Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Ahogy belépsz a topikba, egybõl a pofádba villan egy szöveg (ami a bannerképen olvasható - bannerkép: a topik fejlécében látható kép...), amit csak el kéne olvasni...
tudjátok mit menjtek a pxxxába!!azért nem olvastam vissza 60 oldalt mert azt gondoltam h itt nincsenek olya rohadt elfoglalt emberek hogy ne tudnának nekem válaszolni de tévedtem!!nagyon megterhelõ lenne ha azt írtad volna h nincs még megoldás vagy vmi?!??e helyett keményen beszólsz nekem!gratulálok!és lehet h én voltam a 100. aki megkérdezte de attól még normálisan válaszolhattál volna!

Muki100
olvasni 1. osztályban tanítanak, azt még talán "vágod"

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

mit rángatod a fejedet??azért mert nem vágom?

Adam II
<#shakehead>

bannerképen??tessék?😄

de érdekes... régebben a YASU.exe nem írt ki semmit, mostmeg már kiiírja hogy szeretném-e letiltani a meghajtókat.... érdekes.
ja és most már megint nem indul a játék, mert összeflrhetetlenség támadt egy mittudménnel. de mind1, mert újra crackelem

hykao
Mit látsz a bannerképen?
hello!nekem egy olyan problémám lenne h amikor felteszem a játékot akkor magát elindul egy vizsgáló és tesz egy X et Shade Model mellé ami nekem 2.0 asszem!nah és amikor elkezdenék játszani akkor kidob ezzel a hibával és írja h próbáljam meg kikapcsolni!de hol lehet??

ati2002
Lol, ezen borultam :
-"elkaptam mosst"
-"mi a fasznak kaptad el mosst ?"
😄DDDDDDD

ááá, ez kész, óvatosan odalopódzott, és elkapta Mosst, és nem engedi, gyorsan elmentette, hogy ki tudjon lépni kérdezni, ááá nagyon fáj!!
bocs, de ezen jót röhögtem 😄

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

hykao
Más: már kétszer is kaptam "szoftverfrissítést" a hekkerhez a sikeres feladatok jutalmaként, mégis még mindig csak 1.0-ás verziószámot jelez a kütyü. Valahogy aktiválni kell, hogy 1.5 vagy 2.0 leygen vagy mi a túró?
hykao
Nyilván nem minden rendszeren ugyanolyan "bugos" a játék. Én például eddig semmivel sem találkoztam több buggal, mint más egyéb játékokban. Kérdés mit nevezünk egyáltalán bugnak? Ki tudja kinél mi okozza az un. bugokat? Lehet ludas más rezidensként futó alkalmazás, kodek és videokártya driver is pl...
Legegyszerûbb ha letöltöd a demót, és akkor meglátod, nálad lesznek-e bugok.
Olvastam itt a forumon hogy van akinek elindul a játék de akadozik neki mert kevés a cpu vagy a ram de olvastam olyat is akinek tükör simán fut a game semmi akadozás de azt mondják tele van bugokal.Egy informatikai magazinban ahol teszelték a játékor egy szo nem vot bugokrol
Akkor most bugos a játék vagy csak tört verziok bugosak?
hykao
Ha a hekkelésre gondolsz, akkor várni kell, hogy a gép dolgozzon. Ahogy látsz valamelyik oszlopban egy fix - tehát már nem változó - számot, menj rá, és katt! Ha mind a négy oszlopban rákattintottál egy-egy fix számra, akkor feltörted a rendszert. Az idõre is figyelni kell persze, hogy nehogy kifuss belõle!
hykao
"ujj" peccset biztosan nem fognak soha készíteni hozzá. 😛PP
Amúgy meg épp az elõtted lévõ hopzzászólásokban volt szó róla...
hykao
Mit segítsünk? Olvasd a feladatokat és azok fényében ügyködj... Mi a fasznak kaptad el Mosst? Szerinted, ha elkaptad és rájött, hogy te vagy az, akkor nem buktál le? Tudod egyáltalán mi a játék története vagy csak mész vakon elõre?
Muki100
Szerintem nem a te mûfajod ez a játék...

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Nem tudja valaki a demoba hogyan lehet tovább jutni a bombás falnál v hogyan lehet azzal a kütyüvel beindítani a bombát?
Kösz baluman
soory rosszat küldtem el 😄
szerbusztok megcsinálták már az ujj pach-et?
CoD23
senki se tud válaszolni a kérdésemre??!!!

