Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hy! jba bázisán vagyok az afrikai pálya után, asszem vlami bombát kellek hatástalanítani de nem tudom merre van. valaki irja le pls hogy merre találom a bombát!
Balumann
Nem kell bonyolítani a kiírást.
Vagy dupla rétegûre kiírod simán
Vagy megnyitod daemon-ba a képfájlt, aztán meg nero-val kiírod arról a virtuális lemezrõl a CD1, CD2, CD3, CD4, CD5, CD6 mappát és a mappán kívüli fájlokat (autorun meg ilyesmiket), a másik lemezre a CD7 - CD12-ig és support meg media mappát. És gond nélkül menni fog, és nemrég írtam. Jól járnál ha haználnád a keresõt, mert olyan bonyolult megoldásokat tudnak írni mások, hogy az hihetetlen (darabolás total-al meg winrar-al... 😄)

reménytelen
De szét is darabolhatod Winrarral vagy Total Commanderrel.
burki6
Nekem is ez van, minden csillagos cuccot unlockoltam, de nem jelennek meg az inventoryban. Vkinek erre megoldása? <#help>

Maxtreme
Double layer-esre.

Maffya
Sziasztok!
Hogy tudom ezt kiírni DVD-re?
Milyen DVD kell hozzá?

512 RAM-os patch 😊
csumpa.
valakinek olyan gondja nincs hogy nem a shader 3.0-n akad el a game, hanem mondjuk keves a proci vagy a ram? nekem 6600GT-m van, szoval sm3, de a ramom csak 512 es enis a check-es popup fost kapom, ergo nem indul.
ha valakinek meg a videokartyan kivul nem indul valami miatt, irjon mar, hogy tudjam, hogy neki is a check-es csoda jon-e elo inditasnal. :\
ebbe a kiraly az, hogy en az sm3-as patchet is hiaba varom. GOGO RAM PETÍCIÓ ! =]
PhantomAss
sziasztok van egykis problémám:
nekem a grafika nagyon bugos, és így játszhatatlan sajnos.. (villódzó textúrák, átlátsz a falakon, stb)
kipróbáltam többféle dolgot (patch, többféle videokértya driver, grafikai beállítások), de nem lesz jobb. Van vmi ötletetek?
A konfigom:
amd3800x2
radeon x1800xl
2 giga ram
catalist 6.10 (de próbáltam a 11-et is)
köszi elõre is

GOOBY, pls

holnap már leszel?????

Adam II
Nah azért nem itt kéne megbeszélni a randit ez már offtopic<#love11><#idiota>

Én majdnem teljes konfigot cserélek: alaplap, proci, VGA, RAM, vinyó. Sajna 2-3 évente meg kell tenni.<#pardon1>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

mike0013
hehe, nekem is😄
(ha sikerül megoldanom a szaggatás gondokat és nem kell új RAM-ot vennem)

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Még nincs meg az új, de 7600GS vagy 7600GT lesz!

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

na leokéztalak,mikor tucc feljönni?
és nyugi nem akarom veled tölteni ,de tecet a poén<#nevetes1><#taps><#worship>

hykao
Milyen videokártyád van?
hykao
Ok, köszi szépen, de most akkor sem tudok menni msn-re! 😊 (de felveszlek partnernek - de csak ha megígéred, hogy nem akarod velem tölteni az éjszakát, annak ellenére, hogy nyaranta én is kopasz vagyok, mint Emile...😄DD)
Na, ez egy jó hír. Mégsem kell lecserélnem a pár hónapos videokarimat. Káér, hogy még egyáltalán nem biztos.

Remélem zsír játék, mert ma fizettem elõ a GS-re prémiumon és ezt kértem hozzá eredetiben!<#wow1><#pias>

hykao
Értem már! A másik befejezés, hogy Emile-lel töltöd az éjszakát, és ezért akarsz te minden áron utána menni azon a faajtón! 😛PP
a másik befejezése ,ott szintén a cicámmal 😄 találkozol ott ahol a bomát kellet megcsinalni.
Ja és még van a játéknak egy BUNUS pályája is amit csak neked mondanák meg😄
Ja és még tok sok mindent amit majd meg fogsz köszönni nekem
de msn en 😄 [email protected]

nem szívod ki a nyakát, hanem nyomod le a fejét egy gyors pipára...

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

hykao
Na most én ezt a befejezést csináltam, ahogy írtam is...
Mi a másik? Emile-t is meg lehet gyakni vagy mi? 😊))
küldetéscélok ugye feloldanak extra cuccokat, amiket a pálya végén mutatnak is. DE, nem tudom használni õket a következõ mapen, nincs inventoryban, meg ilyenek. Hogyan lehet ezeket használni? Amúgy mindkét szervezetnél max. a bizalom.
pls help.

kimasztam az erkélyen
é megsugom mindenkinek h ennek a résznek vagy is missionak 2 fajta befejezése van

http://youtube.com/watch?v=csj6saXXXBw&mode=related&search=

ez a poén amire én rájöttem 😄😄

hykao
Akkó' meg húzzá' az erkélyhez! Ne faajtózzá'! 😊 (amúgy én a szekrényben rejtõztem ennél a jelenetnél...😄)
látom nem vágod😄
tudom h az nekem is kell egy szkennelés erejéig bazze 😄
irtam is h feltörtem a széfet

hykao
Hát még nekem sem "frissültek" - legalábbis nem vettem észre. A plusz dolgok okésak, azok néha nálam vannak az újabb küldetéseken, de a hekker kütyü maradt 1.0-n, pedig már kétszer is kaptam bónuszként "frissítést" valamelyik pályák teljesítése után.
hykao
Most nem tudok msn-re menni!
hykao
Ahogy nézem te se nagyon tudod mi történik... Az a "valami" amit Emile mutatott Washingtonnak, az kell neked is...(egy szkennelés ideéig...)
És ahogy mondtam, ne foglalkozz azzal az ajtóval, menj ki az erkélyre, majd le az udvarra és onnan be Enrica szobájába...aztán adj neki... 😊
ati2002
Én nem is tudtam, hogy lehet frissíteni a kütyüket. Látod, pedig lassan, nem kapkodva játszok, mégsem tudok mindenre figyelni. Na majd megnézegetem, de ezt csak küldetések között lehet, nem?

