Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Hát nekem kétszer vagy háromszor volt ehhez hasonló megakadás, amikor "megállt" a történet. Minden alkalommal érdekes módon az segített, hogy újrainstalláltam a "support" mappában található EAX drivert... 😊
tasakos
Nem ,semmit csak a ingame videó fut.

Ennyi! :)

hykao
Lõni tudsz? 😊
tasakos
Sziasztok, kérem segítsen valaki!!:
Elakadtam a 3. pálya JBA-s bázísán. Ott tartok mikor követni kell a "bandavezért" vagy kit a retinavizsgálóhoz,ok odáig követem kis animáció utána nem csinál semmit,miután lement az animáció ott megakad NEM FAGY LE,hang is van a kép is mozog,de egyszerûen nem megy tovább csak az ingame film fut egyfolytába..
Ha valaki tud erre megoldást,vagy egy Savegame-t megköszönném,de tényleg!

Ennyi! :)

Törölt felhasználó
HI!Annyi a bajom,hogy indul minden faszán csak amikor indulna a játék vagy csak a gyakorlás akkor csak LOADING..............LOADING................ Mi lehet a baj?"Tom_Clancys_Splinter_Cell_Double_Agent-CiFE"
ThugEdge
itt van leírva
de most ez azért hülyeség,mert akkor nem saját döntésed szerint haladsz,hanem folyamatosan bespoilerezed magad
mind1 nem bánom,hogy nem kaptam meg
majd mondom biztos lesz fent vmi profile mentés más-más véggel

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

KeKKSZike
Nónusz pályát hogy lehet "megkapni"?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

ThugEdge
csak mondjuk akkor minek látom 2mp-re,hogy beugrika vízbe és még elõtte töltéskor mutatja is,hogy ny-ban leszek
ehhh
nem volt kerek sajna ez a rész(semmilyen szempontból)
szvsz

ThugEdge
tehát akkor hiába is erölködöm, ugyanis senkit nem öltem meg a csúz küldiknél
na akkor majd megvárom, ha feldobnak vhova profilokat azt kipróbizom mindegyik végét

hykao
Nemrég leírtam, olvass vissza.
hykao
Az csak akkor "jön elõ", ha fõként jófiú voltál. (elméletileg elég ha nem ölted meg Hamzát és Lambertet)
hykao
Ebben az esetben: feladat, megbízatás, küldetés. Magyarán elbuktad a küldetést, sikertelen a feladat.
mrbaba
Hellosztok!! Az lenne a kérdésem, hogy az elsö pályán amikor 6 perced van, hogy megakadályozd a bomba kilövését ugye odamész a bombához és hatástalanitani kell. Sok szám váltakozik...😛 de mi annak a lényege? Hogy kell "feltörni" Ha vki tudja az pls irjon!!

A választ elöre is thx.
Üdv.: 2Ba

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

ThugEdge
ez mit jelent?:
assingment failed
a failed ok,de mi ez a másik szó?
mta sztaki nem tudja😊

ThugEdge
na de hol a rákban van a bonus mission?van olyan akinek meg volt a bonus?

hykao
De milyen robbanástól estél be és milyen vízbe?
Shodan
Nekem még credits se volt!

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

hykao
SPOILER!
Milyen robbanástól, milyen vízbe? 😮

Én mindvégig a JBA javára döntöttem (lelõttem Yagert, Hamzát és Lambertet, valamint hagytam felrobbanni a hajót, stb.), de teljesítettem az összes NSA megbízatást is (kivéve a shanghai lehallgatást, az nem jött össze - de még a nõt is kiszabadítottam a buszból Kongóban), valamint Enrica szobájában fejeztem be a 2. JBA HQ-s küldetést, és a fentiek szerint nem tereltem rá a gyanút sem a hajó felrobbantásakor, így a végén a bomba fele õ engedett be a retinaszkennernél. Jamie-t és Emile-t leütöttem, leretinaszkenneltem majd hatástalanítottam a bombát, jöttek a kommandósok - én meg elmenekültem...(ha jól hallottam a CREDITS alatt)
ThugEdge
van vkinek ötlete?

