Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérdés: akkor egy X800 GTO-val tegyek is le a gammáról?
Thx!
\" örökké nem eshet.... \"
egyébként frissítettem a faq-t, a monitorfrekvencia állítás megoldás meg a széfberagadást beleírtam
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
ilyen nekem is kell xDDD
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Azaz a mozgatójuk nem az ideológia, mint általában a terroristáknak (vagy a szeparatistáknak) hanem a lóvé...
www.dreamerz.hu
Nem ez az elsõ petíció, de mindent meg kell tenni hogy mi is tudjunk játszani a gémmel!
Jó lenne ha mind a 3 petíció oldalát megjelentetné valaki a banneren pl a FAQ mellett!!
Elõre is köszönettel!
...
(@Balu: betehetnéd ezt is a FAQ-ba, ha még nincs bent)
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
nálam az blokkolt egy csomo oldalt/képet =//
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
Eléggé durva.
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
amugy tudtommal ez nem nextgen graf,de lehet hülyeséget mondok<#confused>#confused>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A mondat végén, meg ugyan ezt, csak a Spoiler szó elé kell egy \ jel, és már kész is a spoileres mondat.
ui.: SPOILERT mindenki tud írni? Mert én nem találom.
ugye ilyenrõl alapból lehetetlen screenshot-ot csinálni...
szal, ha nem hiszitek, ez van, bizonyítani nem tudom, tanum sincs... /már mindegyik a halakkal alszik😊/
talán ennek is lesz vmi haszna 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ha mondjuk több ezren tényleg kitöltik és elküldik, akkor az ubi tényleg fog kiadni patchet??
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1 JBA tagot nem öltem meg, vele találkoztam az utsó pályán, ugyanis õ még végre akart vmit hajtani - bombát szállitott egy hajón
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun