6081
-
Kpierre #4121 Hi Baluman!
Te milyen programmal készítetted el az ISO file-okat.
Én ISO Commanderrel csináltam az útmutatásod alapján, de ha bemountolom az első lemez ISO-ját akkor ezt a hibaüzenetet kapom:
Could not find required media. Ensure that the DirectX SDK is correctly installed.
Ezután megpróbáltam a Disk1 könyvtárban levő setup.exe-t indítani. A telepítés elkezdődőtt, majd pár perc elteltével egy másik hibaüzenetet kaptam:
Feature transfer error
Feature: Basic installation - Low resolution textures only
Component: Files2
File: G:\Disk5\data6.cab
Error: Érvénytelen hozzáfárás memóriahelyhez.
Van valami ötleted?
Természetesen az eredeti ISO file feltelepül rendesen.
-
#4120 az vicc naon lol...:D
-
#4119 Akkor én kérek elnézést...
-
Thanatos #4118 az lehet hogy itt vicces fiuk vannak te viszont idiota vagy..., mgé midnig jobb viccesnek elnni mint retardáltnak szvsz... -
Thanatos #4117 igen, szánalmas vagy, jól látod a helyzetet...., csak tudnám minek erölteted ezt a témát akkor... -
#4116 Ajánlom figyelmedbe a következő viccet:
A repülőn egymás mellett utazik egy zsidó és egy kínai. A zsidó megszólal:
- Ki nem állhatom a kínaiakat!
- Miért?
- Lebombáztak Pearl Harbour-t!
- Ó, azt nem kínai csinál! Az volt japán!
- Kínái, japán, koreai, az mind ugyanaz. All the same, érted?
Kis idő múlva a kínai szólal meg:
- Én nem állhat zsidókat!
- Miiért?
- Elsüllyeszt Titanic!
- Azok nem a zsidók voltak, hanem egy jéghegy!
- Mi?
- Jéghegy! Iceberg, Goldberg, Rosenberg... az mind ugyanaz, érted?
-
#4115 nem mindegy hogy Budapest vagy Bukarest??
Ha neked mind1 akkor nézz körül!!!
(keress dáciákat!!) -
#4114 Amugy nagyon vicces fiuk vannak itt!! Grat;)xDxD -
#4113 Jóvan(Y)... Nem én tartok ott a játékba...most nem mind1 h Japánban v Kínában van?? Tuttad miröl van szó nem?? Pff...Szánalom:D;) -
#4112 Ahogy nézem nem csak földrajzból gyenge... -
#4111 :D -
Thanatos #4110 nincs japános pálya , csak te nem buktál meg földrajzból a gyerekkel ellentétben :) -
#4109 Van japános pálya???Nekem az miért nem volt???Én szilveszterkor Shanghai-ban voltam az meg nem Japánban van :( -
#4108 Nekem hibatlan volt az a palya (is) :)
Olyan mazlista vagyok, annyi jatekot vegigjatszottam mar anelkul, hogy komoly buggal talalkoztam volna, hogy az valami hihetetlen :) -
#4107 japános pálya ám a lótúrót... -
#4106 Valószínüleg driverben be van kapcsolva az élsimítás, nézzétek csak meg. Tegyétek alapállásba, azaz program-vezérelt-re. Nekem nincsenek bugok, úgyhogy ha kaka is a játék, nem ettől. (amúgy szerintem nem, de ez izléseken és pofonokon múlik :)) -
#4105 Tsáaa NÉÉÉP!! Pfff...A haveromnál vmi japános pályán amiko Szilveszter van...bazz...akkora BUGOK vannak a gamebe hogy az vmi hihetetlen...Egy csomó helyen szószeriont leesik a mélybe...a korlátokon átmegy...a falon átmegy...vannak liftek...odamegy és lezuhan...azt meghal...Nagyon durva...Félelmetes h mekkora játékhibák vannak benne...SCDA====Kaka
Nah Üdv.: 2Ba -
#4104 Mögé kell osonni, és elkapni -
Lteam #4103 Hogy kell kinyírni a kapitányt? mert amikor hátba lövöm eldobja a tnt-t és BUMM.
köszi -
#4102 jó te is tood h oda hiába ír már senki nem fog válaszolni... -
#4101 splinter cell chaos theory topik!
fórumkereső! -
hubispace #4100 Hali mindenkinek!
Igaz nem a double agent miatt írok de azért ne nézzetek ki :)))))
Szóval azért írok mert a chaos theoryval van némi gondom. A gond pedig az hogy a Penthouse pályán az AXE álványzatról kell átcsúszni a másik épűletre és nekem mindig leesik. Lenne valaki olyan rendes és elküldené nekem valaki a mentést onnan hogy Sam barátunk átcsúszott a másik épületre ???? Cím: [email protected]
Előre is nagyon köszönöm -
#4099 oks, de nehogy elmondd!! -
#4098 Na végig vittem és azt mondom hogy ilyen jó játékkal rég játszottam
A végén az az 5 perces pálya nagyon tetszett :D
Amikor azt a kigyúrt palit elkaptam hátúlról nagyba ellenált :D
De azért azt sajnálom hogy a társam a játék elején meghalt és nem lehetett 2-en vinni :S -
#4097 SCDA-hoz nem lesz? -
#4096 19"-os TFT monitor natív felbontása 1280x1024 (5:4), szóval más felbontás nemigen ajánlott... -
Elmör #4095 19-es TFT monitoron játszottam 1024*768-ban, szóval láttam már. -
#4094 Már raktunk többen is max. grafikás shotokat, csak vissza kell lapozgatnod. -
#4093 A CT-ről volt szó, nem a DA-ról... -
#4092 Már leírtam többször is, kukkants vissza... -
#4091 Amugy a játék tudja a dual core-t,ugy mint a Quake 4? -
#4090 Köszi a választ,remélem minden renben lesz,a mostani konfigommal,GTASA 25 fps , 800*600 low deital No mind1,amugy LEADTEK 7900GS ről van szó,én eddig jókat olvastam róla. Remélem minden renben lesz. Valaki esetleg tudna szúrni 1 full deitalos screen shot-ot? -
#4089 Hát amit eddig a multiból hallottunk/láttunk nem éri meg megvenni csak amiatt - ha szeretted a CT multiját. Ha azt nem ismerted lehet hogy ezt szeretni fogod. -
#4088 hykao köszönöm a tippet sikerült megoldani a BUG-ot :) olyan kérdésem lenne hogy ugye játszom a demoval odamegyek vmi hüle géphez és elkezd 4 sorba függőlegesen menni a számok és számo lvissafelé ott hogy fejtem meg a kódot? -
#4087 Nem tudok segíteni, mert egyrészt még íróm sincs, másrészt pedig nekem eredetiben van meg a CT...de a topikjában folytasd a kálváriát... -
#4086 Jóvan de azért segíthetnél mert mi van ha pont egy olyan map van a demo-ba ami nem teccene -
#4085 nah végeztem vele, nekem tetszett :))
A grafika bejött, a story állati, és ez a kettős kémesdi szerintem nagy dobás volt, nálam telitalálat. Grat a fejlesztőknek. Agápigényéről meg annyit, hogy High beállításokon tökéletesen játszhatóan futott.(A64 2800+,1GB,x1600Pro 256MB) -
#4084 Teszteléshez ott a demó. Van egyjátékos és multi is... -
#4083 OK meg is venném csak először tesztelni kéne.
Multi miatt megvenném. -
#4082 ok boss megprobálom ^.^