6081
-
#5921 Hello!
Feliratozni lehet valahogy a játékot? -
#5920 hi
van egy kis gondom. a játék véege felé amikor hatástalanítani kellene a bombát a JBA HQ-n találkozom Enricaval, kionyitja nekem az ajtót és visszasétál hozzám és utána semmi. nem fagy le a dolog mert a kamerát tudom mozgatni de megmozdulni nem tudok és semmi nem történik. ötletek? -
#5919 lehet hogy a daytona winfos az oka a hibának -
#5918 ha valakinek lenne ilyen problémája mint nekem akkor annak itt a megoldás -
stipu #5917 Sziasztok!
Egy olyan problémám van a játékkal, hogy már telepitéskor ott volt az "X" a videókártya drivere mellett. Elindul a játék ettől függetlenül,csak szétvan csúszva kicsit az ember benne, meg az elején a bejátszásnál a helikopternek a proppellerje nem a tetején van, hanem a helikopter mellett. :) Leszedtem a friss drivert hozzá, újrainditottam a gépet, és 640*480 16 színnel indul újra a gép. Mintha nem hozzá való lenne a driver. Pedig a hivatalos oldalról szedtem le, az nvidia honlapjáról. Ha valaki segítene nagyon megköszönném.
a Gépem ismertetői: 3,07 Ghz-es proci,1 Gb RAM, Nvidia 8500GT 256Mb videókártya, Windows Xp Daytona 32bites
Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok -
#5916 Valaki nem tudja hogy lehetne 1680*1050-ben futtatni a játékot?
Nagyon zavaró hogy nem tudok teljes képernyőn játszani vele:S -
#5915 Nekem meg 7600GT-ve sokszor úgy belassul mint az állat!Erről a lelassúlásról már volt szó. -
#5914 Nekem anno 7300 GT-vel is elment simán. -
#5913 Az a 8500gt elég sovány neki! -
#5912 el kell mennie a gépeden, lehet hogy nem max grafikán de mennie kell -
stipu #5911 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy elfutna-e nekem a Double Agent a köv. rendszeren: 3,06 Ghz proci, 1Gb Ram, Geforce 8500gt 256Mb-os DDR3-as Pci-E passzívhűtésű videókari.
Válaszotokat előre is köszönöm szépen!
További szép estét!
Sziasztok! -
deathstarh #5910 Feltelepítettem a double agent-et,1.2-es javítást feltettem,indítanám és kiírja hogy must check,utána meg Microsoft Visual C++ Runtime Error.
ATI HD 2600xt karim van,8.9 hotfix-es driver van fent.Telepítés után,amikor mutatja a rendszeredet,nekem minden zöld pipa!
Mi lehet a gond? -
Master Rick #5909 Hi all! Miért van h a multiban nem jegyzi meg a grafikai beállításaimat? Minden belépéskor minimumra veszi, és szarik arra h én felrakom maxra, játszom 1-2-3 menetet, kilépek, másnap megint elindítom, és megint minimum a graf. beállítása... Miért van ez, és hogyan tudnám kiküszöbölni??? -
#5908 új íméllel is bejelentkeztem, de semmi. új passwordot két, az eredetit... de hát ezt nem értem, regizésnél nem mi adjuk meg a kódot, stb?
emlékeim szerint mikor először regiztem az ubi.com-on simán ment a reg. -
#5907 No már régen regiztem az ubi.comon, de a felhasználói nevemet nem fogadja el... locked vagy mit ír... -
#5906 accountot nem tudja vki hogy az ubi.com melyik részénél lehet kreálni?
multizni szeretnék.
egyébként ki jött az új patch: 1.02a -
#5905 az oké, de mi köze annak ahhoz, hogy kell-e ide házigazda vagy sem:D:D:D? -
Vlala #5904 Na! Most akarom újrakezdeni.
Magyarul. :) -
#5903 hogy mondhassa, hogy van munkája -
#5902 nincs sok értelme, haldoklik a topic, minek ide már házigazda? -
#5901 Eleszeretném vállalni a topic házigazda szerepét. Előre is köszi -
#5900 Próbáld meg feltenni a játék DirectX-ét -
#5899 SENKI? -
#5898 Sziasztok!
Feltelepítettem újra a double agent-et,gondoltam kijátszom újra,1.2-es javítást feltettem,indítanám és kiírja hogy must check,utána meg Microsoft Visual C++ Runtime Error.
8800gtx karim van,177.79-es driver van fent.Telepítés után,amikor mutatja a rendszeredet,nekem a directx mellett nem zöld pipa van hanem piros x.
Mi lehet a gond? -
#5897 Ez csak a Firefox3 miatt van.
Ha pl. IE-vel nézed, ott a banner (vagy használhatod az IE Tab kiegészítőt és azzal átkapcsolhatsz IE motorra). -
#5896 bannert nem kéne már lecserélni? :D -
Vlala #5895 Van biz'a, Ibrik készítette. Valahol erre.
(#5847) -
gereee93 #5894 Csá mindenki. A játékhoz van magyarítás? -
#5893 Helló. Normális hogy ha így néz ki a játék ha az árnyékolás maxra van tolva?
-
#5892 Szerintem meg változtatni kéne házigazdára valakit. Mer a mostani Témaindítól lese szarja a topic-ot. Én pl szivesen elvállalnám. Úgyis a kedvenc játékom -
Vlala #5891 Na, most mi van? Banner:
"Bekelentett támadó webhely!
A(z) mrage.uw.hu címen működő webhelyről bejelentés érkezett, hogy támadó webhely, ezért a biztonsági beállítások alapján a böngésző a hozzáférést nem engedélyezi."
-
#5890 nem láttam volna h felvettél :S Vegyél fel még 1 szer -
#5889 Én fenn vagyok ezen a hamachin. MSN-re is felvettelek, de még nem jelöltél vissza. -
#5888 Név: SCDA-HUN
Jelszó: 1337 -
#5887 Gyertek fel pls az én szerveremre. Én is játszanék szivesen. Am az lehet a baj, h nem 1.0.1.5. ös hamachitok van -
#5886 Valaki tudja hogy kell játszani hamachin?
Mert mi kilöttük a tűzfalat meg minden zavaró programot, de egyáltalán nem láttuk egymást.
Szóval ha valakinek sikerült, az elmesélhetné. -
#5885 Windows xp van a gépen.5-6 perc játék után kékhalált csinál a játék.Pedig sztem a gépem nem gyenge hozzá. -
#5884 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Betöltöd az image-t a Daemon Tools-ba, onnan feltelepíted. Továbbra is bent hagyod Daemon-ban, de kilépsz a lemez autorun menüjéből. Egyszer lefuttatod a YASU-t, és a Start menüből (vagy az Asztalon lévő ikonnal) elindítod a játékot. -
santibi #5883 Én anno leszedtem a játékot de nem indult. Most, h van hozzá magyarosítás játszanák vele tudtok segíteni, hogyan kell elinditani a gammát? -
#5882 Vista van fent a gépeden?