6081

• hykao #4081
    Ehh bazz...akkor valószínűleg nem új driver kell ide, hanem az, hogy levedd driverből az élsimítást...
  • Eisenhower
    ugyanaz mint a 3411-es hszben:

Hi!

Nekem a gépem állítólag jó a game-hoz, de a demo eléggé sz@rakszik. Dupla képernyőt látok. Szóval látom az eredetit és a bal felső sarokban ott figyel kicsiben az egész képernyő. És jobb oldalt meg egy téglalap látható, amin a víz felszín látható, de az csak úgy ott van :D
    P4 Celeron 2.6 (2.8-ra húzva) 1GB ram, GF6600 GT 256 kártya. Legújabb driver és az ajánlott DirectX van telepítve. Lehet csak a demo (Gamestar oldaláról, Gamershell 3D) hibás vagy nálam lehet valami gáz? Esetleg vegyem vissza a procit?
    Választ előre is köszönöm!
  • hykao #4079
    Milyen grafikai bugok vannak? Dobnál pár képet?
  • hykao #4078
    TFT-k esetében EGY natív felbontás van, aminél nem érdemes a felbontást lejjebb venni, mert homályosabb lesz a kép...
  • Eisenhower
    estét! ma lecseréltem a régi x800xl karimat egy leadtek 7950gt-re fel is dobtam csak próbából a double agent demot. 93.71-es drivert raktam fel és oylan grafikai bug-ok vannak benne hogy élvezhetetlen a játék. tudtok ajánlani normális drivert ehhez a karihoz? előre is köszi!
  • lee56
    Gondolom soha életedben nem láttál játékot futni 1024x768-ban vagy kisebb felbontásban, 19" vagy nagyobb monitoron.
  • laci92
    Köszii!!!
  • Elmör
    Szerinem sem kell parázni, legfeljebb nem lehet maxon nyomni, de biztosan ki lehet úgy találni a beállításokat, hogy szépen fusson és jelenlen meg. Egyébként sokan abban is hibáznak, hogy nagy monitort vesznek, mint haverom is. Én egy 15-ös TFT-t használok 1024*768-on ő meg egy 17-est vagy 19-est és még mondja, hogy a felbontás nem számít....pedig a tesztek is kimutatták, hogy igenis számít. Tehát ha e mellé a konfig mellé nagy monitort használsz akkor érdemes a felbontást kisebbre venni. Ennyi.
  • hykao #4073
    Nálam 7800GS-en tökéletesen játszható volt 4x-es élsimítás mellett (HDR OFF), szal túlzás amit írtak. A játéknak valóban nem kicsi a gépigénye, azonban a látványvilághoz mérten egyáltalán nem túlzott úgy vélem...
  • MoLc
    Sziasztok ! Egy másik fórumon olvastam,hogy a játék még 7900GT-en is csak 15-17 FPS-el megy,szóval tényleg ennyire nagy lenne a játék igénye ? Nekem most jön az új konfigom , ami e6300 , 1gig ddr2 800mhz,meg 7900GS kártya.. Szerintetek?
  • Csero90
    jajj bocsesz ez nem az ez a jó : http://gamestar.hu/alapbox.php?cmd=karacsony
  • Evogordon
    1-et lehet választani ezekből : Splinter Cell: Double Agent, Prey, Scarface, Joint Task Force, Civilization IV, Faces of War, Rayman Raving Rabbids, Caesar IV
  • Csero90
    hahaha LOL :http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=25522
  • Evogordon
    Hát mégis azt...

