Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elakadtam a 3. pálya JBA-s bázísán. Ott tartok mikor követni kell a "bandavezért" vagy kit a retinavizsgálóhoz,ok odáig követem kis animáció utána nem csinál semmit,miután lement az animáció ott megakad NEM FAGY LE,hang is van a kép is mozog,de egyszerûen nem megy tovább csak az ingame film fut egyfolytába..
Ha valaki tud erre megoldást,vagy egy Savegame-t megköszönném,de tényleg!
Ennyi! :)
de most ez azért hülyeség,mert akkor nem saját döntésed szerint haladsz,hanem folyamatosan bespoilerezed magad
mind1 nem bánom,hogy nem kaptam meg
majd mondom biztos lesz fent vmi profile mentés más-más véggel
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
ehhh
nem volt kerek sajna ez a rész(semmilyen szempontból)
szvsz
na akkor majd megvárom, ha feldobnak vhova profilokat azt kipróbizom mindegyik végét
A választ elöre is thx.
Üdv.: 2Ba
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
assingment failed
a failed ok,de mi ez a másik szó?
mta sztaki nem tudja😊
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Milyen robbanástól, milyen vízbe? 😮
Én mindvégig a JBA javára döntöttem (lelõttem Yagert, Hamzát és Lambertet, valamint hagytam felrobbanni a hajót, stb.), de teljesítettem az összes NSA megbízatást is (kivéve a shanghai lehallgatást, az nem jött össze - de még a nõt is kiszabadítottam a buszból Kongóban), valamint Enrica szobájában fejeztem be a 2. JBA HQ-s küldetést, és a fentiek szerint nem tereltem rá a gyanút sem a hajó felrobbantásakor, így a végén a bomba fele õ engedett be a retinaszkennernél. Jamie-t és Emile-t leütöttem, leretinaszkenneltem majd hatástalanítottam a bombát, jöttek a kommandósok - én meg elmenekültem...(ha jól hallottam a CREDITS alatt)
azért a játék alatt igen sok bosszantó dolog volt
kár,hogy egy splintert is eltudnak már baszni😞
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
van olyan aki már befejezte és így alakult neki?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent