6081

• mike0013
    elsiette a kiadást a UBI:)
  • Danman
    törölt hozzászólás
  • alphagor
    Hát jócsak mondom,h nekem azt mondta,h neki is piros X volt ott.Sőt még másért is parázott neki.Mindegy azért kössz!
  • mike0013
    FIGYELJ!!! VALAMIT NAGYON FÉLRE NÉZTÉL A HAVERODNÁL, MERT HA SM3 MELETT EGY VÖRÖS X VAN AKKOR NEM LEHET ELINDÍTANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • alphagor
    :D.Biztos,h azzal játszik:).A hardver teszt csak a shader 3.0-ért jelzett figyelmeztetést,de ezért neki is jelzett meg még neki másért is.Szal akkor nincs más ötleted?Sztem pedig bírni kell a konfignak.Az NWN2 is megy pedig az hűűűűűűűű........
  • mike0013
    vagy csak egyszerűen nem a 4-el játszik XD
  • mike0013
    vagy hazudik, vagy jobb videókártyája van...
  • alphagor
    egyik ismerősömnek gyengébb gépe van és neki mégi megy.
  • mike0013
    szted mit jelent ez a felirat? ATI X1xxx minimum a tied meg 9800... KEVÉS EHHEZ A JÁTÉKHOZ A GÉPED...
  • alphagor
    Helló!Tudna vki segíteni?Az a baj.h amikor elindítom a játékot és betölti az első pályát akkor nem történik semmi,és amikor ESC-et nyomok akkor kilép az asztalra és látok egy RUNTIME ERROR feliratot.A konfigom:AMD 2600+ 1,5 GB RAM ATI Radeon 9800 128 MB.PLS help:(!
  • pirosBoci
    enyhe BUG
  • DeathJr
    Már nem kell megtaláltam köszi.
  • DeathJr
    lécci adnál egy hozzászólás számot???
  • visine
    Üdv! A kollégához hasonlóan én is ezzel az ujjlenyomatos mintával szívok. Annyi különbséggel, hogy nekem van mintám (a szerverszobás csókától nyúltam le), de hiába akarom használni az adott ajtónál (lift, ami elvileg a csajhoz visz fel), nem nyitja.
  • hykao #3744
    Olvass vissza...(nemrég írtam róla, hogy mikor van bónusz pálya...)
  • DeathJr
    Sziasztok!
    Az egyik haverom végig vitte és mielőtt végigtolta azt olvasta a gamestar-ban hogy ha a végén végig haggya menni a credits-et vagy mit akkor bead egy bónusz pályát.De neki nem adta be pedig 3X is betöltötte a mentést.Nektek adott be bónusz pályát?Ha igen akkor a haveromnak miért nem???Pls Help
  • hykao #3742
    Annak úgy nem sok értelme lenne...(de kipróbálhatod magad mindhárom eshetőséget. csinálj egy mentést előtte, és próbáld ki mindhármat...én csak kétfélét néztem: engedtem, illetve ha rátereltem Enricára...)
  • Evans
    gamespot-on olvastam, hogy ha nem robbantom fel, akkor is megöli :)
  • hykao #3740
    Nem próbáltam ki mindhárom eshetőséget, de szerintem csak akkor öli meg, ha rátereled a gyanút...
  • Evans
    SPOILER!
    De az igaz, hogy Enrica csak akkor marad életben, ha felrobbantom a bombát, másik két esetben megöli Emile?
    Egyébként thx a gyors, pontos választ :)
  • hykao #3738
    SPOILER!
    Nos az egy olyan feladat, amihez nem kell menni sehova, jön az majd magától... :)))
    Ha egyről beszélünk, akkor ahogy lejár az idő és jön Emile a géphez, ahol "kockáztál" - majd akkor jön a választási lehetőség... (1. Hagyod, hogy robbanjon, 2. Nem hagyod, 3. Nem hagyod és Enricára tereled a gyanút...)
  • Evans
    Na megszereztem a képet a bomba inditójáról (visual proof) de most amellett, hogy döntenem kell, mi legyen a bombával, megkell vádolnom Enrica-t.
    Két kérdés plz :)
    1. Hogy vádoljam meg Enrica-t, hova menjek?
    2. Hogy robbantsam/nem robbantsam fel a bombát?
  • G3gI
    havernak is 1 giga ram es neki megis fut fullosan es szarab a gépe mint az enyem akkor ez hogyvan ? :D
  • PhantomAss
    nekem uez a konfigom (x2 proci) csak 2 giga ramom vam fullon megy akadás nélkül..valszeg a ram kevés
  • G3gI
    hmmmm
  • G3gI
    3800+as proci 1giga ram radeonX 1800XL 256mb videokartya mi mast mondjak meg ? :)
  • ati2002
    konkrétabban, milyen gép, és segítek/segítünk ha tudunk.
  • G3gI
    valaki HELP letszike:
    akad a játék es nem tudom miert haveromnak rosszab gépe van mint nekem es neki maxon fut nekem meg mindenfele bealitason akad :(((
  • Evans
    igen, azt látom, hogy majd eldönthetem, hogy felrobbantom-e vagy sem, de van egy primary objective is, vmi bomb proof kell, vmi info a bombáról és ezt nem tudom, hogy csináljam meg :(
  • PhantomAss
    aaaaa...nem indul...:)
  • hykao #3728
    Te döntöd el, hogy hogyan tovább. Az OPSATon láthatod a feladatokat, pontosabban, hogy mik közül választhatsz...
    A 3D térkép pedig tökéletes! :) Forgat-zoomol-néz...
  • hykao #3727
    Ezredszerre: nyomogasd az egérgombokat, meg görgőzzél az egérrel, és megindul a számzár...
  • Evans
    Hykao:
    3.JBA küldetésnél miután megcsinálom a kockás részt, utána hogyan tovább, fogalmam sincs...
    Daytonhoz sem tudom hogyan kell eljutni, az idióta térkép semmire se jó :P
  • PhantomAss
    nekem semelyik széfezt nem engedi kinyitni :( hiába próbálom régebbi mentéssel...ehhhhhhh
  • genRob
    Nekem is volt sok ilyen. Tölts vissza egy régebbi mentést és próbáld onnan.
  • Adam II
    Nem tud valaki segíteni??
  • genRob
    A bombát hatástalanítottam, SWAT bejött, végignéztem a vége főcímet. A partiörség hajója nevezetű küldiben vagyok. De mikor betölti beleesem a vízbe és failed :-( Ez vmi bug?
  • G3gI
    valami magyar vegigjatsz vagy valami nem jott meg ki ? :)
  • genRob
    Még nem kellett :-)
  • genRob
    Mekkora király vagy! Köszönöm a segítséget!