Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Refresh Lockot ne ajánld! Számos mûködési hiba problémaforrása lehet, fõleg játékok alatt! Halyette inkább írd le nekik hol található a frissítési frekvenciák felülírása! (nVidiához adtam képeket is, neked meg ATI-d van, úgyhogy arról meg tehetnél te be képeket)
Balumann
olvass vissza és szavazz azokon a 3 izéken, hogy adjanak ki patchet hogy tudjunk 2.0-valj átszani, és ha végül kiadnak akkor majd játszhatsz vele 😊 ! Egyenlõre egyébként nem megy

Srácok!

Kérdés: akkor egy X800 GTO-val tegyek is le a gammáról?

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

Balumann
lol, nagyon is jó a faq-s link, azért így adtam meg mert az az oldal biztos hogy mindig befog jönni. És ott frissül, ha lesz újabb crack vagy valami akkor ott fennlesz.

egyébként frissítettem a faq-t, a monitorfrekvencia állítás megoldás meg a széfberagadást beleírtam

hykao
Valaki azt írta, hogy nála minden nehézségi szinten látható minden, de többünknél meg nem...szal a biztonság kedvéért nyomjad HARDon. 😊
hykao
Feleségül ne vegyenek? A FAQ-s link jó... Ne legyél már lusta...
Banano007
Leszedtem a v1.01 et crack linket tud vki? ..mert a faq os link nem jó..XD nekem olyna kéne amire ha rákattintok akkor egybõl szedixD

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

Adam II
Lejött a játék. Akkor bizonyos tárgyak csak Hard fokozatban láthatóak? Ez mindenkinél így van?

Rage47
jah ebben igazad van. a hatalom a céljuk
ez de jó 😄D
ilyen nekem is kell xDDD

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

hykao
Hát nekem az eddigiek alapján úgy jött le, hogy sima bûnözõk. (Aztán lehet, majd kiderül még valami, ezt nem tudom... -kiderül még valami? 😄)
Azaz a mozgatójuk nem az ideológia, mint általában a terroristáknak (vagy a szeparatistáknak) hanem a lóvé...
Grass
Jahogy egy tárral? Így már más, me én lõttem mint egy eszement 😄

www.dreamerz.hu

hykao
Én ugyan még csak az elsõ JBA HQ küldetésen vagyok túl, de ott az volt a lényeg a lõgyakorlatnál, hogy egy tárral elérd a 75 pontot (a kijelzõn látod bal oldalt a saját pontjaidat, jobb oldalt pedig, hogy mennyit kéne elérned - középen meg emlékeim szerint az aktuális kapott pontszám jelenik meg)
Rage47
Grass
Mért nem terroristák? Akkor mik, valami szeparatisták?

www.dreamerz.hu

Kérek mindenkit szavazzon az SM2-es patch-ért
Rage47
asszem az nem kötelezö küldi
hykao
Azok nem terroristák szvsz...
Grass
Ismét a terroristák fõhadiszállásán vagyok és meg kéne csinálni a lövöldözõs traininget de lõhetek én akármennyit semmi nem történik. Van valakinek valami ölete?

www.dreamerz.hu

sharpwrz
Petíció az SM2-es Patch-ért

Nem ez az elsõ petíció, de mindent meg kell tenni hogy mi is tudjunk játszani a gémmel!
Jó lenne ha mind a 3 petíció oldalát megjelentetné valaki a banneren pl a FAQ mellett!!
Elõre is köszönettel!

...

hykao
Miért nem nézed meg?
Hogy áll a szavazás?
Rage47
semmi ilyesmit nem használok
nem blokkoolódnak folyamatosan, csak néha
genRob
Köszi. Már is próbálom.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

hykao
Néha beragad a széf vagy a zár bütykölése közben a téma...(ahogy az életben is elõfordulhat...)ilyenkor az egérgombok és az egérgörgõ segítségedre lehet...

