Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tnm
nekem sikerült, sokadszorra (értsd kb. 20.*), és utána egybõl mentem elbújni helikopter elõl...

hykao
Még a vérerek is ki lettek dolgozva Fisher szem textúráján. 😊
ati2002
Jah, akkor én is megilyedtem hirtelen, mert nagyon gáz volt az a kép 😄DD

Az AA jó lenne tényleg, de én inkább "megvilágítás-mániás" vagyok és tetszik a hdr által keltett fény. Mert itt legalább jól alkalmazzák, nem vitték túlzásba és szép is lett.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

hykao
Hát ha még élsimítás is lenne rajtuk! 😊

(amúgy igen...sazl...Maxtreme jól átkúrt minket anno az elején a maximum grafikával készített képeivel...😄)
ati2002
Pont most vagyok ott, a helit sikeresen elkerültem és szépen bejutottam az épületbe. Vinném még tovább, de fáradt vagyok. Azért emlékeztetõül csináltam képeket, nem gyenge a látvány és a hangulat.<#eljen>
képek.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

hykao
Azt szvsz mindenképp elbukod. Mármint nem tudod sehogyan sem teljesíteni azt a feladatot (a beszélgetést teljesen felvenni) - viszont a helikopter keresõfényét - ami ha ránk vetül további jelentõs bizalomcsökkenést eredményez - el lehet kerülni)
hykao
Én a menu.bik és az Ubilogo.bik fájlokat lõttem ki...
hykao
Nos anno én is 6600GT-rõl váltottam, és én sem akartam lecserélni az alaplapomat (AGP), meg az összes hóbelebancot, úgyhogy az egyetlen értelmes változtatásnak (mely már lényeges elõnnyel járt) a 7800GS járt.
A 7600GS alig gyorsabb egy 6600GT-nél, így nemigazán érdemes 6600GT-rõl erre váltani. Lassan kapható lesz itthon is az ATI X1950PRO-ja AGP-s csatolóval, szvsz vagy arra vagy a már korábban említett 7800GS-re érdemes váltani AGP fronton.
hykao
Elindulni szvsz el fog, de a sebesség már kérdéses...
hykao
Ahogy akarod, úgy állítsad. Tõlem interlaced módban is használhatod, hogy még jobban kímélõdjenek a folyadékkristályocskák... 😊 Nekem mindenesetre a jelenlegi a 3. LCD monitorom, és az elsõtõl kezdve - cirka 5 éve - mindegyiket 75Hz-n járatom, és eddig még bírták a folyadékkristályocskák... 😊 (még a legelsõ LCD monitorom is mind a mai napig hiba nélkül mûködik haverom muterjánál...)
Az EmuDVD-s verziót ki lehet írni dvdre? Vagy úgy nem fog elindulni? Vagy lehet kiírom majd úgy hogy az iso-t teszem fel és majd dvdrõl emulálom, vagy vmi.

AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2

Rage47
tudtam custom grafot állitani, igaz után azt jelölte be h next-gen, de az csak vmi bug szintén.
Egyébként áttudtad állítani az alapbeállításoknál azt hogy Next Generation helyett mondjuk Standard legyen, vagy Custom, mert nekem azt sem engedi. Valszleg ez lesz az oka, szal leszedem a másikat.

Rage47
kínai törés?😄 talán lehetséges, nemtom
Nemtom miért lehet ez... lehet szerinted azért mert nekem ez a 4,5 gigás kínai törés van meg és nem a 8 gigás változat?

Rage47
nekem is 6600GT-m van, és semmi grafikai bug nem volt végig
Hát nem hiszem el, hogy lehet ennyire elrontani egy játékot?? Nem is tom mennyit vártam rá, erre kiderül hogy 6600GT-vel szaggat, befeketedik, kilép, kimegy a monitor stb stb. Nomeg egy ilyen kis apróság, ami ugye annyira nem zavaró: Nemtom, nem bírok így vele játszani, eddig a pályáig bírtam, de már annyira szaggat néhol hogy nem látom mit csinálok. Lehet lecserélem a karimat.

ThugEdge
hát,hogy nem tudom befejezni,nem lesz teljes,aztán jön a heli

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Adam II
Mit értesz elbukás alatt?

én is ezzel szívok. nincs valakinek egy screen shotja errõl?

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

ThugEdge
hi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
shanghai pályán a szálloda oldalán csimpaszkodva,mindenképpen elbukom a hangfelvételt?vagy csak lassú vok?😊

pontosan melyikeket is?

Szevasztok.

Valaki el tudná mondani,hogy kell feltelepíteni meg elindítani a Splinter.Cell.Double.Agent-EMUDVD9-Unleashed verziót?
Ez van az info - fájlban:

1. Unpack the release with WinRAR or equivalent
2. Mount with Daemon Tools 4.06 (SPTD 1.35)
3. Install Game
4. Run YASU tool incl. with this rls.
5. Play
Ebbõl nem minden világos számomra,szóval,ha valaki elmondaná lépésrõl -
lépésre a telepítést,meg az elindítást,azt megköszönném. Köszi!!!
adios
Ja értem.Ha AGP-s akkor szerintem nem érdemes lecserélned.

minimize
nem tudom, vki írta-e már, de nálam only chinese a "kisebbik" törés.

No one can stop Death!

