Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mike0013
😄D ezek szerint jah😞

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Balumann
Nvidianak több pénze volt.

az atisokkal mindig kibas*nak 😛

az atisokkal mindig kibasznak😛

Rage47
menekülj el, mert elkapnak a helivel
ott mit kell csinálni, amikor ott a hotelnélfel kell venni a meetinget és akkor ott logok a ház oldalán és elhuzzák a függönyt és jön a helikopter ott mit kell csinálni
Rage47
nekem is egyre jobban tetszik, a pedig a kezdés után azt hittem ez gyenge lesz...
sztem a hangok(persze van ami ugyanaz) és zenék ebben a legjobbak az összes rész közül.
Balumann
szavazzatok, hogy adjon az ubisoft patchet a 2.0 -ásoknak!
KLIKK!

Hedic -> FAQ a bannerban

elmesélné valaki hogy mennyi a rendszerkövetelménye??

Szerintem ez is mint a többi splinter nagyon király game!!Tény hogy kibasztak az atisokkal de én nvidia-s vagyok😄és ott még egy gyengébben is fut max-on😄😄!!
nézzétek mikor irtam ezt,hány órakor<#guluszem1><#nevetes1>

yeeeha ó miért is hát persze ma jött meg a Double Agent

Hamarosan megirom a hosszu beszámolomat 😄

hykao
Ööö rosszul írtam, azokat sehogy. 😊))
hykao
Akkor szarul lõttél. Ott az eredményjelzõn, hogy hány pontot kéne elérned egy tárral (jobbra), és, hogy mennyi az aktuális pontod (balra).
McW
Akkor mondd el lécci, hogy állítod át az unbindable gombokat trükk nélkül!

Mess with the best, and die like the rest...

Grass
a lökiképzésem voltam, lõttem én vagy 5 percig de nem történt semmi

www.dreamerz.hu

hykao
Akkor nem elég jól figyeltél... 😊 ...és a játék lényege még mindig a lopakodás... 😊
Makkmag
Ja meg az antennával is kéne kezdeni vmit, meg el kéne lopni vmit, hogy a lõkiképzésrõl ne is beszéljünk 😊))
Ezután csak bonyolultabb lesz, figyeld z opsat-ot 😄
És legyél ügyes, nem lehetetlen!

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Grass
figyltem én, hogy mi a feladat
fel kéne tölteni valami vírust egy gépre de bent van egy csaj és ha bemegyek akkor jön az örség oszt csá

www.dreamerz.hu

hykao
Ehh...talán figyeld, hogy mi a feladat...ott írja mindig alul, de az OPSATra pillantva mindig megnézheted, hogy mi(k) a feladat(ok)!!!

Ezen kívül a JBA HQ elõtt fel is hívja a progi a figyelmedet, hogy mikre figyelj...

És nem árt a történetre sem figyelni...miért kéne brkit is leütni ott? Hogy jól lebukj, még mielõtt elnyerted volna a bizalmukat, és sikerült volna beépülni?
hykao
Akkor ezesetben pl.: "megoldás az átállíthatatlan billentyûzet és egér gombokra"

(mondjuk én át tudtam állítani simán, nem kellett trükközni)
Grass
Nagyon elakadtam, valaki segíthetne. A börtönös pálya után vagyok amikor elvileg beépültem a terroristákhoz és valami training-et csináltatnak velem. Az kész is van de utánna fogalmam sincs mit kéne csinálni, nem tudok leütni senkit, találtam egy kést azt sem tudom felvenni! Valaki pls help

www.dreamerz.hu

Rage47
felbontást ti sem tudtok állitani a demo multiban?
Balumann
ja igen, lehagytam a címet, pontosabban a topicjának a neve a cím:
*** UNBINDABLE KEYS/MOUSE BUTTON FIX ***
😄

hykao
Te hol látod a szövegben ezt a szót? 😮
hykao
HDR-t kikapcsoltad? Együtt nem megy a kettõ 6600GT-n.
Balumann
Ezt az ubisofton írták:
I hate making topics with all caps and such but I'm sure people want to see this, since, like most folks, I was frustrated as hell that I couldn't set certain keys and mouse buttons through the in-game configuration menu.

