6081

• Gerbill
    "PC games are now ports of X360 versions"
    Ezekszerint akkor ez mégis egy Xbox 360 port.
  • Rambo 20
    Bocs a ragozásért és azért hogy nincs pont:)))
  • Rambo 20
    Spoilerveszély!

Viszont a PS2es verzióban tényleg nem voltak bugok (a PCs se nagyon bugos).De a PS2esben pl nem úgy volt hogy a JBA főhadiszálláson szabadon mászkálsz és kutatgatsz ahogy a pcsben hanem normális küldetés volt ott mászkálni.És pl az első izlandi pálya is tök más volt meg ps 2őn nem volt ejtőernyős jelenet meg úszás (OMFG) és a pályáknak is teljesen más a felépítése + nem lesz benne az a rész ahol komolyabban kiderül hogy Enricával kapcsolata van Sammel szval rengeteg dolgot kihagytak.Viszont ténlyeg jó mert két teljesen más játék csak ugyanakörül forog.És pár döntés is hiányzik belőle.Pl Lambert lelövése meg a helikopteres lelövése ésatöbbi.Szval nem rossz de valahol el van veszve a 3 és a 4 között és sajna nem ad sok újdonságot.
  • Lunki88
    Aha szal az Xbox360-as verzió miatt lett ez az SM 3.0 mizéria. Ez meglepő volt viszont hogy azért nem tudnak rá patchet kiadni mert akkor az összes shadert újra kellene csinálniuk, hát ez röhej. De ez szerintem nem a valós indok, csak egyszerűen az ubi leszerződött a hardver gyártókkal és kész, mindenki vegyen új vga-t...
  • hykao #3794
    Nos akik olyan peccsre vártak-várnak, ami lehetővé teszi a játék futtatását SM3.0-t nem tudó kártyákon is, NE TEGYÉK! Nem lesz ilyen peccs!!! AKI JÁTSZANI AKAR A JÁTÉKKAL, KÉNYTELEN LESZ EGY SM 3.0-T TUDÓ KÁRTYÁT BESZEREZNI!!!
    Hivatalos indokok: KATT
  • hykao #3793
    Pedig inkább örülj. Most végigtolod PS2-n, aztán majd he lesz peccs vagy új SM3-at tudó videokártyád, végigtolhatod a PC-s verziót is. - így majdnem két különböző Splinter Cell játékélménnyel leszel gazdagabb...
  • SNAKE01
    ezt nagyon szar volt olvasni... :(
  • Rambo 20
    Jah snake én mind a 2őt végigvittem a ps2est meg a pcst is és sajna azt kell hogy mondjam neked hogy a ps2es nagyon gyökér.És nincs egy ugyanolyan küldetés mint a pcre szinte.A ps2es változat az egy SC3 második része mondhatjuk így is:P.Ja amúgy ha valaki pcn double agentezni akar akkor keressen meg msnen [email protected] és akkor coopba nyomulhatnánk mert még csak most kezdtem
  • SNAKE01
    én sajna rávagyok szorulva hogy konzolon toljam!:(
    most szedem ps2-re hát nem lesz valami szép de legalább nem lesz tele bugokkal és élvezhetőbb lesz a gém.
    idáig vártam és reméénykedtem egy patch-ben hogy lesz SM 2.0 választás de nem lett és hát nagyon játszanék vele...
  • Danman
    ja értem kössz aszittem hogy az csak mellékküldi köszkösz
  • OLIII
    mert el kell még tenned pár embert láb alól a hajón, közben ahogy hatástalanítasz egy embert mindig mondja majd egy srác neked hogy még hány ember van hátra...
  • Danman
    Emberek valaki segíthetne hátha találkoztatok már ilyen gonddal:
    Szibériában vagyok és megöltem a kapitányt ahogy kellett a pálca is le esett a földre és nem gyulladt fel semmi...Mégsem adta meg az evakuációs pontot, és nem enged elmenni a pályáról...Persze az autosave azért elmentette utána.Vki tud segíteni?
  • OLIII
    valami drájver gond lesz, az a gép minden csak nem lassú az tutti, sztem tedd fel az AMD nek a drájverét mert ugyanis kell a processzorodhoz, de ez asszem a Splinter read me jében is benne van....
  • OLIII
    tehhh szegény , asszem nekem ez lenne a legkisebb problémám... :D:D:D:D
  • Adam II
    Nektek az uccsó pálya végén csak credits volt hangokkal vagy video is volt?
  • mila69en
    ugyan ez volt nálam is:DD simán bestem a textúrák alá
  • Zotyam 74