(@Balu: betehetnéd ezt is a FAQ-ba, ha még nincs bent)
genRob
Vki találkozott már olyan problémával, hogy széfet nem tud kinyitni mert nem lehet forgatni a billentyúkkel a kerekeket? Egyszerûen nem mozdulnak akármit csinálok.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

nem használsz véletlenül PeerGuardian-t??😊)

nálam az blokkolt egy csomo oldalt/képet =//

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Rage47
volt h nekem sem jön be. dox és atw-s oldalakkal csinálja ezt a netem...
hykao
Nekem bejön.
Csak nekem nem jön be a FAQ?!<#szomoru1>

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

hykao
Értelmetlen kérdésfeltevés szvsz.
De naon faxa amikor max grafon ráközelítesz sam fejére azt h néz ki😄

Eléggé durva.

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Rage47
gépigényben tuti😄
A Splinter Sell Chaos Theory az miben gyengébb mint a SC DA-t?

hát akkor a nextgen-hez képest "alacsony" a gépigénye<#idiota>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

hykao
A menü szerint az...
Gerbill
Hoppá, ha nem zárom le, akkor még az aláírásom is Spoileres? LOL, ezt eddig nem vettem észre.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

nézd a makrokban!!

amugy tudtommal ez nem nextgen graf,de lehet hülyeséget mondok<#confused>

hykao
Akkor kattints a makrókra, és meglátod, hogy kell.
Gerbill
A mondat elején két szögletes zárójelbe be kell írni a SPOILER szót, valahogy így:
A mondat végén, meg ugyan ezt, csak a Spoiler szó elé kell egy \ jel, és már kész is a spoileres mondat.

Lehetséges az, hogy nekem egy 7600GT-vel 3500+ athlonnal, 1GB rammal magy 1280x1024-en, Nextgen graffal? Mert nekem akadás nélkül! Nem olyan ördöngõs ez...

ui.: SPOILERT mindenki tud írni? Mert én nem találom.

tnm
nekem olyan volt a jegestáborban, hogy hedsát-ot adtam a csókának, az meg összeesett és a teste elkezdett pattogni a hóban, meg rángatózni, fel se tudtam venni, meg ugye mivel kb. 20-30 méteres körben mozgott elég hamar észrevették társai is....
ugye ilyenrõl alapból lehetetlen screenshot-ot csinálni...
szal, ha nem hiszitek, ez van, bizonyítani nem tudom, tanum sincs... /már mindegyik a halakkal alszik😊/

Gerbill
A Sam és Max is egy peticiónak köszönheti, hogy újjáéledt, igaz nem lukácsék keze alatt, hanem a belõlük kivált csapatnál, de a lényeg nem változott, az S&M2 egy jó játék😊.

nemtom pontosan melyik gémnél de egy csillagkapus(asszem) FPS-t megmentett egy ilyen peticio!! 😊

talán ennek is lesz vmi haszna 😊

AtiRadish
És ennek a petíciós dolognak meg lesz az eredménye??
Ha mondjuk több ezren tényleg kitöltik és elküldik, akkor az ubi tényleg fog kiadni patchet??

kuci06
Van valakinek olyan mentése amelyikben az 5-dik pályán (a teles küldi után) tart??

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Rage47
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nemvolt failed, lejjebb irtam is. volt egy "bonus" map.
1 JBA tagot nem öltem meg, vele találkoztam az utsó pályán, ugyanis õ még végre akart vmit hajtani - bombát szállitott egy hajón
Hmuda
Neked melyik volt? Nekem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kicsináltam Jamiet, szépen egyenként fejbelövöldöztem a JBA tagokat, leöltem Emilt és kíséretét és hatástalanítottam a bombát. Fin.
A kérdés: neked beadta a credits utáni pályát és neked is instant failed volt?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

hykao
Igen, legalább háromféle végkifejlet lehetséges.
Rage47
egyféleképpen jáccottam végig. 3fajta vége van?😊 akkor majd várom a spoileres leirásokat a végéröl😊)