6081

• Kpierre
    Hi Baluman!

Te milyen programmal készítetted el az ISO file-okat.
    Én ISO Commanderrel csináltam az útmutatásod alapján, de ha bemountolom az első lemez ISO-ját akkor ezt a hibaüzenetet kapom:

Could not find required media. Ensure that the DirectX SDK is correctly installed.

Ezután megpróbáltam a Disk1 könyvtárban levő setup.exe-t indítani. A telepítés elkezdődőtt, majd pár perc elteltével egy másik hibaüzenetet kaptam:

Feature transfer error
    Feature: Basic installation - Low resolution textures only
    Component: Files2
    File: G:\Disk5\data6.cab
    Error: Érvénytelen hozzáfárás memóriahelyhez.

Van valami ötleted?

Természetesen az eredeti ISO file feltelepül rendesen.
  • mrbaba
    az vicc naon lol...:D
  • mrbaba
    Akkor én kérek elnézést...
  • Thanatos
    az lehet hogy itt vicces fiuk vannak te viszont idiota vagy..., mgé midnig jobb viccesnek elnni mint retardáltnak szvsz...
  • Thanatos
    igen, szánalmas vagy, jól látod a helyzetet...., csak tudnám minek erölteted ezt a témát akkor...
  • burki6
    Ajánlom figyelmedbe a következő viccet:

A repülőn egymás mellett utazik egy zsidó és egy kínai. A zsidó megszólal:
    - Ki nem állhatom a kínaiakat!
    - Miért?
    - Lebombáztak Pearl Harbour-t!
    - Ó, azt nem kínai csinál! Az volt japán!
    - Kínái, japán, koreai, az mind ugyanaz. All the same, érted?
    Kis idő múlva a kínai szólal meg:
    - Én nem állhat zsidókat!
    - Miiért?
    - Elsüllyeszt Titanic!
    - Azok nem a zsidók voltak, hanem egy jéghegy!
    - Mi?
    - Jéghegy! Iceberg, Goldberg, Rosenberg... az mind ugyanaz, érted?
  • Swy
    nem mindegy hogy Budapest vagy Bukarest??
    Ha neked mind1 akkor nézz körül!!!

(keress dáciákat!!)
  • mrbaba
    Amugy nagyon vicces fiuk vannak itt!! Grat;)xDxD
  • mrbaba
    Jóvan(Y)... Nem én tartok ott a játékba...most nem mind1 h Japánban v Kínában van?? Tuttad miröl van szó nem?? Pff...Szánalom:D;)
  • Makkmag
    Ahogy nézem nem csak földrajzból gyenge...
  • Makkmag
    :D
  • Thanatos
    nincs japános pálya , csak te nem buktál meg földrajzból a gyerekkel ellentétben :)
  • Makkmag
    Van japános pálya???Nekem az miért nem volt???Én szilveszterkor Shanghai-ban voltam az meg nem Japánban van :(
  • Mayday
    Nekem hibatlan volt az a palya (is) :)

Olyan mazlista vagyok, annyi jatekot vegigjatszottam mar anelkul, hogy komoly buggal talalkoztam volna, hogy az valami hihetetlen :)
  • hykao #4107
    japános pálya ám a lótúrót...
  • ati2002
    Valószínüleg driverben be van kapcsolva az élsimítás, nézzétek csak meg. Tegyétek alapállásba, azaz program-vezérelt-re. Nekem nincsenek bugok, úgyhogy ha kaka is a játék, nem ettől. (amúgy szerintem nem, de ez izléseken és pofonokon múlik :))
  • mrbaba
    Tsáaa NÉÉÉP!! Pfff...A haveromnál vmi japános pályán amiko Szilveszter van...bazz...akkora BUGOK vannak a gamebe hogy az vmi hihetetlen...Egy csomó helyen szószeriont leesik a mélybe...a korlátokon átmegy...a falon átmegy...vannak liftek...odamegy és lezuhan...azt meghal...Nagyon durva...Félelmetes h mekkora játékhibák vannak benne...SCDA====Kaka