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

msn en pls dumajjunk
[email protected]

ok
emile szobájában arrol az ajtorol beszélek ahol majd távozni fog.
na leirom h történt.
bementem,meghekkeltem a gépet,megnéztem az aktákat,jön be emile és washington az ajton ahol én is bejöttem és amit szintén hekkelni kellett.aztán miutan a gépet meg azktákat megnéztem bejöttek ,leültek ,elkeztek dumalni,majd emile eljött a széfhez ,amit én még akkor nem tuttam h ott van,én az asztal alatt voltam elbujva,és viszament majd mutattott wash.tonnak vmit majd viszatette a széfbe,elment wash. ö leült majd felkelt és kiment a másik ajton ,de nem azon ahol bejöttünk.feltörtem a széfet,és utánna akartam menni ,a kis faajton amin kiment de nemtuttam .az ablakon kimentem az erkélyre ... és volt egy nagy poén de ez annyira nagy h neked elmondanám 😄

hykao
Azért ez még nem a játék vége fele... 😊
(pilóta a gyengélkedõn van, de a 3D térképen láthatod...)
Emile szobájában pontosan melyik ajtóról beszélsz? Merhogy 3 is van benne... 😊 (egyébként az erkély fele érdemes távozni...feltéve, hogy végeztél a széffel...)
hi all, iszonyatosan kéne a help😄
a JBA bázisán (Part 2) hol van a pilótának a hullája???
mert véleményem szerint egy bug miat nem tok elmeni hizzá , Emile szobájában miutan washington kimegy emile leül a fotelba majd kimegy egy masik ajton ,nem azon amin én is meg ö is jött,na most nem tok azon az ajton bennem ert bugos,nem jön be az ikon amikor odamek ,vagyis egy bizonyos szögböl jön csak be akkor is iszonyat gyorsan el is tünik és hiaba nyomom a space t semmi . pls help<#help>

u.i: a kütyüket hol tom kivalasztani amiket kapok mert ez má a game vége fele és még eddig nem tutam felszerelést választani 😞 érdekes

köszönöm okoskáim!!!az opera nem jelenítette meg a bannerképet ezért átmentem az explorerbe és ott már láttam!!<#integet2>

hykao
Szóval mindenkinek 1.0-n marad a hekker kütyüje?
kuci06
Sziasztok!<#wave>Van már valami uj patch ami kijavitja a dual core-os procinál a fagyásokat???Válaszoljatok PLÍÍÍÍÍÍÍÍÍZ!!<#worship><#szomoru1>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Balumann
Nem gondolkozol, nem olvasol, csak kérdezel egybõl ami bajod van, aztán megsértõdsz. Ott a FAQ a bannerban, ott az ubisoft honlapja ahol biztos hogy leírtak már minden féle hibát, elsõ dolognak kéne lennie, hogy azt nézed meg (németül is van meg angolul is, remélem hogy legalább egyik nyelvbõl tudsz pár szót... bár elõbb magyarul is tudni kell olvasni). Ha nem tudod a címét akkor ott vannak a kerseõk amikel pillanat alatt meglehet találni.
-sg forum, és msn-es segélykérés (mások zavargatása) nélkül is meglehet oldani ilyeneket

Adam II
Az lesz.

hykao
Akkor szerintem rakd vissza a korábbi drivert. (a 8800-as tulajok is szívnak ezzel a feketeséggel...)
Adam II
Bepipáltam és ott van és stimmel minden.

hykao
Értem, de azért annyit árulj el, hogy installáláskor a nagyfelbontású textúrákat bepipáltad?
(Ha igen, akkor most a következõ elérési útvonalon: C:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\System kell lenni egy "HighResTex" nevû mappának 1.57GB-os tartalommal! Van ilyen mappa és a mérete is stimmel?)
Adam II
High-ra. De semmit nem változtattam meg a beállításokon ,csak a drivert cseréltem ,eddig ment ugyanazon beállításon.

hykao
A grafikai beállításoknál (a játékban) amúgy a textúrák minõsége mire van állítva?
Adam II
256MB eddig jól futott a játék csak 6.10-es Catalyst volt rajta most felraktam a 6.11-est és elcseszõdött.

hykao
Hány megás a videokártyád?
Adam II
Hát ez ku**a jó! Felraktam az új Catalystot (elõtte uninstaller minden ahogy kell) erre belépek a játékba és szar az egész ilyen fekete minden Samnek csak a sziluettje látszik néhány résen a feketeségben pedig néhány textúra is látszik. Most mi francot csináljak?

Maxtreme
opp megelõztél 😊

Maxtreme
Ott villog b*zdmeg a banner alatt hogy MINIMUM SM3-as VGA KELL NEKI!! Sõõt még az is ottvan hogy melyek ezek.
De ugyebár uraságodnak nehezére esik hogy elolvasd, és ráadásul még neked áll feljebb.
Gratulálok.