6081

• Wheeler
    a gyengélkedőn van, ahol az előző pályán enricaval összefutottál.
  • DanRyu
    Sziasztok

Én elakadtam a Newyorki pályán, ahol másodjára is ügyeskedni kell, köztük a célbalövés, széffelnyitás stb. Azon a pályán nem találom sehol sem a pilóta testét. Ha valaki továbbjutott azon a pályán kérem segítsen.
  • Jambokee
    http://www.thesource.hu/index.php?md=dls&id=486& Ime, magyar nyelven!

(Valószínű, hogy elöbb registrálnod kell.)
  • Crazy Mate
    Sziasztok,amikor elindítom a Chaos Theoryt,akkor PPF-es hibát ír ki,a reloaded(vagy valami crackes) verzió van meg,ppf-eztem a képfilet,most mit tegyek?Menne ha lehúznám a kábeleket?
  • Evogordon
    Fogalmam sincs én nem azt töltöttem le.
    De miértne futna?
    nem tudod, hogy a reload verzió fut-e rendesen?
    jó neked
  • Evogordon
    Nekem megy.
    miért nem indul el a FAQ?
  • Gideon Wieth
    Gainward GeForce 6600 256MB sziasztok ezzel a videokarival akkor megy a játék nem ?? Láttam hogy a FAQban az van hogy 6600-tól de akkor az a lényeg hogy a processzorra a karinak az legyen ? Bocsi nem értek hozzá... kössze...
  • KOVU
    thx
    de nincs ehez valahol végigjátszás mert nem tudom megcsinálni azt a kockát.... -.-'
  • ptomesz
  • KOVU
    hi segitene valaki?
    1 hajos utáni pályán vagyok nem a havas hanem 1 másik ott követnem kell azt a pasit fehér poloban van nem ugrik be a neve... elmegyünk egy laptop hoz és ott amikor elmegy tudom használni a gépet.
    valami kockát tudok forgatni és számokat bele irni ... ott mit kell csinálni pls help
  • Voltan
    Hát, ez így kicsit kevés. Ezernyi oka lehet.
  • DanRyu
    Hali

Mitől van az, hogy a játékok néha hibajelentéseznek és kilépnek, köztük a Splinter 4 is. Nincs fönt a gépemen egy codec sem pedig.
  • Voltan
    Ja igen, privátban. Köszönöm.
  • Voltan
    Üdv, elég off leszek, bocsánat.
    Azt a bizonyos W. betűs warez site-ot megnézné valaki, hogy szuperál-e, mert málam nem igazán (nem lehet megnyitni a "letöltés" linket, page not found lesz, nem a kódot kéri)
    Bocs, hogy ezzel zavarok, de tudni szeretném, nem nálam van-e a baj.
  • ati2002
    Megy az, nyomkodd meg az egér gombjait, és meglátod, utána az A-S gombokkal elindul.
  • Madmano
    Sziasztok.Lenne egy kérdésem:a sanghaj-i pályán vmi red mercury-t kell szerválnom.De mikor a széfet föl akarom törni,bejön az ablak,de ennyi.Nemtom a tárcsákat forgatni!Miért?
  • Atti12
    nincs :)
  • fery02
    Telepítésnél az 1. DVD-n a data6-os fájlnál crc adathibát ír ki. Van megoldás a megvevésen és egy másik helyről valő letöltésen kívül? :D
  • DanRyu
    Megvan már.
  • DanRyu
    Sziasztok

