6081

• buldozer99
    peccset honnan lehet leszedni?
    FAQ nem nyissa meg
  • hykao #3837
    Csinálj egy mentést, és próbáld ki mindhárom variációt, aztán majd eldöntheted, melyik a legszimpatikusabb...
  • hykao #3836
    Driverből nincs véletlenül ráerőltetve az élsimítás? Peccs fent van?
  • meril
    Hello! Fordítókat keresek ! Bővebb infó a www.hlteam.atw.hu honlapon! Várom jelentkezéseteket!
  • sgember
    Na egyszerűen nem tudok dönteni :) robbantsam fel e a hajót, hatástalanítsam a bombát, vagy tereljem Enrica-ra... Bár csípem a csajt, nem szereteném a halálát.
  • Lunki88
    Na már rájöttem én voltam a hülye, viszont a bonus pályával nem tudom mi van mert betöltés után rögtön a mission failed felirat fogad...
  • buldozer99
    legeleje
    de a kép szar
    texturahibák..........
  • buldozer99
    legeleje
    de a kép szar
    texturahibák..........
  • Danman
    Melyik küldetés azt mondd....
  • Lunki88
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát az agyam most dobta le az ékszíjat ettől a játéktól, hatástalanítom a bombát bejön a SWAT engem lelőnek és mission failed :D.
    Ilyenkor mi van, mit szúrtam el?
  • buldozer99
    valaki esetleg?
  • mucius
    7600gt helyett alap, hogy gst (olcsóbb és ugyanaz).

de 50ből meg már van 7900gs, ami durván 10%-kal marad el a 7900gt-től.
  • ult1mate
    durvan 36 k ert kapsz mar 7600Gt-t. inkabb azt vegyel
  • mucius
    hi!
    readmeben írják, hogy timedemoval csekkolthatjuk a vasunk teljesítményét a játékban.
    kérdésem: hogyan lehet ezt a timedemot előkeríteni, mert én még véletlenül sem látom seholsem?
  • buldozer99
    eszméletlen szar a kép:(
  • buldozer99

mit kell csinálnom?:D
  • PhantomAss
    hát lehet hogy az egy bug....én a vízből indultam és úgy kellett felkapaszkodnom a hajóra-amúgy nem egy nagy pálya, 3 perc alatt megcsináltam..
  • Danman
    F1 -> Objectives és az NSA-nek kell cuccokat oldogatni vírust feltölteni stb...
  • Örm
    Hello!
    A börtön utáni pályán amikor megcsináltam a training
    -et utána mit kell csinálni?
  • Örm
    Hello!
    Kiengedtem a rabokat, de a fickót akit meg kell szöktetni nem találom sehol. Valaki tudna segíteni? A 3D-s térképen nem találom sehol.
  • Balumann
    egyszerűbb ha kiírjátok simán 2 dvd-re teljesen, már írtam hogy egyszerűen kilehet írni. :) Mint törölgetni és tömörítgetni fájlokat.
  • genRob
    Vki megcsinálta a bónusz küldit? Már ha az az ami a felirat után van. Lentebb már írtam, hogy betölti, egyből beleesema vízbe és mission failed. Vki?
  • Danman
    Szerintem amúgy sincsenek legalábbis nekem sincsenek bár nekem is netshow van:P
  • PhantomAss
    nekem a netshow változat van 4.5 gb ki is írtam már csak az a baj hogy nincsenek feliratok (vagy amúgy sincsenek?)
  • Maxtreme
    Jóvanna' nem olvastam :)
  • hykao #3813
    Nem kérdéses. Ezt már leírtam akkor, amikor anno feltelepítettem a játékot.
  • Maxtreme
    1ébként ha azt becsomagolnád pl UHARC-al, ki is férne bőven 1 DVD-re :)
  • Maxtreme
    Az alacsony felbontású textúrák nem foglalnak sok helyet. ~600mb :)
    Nade sok kicsi.. :D
    Legalább ebben a verzióba nem kell állandóan végignézni a töltőképernyő alatt lezajló filmeket.. A frász kitört tőle a múltkor :)

Majd csinálok képeket... Kicsit át van rendezve az egész game menüileg :D
  • hykao #3810
    Én kiírtottam a multit, az alacsony felbontású textúrákat, az angolon kívüli összes nyelvet, a supportot - és így lett olyan 6 giga...
  • Maxtreme
    Igen, igen. Közben nézegettem a file/mappaszerkezetet az is hiányzik :)
    Nade a 6600GT-mnek ami ráadásul 128mb-s, így is bőven elég:)
  • hykao #3808
    Akkor abból hiányzik még más is...(nagyfelbontású textúrák tuti)
  • PhantomAss
    ahhoz hogy bemenj abba a szobába ( amit láthatsz ha a létrán elkezdesz felmászni a tetőre, és visszanézel-sok monitor és egy erkélyszerűség), szerezned kell ujjlenyomatot vagy hangfelvételt, mert az ajtót scanner védi
  • Maxtreme
    bocsi benéztem. Az a 2.5gb 3500mb xD
    Nade akkor sem 9gb :)
  • Gerbill
    Igen, csak voltak itt, akik nagyon okoskodtak, hogy ez nem átirat, mert egyszerre fejlesztették minden platformra.
  • Maxtreme
    hehe. Ez nenm pite. Ügyes emberkék leripelték a játékot 1200!! mb-a :)
    Mindösszea filmek (a játék közbeniek nem, csak a renderek) és a multi rész hiányzik belőle. ÉS MÜIK! :)Feltelepítve nincs 2.5gb :)
    (nekem többet nem is ér :D)
  • mila69en
    hát ezt lehetett tudni eddig is, feltelepítés után tele van a könvytár x360-as fájlokkal:)
  • GazCamp3r
    Emberek, vki segítsen, mikor asszem harmadjára vagyok a főhadiszálláson (a hajó robbantás előtt)
    van egy olyan küldim, h vmi kamerákat kéne megnéznem a servleulence (nemtom vmi hasonló nevű) szobában...
    azt hogy köll?
    van rá 5 percem még :)
    somebody help me
  • Balumann
    Az a kifogás, hogy mivel xbox360-ra is kiadták, és hogy hozzák azt a szintet, nem csinálták meg sm2-t támogató vga kártyákra? Vagy inkább a konzolra akarják átirányítani az embereket, és azért csinálták ezt a köcsögséget - vagy vegyenek egy jó kártyát, vagy ott a konzol amit nem is kell fejleszteni. Na hát mind1, lemondok a játékról, amíg nem lesz sm3-as kártyám, de az biztos, hogy egy fillért nem érdemelnének meg, hogy valaki megvegye a játékot...ennyit erről.
  • mike0013
    jó neked:(
  • buldozer99
    nekem megvan a 760gst-m:D
    ma már tolom is:DDD