Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként a SC 4 az csak XP-n fut?

A tásak azért kell,h sam ne jöjjön ki belõle xD

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Havernak megy! És nyertem tehát az árát nem tudom megmondani. A boltba 10k, de nincs hozzá táska. Poszter az lehet, hogy van...

Mennyi volt?10 k?

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Smuge
Szerintem várj kicsit, lehet üzemen kivül a rendszer ami becsekkolná a verziodat , esetleg beupdatelne. Mennie kell, fõleg hogy eredeti..

törölt hozzászólás

Hello!

Nos a játék megvan eredetibe, de a multi mégse megy eredeti szerveren. Azt írja, hogy az update szerver nem található. És hiába rakom fel az 1.1-es patchet akkor se megy. Valakinek van ötlete?

Balumann
beírtam, de megint nem tudok kapcsolódni ftp-n a doxra, úgyhogy ha jó lesz frissítem

Balumann
lehet hogy azért is kisebb mert kivették a hangokat? 😊

állitolag ez a problem dvd5-tel:
hello i have totaly NO SOUND IN THE GAME tried everything new drivers disable eax hd nothing seems to work with the sound car that is a creative audigy 4 by the way
mila69en
valószínüleg gyönyörû szépen😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Tom.Clancys.Splinter.Cell.Double.Agent.Repack.DVD5-NETSHOW
Játszik valaki ezzel a verzióval? Mûködik rendesen?
drop
http://www.webhallen.com/prod.php?id=64827
erröl a karival hogy fug futni erre cserélem a x850xt met
nem menözés csak nem voltsoha nvidiám

mila69en
ne a splinter cell4.exe-vel indítsd hanem a SCDALauncher.exe-vel úgy mennie kell a netshow-al

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

leszedtem a netshow cracke-t és most meg runtime-ozik:'(:'(

Mi az isten kell ennek??

Nem segit itt semmi faq..
Na, jövõre ez egy halott konfig. <#wink>

Adam II
MSI K7N2 Delta 2 alaplap
AMD Barton 3200+
1 GB RAM (ebbõl már volt 512)
Sapphire X1600PRO 256MB

hykao
Nincs elírva. Direkt lett így írva. Miért nem hinnéd, hogy 6200-on elindulna? Az nem tudja az SM 3.0-t?
Szerintem csak pár embernek "bugos szar"...

MooN00
A banner kissé el van írva....nemhiszem hogy a GF 6200-as karit támogatná a játék ......(nV 6xxx) helyesebb lenne, ha 6600-at írnátok oda

[Asus A8N-SLI SE][Amd Athlon 3500+@2530][2x512mb DDR460][Inno3d GF 7600GS][LG Flatron S1750SQ]

jakewyler
Valaki kipróbálta már a multiplayer demót?

hykao
Nos én kb. 3 éve vettem utoljára alaplapot, procit és ramot. (de lehet, hogy 4), csupán videókártyát cseréltem. Azt kb. évente szoktam, vagy kétévente. (9800->6600->7800GS)
A procim 2600+AMD, az alaplap pedig KD-7.
A fõ dolog a videokártya, ha valaki a játékokra fókuszál.
Egy alaplap, ami nem totál csõd, és gamereknek találták ki, 50 000 körül van. Egy vga, ahogy elnéztem, kb 100 000. Milyen gépet raktál össze 150-bõl? <#guluszem1>

hykao
Ezért került be a bannerba a FAQ???
tudnál adni plz?😊
tnm
hmm ezt a tippet még biztos nem mondták:
használj cracket!!!

télleg bocs az offért de a Rapidsharehoz vki tudna ajánlani vmi fasza átejtõ megoldást hogy ne kelljen mindig várni?? az anonymouset probáltam nem jó,és bocs mégegyszer de a tököm már tele van a várakozással,

tudom,beinditom,kiirja hogy el van hide-olva a DT4.06-ám,és azt irja ki az SC hogy :"Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=1001&l=hu címen."

Pedig elinditottam a YASO-t..😞😞és az emulation is be van pipálva dt4-be szal,tnap este csomot játszottam vele,ma reggel meg már nem ment..:'(
mindig kell indítani a yasut de csak egyszer, ha újraindítod a géped akkor a yasu beállításai törlõdnek

Ill be back !!!!

Azért köszi hogy ennyire segitetek...
Adam II
Szerintem túlzás ,hogy évente 300 ezerért kéne új gépet vásárolni.
Az én gépem egy éve lett újítva (proci,ram) a videokártya fél éves és minden játék megy rajta maxon (igaz ezt még nem próbáltam) és az egész kb 130 ezerbe került ,az újítás elõtt két évig 1800as Celeronom 512 RAMom és Ati 9600-om volt és 2005-ig azzal is egész jól el lehetett evickélni.
Persze most emiatt a nextgen baromság miatt megkeveredtek a dolgok.

totálisan igazad van, csak úgy akartam magam kifejezni, hogy senkit ne sértsen, ezért nem veszek én minden évben új gépet

Ill be back !!!!