If you want to customize your keys and mouse buttons to your own preferences, do the following:

- Start the game.
- Select your profile. Reset the keys to their defaults.
- Close SCDA.

If you skip these steps, any changes you make in the .ini will not work and you'll likely be unable to even move Sam, so make a backup of your original just in case.

Use Notepad or your favorite text editor to make changes to the following file:

(Again, MAKE A BACKUP)

\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\System\SplinterCell4User.ini

(not the SplinterCell4User1.ini file)

Go through and cut and paste the actions to the keys that you want to use.

Once that's done, save the file and run SCDA. Using this method, you cannot then change your keys using the in-game configuration screen .

If you happen to check the key configuration in-game, it will still show the defaults as if nothing's changed (WASD, etc.) but the keys you press will correspond to the actions you copied and pasted in the .ini file.

I know I'm a MUCH happier gamer now that I figured that mess out. Good luck.

-lehet hogy hasznos, ha az akkor lefordítom és beírom a faq-ba.
Mondjuk nem értem mi ez, mert nem tom mi az az unbindable 😄 majd megnézem szótárba esetleg

Balumann
jah. mindenkinek megvan a saját véleménye meg helyzete ezzel kapcsolatban, amit tényleg nincs értelme itt kitárgyalni. Inkább az ubisoftnak kéne panaszkodni, hátha tényleg kiad egy sm2-es patchet. 😞
Bár félek hogy ati 9600 pro-val úgyse fogok tudni vele játszani. mind1
Tényleg itt felyezzük be a témát, hogyha valaki megtudja venni a játékot az mennyen és az ubisoft forumára írjon, bár ott van elég felháborodó üzenete.
Én meg türelmesen várok. Tényleg ha kiadják a patchet akkor már lehet kijavítják azokat a játék bugokat is, és akkor mi már a javított verzióval játszatunk 😊)

grebber
Patchet felraktam de élsímitást nemengedi bekapcsolni 😞

Next PC upgrade: 2022

hykao
Jó, mindegy. Tényleg zárjuk le ezt a témát. Nincs értelme errõl tovább beszélni szvsz.
Balumann
Szerintem meg nem ilyen egyszerû a helyzet...

hykao
A kép alapján erõs a gyanú, hogy a peccseletlen verzió + élsimítás driverbõl együttálás eredménye látható... 😊
hykao
LOL! Ugyanilyen táskaféleséget kaptam annakidején a játék ELSÕ részének speciális változatához!!! 😊
Mondjuk táskának nem nevezném, és arra sem igen sikerült rájönnöm, mire lehetne használni... 😊)) (azóta is az asztalomon pihen - egyfajta alátétként szolgálva...😄)
zsakosfrodo2
A szegényebb osztály neked ezek szerint azt a réteget jelöli, akinek telik a már korábbi üzenetemben leírt (#3073) állapotok között megvenni egy olyan kártyát, ami ráadásul nem egy olcsó kártya. Nekem sokba kerül megvenni egy 25-28 ezer forintos kártyát, +10-15 ezer forint meg már egyenesen drága. Szal EZÉRT írtam, hogy ezzel, hogy másokat idegesítetek, hogy venni kéne kártyát, mert... NEM érdekel senkit! Hadd döntsük már el, hogy mit szeretnénk tenni oké? Köff...

(Uff, beféltem, a témával kapcsolatban nem írok többet...)

Tény, kitolás h SM 3.0án hajlandó csak elindulni, de azért még sem akkora mint ahogy felfújjátok.