ThugEdge
én elvileg megkaptam a bonus missiont a végére, de mikor indulna a pálya:assigmnet failed és akárhányszor betöltöm ennyi
azért a játék alatt igen sok bosszantó dolog volt
kár,hogy egy splintert is eltudnak már baszni😞

Shodan
Na végigvittem, de nálam elég furán volt, semmi video a végén ----SPOILER! csak a robbanástól beesek a vízbe----, aztán bejön a menü., netshow dvd5 verziom van

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

ThugEdge
figyuzzatok:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
olvastam a gémgájdban-úgy próbáltam,hogy ne spoilerezzem be magam túlzottan😊,hogy ha minden választásos küldit az NSA szája íze szerint csinálok, akkor sanszom van a bónusz küldire

van olyan aki már befejezte és így alakult neki?

Törölt felhasználó
Hahó
Törölt felhasználó
<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>
Törölt felhasználó
Türelmetlen?????????????????Heti Hetesnek mindjárt vége és még mindig tölt.<#taps>
hykao
Lehet, hogy türelmetlen vagy? Elég hosszasan tölt szent igaz. 😊
Törölt felhasználó
HI!Annyi a bajom,hogy indul minden faszán csak amikor indulna a játék vagy csak a gyakorlás akkor csak LOADING..............LOADING................ Mi lehet a baj?"Tom_Clancys_Splinter_Cell_Double_Agent-CiFE"<#banplz>
jaj...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ult1mate
szerintem meg inkabb magadnak kene mondanod tudod, kurvara nem erdekel a szanalmas beszolasod te csotany. nem tetted meg fel magadnak azt a kerdest, hogy mi lenne ha leszoknal az ilyen magas szintu beirogatasaidrol es inkabb qssolnal? nem arra voltam kivancsi hogy ki tud egy ertelmetlen, oda nem illo hozzaszolast beirni - de latom neked sikerult azert - hanem kerdest tettem fel a jatekkal kapcsolatban. reszemrol tema lezarva.

Nem okos, cserébe viszont hülye...

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

értelmi szinvonal megvan látom...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ult1mate
stfudiethxbye.

ugorj ki az ablakon..., jobb lessz mindnekinek...

ult1mate
valaszt! gyorsan , gyorsan! :]

ult1mate
Ja es a szamitogepes kodfejtest a JBA bazison hogy lehet megcsinalni ? vagy mi a lenyege?

ult1mate
Az extra cuccokat lehet hasznalni ? akar valaki multiban jaccani ? lehetoleg olyan aki mar jaccott is ezzel

Shodan
thx, már megvan.Nekem itt alul, amikor a csõ alatt kell átmászni ,azt nem akarta bevenni, hiába nyomtam.

akkor nem lehet fegyvereket választani ,meg amiket unlockol azokat berakni????????????????????????

Hogyan kell használni a szem scannert, és kinek a szemét kell lescannelni??<#guluszem1><#guluszem1><#conf><#conf>

Rage47
Le kell ügyeskedned magad a szobába, ahol nem érhetsz a lézerekhez és a padlóhoz. A szoba közepén van egy asztal, azon egy váza asszem, amibe be kell rakni a poloskát. A szoba tetején, középen van egy csõ, amire rámászva szépen leereszkedhetsz az asztalra. Anélkül is rá lehet ugrani az asztalra, hogy felmásznál a csõre és leereszkednél.
Shodan
de jó hogy nem lehet szerkeszteni, imádom <#falbav><#gun>

Shodan
na itt akadtam el

Lunki88
Na mind1 nem így akartam. xD
Lunki88
Hmm, most jövök rá hogy ezt a féle fogást az elsõ mapon is meg lehet csinálni. <#wow2> fogást
Balumann
hát akkor majd jövetkezõ hónapba :=)

Evogordon
A francba megvan az új kártya de levagyok korlátozva a chello miatt és nem tudok leszedni 8 gigát...

Balumann
shader model 3-as kártya. elõtte elindul egy tesztelõ és az kiírja mi hiányzik. itt is figyeld a bannert meg FAQ

Balumann
shader model 3-as kártya. elõtte elindul egy tesztelõ és az kiírja mi hiányzik. itt is figyeld a bannert meg FAQ

Shodan
Én az afrikai pályán akadtam el, amikor felmegyek a tetõre és onnan le kell ugrani egy szellõzõ szerûségbe(a falán bombákkal), amibõl egy üvegfalú teremhez jutok, onnan hogyan tovább?

bauer15
hello
leszedtem a demót (gondoltam hogy nem fog elindulni 😞 )
ezt írja ki miközbe loading-ozik /Trying set non-registered vertex shade/
ez mit jelent és mi kell hozzá?
kösszi a választ elõre is

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"