6081
-
#4201 A többi SC multija nem gáz, de ez viszont az :)
-
lee56 #4200 Multiba tolta valaki, ugyanolyan gáz mint a többi SC rész multija? (SCCT coopban azért jó volt, de amugy...) -
#4199 keveset. amúgy be lehet gyűjteni az infókat, stb. a későbbiek során is a JBA HQ-n... -
#4198 Es vajon mennyit kompenzalhat egy nagyobb rossz dologgal szemben?
Mindegy mondjuk, en abszolut jofiukent probalok jatszani, megfelelni, de ezekre mar nem szokott 100%-osan idom maradni. -
#4197 Én úgy vettem észre, hogy csak az NSA bizalom csíkja növekszik. -
#4196 Az, hogy a JBA HQ palyakon mennyi informaciot, ujjlenyomatot sikerul megszereznem, szamit-e az adott palya vegen kapott %-on kivul? Tortenetre, bizalomra, vegkifejletre lehet hatassal? -
#4195 Most toltam végig épp, azért megkinlódtam a végénél. -
#4194 Hol jársz éppen? Én a luxushajót nyűzöm már :) Sajnos elég bugvas ez a netshow verzsön, még jáccogatok vele, de ha még végigjátszás elött let'om vhonnan kapni 9g-s verzsönt akkor mákja van a gémnek :D -
#4193 No üsse kutya. Restart level. -
#4192 Próbálok az lenni de nem lehet betőlteni az autosavet, felűlírja a quick save. -
#4191 load game?... legyél már egy kicsit kreativ, ha meg nem megy, akkor restart level, legalább gyorsabb leszel :D -
#4190 Gáz van, nincs last chekpoint, csak restar level meg last save azok meg nem jók nekem. Hogy kell betőlteni? -
#4189 Muszály lesz :) V töltsd be autosave-t, amit ált a játék csinál -
#4188 Elkúrtam a bombánál mikor ki kell emelni. Elmentettem 32 másodpercem van és nem elég az idő. Előről meg nincs kedvem kezdeni a pályát. -
KOVU #4187 ahogy olvasgatom a forumot látam valaki azt irta hogy a gt kevés a nextgen hez de az most mindegy én nem tudom ki kapcsolni a nexgent -.-" mindig rá megyek software vagy mi vagy én álitom be save megint belépek a video beálitáshoz és nextgen -.- katasztrofa ez is valami hiba? -
#4186 próbáltad már többször? vagy rögtön idejöttél? Engem már 3x kidobott játék, megesik :P -
#4185 ... mennyél nézni teszteket, aztán kurrogj az 1600 szériárol :D -
KOVU #4184 hello
segitene valaki. az a helyzet hogy a kockás feladat utáni pályán vagyok valami kinasha vagy mit tudom én ^^ de ott megyek bemegyek a pálya elején egy liftbe felmegyek vele ki akarok szálni és hiba üzenetel kidob ez miért van? pls help -
#4183 Igen mert az NVIDIA GEFORCE hamarrabb elfárad mint az ATI. ATI erősebb. -
#4182 off: 7600gs, jobb az ár/teljesítmény aránya
on: gépet néha újra kell indítanom h ne lassúljon be kritikus részeknél :D -
#4181 Egyszeruseg kerdes: nos, en sem akadtam meg el, soha nem volt gondom, de azert egyes embereknek, foleg, akiknek uj az SC, nehezebb egy atlagos jateknal. Szerintem.
Rovid vs. hosszu: rohej, hogy egy palyan sok-sok orat eltoltok, kiserletezgetek, probalok minel jobb lenni, eleg sok nalam a load/save, tehat akar 3-4 orat elvagyok sztem siman egy palyan, aztan a vegen kiirja, hogy 30 perc volt, ennyi volt, amit tisztan jatszottam. Tehat egy SC jateknal nalam elso nekifutas sok-sok ido, aztan ha ujbol nekiallnek, es mar vagom a dolgokat, mi hol van, orok mozgasa, stb, akkor mar valszeg SOKKAL rovidebb a jatekido.
Meg jatekstilustol is fugg, en inkabb nem gyilkolok, meg ha lehet, az elkapasokat is minimalizalom, inkabb kivarok, atsurranok, stb. Ugyanigy nem lovok ki lampakat, probalom mashogy megoldani. Igy velemenyem szerint jelentosen hosszabb tud a jatekido lenni! -
#4180 Kár -
#4179 Egyszerű??????? Nem igazán és nem is rövid sztem. -
#4178 Nincsen hozzá magyarítás! -
#4177 Nem rossz a gém csak egy kicsit talán rövid és egyszerű!!!
-
#4176 Kérdés volt! -
#4175 Nincs magyarosítása a játéknak, mert így angolúl az ügyességi pályákon nagyon elakadok. -
#4174 Látom te nagy szakértő vagy, tehát egy kis off:
Szerinted egy ATI X1600 Pro vagy egy nVIDIA 7600GS éri meg jobban mondjuk ehhez a játékhoz, vagy úgy általában a játékokhoz? -
#4173 GTS: 320
GTX: 384
viszont:
GTS: Stream Processors 96
GTX: Stream Processors 128
csöppet odabasz :D, ja és bocs OFF-ért :) -
#4172 Enyém 256, tied 128, 1950pro 256, 7950gx2 512, sima ügy :D
8800asokról nincs fogalmam :| -
#4171 128 bites a kártya. -
sgember #4170 Szerintem 256MB elég most még egy vga-ra, főleg ha min. gddr3 vagy (és) 256 bites. Egy X1950Pro -nak nem okoznak gondot ezek az új játékok, egyenlőre. Meg lassan 2GB ram kell. Na ezekre már nincs pénzem. -
#4169 Jaja csodálatos! -
#4168 Hát enyém is pár-pár helyen akadozni vágyik, ehhez inkább nagyobb memória kéne a kártyákra :)
512 min.
de azt megkell hagyni, hogy nagyon nagyon szép ez a játék... -
sgember #4167 Elkezdtem előlről a játékot. Most egy 7600GT-vel és úgy néz ki a GT már kevés a nextgen-hez. -
#4166 Mióta a patchet felraktam bizonyos antosztróp szűrést is be lehet állítani. Csak az a bökkenő, hogy így enyhén akad a játék és ha leveszem a szűrést nonera akkor meg fúrcsa csíkos és sötét a kép. Mit kezdjek vele, hogy ne legyen ilyen a kép? -
#4165 Hali
Nem lehet valahogy uninstallálni a patchet a gépről, mert nem jön be. -
#4164 Ha leestél a hajóról akkor failed, ez olyan jutalompálya féle, nagyon rövid és Mosse-t kill kinyírni -
#4163 Vki végig tolta már? A vége főcím, stáb lista stb... után van egy pálya de egyből beleesem a vízbe a partiörség hajója elmegy és mission failed.
Egyébként már letöröltem a gamát csak gondoltam hátha vki ennyi idő elteltével rájött mi a téma.
(#3722) -
#4162 Ok hálás köszönet.