Mennyibe kerül egy 6600gt? 25-28 ezer forint, ami az elérhetõ kategóriába tartozik, szegényebb osztály is megveheti, és a 6600gtvel elvan az ember még 1 évig, ha nem fullon akar majd az alan wakel játszani...Ha 2 évig akar kártyát akkor ott a 7600gt +10-15ért. Itt az igazán kicseszés csak az X800 tulajokkal van, a többieknek már úgyis kártyát kéne cserélnie.

zsakosfrodo2
<#idiota>

tnm
egészen addig, amíg jön az elsõ:
"nekem nincs Application Data"
utána meg, hogy "miért nem tudták a Dokumentumokba, vagy az aktuális user-de rakni"
esetleg megelõzve, hogy:
"és ezt Te honnan veszed"
így a felelõség sem az enyém...

de ha verekedni akarsz gyere ki az SM3.0 csillogású jégre<#idiota>

nem lett volna egyszerübb ezt beirni??? : "Documents and Settings\All Users\Application Data\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter
Cell Double Agent\profiles

<#beka3><#beka3>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

tnm
jah és akkor magyaul is:

K: Hol találhatók a Profiljaim és a mentett játékaim?

V: Hogy támogassuk a Windows Csökkentett Felhasználói Hozzáférését, a profilok és a játékmentések a telepítési mappán kívül tároltak. Ha egy másik számítógépre akarod másolni õket, vagy biztonsági mentést akarsz készíteni róluk, akkor a windows meghajtón /általában ugye "c:"/ a
"Documents and Settings\All Users\Application Data\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\profiles" mappában találod õket.
Az Application Data mappa alapesetben rejtett, ezért célszerûbb, ha ezt a linket másolod be az intézõ címsorába:
"C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Ubisoft\SplinterCell4\Save\"
itt értelem szerûen lesz egy offline meg esetleg egy online mappa, nah azokban vannak a profilok, ha nem hoztál létre profilt, akkor is lesz ott SAMFISHER nevû mappa /mivel ez az alap profil/

jó, tudom, nem tükörfodítás, de szerintem pontosabb, meg egyszerûbb, mint az ubisoftos...
esetleg FAQ-ba is lehetne #include-ni 😊

tnm
readme sokszor hazsnos:

Q: Where are my profiles and saved games stored?

A: To support Windows Limited User Access, the profiles and saved games are
stored outside of the installation directory. If you want to copy them to
another computer or back them up, you will find them in the
"Documents and Settings\All Users\Application Data\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter
Cell Double Agent\profiles" directory. The Application Data folder is a hidden
folder by default. To unhide it, open a windows explorer window, select Tools ->
Folder Options. Select the view tab and in the advanced settings area, in the
Hidden files and folders node, select the "Show hidden files and folders".

To copy a profile, copy the whole folder of the correct name. If you have not
managed a profile in the Manage Profile menu in-game, there will be a default
profile.

Sarapetike
urainditotam és megjavult 😊

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

burki6
Le kell ütni/megölni mind az öt katonát a hajó végén (ahol le lehet menni a gépházba v mibe)

minimize
mitõl lehetnek "háromszög alakú" hibás részek a demóban nvidia g6800gt-n?
legújabb driverek, plusz dx is.

No one can stop Death!

HAHÓ a hajós havas jeges pályában a seize the supertanker questbe mit kell csinálni??
a választ megköszönném !
pl választ!
kuci06
Légyszi válaszoljatok a #3125-es üzire<#szomoru1><#worship><#banplz>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Sarapetike
igen a legujabb driver van fent

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Balumann
újabb video kártya driver fennvan? hang az tényleg valószínû akkor hogy a dvd 5-ös verzióba nincsen :/ még jó lenne 1-2 tesztelõ, hogy tényleg az miatt van-e, és akkor beírom a faq-ba. Meg annak van hogy kínai a telepítõje ugye?

Sarapetike

ez mitöl lehet a verziom Tom.Clancys.Splinter.Cell.Double.Agent.Repack.DVD5-NETSHOW
ja és a multiban nem látszanak a skinek és nincs hang lehet hogy ezért kisebb 😞

kuci06
hol tárolja a mentéseket???ja és nemtudja valaki, hogy miért indul ujra a gép amikor a negyedik (teles)küldetés végére érek és töltené az 5-dik küldit? <#szomoru1><#rinya><#sir><#falbav>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Balumann
faq -> minimum requirements! igen, csak windows xp (azért remélem majd vista-t is fog támogatni)