http://gamestar.hu/alapbox.php?cmd=karacsony
  • Swy
    persze SCDA aha 9ezerért... ne mondd már
  • Evogordon
    Hány pályás a splinter?
  • hykao #4065
    Akkor itt most kis kavarodás van, mert ha jól vettem ki, a Chaos Theory-ról volt szó...
  • Evogordon
    Nem.
    SCDA jár.
  • hykao #4063
    GS előfizetés mellé Chaos Theory jár?
  • Elmör
    Vagy fizessen elő a GS-re mint én és megkaphatja hozzá.
  • hykao #4061
    Vedd meg eredetiben...már elég olcsó...
  • Attila8805
    Még tegnap beírtam a Chaos Thory fórumába de nem válaszolt rá senki gondoltam ide is beírom ide több splinter cell fan jár.
    Na szóval azért írok mert a FAQ-ba erről nem találtam semmit.
    Annyi a problémám hogy a reloaded féle iso-t kiírtam alkesz120% -kal dvd-re feltelepítem felteszem a patchet ami rajta van crackelek rákkattintok kettőt az EXE-re és láss csodát............semmise történik
    valaki tudna nekem segíteni?
  • Casseus
    köcce működik!
  • Corey
    Na találtam megoldást erre (bocsi ha már volt említve itt, inkább többször mint egyszerse): A splintercell4.exe-ről parancsikont kell csinálni, majd a tulajdonságokban a cél megadásánál az exe után kell írni a -ll paramétert. Pl:

"C:\Game\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\System\SplinterCell4.exe" -ll

Nekem így elindult, de még egyszer kifagyott a Training inditásánál a lenti hibaüzenettel. Remélem többször nemfog..
  • Casseus
    Régebben futott!
  • Swy
    na ez már problémásabb:(
    Lehet h másik verzió kéne!!
  • Casseus
    Van több crack is de egyikkel sem megy!
  • Swy
    van egy crack fájl amit meg kéne szereznetek!! én azzal indítottam el mindent. Nekem nem volt ilyen bajom és lehet h leszeditek akkor sem fog menni de megér egy próbát!
  • Casseus
    Régebben már indítottam és játszottam is vele! Akkor nem volt gond!
  • Casseus
    Nekem jelenleg ugyanez a probléma áll fenn! A d3ddrv.dll ott van ahol az indító fájl is! Segítsetek:)
  • Corey
    a d3ddrv.dll már alapban abban a mappában van... és igen directx felrakásával is próbálkoztam de semmi..
  • Borden

Szeretném feltenni az 1.02 patch-et.
    De még nincs hozzá törés.Akkor addig várjak vele?
    Üdv!
  • Balumann
    Keress rá a d3ddrv.dll fájlra, szedd le, másold be oda ahol a játék indítófájlja is van (singleplayer indító), asszem system a mappa neve, és utána próbáld meg
    Sztem valami olyasmi lehet, hogy nem raktad fel a directx-en a játék lemezéről ,vagy vmi ilyesmi
  • Corey
    Srácok, lenne egy kis problémám.. Amikor elindítom a full verzió Singleplayer részét, az "Unreal Technology" kép meg sem jelenik, hanem egyből kifagy egy szokásos windows hibaüzenettel, ami a d3ddrv.dll fájlt említi meg.. leszedtem a Singleplayer demót egy próbára, és csodák csodájára az tökéletesen elindul, fut. Megpróbáltam a full verzió multiplayer részét, és az is tökéletesen megy. Mi lehet a probléma? Rendelkezem SM3as karival, peccseltem is...
  • Evogordon
    ahhha THX :)
  • Wheeler
    Úgy kell feltölteni a kockát sázmokkal, hogy egy sorba és egy oszlopban nem szabad két egyformának lennie.
  • Evogordon
    MHogy kell azt a kódot feltörni a JBA-nál mikor egy kockába számok vannak?? Mit kell kirakni vagy mit kell vele csinálni?
  • Balumann
    Kijött az 1.02 -es patch a játékhoz!
    LINK

ezeket javítja
    Multiplayer :
    - Disconnection issues have been fixed at loading time and ingame
    - Invitations are shown in the main online menu and in the lobby
    - A few bugs in squad management have been fixed
    - Fixed a minor display bug while displaying Overall ranking score at the end of a game session
    - Number of particles have been diminished when the corresponding option is set to low.
    - No longer display the 'invite' command when the player you want to invite is already in your game session

Solo :
    This patch fixes the infamous “unlockables” bug.
    The gadgets the player unlocks by completing secondary objectives can be used in the next missions.

/nem javítja, hogy sm2-vel lehessen játszani sajnos, mielőtt még elkezdené mindenki kérdezgetni!
  • Evogordon
    Van csak nem tom miért maradt le a képről :S
  • Tinman #4042
    Köszi!!!

High detail shader neked nincs is???