Én rögtön az 1. pályán akadtam el, mikor meg kell akadályozni a rakéta kilövését. Honnan tudom meg a kódot a rakéta megállításához? Help
  • kis kocka
    hello nem lehet az ellen tenni valamit hogy amikor új játékot vagy edzést akarok csinálni elkezdi betölteni aztán megáll és hibákat ír ki
  • KOVU
    Hello. Aki tud cracket a jázékhoz az kérm szépen segitsen pliz.
    Ha lehetséges küld el a [email protected] cimre.
    Elöre is köszönöm
  • Gideon Wieth
    crackeld
  • Gideon Wieth
    sziasztok épp gép újítás lesz nálam és egy kis segítség kéne,
    eddig ugye 1,6os procikám volt egy 9600 ossal :) és azt szeretném kérdezni ha egy amd 3500+-t veszek (2.0giga) és egy X1600 prot akkor a játék mennyire fog menni élvezhetően ?
    Jah és aki ért hozzá.. Mi a különbség az ASUS EAX1600PRO (256MB) (25000)
    és a SAPPHIRE RADEON X1600PRO (256MB) (32000) között?? Sebesség vagy mi :D
  • KOVU
    segitene valaki az a helyzet hogy amikor inditom a játékot azt irja ki hogy:
    öszeférhetelenség támadt egy emulator programal... ezellen mit tudok tenni?
    elöre is thx
  • constantin
    Radeon 9600-on elindult egy pillanatra.Betöltötte a játékot és egy pillanatra tökéletes képet láttam.meg is tudtam mozdulni aztán kilépett és többet nem csinált semmit.Van megoldás hogy sm2-es karin menjen?
  • Makkmag
    Adott idő alatt kell teljesíteni a kiképzéseket, több is van amiből a lövészet csak az egyik. Amielőtt lejár az idő ad a végére egy utolsó feladatot, hogy találkozz valakivel...
    Lehet, hogy elölről kell kezdened a pályát :)
  • Madmano
    Hali.Köszi szépen a segítséget.Még egy kérdés:mikor a JBA főhadiszállására érek.Ott kell mindenféle tréninget nyomnom.Na,ott van olyan,hogy lövöldözni kell céltáblákra.A széf feltörése után.Ad 10percet a gyakorlásra.Aztán,mikor letelt,megint 44másodperc.Aztán megint.....közben esik a népszerüségem a JBA-nál.Mi az anyjukat akarnak,hogy befejezzem a lövészetet?????????
  • Lunki88
    Külön poén mikor már csak 1ms van hátra mikor feltöröd az ilyen zárat, nekem elég sokszor volt ilyen.
  • ptomesz
    a heckelés szerintem sokmindenkit meglepett a CTután nekem is ujdonság volt. a lényege hoyg figyeld a futó számokat az oszlopokban. egy kis idő után valamelyik szám valamelyik oszlopban fixen fog állni azon nyomj gyorsan space-t és figyeld tovább az oszlopokat. probald a piros időcsik éefogyása előtt elkapni a fix számokat az oszlopokban
    a játék vége felé többször neki kell futni mert sajna nem találja meg a fix számokat a csik letelte előtt :)
  • ptomesz
    csak sm3.0 tudó videó karikon megy
    ha nvidiat használsz mindent állits alkalmazás vezéreltre
    egyéb tippem nincs, mert nekem nem csinálja a fesztivált (nvidia7600GS kari)
  • Madmano
    Sziasztok.Szégyen ide-szégyen oda,nyomtam az elöző részt,de mégis van egy kérdésem:a hackelésröl.Az első pályán szopat az a rakéta.A burkolat lenn.Odamegyek nekiesek hackelni,de az Istenért sem megy.Tul régen volt a Chaos Theory?Lehet.Vagy máshogy kell hackelni ebben?Lszi help.
  • Daniel Ryan
    Szeretnék kérdezni valamit!!

Szóval rég jártam itt és rég is játszottam ezzel a játékkal és azt szeretném kérdezni ,hogy van már megoldás a monitor kikapcsolásokra,hibaüzenetekre és egyéb problémákra??
    Vagy még mindig reménytelen a helyzet??
  • MooN00
    Tudna valaki küldeni nekem egy mentést a játékállásáról ? Letöröltem a játékot, de mire újra felraktam, már nem voltak meg a mentéseim, pedig törléskor megtartottam őket...
    A tengeralattjárón tartottam, valamelyik küldetést már megcsináltam....ha valaki ott jár, esetleg van onnan mentése küldje el nekem e-mail-be plz. [email protected]
    thx
  • Kpierre
    Köszönöm mindenkinek, így már értem.
  • Mayday
    De a legegyszerubb raszanni egy dupla retegu dvd-t. Tudom, hogy draga, de hova jut a vilag, ha mar a warezra is sajnaljuk a nyersanyagot? :)
  • ibrik
    Baluman leírása nem arra vonatkozott, hogy hogyan lehet a játékból olyan 2 DVD-R-es verziót csinálni, ami így használható lenne. Nem.

Ő csak azt írta le, hogy tárolás szempontjából hogyan lehetne a duplarétegű DVD tartalmát szétosztani 2 egyrétegű DVD-re.
    De használni továbbra is úgy lehet az EMUDVD-s verziót, hogy a 2 DVD-R tartalmát a merevlemezen újra egyesíted kell egy ISO-vá és úgy játszol vele.
    De ekkor már az emulálós módszerrel nem fog működni, hanem crack-et kell majd használnod hozzá, hiszen így már tönkretetted az eredeti "védelemmel" ellátot másolatot.