Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 3D térkép pedig tökéletes! 😊 Forgat-zoomol-néz...
3.JBA küldetésnél miután megcsinálom a kockás részt, utána hogyan tovább, fogalmam sincs...
Daytonhoz sem tudom hogyan kell eljutni, az idióta térkép semmire se jó 😛
GOOBY, pls
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
(hihetetlen, hogy még egy lenyomatmintád sincs...)
Honnan tudok mostz szerezni? Mert a tetkós karú srác nem ad.
Vagy a hangazonosítós lezárt terület felõl tudod megközelíteni a szállsáhelyeket (a szerverterem mellett, ahol az idióta berakosgatós türelemjátékot kellett csinálni) vagy pedig a KIJÁRAT felirat fele fel a lépcsõn és ott be egy szintén hangazonosítós ajtón keresztül.
De a térképet megfelelõen nagyítva, forgatva megtalálhatod az útvonalat.
Én pl. az egész játék alatt csak a lõgyakorlaton lõttem éles lõszerrel, és akkor, amikor Emile a kezembe adta a Lugerét...(no meg Hamzánál...)
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Kár Volt Letöltened...<#vigyor>#vigyor>
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Elakadtam. Annál a résznél vagyok mikor dönteni kell kinyírom e a fõnököm vagy sem. Nem tettem.
Meg kell(ene) keresenem a bombát. De sehol nem találom. A szerever szobában kicsináltam az egyik alfõnököt. De neki nem jó a retinakódja egyikajtóhoz sem. Gondoltam odaviszem az újlenyomatos ajtóhoz. De oda meg nem tudom mert mindíg becsukódik az ajtó elõttünk és nem jutok be vele.
Segítsen valaki! :-)
Tudod mit? Erre írtam már valamit, de most írok mást! 14 év alatt ne ezzel a játékkal játssz!
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
!!!
köszi
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Én ilyen dúrva hibával nem találkoztam még!!
Sziasztok, kérem segítsen valaki!!:
Elakadtam a 3. pálya JBA-s bázísán. Ott tartok mikor követni kell a "bandavezért" vagy kit a retinavizsgálóhoz,ok odáig követem kis animáció utána nem csinál semmit,miután lement az animáció ott megakad NEM FAGY LE,hang is van a kép is mozog,de egyszerûen nem megy tovább csak az ingame film fut egyfolytába..
Valaki tipp?
Ja egyébként valaki írta: új hangkártya driver nekem nincs a dvd-n,mert a NETSHOW-os verzsönt használom ami DVD5 formátumú és abból kiszedték.
Ennyi! :)
JBA PART 3 SHOOTING RANGE 3 :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
HELP PLS<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
<#conf>#conf>
Elõre is köszönöm a segítséget, üdv!
Egyébként a bugok ellenére is azt kell mondjam azért ez egy nagyon jó kis hangulatos játék, bár talán már-már túlontúl "sötét"...meghal a lánya ok, meghal mindenki ok...de, hogy még Enricával sincs semmi a végén, az már sok - fõleg, hogy annyira kínosan ügyeltem a kapcsolatunkra... 😊 A végén önszántából engedett be a bombához vezetõ retinaszkenneres ajtón, erre még csak egy utalás sincs rá, hogy életben maradt-e vagy mi van...megjönnek a kommandósok, jön a stáblista és alatta már csak néhány szövegfoszlány... 😞
Azért még megpróbálom kicsalni a többi végkifejletet is. (egyet már sikerült - felrobbant a bomba... 😄)