Nah Üdv.: 2Ba
  • burki6
    Mögé kell osonni, és elkapni
  • Lteam
    Hogy kell kinyírni a kapitányt? mert amikor hátba lövöm eldobja a tnt-t és BUMM.
    köszi
  • Swy
    jó te is tood h oda hiába ír már senki nem fog válaszolni...
  • SNAKE01
    splinter cell chaos theory topik!
    fórumkereső!
  • hubispace
    Hali mindenkinek!
    Igaz nem a double agent miatt írok de azért ne nézzetek ki :)))))
    Szóval azért írok mert a chaos theoryval van némi gondom. A gond pedig az hogy a Penthouse pályán az AXE álványzatról kell átcsúszni a másik épűletre és nekem mindig leesik. Lenne valaki olyan rendes és elküldené nekem valaki a mentést onnan hogy Sam barátunk átcsúszott a másik épületre ???? Cím: [email protected]

Előre is nagyon köszönöm
  • Swy
    oks, de nehogy elmondd!!
  • Evogordon
    Na végig vittem és azt mondom hogy ilyen jó játékkal rég játszottam
    A végén az az 5 perces pálya nagyon tetszett :D
    Amikor azt a kigyúrt palit elkaptam hátúlról nagyba ellenált :D
    De azért azt sajnálom hogy a társam a játék elején meghalt és nem lehetett 2-en vinni :S
  • Swy
    SCDA-hoz nem lesz?
  • hykao #4096
    19"-os TFT monitor natív felbontása 1280x1024 (5:4), szóval más felbontás nemigen ajánlott...
  • Elmör
    19-es TFT monitoron játszottam 1024*768-ban, szóval láttam már.
  • hykao #4094
    Már raktunk többen is max. grafikás shotokat, csak vissza kell lapozgatnod.
  • hykao #4093
    A CT-ről volt szó, nem a DA-ról...
  • hykao #4092
    Már leírtam többször is, kukkants vissza...
  • MoLc
    Amugy a játék tudja a dual core-t,ugy mint a Quake 4?
  • MoLc
    Köszi a választ,remélem minden renben lesz,a mostani konfigommal,GTASA 25 fps , 800*600 low deital No mind1,amugy LEADTEK 7900GS ről van szó,én eddig jókat olvastam róla. Remélem minden renben lesz. Valaki esetleg tudna szúrni 1 full deitalos screen shot-ot?
  • Muki100
    Hát amit eddig a multiból hallottunk/láttunk nem éri meg megvenni csak amiatt - ha szeretted a CT multiját. Ha azt nem ismerted lehet hogy ezt szeretni fogod.
  • Eisenhower
    hykao köszönöm a tippet sikerült megoldani a BUG-ot :) olyan kérdésem lenne hogy ugye játszom a demoval odamegyek vmi hüle géphez és elkezd 4 sorba függőlegesen menni a számok és számo lvissafelé ott hogy fejtem meg a kódot?
  • hykao #4087
    Nem tudok segíteni, mert egyrészt még íróm sincs, másrészt pedig nekem eredetiben van meg a CT...de a topikjában folytasd a kálváriát...
  • Attila8805
    Jóvan de azért segíthetnél mert mi van ha pont egy olyan map van a demo-ba ami nem teccene
  • bazza
    nah végeztem vele, nekem tetszett :))
    A grafika bejött, a story állati, és ez a kettős kémesdi szerintem nagy dobás volt, nálam telitalálat. Grat a fejlesztőknek. Agápigényéről meg annyit, hogy High beállításokon tökéletesen játszhatóan futott.(A64 2800+,1GB,x1600Pro 256MB)
  • hykao #4084
    Teszteléshez ott a demó. Van egyjátékos és multi is...
  • Attila8805
    OK meg is venném csak először tesztelni kéne.
    Multi miatt megvenném.
  • Eisenhower
    ok boss megprobálom ^.^