6081
-
#3638 de jó hogy nem lehet szerkeszteni, imádom -
#3637 na itt akadtam el -
#3636 Na mind1 nem így akartam. xD -
#3635 Hmm, most jövök rá hogy ezt a féle fogást az első mapon is meg lehet csinálni. fogást -
#3634 hát akkor majd jövetkező hónapba :=) -
#3633 A francba megvan az új kártya de levagyok korlátozva a chello miatt és nem tudok leszedni 8 gigát... -
#3632 shader model 3-as kártya. előtte elindul egy tesztelő és az kiírja mi hiányzik. itt is figyeld a bannert meg FAQ -
#3631 shader model 3-as kártya. előtte elindul egy tesztelő és az kiírja mi hiányzik. itt is figyeld a bannert meg FAQ -
#3630 Én az afrikai pályán akadtam el, amikor felmegyek a tetőre és onnan le kell ugrani egy szellőző szerűségbe(a falán bombákkal), amiből egy üvegfalú teremhez jutok, onnan hogyan tovább? -
#3629 hello
leszedtem a demót (gondoltam hogy nem fog elindulni :( )
ezt írja ki miközbe loading-ozik /Trying set non-registered vertex shade/
ez mit jelent és mi kell hozzá?
kösszi a választ előre is -
szasza666 #3628 hy! jba bázisán vagyok az afrikai pálya után, asszem vlami bombát kellek hatástalanítani de nem tudom merre van. valaki irja le pls hogy merre találom a bombát! -
#3627 Nem kell bonyolítani a kiírást.
Vagy dupla rétegűre kiírod simán
Vagy megnyitod daemon-ba a képfájlt, aztán meg nero-val kiírod arról a virtuális lemezről a CD1, CD2, CD3, CD4, CD5, CD6 mappát és a mappán kívüli fájlokat (autorun meg ilyesmiket), a másik lemezre a CD7 - CD12-ig és support meg media mappát. És gond nélkül menni fog, és nemrég írtam. Jól járnál ha haználnád a keresőt, mert olyan bonyolult megoldásokat tudnak írni mások, hogy az hihetetlen (darabolás total-al meg winrar-al... :D) -
#3626 De szét is darabolhatod Winrarral vagy Total Commanderrel. -
#3625 Nekem is ez van, minden csillagos cuccot unlockoltam, de nem jelennek meg az inventoryban. Vkinek erre megoldása? -
#3624 Double layer-esre. -
#3623 Sziasztok!
Hogy tudom ezt kiírni DVD-re?
Milyen DVD kell hozzá? -
rever #3622 512 RAM-os patch :) -
rever #3621 csumpa.
valakinek olyan gondja nincs hogy nem a shader 3.0-n akad el a game, hanem mondjuk keves a proci vagy a ram? nekem 6600GT-m van, szoval sm3, de a ramom csak 512 es enis a check-es popup fost kapom, ergo nem indul.
ha valakinek meg a videokartyan kivul nem indul valami miatt, irjon mar, hogy tudjam, hogy neki is a check-es csoda jon-e elo inditasnal. :\
ebbe a kiraly az, hogy en az sm3-as patchet is hiaba varom. GOGO RAM PETÍCIÓ ! =] -
#3620 sziasztok van egykis problémám:
nekem a grafika nagyon bugos, és így játszhatatlan sajnos.. (villódzó textúrák, átlátsz a falakon, stb)
kipróbáltam többféle dolgot (patch, többféle videokértya driver, grafikai beállítások), de nem lesz jobb. Van vmi ötletetek?
A konfigom:
amd3800x2
radeon x1800xl
2 giga ram
catalist 6.10 (de próbáltam a 11-et is)
köszi előre is -
Crash88 #3619 holnap már leszel????? -
#3618 Nah azért nem itt kéne megbeszélni a randit ez már offtopic -
Elmör #3617 Én majdnem teljes konfigot cserélek: alaplap, proci, VGA, RAM, vinyó. Sajna 2-3 évente meg kell tenni. -
#3616 hehe, nekem is:D
(ha sikerül megoldanom a szaggatás gondokat és nem kell új RAM-ot vennem) -
Elmör #3615 Még nincs meg az új, de 7600GS vagy 7600GT lesz! -
Crash88 #3614 na leokéztalak,mikor tucc feljönni?
és nyugi nem akarom veled tölteni ,de tecet a poén -
#3613 Milyen videokártyád van? -
#3612 Ok, köszi szépen, de most akkor sem tudok menni msn-re! :) (de felveszlek partnernek - de csak ha megígéred, hogy nem akarod velem tölteni az éjszakát, annak ellenére, hogy nyaranta én is kopasz vagyok, mint Emile...:DDD) -
Vlala #3611 Na, ez egy jó hír. Mégsem kell lecserélnem a pár hónapos videokarimat. Káér, hogy még egyáltalán nem biztos. -
Elmör #3610 Remélem zsír játék, mert ma fizettem elő a GS-re prémiumon és ezt kértem hozzá eredetiben! -
#3609 Értem már! A másik befejezés, hogy Emile-lel töltöd az éjszakát, és ezért akarsz te minden áron utána menni azon a faajtón! :PPP -
Crash88 #3608 a másik befejezése ,ott szintén a cicámmal :D találkozol ott ahol a bomát kellet megcsinalni.
Ja és még van a játéknak egy BUNUS pályája is amit csak neked mondanák meg:D
Ja és még tok sok mindent amit majd meg fogsz köszönni nekem
de msn en :D [email protected] -
peter31 #3607 nem szívod ki a nyakát, hanem nyomod le a fejét egy gyors pipára... -
#3606 Na most én ezt a befejezést csináltam, ahogy írtam is...
Mi a másik? Emile-t is meg lehet gyakni vagy mi? :))) -
Crash88 #3605 küldetéscélok ugye feloldanak extra cuccokat, amiket a pálya végén mutatnak is. DE, nem tudom használni őket a következő mapen, nincs inventoryban, meg ilyenek. Hogyan lehet ezeket használni? Amúgy mindkét szervezetnél max. a bizalom.
pls help. -
Crash88 #3604 kimasztam az erkélyen
é megsugom mindenkinek h ennek a résznek vagy is missionak 2 fajta befejezése van
http://youtube.com/watch?v=csj6saXXXBw&mode=related&search=
ez a poén amire én rájöttem :D:D -
#3603 Akkó' meg húzzá' az erkélyhez! Ne faajtózzá'! :) (amúgy én a szekrényben rejtőztem ennél a jelenetnél...:D) -
Crash88 #3602 látom nem vágod:D
tudom h az nekem is kell egy szkennelés erejéig bazze :D
irtam is h feltörtem a széfet
-
#3601 Hát még nekem sem "frissültek" - legalábbis nem vettem észre. A plusz dolgok okésak, azok néha nálam vannak az újabb küldetéseken, de a hekker kütyü maradt 1.0-n, pedig már kétszer is kaptam bónuszként "frissítést" valamelyik pályák teljesítése után. -
#3600 Most nem tudok msn-re menni! -
#3599 Ahogy nézem te se nagyon tudod mi történik... Az a "valami" amit Emile mutatott Washingtonnak, az kell neked is...(egy szkennelés ideéig...)
És ahogy mondtam, ne foglalkozz azzal az ajtóval, menj ki az erkélyre, majd le az udvarra és onnan be Enrica szobájába...aztán adj neki... :)