6081
-
#3838 peccset honnan lehet leszedni?
FAQ nem nyissa meg -
#3837 Csinálj egy mentést, és próbáld ki mindhárom variációt, aztán majd eldöntheted, melyik a legszimpatikusabb... -
#3836 Driverből nincs véletlenül ráerőltetve az élsimítás? Peccs fent van? -
meril #3835 Hello! Fordítókat keresek ! Bővebb infó a www.hlteam.atw.hu honlapon! Várom jelentkezéseteket! -
sgember #3834 Na egyszerűen nem tudok dönteni :) robbantsam fel e a hajót, hatástalanítsam a bombát, vagy tereljem Enrica-ra... Bár csípem a csajt, nem szereteném a halálát. -
#3833 Na már rájöttem én voltam a hülye, viszont a bonus pályával nem tudom mi van mert betöltés után rögtön a mission failed felirat fogad... -
#3832 legeleje
de a kép szar
texturahibák.......... -
#3831 legeleje
de a kép szar
texturahibák.......... -
#3830 Melyik küldetés azt mondd.... -
#3829 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ilyenkor mi van, mit szúrtam el?Hát az agyam most dobta le az ékszíjat ettől a játéktól, hatástalanítom a bombát bejön a SWAT engem lelőnek és mission failed :D. -
#3828 valaki esetleg? -
#3827 7600gt helyett alap, hogy gst (olcsóbb és ugyanaz).
de 50ből meg már van 7900gs, ami durván 10%-kal marad el a 7900gt-től. -
#3826 durvan 36 k ert kapsz mar 7600Gt-t. inkabb azt vegyel -
#3825 hi!
readmeben írják, hogy timedemoval csekkolthatjuk a vasunk teljesítményét a játékban.
kérdésem: hogyan lehet ezt a timedemot előkeríteni, mert én még véletlenül sem látom seholsem? -
#3824 eszméletlen szar a kép:( -
mit kell csinálnom?:D -
#3822 hát lehet hogy az egy bug....én a vízből indultam és úgy kellett felkapaszkodnom a hajóra-amúgy nem egy nagy pálya, 3 perc alatt megcsináltam.. -
#3821 F1 -> Objectives és az NSA-nek kell cuccokat oldogatni vírust feltölteni stb... -
#3820 Hello!
A börtön utáni pályán amikor megcsináltam a training
-et utána mit kell csinálni? -
#3819 Hello!
Kiengedtem a rabokat, de a fickót akit meg kell szöktetni nem találom sehol. Valaki tudna segíteni? A 3D-s térképen nem találom sehol. -
#3818 egyszerűbb ha kiírjátok simán 2 dvd-re teljesen, már írtam hogy egyszerűen kilehet írni. :) Mint törölgetni és tömörítgetni fájlokat. -
#3817 Vki megcsinálta a bónusz küldit? Már ha az az ami a felirat után van. Lentebb már írtam, hogy betölti, egyből beleesema vízbe és mission failed. Vki? -
#3816 Szerintem amúgy sincsenek legalábbis nekem sincsenek bár nekem is netshow van:P -
#3815 nekem a netshow változat van 4.5 gb ki is írtam már csak az a baj hogy nincsenek feliratok (vagy amúgy sincsenek?) -
#3814 Jóvanna' nem olvastam :) -
#3813 Nem kérdéses. Ezt már leírtam akkor, amikor anno feltelepítettem a játékot. -
#3812 1ébként ha azt becsomagolnád pl UHARC-al, ki is férne bőven 1 DVD-re :) -
#3811 Az alacsony felbontású textúrák nem foglalnak sok helyet. ~600mb :)
Nade sok kicsi.. :D
Legalább ebben a verzióba nem kell állandóan végignézni a töltőképernyő alatt lezajló filmeket.. A frász kitört tőle a múltkor :)
Majd csinálok képeket... Kicsit át van rendezve az egész game menüileg :D -
#3810 Én kiírtottam a multit, az alacsony felbontású textúrákat, az angolon kívüli összes nyelvet, a supportot - és így lett olyan 6 giga... -
#3809 Igen, igen. Közben nézegettem a file/mappaszerkezetet az is hiányzik :)
Nade a 6600GT-mnek ami ráadásul 128mb-s, így is bőven elég:) -
#3808 Akkor abból hiányzik még más is...(nagyfelbontású textúrák tuti) -
#3807 ahhoz hogy bemenj abba a szobába ( amit láthatsz ha a létrán elkezdesz felmászni a tetőre, és visszanézel-sok monitor és egy erkélyszerűség), szerezned kell ujjlenyomatot vagy hangfelvételt, mert az ajtót scanner védi -
#3806 bocsi benéztem. Az a 2.5gb 3500mb xD
Nade akkor sem 9gb :) -
#3805 Igen, csak voltak itt, akik nagyon okoskodtak, hogy ez nem átirat, mert egyszerre fejlesztették minden platformra. -
#3804 hehe. Ez nenm pite. Ügyes emberkék leripelték a játékot 1200!! mb-a :)
Mindösszea filmek (a játék közbeniek nem, csak a renderek) és a multi rész hiányzik belőle. ÉS MÜIK! :)Feltelepítve nincs 2.5gb :)
(nekem többet nem is ér :D) -
#3803 hát ezt lehetett tudni eddig is, feltelepítés után tele van a könvytár x360-as fájlokkal:) -
GazCamp3r #3802 Emberek, vki segítsen, mikor asszem harmadjára vagyok a főhadiszálláson (a hajó robbantás előtt)
van egy olyan küldim, h vmi kamerákat kéne megnéznem a servleulence (nemtom vmi hasonló nevű) szobában...
azt hogy köll?
van rá 5 percem még :)
somebody help me
-
#3801 Az a kifogás, hogy mivel xbox360-ra is kiadták, és hogy hozzák azt a szintet, nem csinálták meg sm2-t támogató vga kártyákra? Vagy inkább a konzolra akarják átirányítani az embereket, és azért csinálták ezt a köcsögséget - vagy vegyenek egy jó kártyát, vagy ott a konzol amit nem is kell fejleszteni. Na hát mind1, lemondok a játékról, amíg nem lesz sm3-as kártyám, de az biztos, hogy egy fillért nem érdemelnének meg, hogy valaki megvegye a játékot...ennyit erről. -
#3800 jó neked:( -
#3799 nekem megvan a 760gst-m:D
ma már tolom is:DDD