6081
-
Wheeler #4161 a gyengélkedőn van, ahol az előző pályán enricaval összefutottál. -
#4160 Sziasztok
Én elakadtam a Newyorki pályán, ahol másodjára is ügyeskedni kell, köztük a célbalövés, széffelnyitás stb. Azon a pályán nem találom sehol sem a pilóta testét. Ha valaki továbbjutott azon a pályán kérem segítsen. -
Jambokee #4159 http://www.thesource.hu/index.php?md=dls&id=486& Ime, magyar nyelven!
(Valószínű, hogy elöbb registrálnod kell.) -
Crazy Mate #4158 Sziasztok,amikor elindítom a Chaos Theoryt,akkor PPF-es hibát ír ki,a reloaded(vagy valami crackes) verzió van meg,ppf-eztem a képfilet,most mit tegyek?Menne ha lehúznám a kábeleket? -
#4157 Fogalmam sincs én nem azt töltöttem le.
De miértne futna? -
#4156 nem tudod, hogy a reload verzió fut-e rendesen? -
#4155 jó neked -
#4154 Nekem megy. -
#4153 miért nem indul el a FAQ?
-
#4152 Gainward GeForce 6600 256MB sziasztok ezzel a videokarival akkor megy a játék nem ?? Láttam hogy a FAQban az van hogy 6600-tól de akkor az a lényeg hogy a processzorra a karinak az legyen ? Bocsi nem értek hozzá... kössze... -
KOVU #4151 thx
de nincs ehez valahol végigjátszás mert nem tudom megcsinálni azt a kockát.... -.-' -
ptomesz #4150 #4046 -
KOVU #4149 hi segitene valaki?
1 hajos utáni pályán vagyok nem a havas hanem 1 másik ott követnem kell azt a pasit fehér poloban van nem ugrik be a neve... elmegyünk egy laptop hoz és ott amikor elmegy tudom használni a gépet.
valami kockát tudok forgatni és számokat bele irni ... ott mit kell csinálni pls help -
#4148 Hát, ez így kicsit kevés. Ezernyi oka lehet. -
#4147 Hali
Mitől van az, hogy a játékok néha hibajelentéseznek és kilépnek, köztük a Splinter 4 is. Nincs fönt a gépemen egy codec sem pedig. -
#4146 Ja igen, privátban. Köszönöm. -
#4145 Üdv, elég off leszek, bocsánat.
Azt a bizonyos W. betűs warez site-ot megnézné valaki, hogy szuperál-e, mert málam nem igazán (nem lehet megnyitni a "letöltés" linket, page not found lesz, nem a kódot kéri)
Bocs, hogy ezzel zavarok, de tudni szeretném, nem nálam van-e a baj. -
#4144 Megy az, nyomkodd meg az egér gombjait, és meglátod, utána az A-S gombokkal elindul. -
Madmano #4143 Sziasztok.Lenne egy kérdésem:a sanghaj-i pályán vmi red mercury-t kell szerválnom.De mikor a széfet föl akarom törni,bejön az ablak,de ennyi.Nemtom a tárcsákat forgatni!Miért? -
#4142 nincs :) -
#4141 Telepítésnél az 1. DVD-n a data6-os fájlnál crc adathibát ír ki. Van megoldás a megvevésen és egy másik helyről valő letöltésen kívül? :D -
#4140 Megvan már. -
#4139 Sziasztok
Én rögtön az 1. pályán akadtam el, mikor meg kell akadályozni a rakéta kilövését. Honnan tudom meg a kódot a rakéta megállításához? Help -
kis kocka #4138 hello nem lehet az ellen tenni valamit hogy amikor új játékot vagy edzést akarok csinálni elkezdi betölteni aztán megáll és hibákat ír ki -
KOVU #4137 Hello. Aki tud cracket a jázékhoz az kérm szépen segitsen pliz.
Ha lehetséges küld el a [email protected] cimre.
Elöre is köszönöm -
#4136 crackeld -
#4135 sziasztok épp gép újítás lesz nálam és egy kis segítség kéne,
eddig ugye 1,6os procikám volt egy 9600 ossal :) és azt szeretném kérdezni ha egy amd 3500+-t veszek (2.0giga) és egy X1600 prot akkor a játék mennyire fog menni élvezhetően ?