A Pc-s játékiparnak egy dolga van: Szelet adni a HW gyártók vitorlájába. Adják csak, aztán majd rájönnek, hogy vásárlórétegnek megmaradtak a hc stratégák, szimulátorosok, és annyi. A játékos társadalom, mondjuk 10%-a. Arra aztán építhetnek fél évente megújuló (értsd: kizsebelõ) piacot... Amit mondasz, hogy ez tendencia. Igen, az. És nem kötelezõ követni. És ahogyan magyar és külföldi fórumokon látom, egyre erõsebb az a tendencia, hogy a csóka, akinek van otthon egy 3ghz-s, gf7800gt, vagy mittom én milyen vga-ja 2giga rammal, az 6 hónap alatt kiszopja és lassan egy doboz felé fordul, amelyre vagy az van írva, hogy Playstation, vagy az, hogy XBox. Tendenciázzanak csak...

ok, sikerült, köszi 😊

OFF: De érted, ha nem sírnál, hogy shader model így meg úgy, nem megy, meg miért nem megy és a többi, akkor megkímélnéd magad az efféle hozzászólásoktól.
Másrészt mindaz amit írtál egyéni szociális probléma és úgy érzem nem ebben a témában a helye. ÉS már megbocsáss én nem azt mondtam, hogy vegyél új kártyát, hanem azt, hogy ez a tendencia és ez ellen SEMMIT nem tehetünk. Ha nem rakják bele a shader akárhány támogatást akkor nem rakják bele. A számítástechnika nem errõl szól, hogy majd olyan játékot csinálnak, ami egy idõs vid karin is megy. Mert ha így lenne akkor a cégek már összeomlttak volna. OFF vége (nem flém)

Ill be back !!!!

Geforce 6600, megnéztem a képeket, de nekem az elsõ képen lévõ opció nem szerepel a listában, a második képen meg nem tudom mit kell átirni 😛 help pls

hykao
#2745 #2746-ös hozzászólásokban írtam a dologról.
hykao
Játékon belül sehogy. Driverbõl lehetséges. Leírtam itt már többször is, hogy hopgyan, még képeket is mellékeltem.

Milyen kártyád van? ATI vagy nVidia?

@Balu: esetleg bõvíthetnéd a FAQ-t ezzel a képfrissítési dologgal is.
hogyan tudom a monitor képfrissítését állítani játékon belül ? windowsban 85 Hz játékon belül pedig 60 (összehúzza a képet és kiég a szemem).

pls help

hykao
Nincs, és legjobb esetben is csak a feladatokat, emaileket, infókat lehet majd magyarosítani - esetleg a .bikeket feliratozni, mert a párbeszédek ebben a részben mostmáér egyáltalán nem feliratozottak. (Hacsak nem lesz szinkronos fordítás ehhez is, mint a Pandorához volt)
magyarosítás van a játékhuz?
Valaki leírná hogy mit kell csinálni a hajós jeges havas pálya legvégén ?
Seize the supertanker a quest neve.
Senkkik
hát igen ez az egyik hátránya az lcd monitoroknak...

hykao
Ne felejtsd el, hogy nem mindenki tud 1024x768-ban játszani. Jópár emberkének van 17"-os vagy még nagyobb LCD monitora. Na most ugye ezeknél csak egy natív felbontás van, amiben éles a kép. 17" 5:4-es moncsi esetén ez 1280x1024, de pl. az én 19" 16:10-es monitoromon 1440x900. Ilyen felbontásokon pedig már vissza kell venni pár dolgot még az én 7800GS-emen is, ha 4x-es élsimításhoz ragaszkodom. 6600-asokon meg pláne.
Rage47
nálam megkérdi pedig h engedélyezze-e
Rage47
FF 2.0-ám van, tökéletes
Balumann
Ja eszembe jutott mi a megoldás, felugró ablakokat engedélyezni kell, leesett ^^ (mozilla f 2-esbe elfelejtettem engedélyezni õket az sg-rõl)

Balumann
Már látom az új bannert, de akármire kattintok a banneren nem történik semmi. Internet explorerrel mûködik minden, Mozilla-val nem jó :-( Más használ mozilla-t, és mûködik?

Balumann
jah valahogy mi is így vagyunk. De az még hozzá jön, hogyha nekem nincs grafikai látvány igényem, miért pont erre költsem amit esetleg tudnék? Ez a játék, és fejlesztések nagy szemétségek. Csinálnák meg úgy a játékokat, hogy egy + olyan beállítást tegyenek, amivel minden szar effektek nélkül ellehessen vele játszani, nem is kell beállítás. Még ha olyan graffal játszhatnák mint a splinter cell 1 volt az is jó lenne. De úgyse fognak attól tartok.
Ráadásul nem értem mi a francnak ez a next gen. A directX 10 -es vezérlés lesz a nextgen, mikor már nem csak a grafika lesz szép, hanem élet lesz tényleg a környezetben (szélhez alkalmazkódosan pontosan mozgó levelek, nem állandó víz mozgás, környezet mindenképpen változása. (hisz ha jól tudom ilyenek lesznek a directX 10ben.) De még a crysis is elfog futni egy Geforce 6600 Gt-n, vagy egy X800-ason........ Én ez miatt nem akartam kártyát venni, hogy majd inkább várok jó sokáig, addig játszok mindennel 800-asba alapon, majd 1 év mulva veszek esetleg egy dx10-es kártyát... Dehát min1 mostmár meglátom, hogy hogy lesz 😞

Rage47
áh kösz, ezt nem is tudtam😊)