Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah értem 😄
Balumann
eltûnt a banner szöveg, csak a banner van. De a faq-mat még mindig nem linkeltétek be felülre 😊 Flash -ben ahogy látom van egy link, de arra ha rákattintok nem történik semmi :S

Driver Packaging Version 8.162-050803a2-027120E-ATI
Ez kell vagy mi ? 😄
? Milyen banner szövegét én ehez tul hülye vagyok te 😄
hykao
Kötve hiszem...(olvasd el a banner szövegét...)
Most az eszközkezelöbe megnéztem
ATI MOBILITY FIRE GL T2/T2e
enyi elég ? 😄
Figy én megnézem milyen Video kártyám van
Balumann
olvasd tovább a faq-t 😊 milyen videokártyád van?

hykao
Na most milyen videokártyád van?
hykao
Nem javít, hanem immáron használható, és menübõl állítható! (HDR kikapcsolása esetén)
Most én letöltötem a FAQ ban ajánlot egyik crack et és elindul midnen fasza és elkezdek Tréningezni és elkezdi tölte és egy hibát ír ki.
3 hibát az egyik
1 Trying set non-registered vertex shader
2 Runtime Error!

Program:

This application requested the Runtime stb stb
3
Runtime Error!

Program: Cell Double Agent\SCDA-Offine\system\SplinterCell4exe.

NA most itt mi a gond?
hykao
OPSAT -> 3D térkép!!!
Balumann
hop egyiket töröljétek pls :|

Balumann
Egy haveromnak kéne a segítség, mert elakadt: "az elsõ komolyabb JBA-s feladatnál jár, ahol már a nagy hajón van, és ott a szellõzõbe megtörtént a gránát dobás, aztán a pilóta fülkében mindenki meghalt, és utánna a hajó orrába kéne eljutni, de nemtudja hogyan a térkép a vezetõkabin után a hajó orrát nézi, és egy csávó meg rádion mondja, hogy még hány embert kell megölni"

Balumann
Egy haveromnak kéne a segítség, mert elakadt: "az elsõ komolyabb JBA-s feladatnál jár, ahol már a nagy hajón van, és ott a szellõzõbe megtörtént a gránát dobás, aztán a pilóta fülkében mindenki meghalt, és utánna a hajó orrába kéne eljutni, de nemtudja hogyan a térkép a vezetõkabin után a hajó orrát nézi, és egy csávó meg rádion mondja, hogy még hány embert kell megölni"

burki6
hi all! csak gondoltam h szólok, h a probléma, amirõl #2534 meg #2738 hszben írtam megoldódott egy driverfrissítéssel (h erre eddig nem gondoltam! <#falbav>) Nah mind1, csak gondoltam szólok, hátha vkinek ugyanez a problémája.

és azt nem hiszem hogy baj lenne hogy így vélekedem, aki a számítástechnikában benne van az tudja, hogy miként megy ez..
és szó nincs arról, hogy figyelembe veszik hogy kinek megy vagy sem...
mert egyszer úgy is váltani fogsz, ha játszani akarsz, ha meg nem akkor mirõl beszélünk

Ill be back !!!!

grebber
Picit olvass vissza bennevan a FAQ-ban!

Next PC upgrade: 2022

nem csak tudod ez olyan mint amilyen a battlefield 2 õ volt ,hogy nem volt hajlandó elindulni a gef4 emen...

és sajnos senki nem veszi figyelembe hogy a világ 2/3 ának nem megy...
nem errõl szól az élet...
szted a battlefield2 supportálja a shader 1 es karikat:?? persze hogy nem sõt még peccsel sem javították ki...
ez ugyan olyan eset, a shader model3 a sztenderd idestova 3 éve...
így vélekedem még ha sajnálatos is

Ill be back !!!!

Valaki segitene hogy hol találok a a Splinter Cell Double Agent hez Crack et?,
zsakosfrodo2
Sztem nem mind1 és még a világ 2/3-nak nem mind1. Elég baj, hogy te így vélekedsz róla.

zmeor
végre, kösz

leszarom a konfigod...

nincs és nem is kell

Ill be back !!!!

mivel én nem voltam itt 😄

Ill be back !!!!

www.gamefaqs.com itt keresgélj

Ill be back !!!!

de nem mind1 ha nem indul el sm3.0 nélkül ???? 😄😄😄

Ill be back !!!!

zmeor
olyan jó ez a fórum hogy harmadszor is megkérdeztem ugyanazt, és senki nem volt rá hajlandó válaszolni

tehát 4x: tud valaki végigjátszást?

leszarom a konfigod...

zsakosfrodo2
Milyen érdekes, hogy a GameStar-on sem írják az SM 3.0-ás ALAPkövetelményt...

