Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vistára feltettem a játékot, de amikor elindítanám, azt írja, hogy a d3x9_30.dll nincs meg és nem indul el. na most ha ez a directx 9 miatt reklamál, akkor a 10es mellé fel kell tennem a 9est is és akkor menni fog vagy ilyenkor mi van? ráadásul azt is mondja, hogy az nvidia geforce 9600m gt nem elég jó neki... volt valakinek ilyen problémája ezzel?
elõre is kösz
Ez lemaradt!!:-))
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
van egy kis gondom. a játék véege felé amikor hatástalanítani kellene a bombát a JBA HQ-n találkozom Enricaval, kionyitja nekem az ajtót és visszasétál hozzám és utána semmi. nem fagy le a dolog mert a kamerát tudom mozgatni de megmozdulni nem tudok és semmi nem történik. ötletek?
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Egy olyan problémám van a játékkal, hogy már telepitéskor ott volt az "X" a videókártya drivere mellett. Elindul a játék ettõl függetlenül,csak szétvan csúszva kicsit az ember benne, meg az elején a bejátszásnál a helikopternek a proppellerje nem a tetején van, hanem a helikopter mellett. 😊 Leszedtem a friss drivert hozzá, újrainditottam a gépet, és 640*480 16 színnel indul újra a gép. Mintha nem hozzá való lenne a driver. Pedig a hivatalos oldalról szedtem le, az nvidia honlapjáról. Ha valaki segítene nagyon megköszönném.
a Gépem ismertetõi: 3,07 Ghz-es proci,1 Gb RAM, Nvidia 8500GT 256Mb videókártya, Windows Xp Daytona 32bites
Elõre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok
Nagyon zavaró hogy nem tudok teljes képernyõn játszani vele:S
Next PC upgrade: 2022
Azt szeretném kérdezni, hogy elfutna-e nekem a Double Agent a köv. rendszeren: 3,06 Ghz proci, 1Gb Ram, Geforce 8500gt 256Mb-os DDR3-as Pci-E passzívhûtésû videókari.
Válaszotokat elõre is köszönöm szépen!
További szép estét!
Sziasztok!
ATI HD 2600xt karim van,8.9 hotfix-es driver van fent.Telepítés után,amikor mutatja a rendszeredet,nekem minden zöld pipa!
Mi lehet a gond?
emlékeim szerint mikor elõször regiztem az ubi.com-on simán ment a reg.
multizni szeretnék.
egyébként ki jött az új patch: 1.02a
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Magyarul. 😊
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/
Feltelepítettem újra a double agent-et,gondoltam kijátszom újra,1.2-es javítást feltettem,indítanám és kiírja hogy must check,utána meg Microsoft Visual C++ Runtime Error.
8800gtx karim van,177.79-es driver van fent.Telepítés után,amikor mutatja a rendszeredet,nekem a directx mellett nem zöld pipa van hanem piros x.
Mi lehet a gond?
Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/
Ha pl. IE-vel nézed, ott a banner (vagy használhatod az IE Tab kiegészítõt és azzal átkapcsolhatsz IE motorra).
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
"Bekelentett támadó webhely!
A(z) mrage.uw.hu címen mûködõ webhelyrõl bejelentés érkezett, hogy támadó webhely, ezért a biztonsági beállítások alapján a böngészõ a hozzáférést nem engedélyezi."
A noob-ok támogatója az MSX.
Mert mi kilöttük a tûzfalat meg minden zavaró programot, de egyáltalán nem láttuk egymást.
Szóval ha valakinek sikerült, az elmesélhetné.
A noob-ok támogatója az MSX.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu