6081
-
#3678 Hát nekem kétszer vagy háromszor volt ehhez hasonló megakadás, amikor "megállt" a történet. Minden alkalommal érdekes módon az segített, hogy újrainstalláltam a "support" mappában található EAX drivert... :) -
#3677 Nem ,semmit csak a ingame videó fut. -
#3676 Lőni tudsz? :) -
#3675 Sziasztok, kérem segítsen valaki!!:
Elakadtam a 3. pálya JBA-s bázísán. Ott tartok mikor követni kell a "bandavezért" vagy kit a retinavizsgálóhoz,ok odáig követem kis animáció utána nem csinál semmit,miután lement az animáció ott megakad NEM FAGY LE,hang is van a kép is mozog,de egyszerűen nem megy tovább csak az ingame film fut egyfolytába..
Ha valaki tud erre megoldást,vagy egy Savegame-t megköszönném,de tényleg!
-
#3674 HI!Annyi a bajom,hogy indul minden faszán csak amikor indulna a játék vagy csak a gyakorlás akkor csak LOADING..............LOADING................ Mi lehet a baj?"Tom_Clancys_Splinter_Cell_Double_Agent-CiFE" -
#3673 itt van leírva
de most ez azért hülyeség,mert akkor nem saját döntésed szerint haladsz,hanem folyamatosan bespoilerezed magad
mind1 nem bánom,hogy nem kaptam meg
majd mondom biztos lesz fent vmi profile mentés más-más véggel -
#3672 Nónusz pályát hogy lehet "megkapni"? -
#3671 csak mondjuk akkor minek látom 2mp-re,hogy beugrika vízbe és még előtte töltéskor mutatja is,hogy ny-ban leszek
ehhh
nem volt kerek sajna ez a rész(semmilyen szempontból)
szvsz -
#3670 tehát akkor hiába is erölködöm, ugyanis senkit nem öltem meg a csúz küldiknél
na akkor majd megvárom, ha feldobnak vhova profilokat azt kipróbizom mindegyik végét -
#3669 Nemrég leírtam, olvass vissza. -
#3668 Az csak akkor "jön elő", ha főként jófiú voltál. (elméletileg elég ha nem ölted meg Hamzát és Lambertet) -
#3667 Ebben az esetben: feladat, megbízatás, küldetés. Magyarán elbuktad a küldetést, sikertelen a feladat. -
#3666 Hellosztok!! Az lenne a kérdésem, hogy az elsö pályán amikor 6 perced van, hogy megakadályozd a bomba kilövését ugye odamész a bombához és hatástalanitani kell. Sok szám váltakozik...:P de mi annak a lényege? Hogy kell "feltörni" Ha vki tudja az pls irjon!!
A választ elöre is thx.
Üdv.: 2Ba -
#3665 ez mit jelent?:
assingment failed
a failed ok,de mi ez a másik szó?
mta sztaki nem tudja:) -
#3664 na de hol a rákban van a bonus mission?van olyan akinek meg volt a bonus? -
#3663 De milyen robbanástól estél be és milyen vízbe? -
#3662 Nekem még credits se volt! -
#3661 SPOILER!
Milyen robbanástól, milyen vízbe? :O
Én mindvégig a JBA javára döntöttem (lelőttem Yagert, Hamzát és Lambertet, valamint hagytam felrobbanni a hajót, stb.), de teljesítettem az összes NSA megbízatást is (kivéve a shanghai lehallgatást, az nem jött össze - de még a nőt is kiszabadítottam a buszból Kongóban), valamint Enrica szobájában fejeztem be a 2. JBA HQ-s küldetést, és a fentiek szerint nem tereltem rá a gyanút sem a hajó felrobbantásakor, így a végén a bomba fele ő engedett be a retinaszkennernél. Jamie-t és Emile-t leütöttem, leretinaszkenneltem majd hatástalanítottam a bombát, jöttek a kommandósok - én meg elmenekültem...(ha jól hallottam a CREDITS alatt) -
#3660 van vkinek ötlete? -
#3659 én elvileg megkaptam a bonus missiont a végére, de mikor indulna a pálya:assigmnet failed és akárhányszor betöltöm ennyi
azért a játék alatt igen sok bosszantó dolog volt
kár,hogy egy splintert is eltudnak már baszni:( -
#3658 Na végigvittem, de nálam elég furán volt, semmi video a végén ----SPOILER! csak a robbanástól beesek a vízbe----, aztán bejön a menü., netshow dvd5 verziom van
-
#3657 figyuzzatok:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!olvastam a gémgájdban-úgy próbáltam,hogy ne spoilerezzem be magam túlzottan:),hogy ha minden választásos küldit az NSA szája íze szerint csinálok, akkor sanszom van a bónusz küldire
van olyan aki már befejezte és így alakult neki? -
#3656 Hahó
-
#3655 -
#3654 Türelmetlen?????????????????Heti Hetesnek mindjárt vége és még mindig tölt. -
#3653 Lehet, hogy türelmetlen vagy? Elég hosszasan tölt szent igaz. :) -
#3652 HI!Annyi a bajom,hogy indul minden faszán csak amikor indulna a játék vagy csak a gyakorlás akkor csak LOADING..............LOADING................ Mi lehet a baj?"Tom_Clancys_Splinter_Cell_Double_Agent-CiFE" -
Thanatos #3651 jaj... -
#3650 szerintem meg inkabb magadnak kene mondanod tudod, kurvara nem erdekel a szanalmas beszolasod te csotany. nem tetted meg fel magadnak azt a kerdest, hogy mi lenne ha leszoknal az ilyen magas szintu beirogatasaidrol es inkabb qssolnal? nem arra voltam kivancsi hogy ki tud egy ertelmetlen, oda nem illo hozzaszolast beirni - de latom neked sikerult azert - hanem kerdest tettem fel a jatekkal kapcsolatban. reszemrol tema lezarva. -
peter31 #3649 Nem okos, cserébe viszont hülye... -
Thanatos #3648 értelmi szinvonal megvan látom... -
#3647 stfudiethxbye. -
Thanatos #3646 ugorj ki az ablakon..., jobb lessz mindnekinek... -
#3645 valaszt! gyorsan , gyorsan! :] -
#3644 Ja es a szamitogepes kodfejtest a JBA bazison hogy lehet megcsinalni ? vagy mi a lenyege? -
#3643 Az extra cuccokat lehet hasznalni ? akar valaki multiban jaccani ? lehetoleg olyan aki mar jaccott is ezzel -
#3642 thx, már megvan.Nekem itt alul, amikor a cső alatt kell átmászni ,azt nem akarta bevenni, hiába nyomtam. -
Crash88 #3641 akkor nem lehet fegyvereket választani ,meg amiket unlockol azokat berakni???????????????????????? -
strebacom #3640 Hogyan kell használni a szem scannert, és kinek a szemét kell lescannelni?? -
#3639 Le kell ügyeskedned magad a szobába, ahol nem érhetsz a lézerekhez és a padlóhoz. A szoba közepén van egy asztal, azon egy váza asszem, amibe be kell rakni a poloskát. A szoba tetején, középen van egy cső, amire rámászva szépen leereszkedhetsz az asztalra. Anélkül is rá lehet ugrani az asztalra, hogy felmásznál a csőre és leereszkednél.