Ajánlott rendszerkövetelmények:
# 3500 MHz-es processzor
# 1GB RAM
# 256 MB-os, DirectX 9 kompatibilis videokártya
# 1,2 GB szabad hely a merevlemezen

Ráadásul nem is a minimum, hanem az AJÁNLOTT!! Errõl enyit.

Valaki segitene hogy hol találok a a Splinter Cell Double Agent hez Crack et?
grebber
Ez valahol CD-n is kijön ?

Next PC upgrade: 2022

kuci06
Hellotok! nemtudja valaki, hogy miért indul ujra a gép amikor a negyedik (teles)küldetés végére érek és töltené az 5-dik küldit?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Muki100
még valamikor volt egy hivatalos multiplayer FAQ-ban:

Recently I've received information that SCDA will NOT support anything older than pixel shader 3.0 at the time of release. Is it true and if so, will we get a patch, so that game will be playable on older cards, which do not support PS 3.0?
That's true. We use a fully dynamic lightning engine that uses some Shader 3.0 specific features. It is at the heart of the gameplay (you will delight in shooting lights all over the place) and we can't adapt the game for older cards.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

tnm
a gomb beragadós próblémámhoz viszont akkor nincs hasonló???
5let, vagy valami? már felbontást is lejjebb szedtem, hátha csak gyenge a gép es ez ennek a fura hibajelensége lenne, de nem segített...

Jólvan na!. Csak egy kérdés volt. Egyébként most olvastam el a FAQ-t

tnm
és a FAQ-ig is visszaolvastál?? és rákattintottál? és azt is elolvastad?
vagy mind igen, és azt hiszed, hogy van egy szem ember, akinek az Ubisoft titokban kiadott egy patch-et, és most teljesen titkolja, ezért még senki nem tud róla, de most, hogy Te ilyen szépen megkérdezted, csak Neked elmondja majd, sõt házhozviszi

bocsánat a hebes hangvételért, de sok, nagyon sok a redundancia itt...

Adam II
Valaki próbálta már a demot? Gondolom ugyanolyan.

Nem tudja valaki, hogy jön e majd ki valami patch amivel a azoknak is fut a game akiknek nem SM 3-mas kártyájuk van? Ne legyetek idegesek visszaolvastam, de egy kicsit aggaszt ez a dolog mert eddig egy SC-lel sem játszottam csak ennek a stzorija fogott meg igazán éspont ez nem futn a az letörne.

tnm
LOL

Balumann
csak 4-et kellett volna vissza olvasnod

CoD23
hali demot honnan lehet letölteni?

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

matyi08
pont most akartam megkérdezni, hogy tudtátok-e, hogy van már demo.

demonak is SM3 köll??<#szomoru1>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

ati2002
http://ftp.ubi.com/emea/splintercell4/
Splinter Cell Double Agent - Multiplayer demó, 789 MB.

http://www.gamershell.com/news/34220.html
Splinter Cell Double Agent -Single player demó, 850 MB.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

jakewyler
hány pálya??ingyenes?😄

mike0013
végre😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

ati2002

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

mila69en
az meg minek? van hozzá no-dvd exe ide is már belinkelték egyszer

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Helló.

Bocsi de nem tudná valaki megmondani hogy ezt a Yasu Tool Programmot ami kell a Játékhoz honan lehet letölteni?
tnm
olyat tapasztalt már valaki, hogy beragadnak a gombok?? /természetesen nem fizikálisan, hanem a játék, ha hosszabban nyomok egy gombot, akkor felengedés után is még jó néhány mp-ig úgy érzi, mintha nem engedtem volna el. ez egyben annyira leterheli a gépet, hogy mikor Sam mozog pl., akkor nem lehet a kamerát forgatni. uez a hiba volt NFS Carbon-ba is nálam, ekkor arra gyanakodtam, hogy bill. driver-rel van baj, frissítettem is, és Carbonban el is múlt, de itt nem/. Mellesleg 100-ból 3 alkalommal meg nem csinálja ezt. /mármint nem játék indítás, hanem gombnyomás/
így mondjuk elég nehéz valaki mögé odalopakodni...

bakvarnyu
Te aztán megszállotja vagy ennek.
Eddig én is odaáig voltam a játékért de ez a rész most eléggé elvette a kedvem.