Jah és aki ért hozzá.. Mi a különbség az ASUS EAX1600PRO (256MB) (25000)
és a SAPPHIRE RADEON X1600PRO (256MB) (32000) között?? Sebesség vagy mi :D -
KOVU #4134 segitene valaki az a helyzet hogy amikor inditom a játékot azt irja ki hogy:
öszeférhetelenség támadt egy emulator programal... ezellen mit tudok tenni?
elöre is thx
-
#4133 Radeon 9600-on elindult egy pillanatra.Betöltötte a játékot és egy pillanatra tökéletes képet láttam.meg is tudtam mozdulni aztán kilépett és többet nem csinált semmit.Van megoldás hogy sm2-es karin menjen? -
#4132 Adott idő alatt kell teljesíteni a kiképzéseket, több is van amiből a lövészet csak az egyik. Amielőtt lejár az idő ad a végére egy utolsó feladatot, hogy találkozz valakivel...
Lehet, hogy elölről kell kezdened a pályát :) -
Madmano #4131 Hali.Köszi szépen a segítséget.Még egy kérdés:mikor a JBA főhadiszállására érek.Ott kell mindenféle tréninget nyomnom.Na,ott van olyan,hogy lövöldözni kell céltáblákra.A széf feltörése után.Ad 10percet a gyakorlásra.Aztán,mikor letelt,megint 44másodperc.Aztán megint.....közben esik a népszerüségem a JBA-nál.Mi az anyjukat akarnak,hogy befejezzem a lövészetet????????? -
#4130 Külön poén mikor már csak 1ms van hátra mikor feltöröd az ilyen zárat, nekem elég sokszor volt ilyen. -
ptomesz #4129 a heckelés szerintem sokmindenkit meglepett a CTután nekem is ujdonság volt. a lényege hoyg figyeld a futó számokat az oszlopokban. egy kis idő után valamelyik szám valamelyik oszlopban fixen fog állni azon nyomj gyorsan space-t és figyeld tovább az oszlopokat. probald a piros időcsik éefogyása előtt elkapni a fix számokat az oszlopokban
a játék vége felé többször neki kell futni mert sajna nem találja meg a fix számokat a csik letelte előtt :) -
ptomesz #4128 csak sm3.0 tudó videó karikon megy
ha nvidiat használsz mindent állits alkalmazás vezéreltre
egyéb tippem nincs, mert nekem nem csinálja a fesztivált (nvidia7600GS kari) -
Madmano #4127 Sziasztok.Szégyen ide-szégyen oda,nyomtam az elöző részt,de mégis van egy kérdésem:a hackelésröl.Az első pályán szopat az a rakéta.A burkolat lenn.Odamegyek nekiesek hackelni,de az Istenért sem megy.Tul régen volt a Chaos Theory?Lehet.Vagy máshogy kell hackelni ebben?Lszi help. -
Daniel Ryan #4126 Szeretnék kérdezni valamit!!
Szóval rég jártam itt és rég is játszottam ezzel a játékkal és azt szeretném kérdezni ,hogy van már megoldás a monitor kikapcsolásokra,hibaüzenetekre és egyéb problémákra??
Vagy még mindig reménytelen a helyzet?? -
#4125 Tudna valaki küldeni nekem egy mentést a játékállásáról ? Letöröltem a játékot, de mire újra felraktam, már nem voltak meg a mentéseim, pedig törléskor megtartottam őket...
A tengeralattjárón tartottam, valamelyik küldetést már megcsináltam....ha valaki ott jár, esetleg van onnan mentése küldje el nekem e-mail-be plz. [email protected]
thx -
Kpierre #4124 Köszönöm mindenkinek, így már értem. -
#4123 De a legegyszerubb raszanni egy dupla retegu dvd-t. Tudom, hogy draga, de hova jut a vilag, ha mar a warezra is sajnaljuk a nyersanyagot? :) -
#4122 Baluman leírása nem arra vonatkozott, hogy hogyan lehet a játékból olyan 2 DVD-R-es verziót csinálni, ami így használható lenne. Nem.
Ő csak azt írta le, hogy tárolás szempontjából hogyan lehetne a duplarétegű DVD tartalmát szétosztani 2 egyrétegű DVD-re.
De használni továbbra is úgy lehet az EMUDVD-s verziót, hogy a 2 DVD-R tartalmát a merevlemezen újra egyesíted kell egy ISO-vá és úgy játszol vele.
De ekkor már az emulálós módszerrel nem fog működni, hanem crack-et kell majd használnod hozzá, hiszen így már tönkretetted az eredeti "védelemmel" ellátot másolatot.