6081
-
#3718 Igen. (kütyü=OPSAT óra) Azt lehet tenni, hogy lenyomod a Ctrl-t, és mialatt nyomva tartod a jobbra-balra gombokkal választasz...
(hihetetlen, hogy még egy lenyomatmintád sincs...) -
#3717 Kütyüvel? Na megnézem mit lehet tenni :-D -
gamehunter0922 #3716 Szevasztok.Bocs hogy ide irok de tudna segíteni vki a wanadoon járatos?Aki igen szoljon privátba. -
#3715 Azt nem úgy kell szerezni... Nem a madarak kezéről kell venni, hanem világítgatni kell a kütyüvel azokat a helyeket, ahol lehetnek tenyér- vagy ujjlenyomatok... (ajtók környéke, retina és ujjlenyomat szkennerek környéke, íróasztalok, stb...) -
#3714 Mmint fel sem ajánlotta a lehetőséget csak a retina másolatra. -
#3713 Nincs. :-(
Honnan tudok mostz szerezni? Mert a tetkós karú srác nem ad. -
#3712 Akkor az ujjlenyomatscanneres lesz az! (mintádnak már bőven kell lenni, még az előző JBA-s buliból...) -
#3711 Teljesen vágom mit mondasz. Csak a lezárt területen belül nem találom az "hangos" ajtót:-)
-
#3710 Megnéztem. Ha bemegyek a főemberek szálláshelyére, ahol a billiárd asztal is van onnan 2 ajtó van kóddal ellátva. Az egyik Emile lakosztálya felé visza másik pedig nem hangazonosítós hanem újjlenyomat scanneres. Meg vagyok lőve! -
#3709 Már is nézem. -
#3708 A főemberek szálláshelyei folyosójáról nyílik egy hangazonosítós ajtó, ami mögött van Enrica.
Vagy a hangazonosítós lezárt terület felől tudod megközelíteni a szállsáhelyeket (a szerverterem mellett, ahol az idióta berakosgatós türelemjátékot kellett csinálni) vagy pedig a KIJÁRAT felirat fele fel a lépcsőn és ott be egy szintén hangazonosítós ajtón keresztül.
De a térképet megfelelően nagyítva, forgatva megtalálhatod az útvonalat. -
#3707 Látom a 3d térképen. hogy merre van Enrica csak (béna vagyok) nem találok oda :-) -
#3706 Fogd már föl bazz, hogyha idióta módon elkaptad Moss-t, akkor elbasztad! Mindenképp lebuksz! És vége... -
#3705 Sam Fisher (akit alakítasz a játékban) elsősorban FELDERÍTŐ! Feladatod jórészt az észrevétlen beszivárgás a különböző helyekre, infó szerzés, és angolos távozás...Csak nagy ritkán kapsz lőparancsot! :)
Én pl. az egész játék alatt csak a lőgyakorlaton lőttem éles lőszerrel, és akkor, amikor Emile a kezembe adta a Lugerét...(no meg Hamzánál...) -
#3704 Ha még Enrica él, akkor ő beenged a bomba fele... -
ptomesz #3703 te vagy érdekes, ez nem az a játék hogy halomra ölünk mindenkit, jol mellé nyultál vele. hehe -
visine #3702 Úgyhogy leütöd/leszúrod/nyakat tekersz etc. Viccet félretéve, szerintem nem tudod elengedni a krapekot a fent említett akciók alkalmazása nélkül. -
#3701 jó reggelt hogy elhet elengedni a csávókámat ha már megfogtam?
-
peter31 #3700 Valószínüleg tényleg nem az, de kicsit olvass már utána a Splinter Cell játékoknak barátom, mert téged nagyon átvertek ez nem a COD3...
Kár Volt Letöltened... -
#3699 Még annyit, hogy 2 retina másolatom van. Akit kinyírtam Jamie-t és a tetovált karó mókusé. -
steweee #3698 van vkinek 100%os végigjátszása? mert akkor még megnéznék pár pályát, de ez nem az én játékom, úgy érzem. végig csak az assault riflével és a hangtompítóssal lehet nyomni? ha kifogy akkor nem lehet felvenni a földről a hullák fegyvereit? elég érdekes -
#3697 Sziasztok!
Elakadtam. Annál a résznél vagyok mikor dönteni kell kinyírom e a főnököm vagy sem. Nem tettem.
Meg kell(ene) keresenem a bombát. De sehol nem találom. A szerever szobában kicsináltam az egyik alfőnököt. De neki nem jó a retinakódja egyikajtóhoz sem. Gondoltam odaviszem az újlenyomatos ajtóhoz. De oda meg nem tudom mert mindíg becsukódik az ajtó előttünk és nem jutok be vele.
