6081

• hykao #3718
    Igen. (kütyü=OPSAT óra) Azt lehet tenni, hogy lenyomod a Ctrl-t, és mialatt nyomva tartod a jobbra-balra gombokkal választasz...
    (hihetetlen, hogy még egy lenyomatmintád sincs...)
  • genRob
    Kütyüvel? Na megnézem mit lehet tenni :-D
  • gamehunter0922
    Szevasztok.Bocs hogy ide irok de tudna segíteni vki a wanadoon járatos?Aki igen szoljon privátba.
  • hykao #3715
    Azt nem úgy kell szerezni... Nem a madarak kezéről kell venni, hanem világítgatni kell a kütyüvel azokat a helyeket, ahol lehetnek tenyér- vagy ujjlenyomatok... (ajtók környéke, retina és ujjlenyomat szkennerek környéke, íróasztalok, stb...)
  • genRob
    Mmint fel sem ajánlotta a lehetőséget csak a retina másolatra.
  • genRob
    Nincs. :-(
    Honnan tudok mostz szerezni? Mert a tetkós karú srác nem ad.
  • hykao #3712
    Akkor az ujjlenyomatscanneres lesz az! (mintádnak már bőven kell lenni, még az előző JBA-s buliból...)
  • genRob
    Teljesen vágom mit mondasz. Csak a lezárt területen belül nem találom az "hangos" ajtót:-)
  • genRob
    Megnéztem. Ha bemegyek a főemberek szálláshelyére, ahol a billiárd asztal is van onnan 2 ajtó van kóddal ellátva. Az egyik Emile lakosztálya felé visza másik pedig nem hangazonosítós hanem újjlenyomat scanneres. Meg vagyok lőve!
  • genRob
    Már is nézem.
  • hykao #3708
    A főemberek szálláshelyei folyosójáról nyílik egy hangazonosítós ajtó, ami mögött van Enrica.
    Vagy a hangazonosítós lezárt terület felől tudod megközelíteni a szállsáhelyeket (a szerverterem mellett, ahol az idióta berakosgatós türelemjátékot kellett csinálni) vagy pedig a KIJÁRAT felirat fele fel a lépcsőn és ott be egy szintén hangazonosítós ajtón keresztül.

De a térképet megfelelően nagyítva, forgatva megtalálhatod az útvonalat.
  • genRob
    Látom a 3d térképen. hogy merre van Enrica csak (béna vagyok) nem találok oda :-)
  • hykao #3706
    Fogd már föl bazz, hogyha idióta módon elkaptad Moss-t, akkor elbasztad! Mindenképp lebuksz! És vége...
  • hykao #3705
    Sam Fisher (akit alakítasz a játékban) elsősorban FELDERÍTŐ! Feladatod jórészt az észrevétlen beszivárgás a különböző helyekre, infó szerzés, és angolos távozás...Csak nagy ritkán kapsz lőparancsot! :)
    Én pl. az egész játék alatt csak a lőgyakorlaton lőttem éles lőszerrel, és akkor, amikor Emile a kezembe adta a Lugerét...(no meg Hamzánál...)
  • hykao #3704
    Ha még Enrica él, akkor ő beenged a bomba fele...
  • ptomesz
    te vagy érdekes, ez nem az a játék hogy halomra ölünk mindenkit, jol mellé nyultál vele. hehe
  • visine
    Úgyhogy leütöd/leszúrod/nyakat tekersz etc. Viccet félretéve, szerintem nem tudod elengedni a krapekot a fent említett akciók alkalmazása nélkül.
  • CoD23
    jó reggelt hogy elhet elengedni a csávókámat ha már megfogtam?
  • peter31
    Valószínüleg tényleg nem az, de kicsit olvass már utána a Splinter Cell játékoknak barátom, mert téged nagyon átvertek ez nem a COD3...
    Kár Volt Letöltened...
  • genRob
    Még annyit, hogy 2 retina másolatom van. Akit kinyírtam Jamie-t és a tetovált karó mókusé.
  • steweee
    van vkinek 100%os végigjátszása? mert akkor még megnéznék pár pályát, de ez nem az én játékom, úgy érzem. végig csak az assault riflével és a hangtompítóssal lehet nyomni? ha kifogy akkor nem lehet felvenni a földről a hullák fegyvereit? elég érdekes
  • genRob
    Sziasztok!