    Szevasztok! Azt szeretném megtudni,hogy azon a pályán,ahol az elején Sam meg a JBA - sok helikopterrel leszállnak a hotel tetejére,és ugye Sam - nek fel kéne venni laser - mikrofonnal a titkos meeting - en elhangzottakat,ott a játékmenet része,hogy az összes NSA feladatot elbukja,vagy meg lehet úgy is csinálni,hogy ezek a feladatok is sikerüljenek?
  • chris0000
    hi!
    Valakinek van 8800GTS vagy 8800GTX kártyája?
    Szerintem nincsenek felkészítve a mostani játékokra mert nekem (1024Mb)video ram-ot detektál.(8800GTS-em van)Valami buzi patch kell majd.
  • Dévids
    hello
    Miért van az hogy a demoban sam papa olyan lassú mint a csiga?
    gépem:
    AMD athlon 64 X2 3800
    2 GB ddr2 ram
    ASUS 7900GS
    Abit alaplap
    Remélem nem a gépem a gyenge
  • rvn
    Holnap viszema gépem hozzád jádsz már végig nekem ok?
  • rvn
    köszi...
  • hykao #3777
    Már segítettek! Köszönjük, viszlát! Használd a szemedet és az eszedet... Ne más (mások) játsszon (játsszanak) már helyetted...
  • rvn
    Valaki segítsen már lécci!
  • PhantomAss
    ezek tudják a sm3-at, szal menni fog a game (legalábbis a kártya nem lesz akadály)7600-asból viszont az 512 mb-al szerelt változat csak parasztvakítás..elég a 256mb
  • Muki100
    OPSAT vagy use the force....
  • rvn
    a 3. pályán miután kiszöktettem azt a srácot ott mit kell csin? mit nem szabad?
  • rvn
    Az normális h az eslö pályán el kezd az idö visszafelé menni? Vagy én rontottam L valamit?
  • Nashville
    Akarom mondani, elég szegényes oldalakat találtam ahol részletesen kifejtik a specifikációkat.
  • Nashville
    Kössz a válaszokat! PCI express- es kell, és ma szeretném megvenni.
    Még a Leadtek PX7600GS TDH 256MB HeatPipe PCI-E és a ASUS EN7600GS SILENT HTD 512MB PCI-E- t néztem ki. Nem tudom, hogy ezek tudják e az SM3.0- át. Eléggé szegényes specifikációkat találtam. Az Asus kártya már 40 ezerhez közelít, talán az még belefér a keretbe.
    Még nem sikerült döntenem, hogy ATI vagy nVidia legyen.
  • Evans
    Inkább 7600GT-t vegyen.
  • PhantomAss
    sok ilyen kártya van.....nvidia 6-os széria (pl.6600 gt, 6800, kifutó, nemtom lehet -e még kapni), vagy 7600-as, radeonból az x 1600-tól, nekem x1800 xl-van, kérdés neked agp-s vagy pcie-s kell
  • Mayday
    Az a baj, hogy most nagyon sok jatek gepzabalo, es sajnos indokolatlanul - sok esetben. :(
  • ThugEdge
    na majd csak nézünk a rs vegasnál is, az szintén ilyen gép zabáló lesz,ha nem jobban sajna
  • Mayday
    Ajanlom az ATI X1600XT-t. 30-35 ezer korul kostalhat most sztem, es k***a szepen elfut rajta az SCDA, fullos beallitasokkal.
  • Nashville
    Szevasztok!

Tudtok nekem olyan kártyát ajánlani ami SM3- as és 50 ezer alatt van?
    Nem mindig tüntetik fel a kártya adatainál a lényeget. Előre is kössz!
  • genRob
    Értem. Na majd hátha vki.
  • hykao #3762
    Nem tudok semmit mondani. Én még csak azt a verziót nyomtam végig, hogy teljesen rosszfiú lettem...(így ugye nincs bónusz küldi) :)
  • tmisi
    Most MSN-eztünk öcsém egy szemét osztálytársával. És nem hiszi el, hogy az 1 éve vett gépén nem fog menni. Pedig ATI-ja van és biztos nem X1000es sorozat (meg sem merte mondani milyen gépe van, nem véletlenül szerintem). De olyan büszke, hogy csak na. Majd megszopja, hehe.
    Amúgy az ATI-sok tényleg pórul jártak, hogy náluk késett az SM3 támogatás. Ezé veszek én jövőre NVIDIA karit, ha lesz rá cash.
  • genRob
    Nekem bejön a bónusz küldi de azzal kezdődik, h beleesem a vízbe és azt írha, h Elk*rtam a küldit.
    Vki vmi okosat? :-)
  • genRob
    Ebben (#3722) tud vki segíteni vagy vmit mondani erre?