Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
-egyébként a flash-ben eddig volt valami link? ha a képre rámegyek akkor megjelenik az a mutató kéz, de nem történik semmi ha rákattintok. Most egyébként be se jön a banner (flash).
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
Az lenne a kérdésem, hogy milyen a játék?
Grafikája? Játékélménye? A leglényegesebb pedig az akrobatikai mozgáselemek! Új mozdulatok? Irányíthatóság?
http://bf2s.com/player/swy/
Most akkor nincs semmi valóban mûködõ dolog, hogy elinduljon sm2-es kártyán?
Valami patch vagy valami?
Mondjuk szerintem több bevételre tett volna szert az UBISOFT ha sm2-es kártyán is lehetne vele játszani!Szerintem t9bben megvették volna akkor eredetibe!
De nem hiszem hogy minden embernek futja sm3-at tudó kártyára!
Mondjuk így meg a hardver gyártó cégek jól megszedik magukat lével!
Ezek ugy dolgoznak hogy az új játékhoz ûj gépet kelljen venni!
De ha most veszek egy új gépet ami most nagyon fasza, az is jó lesz max 2-3 hónapig és megint vehetek újat!
Na ennyi.:
SHARPWRZ
...
spanom kérdi: hogy lehet az 1. pályán megmenteni a társamat?
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória
És én pl. azért nem találkoztam annyi buggal, ami a játékélményt olyannyira lerontaná. Milyen bugokra gondolsz?
a másik meg a sok bug, ami már a járékélményt rontja. nekem még most is bõven gyönyörû lenne egy ct-s grafika, ha akár megközelítõleg olyan jó lenne a játék többi része is (azaz nem volna tele hibákkal). mert nem csak a külsõ számít...de sajna tudom hogyan fejlesztik a játékokat manapság, úgyhogy nem csodálom hogy így adták ki 😊
Viszont... Vasigényes. Nálam legalább is, ha értelmesen szeretnék játszani (folyamatos 30 fps), akkor ki kell lõnõm a durva shader beállítást, mert a GS nem bírja. 😞 De ahogy olvasgattam, ha a 7900 - esek viszik, akkor majd kb. egy év múlva újra neki kell ugrani egy 8800 - assal. <#eplus2>#eplus2>
Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Magyarán egyszerre, egy idõben fejlesztették konzolokra és PC-re! Ha konzolátirat lenne, akkor elõször konzolokra jött volna ki, majd kb. 1 ÉVRE RÁ PC-re - kb. ennyi idõ kell egy összetettebb játék esetében az átportoláshoz...
DE mivel ezesetben minimális idõbeli eltérés volt a konzol és a PC-s verziók megjelenése között, így egyértelmû, hogy NEM KONZOLÁTIRAT...
7800-on vagy 7900-on pedig megfelelõ beállítások mellett egyáltalán nem akad - saját tapasztalat...
Aki meg azt mondja, hogy a CT szebb volt, annak vagy rossz a szeme vagy a memóriája vagy pedig valamilyen driver, grafikai vagy egyéb gépproblémája van - vagy ezek sajátos keveréke...
A játék szemlátomást magasabb grafikai szintet képvisel, mint amilyen a CT-é volt!!! Egyrészrõl részletesebb is lett a grafika (környezet, karakterek), másrészt a 3D-s tárgyak-karakterek láthatóan több poligonból állnak, valamint mostmár PC-s szemmel sem tûnnek alacsony minõségûnek a textúrák, stb...
Én mindkét játékot majdnem maximális beállítások mellett játszottam, és jól látható a grafikai fejlõdés a DA-n! (CT esetében csak SM3 helyett SM2-t használtam + HDR OFF, DA esetében pedig csak néhány árnyákkal kapcsolatos beállítást vettem visszább + HDR OFF)
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
A grafikai beállítások javarésze csak játékon kívül állítható.
Én ilyet még nem tapasztaltam. Fõmenüben bármit állítok, majd SAVE (apply nálam nem csinál semmit), és utána elmentõdik amit beállítottam - nem ugrik vissza. Mondjuk hozzáteszem, hogy a HDR kikapcsolásán és némely árnyék beállításon kívül semmit nem próbáltam HIGH-nál kisebbre állítani.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
2: Mielõtt elkezdesz ereszkedni, tedd készenlétbe a mikrofont, hogy ne odalent kelljen kutakodni.
3: Ments.
4: Ereszkedj le (ugrálva, gyorsabb).
5: Kezd el felvenni.
6: Ha nem jön össze akkor reload és ugorj a 4. pontra.
7: Ismételgesd amíg összejön.
Sajnos valami bug miatt van hogy ugyanazokat a mondatokat nem egyforma hosszan veszi fel. Addig kell bénázni amíg összejön.
Régebben bezzeg elég volt csak odatartani a mikrofont az üveghez és kivárni a beszélgetést, mostmeg figyelni kell a progress-bart és ha egy pixellel csúszol le akkor bukta. Logikus nem? <#idiota>#idiota>
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Segítsetek please... Ott tartok, amikor le kell hallgatni a találkozót, beszélgetést. Leereszkedek, elõveszem a diktafont és elkezdi venni. Már majdnem a végére ér, amikor; "Fisher hand up" szöveg és jön egy helikopter. Hogy/hogyan/mit kell ott csinálni?? Vagy ez így jó, hogy észrevettek? Hova kell utána menni, menekülni? Köszi a segítséget!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Valaki legyen szíves és mondja el, hogy miképpen mûködik a hackelõ cumó, mert az elsõ pályán nem tudom meghackelni a rakétát és már tönkre megyek agyilag. Mikor kell nyomnom a space - t, hogy jó legyen?
Köszi!
Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB
Köszi szépen!
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10