Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akinek megvan a játék és megy is neki az jöjjön már Splinter Cell Double Agent Online-ra légyszi, mert magyarok nincsenek és amúgy is kevés a játékos. Van saját SQUAD-om amibe idáig ketten vagyunk és még kéne 4 játékos.
Bárki jöhet, örülünk a kezdõknek is!
ui.: A SPOILER mire jó?
Üdv
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Ha a pénz nemszámít akkor Nvidia Geforce 8800GTX (directX 10 powa)
Na az kártya azzal nemlesz gondod és hidd el most jobb mint bármelyik ati!!
és ha már veszel egyet akkor nekem is vehetnél..thx <#idiota>#idiota>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nekem a "Tom.Clancys.Splinter.Cell.Double.Agent-EMUDVD9-Unleashed" változat van meg, és egyszerûen nem tudom sehogy elindítani.Nézegettem itt a fórumot, és kipróbáltam a Cracket is, de egyszerûen azzal meg sem nyikkan.Akárhogy próbálom.Aztán kipróbáltam ezt a YASU dolgot is, de azzal sem megy sehogy.Mit kellene csinálnom, hogy elindulna a játék?Valakinek meg van ez a változat mint nekem esetleg, és tudna valami tanácsot mondani, hogy neki hogyan indult el?
Elõre is köszönöm.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
A multiban a coop-se jó mert mikor csatlakozik a másik fél és betölti neki a pályát rögtön bontja a kapcsolatot a kapcsolódóval!!
Mi megoldás kulcsa?
nincs erre vmi gyógyír?
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
conviction, 2007😊
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
(vki irta h mission failed-et irt a végén credits után. nekem nem irt ki semmit, jött a köv pálya)
várom a folytatást!<#wink>#wink>
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
nekem pl tetszett a coop😊 fõleg mivel nem lép(ett) ki😛
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Ti nem úgy gondoljátok hogy a harmadik rész óta képtelenek egy stabil splinter cellt csinálni?Nekem nagyon úgy tûnik.És mi az hogy kidobnak egy patchet amint kiadják?Nevetséges.Aki egyetért velem az tegye föl a kezét és dobjunk össze pénzt gránátra amit be lehet dobni az ubihoz.<#mf1>#mf1>
(Mellesleg nem tudom mit gondolnak hogy még csak kerülõutat sem csinálnak alapból erre a shaderes dologra.Biztos szerzõdésük van a videókártyás cégekkel)
segítsen lécci valaki!!
amikor elindítanám akkor elkezd 1 kis
CD forogni és utána elõjön 1 abalak amibe le
van írva hogy ezzl meg ezzel vegyem fel a kapcsolatot mit
tudok neki csinálni vagy van hozzá crack segítsetek lécci''
elõre is köszi!!
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

mondcsak..barátod vak-e???xDD
bár lehet hogy 640*480-ba ronda..de amiket én láttam képeket azokon nagyon is szép 😊)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Meg hogy marad e ilyen szar a grafika...
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Segítsetek elakadtam!
A havas pálya végén vagyok, a hajón, egy létrán felmegyek és ott egy helikoptrleszálló, a létra alján meg vmi "izé", ahol egy pasas világítófénnyel matat ha észrevesz a fószer felrobban az "izé".
Vki vmi ötlet?
Elõre is kösz a helpet!
Roboblits unreal 3-as motort használ, követelménye Radeon® X800 és gef 6600.
Crysis ami szerintem teljesen veri a splinter da-t : nVidia 6600/X800GTO videókártya
Eddig elég "gyenge" az arány<#sir>#sir>. Yes-76%, no 24%.
Ennek egyértelmûen 100%nak kéne lennie.
Balu nem tudod mikor "zárják" a szavazást?
Na jó, haggyuk ezt a témát. Inkább szavazzatok hogy csinálják meg a patchet a 2.0-ásoknak. (2-vel elõzõ üzenetem)
nextgen meg a directX 10 lesz szvsz