6081

• Evogordon
    Mind1 link: http://www.sg.hu/galeria/1100720996/11007209961165437113.JPG
  • Evogordon
    Csak én nem látom a képet? :S
  • Evogordon
  • Evogordon
    Itt a kép..

Elképzelésem sincs miért néz így ki neked..
    Nem a 8800GTS miatt van ez? :S
  • Tinman #4037
    Kérlek írd le, hogy milyen beállításokat használsz (elég ha egy Print Screent nyomsz a beállításoknál, paintbe bevágod stb.), mert már lassan belerokkanok ebba a játékba.

Ilyen hibákat produkál, 1.1-es verzió, directx-ből októberi, driverekből a legfrissebb, 3.4 GHz, 8800 GTS, 2 GB ram, RAID 0 mellett, grafkártya driverében minden "let the application decide" van:

Első
    Második
    Harmadik
    Negyedik
  • KeKKSZike
    THX!!
  • ptomesz
    köszike
  • Wheeler
    Sziasztok

Akinek szüksége lenne magyar nyelvű végigjátszásra, az itt talál:

Végigjátszás
  • Evogordon
    Estére csináltam egy képet :)
  • hawkie22
    C:\Documents and Settings\All Users és azon belül rejtett fájlként Application Data majd Ubisoft\SplinterCell4. Itt vannak a mentések.
  • Lteam
    Mért van az h átvittem a JBA headquartes pályát amikor meg kéne ölni a faxit és töltené be az új pályát,de akkor hirtelen a monitor elsötétül és villog a led. de hiába kapcsolom be ki nem lesz kép,a gép meg megy ugye. de nagyon szar ez így. Mit kéne tennem?thx
  • ptomesz
    sikerült :)
  • Swy
    na túljutottam:) most már a börtönben wok!! Nektek sikerült az első ajtót feltőrni anélkül hogy megölnétek az őrt?
    Én elkezdtem de meglátott, szval odamentem és elvágtam a nyakát:S pedig nem akartam!!

Ja hogy lássátok h hallgatok rátok utána a csetepaténál sem öltem meg senkit:)!
    Haladok...Ja amugy 48%-os lett az első pályám:S Újra fogom csinálni:)
  • rvn
    a Rutime már volt vagy2x
  • Mayday
    A szef igen, asszem a faq-ban is benne van, kicsit tekergesd az egergorgot, utana menni fog a ket oldalra porgetes, eppen tegnap akadtam en is e problemaba bele. Runtime error nalam eddig meg szerencsere nem volt!
  • Evogordon
    Nektek is vannan olyan bugok hogy néha a széfet nem lehet feltörni meg kilép a játékból runtime error hiba üzivel?
  • ptomesz
    Nvidia 7600GS tulajok figyelem! Sokunknál probléma volt a kép szétesése, feketedése, szétesése. Nos a multkori driver elszállásom előtt jo futásu SC:DA-m után ujra tettem a drivert (93.71) és érdekes nekem is előjöttek a problémák. Aztán rájöttem hogy az óra melletti ikon teljesitmény és minőség beállitásaival szarakodtam az SC:DA inditása előtt. Szoval mikor szar volt a kép az alábbi beállitásokon futott: rendszer-kiváló, vonalsimitás-4x, anizotróp-16x. Nos visszaállitottam a vonalsimitást és az anizotrópot alkalmazásvezéreltre és láss csodát: helyre jött a kép és tök szép. Nekem ugyan nincs kedvem tökölni vele de akinek van kedve szorakozzon vele hogy melyik értéket lehet hanyas szorzóig huzni ugy hogy ne csessze el a képet.
    Remélem tudtam segiteni.
  • Swy
    bennem is felmerült..
  • Evogordon
    Még szebb is pc-n..
  • mila69en
    jajj nemondmá:) ugyanaz egy az egyben
  • Etienne9
    Sziasztok! Eladnám eredeti Splinter Cell: Chaos Theory és Double Agent játékaimat baráti áron!!!
    [email protected]
  • Dévids
    nincs
  • MoLc
    Van olyan szép a játék PC-n mint x360on ?
  • MoLc
    Van olyan szép a játék PC-n mint x360on ?
  • Evogordon
    xD
    Ezt se tudtam még ki se próbáltam egyszerre a kettőt :)
    thx az infót
  • hykao #4016
    Pedig az X1950PRO kártya képes egyidőben a HDR és az élsimítás megjelenítésére.
  • Evogordon
    Ez igazából nem a gyilkolás szól :)
    Inkább kapd el hátúlról az embereket és jobb klikket nyomva altasd el őket xD
    egyébként F1-el megtudod nézni mi a feladat ép meg van 3d-s térkép is.
  • Makkmag
    Nem akarok beszólni, de lehet inkább először valamelyik előző résszel kellett volna kezdened, nem feltétlenül az elsővel, de mondjuk a másodikkal...
    Egyébként a rakétát kell hatástalanítani, nem az őröket meg a melósokat legyilkolni. Fel kell jutni a rakéta oldalához és két helyen kicsit megbütykölni :)
  • Swy
    Helló!!

Na feltettem de kezdő wok ezért elakadtam ott mikor az első pályán a rakéta kilövését kell megakadájozni. Bemászok a ventilátornál lelövik a társam oké minden kapaszkodok a darunk felmászok aztán azon az oldalon kinyírok mindenkit, meg még átlövögetek az oldalsó helyre ahol fexik a hullája a társamnak ott is 2-őt hidegreteszek ezután még 1 a jobb oldalon az irányítópult mögött és kész. innen nem took mit mit kezdeni magammal mert ha odébb kapcsolom a darut v mit és odébbgurul ott még sétafikál egy őr az is lekapom és kész. Sztem arra az álványra kéne feljutnom, de nem toom hogyan..? Van egy létra de átugrani sem took odáig:S alatta meg a tátongo mélység. Ja meg eltekerek valami szart az oldalában amitől nem lessz semmi.
  • Evogordon
    Nekem is maxravan állítva a grafika és szerintem nagyoin szép..
    De nekem most a hdr van felvéve és élsimítás nincs :S
  • MoLc
    Az ien képeket napokig elnézném :)
  • Makkmag
    A ruhák se snasszok, főleg ahogy az árnyékok mozognak rajta...
  • Maximus4
    Ezt mondom én is,ha nem tetszik nem kell vele játszani.Ennyire egyszerű.
  • hykao #4008
    Korábban már többen is raktunk be maximum grafikás és nagyfelbontású képeket. Aki látni akarja, lapozgasson vissza!

Aki szerint meg nem szép a játék grafikája, annak vagy a szemével van valami vagy pedig a gépével...
  • Muki100
    főleg az árnyéka..
  • grebber
    Sam ruhájával meg a jéggel meg pl a motorcsonakkal nincs is semmi baj mert azok ragyogoan csillognak de más azmár felettébb szép mivel pl fal,fa,szimpla ruhák azok olyan snasszok.
  • Maximus4
    Akkor itt egy másik,ez sokkal szebb:)[IMG]http://kepup.ingyen.org/images/2163SplinterCell4 2006-11-23 00-13-20-12.jpg[/IMG]
  • grebber
    Nemtudom te mit néztél, szerintem összeségében jól néz ki a game!
    És nekem csak egy mezei 6600GTm van.

• MooN00
    Ahhoz képest, hogy milyen magas az igénye, rettentően csúnya...
  • Maximus4
    [IMG]http://kepup.ingyen.org/images/1071SplinterCell4 2006-11-25 13-06-24-87.jpg[/IMG]