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

És szebb is...

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Xbox 360 és ott nincs gond... :o)

CoD23
magyarítás lessz hozzá valamikor?

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

CoD23
hali
most tartok a sanghai missional és kenn vok elkaptam mosst és nem tom mit kell vele csinálni mer a kinyírom akkor vége a missionak segítsen lécci valaki

Balumann
hogyhogy? nincs cd kulcs ellenõrzés, vagy csak kifogtál egy kulcsot amit még nem használtak? 😄 Vagy hamachi?

Balumann
Ki lesz téve a FAQ-ba, meg a bannerra ha kész lesz az az átkozott patch. Olvassatok vissza vagy nézzétek meg a FAQ-ban lévõ ubisoft patch tárhelyét és ha ott van akkor van... vagy esetleg ubisoft forumán többet megtudtok ezekrõl, nem kell állandóan kérdezgetni.

Én szoktam on-line. De ehhez nem kell feltétlenül eredeti.

Szerbusztok megcsinálták már az ujj pach-et?
Balumann
írok mindent ami ezzel kapcsolatos hír lehet 😄

hykao
A hangsúly ezen van: "Megpróbálom kideríteni, hogy egyáltalán lehetséges-e egy peccs(el) (megoldani)." - tehát semmi biztos még!
Ha lesz további fejlemény, majd linkeld be.
Balumann
egyébként én ezt úgy értelmezem, hogy egy csoportja már foglalkozik a patch készítésével ez ügyben (cím szerint az sm2-es patchen), és ha lehetséges akkor megpróbálják megcsinálni.

Balumann
http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/3651075192/m/8011053494/p/13
egyébként ez a teljes szöveg. De az utána lévõ üzenetekbõl vettem ki úgy, hogy készítik 😊 (ez amit linkeltem ez a 13-as, alul válts a 14-esre majd ott a folytatása, többi üzenetek 😄 ) De lehet hogy félreértettem.

hykao
Ebben a szövegben nincs errõl szó. 😊 Nem adnád be a teljes párbeszédet vagy legalább a linkjét?

ahogy én értelmezem:
"Igen, az UBI tisztában van vele. Megpróbálom kideríteni, hogy egyáltalán lehetséges-e egy peccs(el) (megoldani). Fejlesztõink egy csoportja (épp) ezzel kapcsolatos peccseken dolgozik."

...de jó lenne a teljes szöveg, nem csak a válasz.
Balumann
Na úgy értelmezem az ubisoft forumot, hogy az ubisoft már csinálja a patchet az sm2-es kártyákra. Pár hónap mulva kész lesz!

"Rhoulette
Ubisoft Community
Manager

Yes, Ubi is aware, I am trying to find out if a patch is even possible, we have a group of developers working on patches for this title."

Crash: sztem itt senkinek nincs meg eredetibe (...még...), de mindenki látta hogy írtál, nem kell 800x beírni

játszik vki ONLINE ba???????
aki igen az vegyen már fel msn re : [email protected]

V a bomba kódolót nem tom h kell használni...? Lehet ez a hiba? <#wow3>
Használom... ezek szerint rosszul! <#vigyor0> De ha így mondod megnézem 100*-ra hát ha rájövök! <#wow1>
hykao
100-adszorra: 3D Térkép... Miért nem használod?
Seth
jah

PSN ID.: Beegabor

Csáó.Szerintetek ez a gém futna ezen a videokiarin.Nvidia Geforce 7300 GT????THX

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Muki100
nem

McFrost
Hail!
ATI 9600 pron elindul a gém?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Igazából rájuk lõttem és semmi... Az nem lehet h tönkre tettem a generátorokat és azé nem robban v nem tom má!
A jég falra rávanna ktéve a bombák lõj rá és csodát látsz...

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Gyocsika
Még semmi hír az sm 2 es patch rõl?

ati2002
Én azt a falat nem is láttam, mert mire odaértem már nem volt ott. Azért gondoltam hogy a jetski-k robbantották ki, mert azokat kilõttem (azaz egyet, és az vitte a többit is).

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Igen arra rájöttem h robbanékonyak fel is robbannak meg minden de attó még nem robban fel nekem a fal...<#szomoru1>
AKI SZOKOTT ONLINE BA JÁTSZANI AZ IRJON PM ET LEGYEN SZIVES