Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Most õszintén. Szerinted Balu honnan tudhatná? Kb 6600-as szintû a kártyád, biztos, hogy lejjebb kell venni a grafikát a maximumhoz képest majd. Próbáld ki.
Közepes grafikán hány fps?
Balumann
jól

AMD64 3000+, ATi X1600, 1GB RAm. Ezen hogy megy a game?
hykao
Mind a háromféleképpen végigjátszottad?
Balumann
Itt is lehet szavazni!! hogy adjanak ki sm2-es patchet!

Rage47
😞 kár
Hmuda
Sok boxos mondta, hogy a régi xboxon sokkal kidolgozottabb és fõleg logikusabban kialakított a sztori, sokkal többmindenre figyeltek, nem hagytak benne logikátlanságokat. Látszik, hogy azzal a montreáliak foglalkoztak.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Rage47
amúgy nem hiányzik pár részlet a játékból? pl sok helyen láttam videokban a metrós részt, vagy mikor elkezd orditani egy csaj holtteste fölött :S
Rage47
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pl. olyankor irunk spoilert, ha nem akarjuk mások elött felfedni h mi a játék vége
utánnannézek lehet akkor az lesz
Hello!

Akinek megvan a játék és megy is neki az jöjjön már Splinter Cell Double Agent Online-ra légyszi, mert magyarok nincsenek és amúgy is kevés a játékos. Van saját SQUAD-om amibe idáig ketten vagyunk és még kéne 4 játékos.

Bárki jöhet, örülünk a kezdõknek is!

ui.: A SPOILER mire jó?

Üdv

kuci06
Nemtudja valaki miért indul ujra vagy ir ki hibát akkor amikor tölti az 5ös küldit???légyszi válaszoljon vki de valami olyat ami asznál is ellene<#schmoll2><#szomoru1><#confused>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

"Ati jobb" Szerinted!!

Ha a pénz nemszámít akkor Nvidia Geforce 8800GTX (directX 10 powa)

Na az kártya azzal nemlesz gondod és hidd el most jobb mint bármelyik ati!!
nVidia Geforce 8800 GTX 😊

és ha már veszel egyet akkor nekem is vehetnél..thx <#idiota>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

mondom nem számít ugyis akarok újat venni msotani az már szar nem megy rajta a cell 4 majd hétfõtöl megy
Kandurex
....és, ahogy látom nagyon képben van

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
200 ezer körül... ennél a Platino -nál ritkábban lehet csak gizdulósabb gyereket látni<#ravasz1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

vmi pontosabban nvida??? azokban nem hiszek ati az jobb
reménytelen
Pénz nem számít? Akkor vegyél az Nvidia 8-as sorozatából egyet!
ati videókártyában most melyik a legjobb????vki írja le 512 vagy 256-ban mind 1 a pénz nem számít csak akarok egyet venni
Lunki88
Jah lehet, rapper Sam 😄. Heey yoo mann xD
burki6
én egyszer a JBA HQ-n szorultam bele 1 oszlopa <#idiota> De azért jó kis játék ez.

kryst
Sziasztok!
Nekem a "Tom.Clancys.Splinter.Cell.Double.Agent-EMUDVD9-Unleashed" változat van meg, és egyszerûen nem tudom sehogy elindítani.Nézegettem itt a fórumot, és kipróbáltam a Cracket is, de egyszerûen azzal meg sem nyikkan.Akárhogy próbálom.Aztán kipróbáltam ezt a YASU dolgot is, de azzal sem megy sehogy.Mit kellene csinálnom, hogy elindulna a játék?Valakinek meg van ez a változat mint nekem esetleg, és tudna valami tanácsot mondani, hogy neki hogyan indult el?
Elõre is köszönöm.

ati2002
Nem lehet hogy mp3-at hallgat és táncol rá? 😄

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Lunki88
Van már valami megoldás a kidobálásokra meg a sok hibára??
A multiban a coop-se jó mert mikor csatlakozik a másik fél és betölti neki a pályát rögtön bontja a kapcsolatot a kapcsolódóval!!
Mi megoldás kulcsa?
mucius
másnál nincs ilyen bug, hogy a singleben mozgás kb dupla gyorsaságú mint lennie kéne? ez így kb játszhatatlan és nevetséges. multiban viszont normál minden.
nincs erre vmi gyógyír?