Segítsen valaki! :-) -
ptomesz #3696 nos engem kidobott kétszer a gép olyan helyeken mint pl amikor kiszálltam a felhőkarcolós rész elején a helikopból, meg mikor a toronyház oldalán himbálóztam. eddig ezen a két helyen csinálta, talán tulmelegedett a videókari, vagy csak ugy fogta magát és összeomlott a játék? másnak is csinál ilyeneket hogy néha kilép splintercell4.exe hibával? a konfigom:2600+ proc, 1024mem, nvidia7600gs 256mb ram -
#3695 Hát ez hihetetlen...
Tudod mit? Erre írtam már valamit, de most írok mást! 14 év alatt ne ezzel a játékkal játssz! -
#3694 #3352 -
#3693 Az afrikai pályán amikor felérek a lifttel a parkolóból egyszerűen hibaüzenettel kidob. Mi lehet a gond? -
#3692 nem kell elkapni, nézd az opsat-on a küldetést, és a 3d térképet. -
#3691 hali mit kell csinálni az 5. pályán a felhőkarcolóban már benn vok és el is kaptam azt a bandavezért akit a JBA bázisán kell követni asszem moss a neve vagy mi és ha kinyírom akkor vége a kuldetésnek mit csináljak segítsen lécci valaki
!!!
köszi
-
Crash88 #3690 h érted?:D -
#3689 mi mindig csak ilyen ritka esetekről hallunk -
#3688 Hát még én! Mivel elakadtam a 3.pályán amit lentebb leírtam !
Én ilyen dúrva hibával nem találkoztam még!!
Sziasztok, kérem segítsen valaki!!:
Elakadtam a 3. pálya JBA-s bázísán. Ott tartok mikor követni kell a "bandavezért" vagy kit a retinavizsgálóhoz,ok odáig követem kis animáció utána nem csinál semmit,miután lement az animáció ott megakad NEM FAGY LE,hang is van a kép is mozog,de egyszerűen nem megy tovább csak az ingame film fut egyfolytába..
Valaki tipp?
Ja egyébként valaki írta: új hangkártya driver nekem nincs a dvd-n,mert a NETSHOW-os verzsönt használom ami DVD5 formátumú és abból kiszedték.
-
#3687 :D -
Crash88 #3686 azta kurva életbe olyan ideges vagyok hogy az ritkán esik meg :@@@@@@@@@@@@@@@@@@szekrényemnek annyi@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
JBA PART 3 SHOOTING RANGE 3 :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
HELP PLS -
visine #3685 Sziasztok! Nem tudja véletlenül valaki, hogy hogyan kell használni a JBA HQ-n azt a "bűvöskockát"? Emil bától kaptam a feladatot, hogy törjem fel valakinek a lev.rendszerét, de az istenért nem jöttem rá a használatára.
Előre is köszönöm a segítséget, üdv! -
boti1020 #3684 nekem is megvan de kevés hozzá a ram-om -
#3683 3D Térkép...(amúgy felfelé) -
gomoo #3682 hy all lehet h már volt témában de az 1. pályán mit is kell csinálni oké leálítani a ürhajot/rakétát de elkezdödik a viszza számlálás kiírja h object complete és utána hova kell menni?? -
#3681 Na akkor csak most, csak nektek: KATT :))) -
ptomesz #3680 Szevasztok, nekem nvidia 7600GS el tökéletesen fut, gyönyörő a grafikája le vagyok nyűgözve. maga a program még nem genyózott játék közben. ha pl vissza kellett mennem valamiért a vindows asztalra nah visszatéréskor sikerült runtime errorral kidobnia. ujra inditottam a gamet és semmi naj nem volt. eddig nem talélkoztam égbekiáltó "bug"okkal, de télleg jogos hogfy kinél mi jön elő. nekem sp2es windowsom van Splnter Celles directxel de eddig nem szemétkedett. a hackelés télleg megszivatott engem is először de hála Hykaonak. az istennek nem jöttem rá mire kell kattincsolni teljesen más mint az előző részben -
#3679 SPOILER!
Egyébként a bugok ellenére is azt kell mondjam azért ez egy nagyon jó kis hangulatos játék, bár talán már-már túlontúl "sötét"...meghal a lánya ok, meghal mindenki ok...de, hogy még Enricával sincs semmi a végén, az már sok - főleg, hogy annyira kínosan ügyeltem a kapcsolatunkra... :) A végén önszántából engedett be a bombához vezető retinaszkenneres ajtón, erre még csak egy utalás sincs rá, hogy életben maradt-e vagy mi van...megjönnek a kommandósok, jön a stáblista és alatta már csak néhány szövegfoszlány... :(
Azért még megpróbálom kicsalni a többi végkifejletet is. (egyet már sikerült - felrobbant a bomba... :D)