Az a gáz hogy AGP alaplapom van, és nem áll szándékomban lecserélni lapot procit, csak azért hogy új vga-t vegyek. Nemtom hol lehet kapni 7600GT-t agp-sen. Nomeg agp-sen mindig többe kerül mint pci-e-esen.

Szerintem nem, mivel még a tiednél jobb 6200as karin amin talán még elindulna, mert támogatja ugyan a SM 3.0-t, annyira lassú az órajele talán 250/350 hogy szarrá szaggatná a gépet. 6600GT és ddr3-as társaival már egész jól megy.

adios
Szerintem akkor már 7600GT-t vegyél.Teljesítményben jobb mint a GS és árban pár ezerrel drágább.Nekem is GT-m van és kiválóan fut minden mai játék.

Hmm... és mit mondasz, milyen kártyád is van? GF7xxx mi? Gondolkodom most hogy lecseréljem-e a 6600GT-met 7600GS-re, de még nemtom. Szerintetek megéri?

csáó.Ezen a kártyán szerintetek elindul a gém.NVIDIA GeForce 6150??????

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Na most mégjobb!!
Beállítottam ,hogy 75hz legyen erre betöltésnél kékhalál!!
Na ez a játék leszerepelt nálam!!
ThugEdge
óóó zsír vagy kipróbálom

Hát nekem meg azt mondták ,hogy 60hz kell mert az kiméli a folyadékristály-t benne!!
Akkor most ,hogy állítsam mert már idegesít ,hogy mindenki mást mond!!
hykao
Inro alatt mit értetek? UBI meg egyéb videókat az elején, meg a repülõ kést? Töröljétek ezeket a .bik-eket, és kész...(nekem csak az Unreal logó maradt)
hykao
TFT-hez 75Hz ajánlott...vagy némelyik tudja a 85Hz-et is...(nekem is az van, nem véletlenül állítottam a kényszerítést 75Hz-re...)
60mhz-n megy mivel TFT-m van!!
És játék alatt is annyi aztán egyszer volt hol nem volt nincs kép!!
np nem lett baj és azóta meg oldottam a problemát. de azért thx. engem is érdekelne ez az intró dolog

ThugEdge
nem tud vki vmi no intro ppecset?befáradok mire lemegy az intro😊

hykao
Nálam soha. Jelenleg 93.71-est használok. (mondjuk nekem 7-es szériám van)
hykao
Termésetesen játék közben nézd meg, amikor még nem kapcsolt ki...
hykao
Bazz, ilyen butaságot ne csinálj! Nem az én monitoradataim egy az egyben lemásolása kell, hanem csak a FRISSÍTÉSI GYAKORISÁG részhez a neked szükséges értéket beállítani! (ami az én monitorom esetében 75Hz)
CSak az a baj ,hogy mikor kikapcsol a monitor már hiába próbálom megnézni milyen frekvencián van ha kivan kapcsolva!!
grebber
Ezt nekm is csinálja hogy elfeketedik a karakterünk! Lehet driver hiba nemtudom ki milyen nvidia driver-el tolja a gamet? Jelentkezett másnál is ez a befeketedés hiba?

Next PC upgrade: 2022

Nemigaz, 1GB ram 450en megy, Sempron 3000+, 6600GT, eddig minden játék max garfikán tökéletesen ment, de ez annyira szaggat néha hogy az agyam eldobom, vmikor meg az egész ember befeketedik, ilyenkor már nagyon gáz. Nomeg, nemtom miért de a videó beállításoknál nem menti el a dolgokat, hiába állítom a Standard-ra, csak azért is Nex Generation-ön marad. Miért van ez? Vajon egy jobb videókártya megoldaná a problémát? Szerintem az sem.

mindent úgy írtam be ahogy te erre duplaképernyõm lett

grebber
Nem vakon megyek csak angoltudatlanul 😄

hykao
Merthogy van 2D-s minitérkép is (SATCOM), amit játék közben a HUD részeként lehet használni... 😊

Igen, õk azok...(mégha nem is értesz mindent angolul, az átvezetõ videók meg maga a cselekmény elég "beszédesek"...fõleg ha már a JBA HQ-n vagy...akkor úgy tûnik a baj forrása inkább az, hogy "csak mész vakon elõre a játékban"...)
grebber
Nemtudok annyit angolul hogy az összes létezõ szöveget megértsem benne!
3D-s térképet akartam irni csak elnyomtam!

Na akkor kik azok akiknél most vagyok õk a rosszfiúk akik közé beépültünk?

hykao
2D-s térkép alatt az OPSAT óra SATCOM funkciójára gondolsz?

"Amúhy agol most vagyok õk kicsodák?" - na az ilyen kérdéseknél sosem tudom eldönteni, hogy arról van-e szó, hogy úgy játszik valaki, hogy nem olvas, nem hall, nem lát...vagy nem ért egy kukkot sem angolul...vagy mi van? Hogy lehet így játszani? (Én azt hittem a '90-es évek eleje óta az orosz helyett az angol az alapvetõ tanított idegen nyelv az iskolákban...)
grebber
Hm én 2d térképet eddig 1szer sem használtam igaz még csak fogalmam sincs hol vagyok de a lövöldözös traininges pályán.

Amúhy agol most vagyok õk kicsodák?