Elakadtam. Annál a résznél vagyok mikor dönteni kell kinyírom e a főnököm vagy sem. Nem tettem.
    Meg kell(ene) keresenem a bombát. De sehol nem találom. A szerever szobában kicsináltam az egyik alfőnököt. De neki nem jó a retinakódja egyikajtóhoz sem. Gondoltam odaviszem az újlenyomatos ajtóhoz. De oda meg nem tudom mert mindíg becsukódik az ajtó előttünk és nem jutok be vele.
    Segítsen valaki! :-)
  • ptomesz
    nos engem kidobott kétszer a gép olyan helyeken mint pl amikor kiszálltam a felhőkarcolós rész elején a helikopból, meg mikor a toronyház oldalán himbálóztam. eddig ezen a két helyen csinálta, talán tulmelegedett a videókari, vagy csak ugy fogta magát és összeomlott a játék? másnak is csinál ilyeneket hogy néha kilép splintercell4.exe hibával? a konfigom:2600+ proc, 1024mem, nvidia7600gs 256mb ram
  • hykao #3695
    Hát ez hihetetlen...
    Tudod mit? Erre írtam már valamit, de most írok mást! 14 év alatt ne ezzel a játékkal játssz!
  • Lunki88
  • Adam II
    Az afrikai pályán amikor felérek a lifttel a parkolóból egyszerűen hibaüzenettel kidob. Mi lehet a gond?
  • ati2002
    nem kell elkapni, nézd az opsat-on a küldetést, és a 3d térképet.
  • CoD23
    hali mit kell csinálni az 5. pályán a felhőkarcolóban már benn vok és el is kaptam azt a bandavezért akit a JBA bázisán kell követni asszem moss a neve vagy mi és ha kinyírom akkor vége a kuldetésnek mit csináljak segítsen lécci valaki
    !!!
    köszi
  • Crash88
    h érted?:D
  • Muki100
    mi mindig csak ilyen ritka esetekről hallunk
  • tasakos
    Hát még én! Mivel elakadtam a 3.pályán amit lentebb leírtam !
    Én ilyen dúrva hibával nem találkoztam még!!

Sziasztok, kérem segítsen valaki!!:
    Elakadtam a 3. pálya JBA-s bázísán. Ott tartok mikor követni kell a "bandavezért" vagy kit a retinavizsgálóhoz,ok odáig követem kis animáció utána nem csinál semmit,miután lement az animáció ott megakad NEM FAGY LE,hang is van a kép is mozog,de egyszerűen nem megy tovább csak az ingame film fut egyfolytába..

Valaki tipp?
    Ja egyébként valaki írta: új hangkártya driver nekem nincs a dvd-n,mert a NETSHOW-os verzsönt használom ami DVD5 formátumú és abból kiszedték.
  • Balumann
    :D
  • Crash88
    azta kurva életbe olyan ideges vagyok hogy az ritkán esik meg :@@@@@@@@@@@@@@@@@@szekrényemnek annyi@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
    JBA PART 3 SHOOTING RANGE 3 :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
    HELP PLS
  • visine
    Sziasztok! Nem tudja véletlenül valaki, hogy hogyan kell használni a JBA HQ-n azt a "bűvöskockát"? Emil bától kaptam a feladatot, hogy törjem fel valakinek a lev.rendszerét, de az istenért nem jöttem rá a használatára.

Előre is köszönöm a segítséget, üdv!
  • boti1020
    nekem is megvan de kevés hozzá a ram-om
  • hykao #3683
    3D Térkép...(amúgy felfelé)
  • gomoo
    hy all lehet h már volt témában de az 1. pályán mit is kell csinálni oké leálítani a ürhajot/rakétát de elkezdödik a viszza számlálás kiírja h object complete és utána hova kell menni??
  • hykao #3681
    Na akkor csak most, csak nektek: KATT :)))
  • ptomesz
    Szevasztok, nekem nvidia 7600GS el tökéletesen fut, gyönyörő a grafikája le vagyok nyűgözve. maga a program még nem genyózott játék közben. ha pl vissza kellett mennem valamiért a vindows asztalra nah visszatéréskor sikerült runtime errorral kidobnia. ujra inditottam a gamet és semmi naj nem volt. eddig nem talélkoztam égbekiáltó "bug"okkal, de télleg jogos hogfy kinél mi jön elő. nekem sp2es windowsom van Splnter Celles directxel de eddig nem szemétkedett. a hackelés télleg megszivatott engem is először de hála Hykaonak. az istennek nem jöttem rá mire kell kattincsolni teljesen más mint az előző részben
  • hykao #3679
    SPOILER!
    Egyébként a bugok ellenére is azt kell mondjam azért ez egy nagyon jó kis hangulatos játék, bár talán már-már túlontúl "sötét"...meghal a lánya ok, meghal mindenki ok...de, hogy még Enricával sincs semmi a végén, az már sok - főleg, hogy annyira kínosan ügyeltem a kapcsolatunkra... :) A végén önszántából engedett be a bombához vezető retinaszkenneres ajtón, erre még csak egy utalás sincs rá, hogy életben maradt-e vagy mi van...megjönnek a kommandósok, jön a stáblista és alatta már csak néhány szövegfoszlány... :(

Azért még megpróbálom kicsalni a többi végkifejletet is. (egyet már sikerült - felrobbant a bomba... :D)