem :D
  • hykao #3568
    Más: már kétszer is kaptam "szoftverfrissítést" a hekkerhez a sikeres feladatok jutalmaként, mégis még mindig csak 1.0-ás verziószámot jelez a kütyü. Valahogy aktiválni kell, hogy 1.5 vagy 2.0 leygen vagy mi a túró?
  • hykao #3567
    Nyilván nem minden rendszeren ugyanolyan "bugos" a játék. Én például eddig semmivel sem találkoztam több buggal, mint más egyéb játékokban. Kérdés mit nevezünk egyáltalán bugnak? Ki tudja kinél mi okozza az un. bugokat? Lehet ludas más rezidensként futó alkalmazás, kodek és videokártya driver is pl...
    Legegyszerűbb ha letöltöd a demót, és akkor meglátod, nálad lesznek-e bugok.
  • Mr Echo
    Olvastam itt a forumon hogy van akinek elindul a játék de akadozik neki mert kevés a cpu vagy a ram de olvastam olyat is akinek tükör simán fut a game semmi akadozás de azt mondják tele van bugokal.Egy informatikai magazinban ahol teszelték a játékor egy szo nem vot bugokrol
    Akkor most bugos a játék vagy csak tört verziok bugosak?
  • hykao #3565
    Ha a hekkelésre gondolsz, akkor várni kell, hogy a gép dolgozzon. Ahogy látsz valamelyik oszlopban egy fix - tehát már nem változó - számot, menj rá, és katt! Ha mind a négy oszlopban rákattintottál egy-egy fix számra, akkor feltörted a rendszert. Az időre is figyelni kell persze, hogy nehogy kifuss belőle!
  • hykao #3564
    "ujj" peccset biztosan nem fognak soha készíteni hozzá. :PPP
    Amúgy meg épp az előtted lévő hopzzászólásokban volt szó róla...
  • hykao #3563
    Mit segítsünk? Olvasd a feladatokat és azok fényében ügyködj... Mi a fasznak kaptad el Mosst? Szerinted, ha elkaptad és rájött, hogy te vagy az, akkor nem buktál le? Tudod egyáltalán mi a játék története vagy csak mész vakon előre?
  • Muki100
    Szerintem nem a te műfajod ez a játék...
  • chriss21
    Nem tudja valaki a demoba hogyan lehet tovább jutni a bombás falnál v hogyan lehet azzal a kütyüvel beindítani a bombát?
  • Wargesz
    Kösz baluman
  • Wargesz
    soory rosszat küldtem el :D