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

Rage47
ezen mi vicces ?😊
tnm
hát, vedd fel a kapcsolatot!<#idiota>

mike0013
😄
conviction, 2007😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Rage47
wooow, most jáccottam végig.... sztem nagyon jó rész lett😄 igaz elég furán álltam hozzá az elején, de annál jobb lett a vége felé. persze rengeteg hibája van, de remélem a patch-ek majd javitják öket, akkor talán még1x végigjáccom...
(vki irta h mission failed-et irt a végén credits után. nekem nem irt ki semmit, jött a köv pálya)
várom a folytatást!<#wink>
hát reménykedjünk lesz patch SM 2.0 IS
Rambo 20
Ja arra valakinek nincs a DA multijában valakinek sejtése hogy miért dob ki miután belépek a menübe?...Nem azt mondja amit a FAQban írtok csak simán elvesztek az adatok.

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

mike0013
már akinek😊
nekem pl tetszett a coop😊 fõleg mivel nem lép(ett) ki😛

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Rambo 20
Hozzáteszem a 3al nem volt sok baj de a coop mód nagy csalódás volt.

Rambo 20
Ó hogy gebülne meg az Ubisoft.Menjenek a pinpilibe mosmá a SC-ekkel.
Ti nem úgy gondoljátok hogy a harmadik rész óta képtelenek egy stabil splinter cellt csinálni?Nekem nagyon úgy tûnik.És mi az hogy kidobnak egy patchet amint kiadják?Nevetséges.Aki egyetért velem az tegye föl a kezét és dobjunk össze pénzt gránátra amit be lehet dobni az ubihoz.<#mf1>
(Mellesleg nem tudom mit gondolnak hogy még csak kerülõutat sem csinálnak alapból erre a shaderes dologra.Biztos szerzõdésük van a videókártyás cégekkel)

CoD23
hali
segítsen lécci valaki!!
amikor elindítanám akkor elkezd 1 kis
CD forogni és utána elõjön 1 abalak amibe le
van írva hogy ezzl meg ezzel vegyem fel a kapcsolatot mit
tudok neki csinálni vagy van hozzá crack segítsetek lécci''
elõre is köszi!!

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

ott merre kell menni amikor kiszedtem a páncél szekrényböl a cuccot és ki kell nyírni a docit? ja és nekem nem müxik a faq
"Meg hogy marad e ilyen szar a grafika..."

mondcsak..barátod vak-e???xDD
bár lehet hogy 640*480-ba ronda..de amiket én láttam képeket azokon nagyon is szép 😊)

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Adam II
Nem kiadnak hozzá egy Patchet ami optimalizálja a játékot úgy ,hogy Shader 1.1-es 5 éves kártyákon is elfusson Max beállításokkal és teljesen új motort csinálnak a játéknak így a grafika olyan lesz mintha filmet néznél csak éppen te irányítod ... azért nézd meg a FAQ-ot mert ott több csodálatos dolog is le van írva ezzel kapcsolatban.

Gideon Wieth
szasztok... Most haver kérdezi hogy lehet e tudni hogy lesz e valamikor valmi ami 2.0ás vidikarikon mûködteti a gamet...
Meg hogy marad e ilyen szar a grafika...

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

HeadHunter86
Hali!
Segítsetek elakadtam!
A havas pálya végén vagyok, a hajón, egy létrán felmegyek és ott egy helikoptrleszálló, a létra alján meg vmi "izé", ahol egy pasas világítófénnyel matat ha észrevesz a fószer felrobban az "izé".
Vki vmi ötlet?
Elõre is kösz a helpet!

buldozer99
johogy veri a Crysis ez ahoz képest egy 0 lesz!<#idiota>

Forca Barca

grebber
Igen HDR-t offra tettem de a élsimitás még mindig nem állítható 😞

Next PC upgrade: 2022

Balumann
Test Drive unlimited gépigénye lesz: ATi Radeon X800 Series vagy GeForce 6800 Series (x800-> shader model 2-es)
Roboblits unreal 3-as motort használ, követelménye Radeon® X800 és gef 6600.
Crysis ami szerintem teljesen veri a splinter da-t : nVidia 6600/X800GTO videókártya

AtiRadish
Lécci a 3.0-ások is szavazzanak már!!
Eddig elég "gyenge" az arány<#sir>. Yes-76%, no 24%.
Ennek egyértelmûen 100%nak kéne lennie.
Balu nem tudod mikor "zárják" a szavazást?

Balumann
arról tehet, hogy nem volt képes az unreal motort felhasználva (ami eddig tényleg minta szerû optamalizált játék volt) arra, hogy hogy sm2 támogatást is beállítson. Azért is kiszúrás az atisokkal, mert az Ati x850 XT pl. ugy tudom hogy sokkal jobb kártya az gef 6600-nál
Na jó, haggyuk ezt a témát. Inkább szavazzatok hogy csinálják meg a patchet a 2.0-ásoknak. (2-vel elõzõ üzenetem)

nextgen meg a directX 10 lesz szvsz

ez nem így van... arról ne tehet az ubi, hogy csak a X1...-res széria támogatja a shader model 3.0-át