6081

• lee56
    Na ebben lehet valami, tökéletesen igazad van
  • Gunner
    Ha te 10/10x megállod h ne olvasd végig normálisan a hsz-okat akkor gratulálok :)
    Direkt ezért van spoiler, tudjuk, te tökéletes okos, tökéletes, de nem lehet mindenki olyan mint te
  • lee56
    Ez mekkora hülyeség, én sem szeretem ha lelövik a poént akár filmben akár játékban, de bakker ez nem ovoda, ha olyan hsz-t látok amelyiknél a 2dik szóból kiderül, hogy elakadt, vagy leirja mi történik itt meg ott, egyszerüen nem olvasom el, ennyi.
  • Gunner
    Ajánlom a térképet figyelmedbe ;) Nekem sokat segit néha :D
  • grebber
    Akkor rossz helyen vagy mert a Trojait a szerverszobába kell feltölteni ott pedig nem csaj van!

Van lent a nagy lépcső alján az a nagy platz ahol van az a jókora kivetitő.Na a lépcsőn ahogy lejössz elmész egyenesen hátra majd ott találsz egy kodos ajtót ott kell bejutni!
  • Samspye
    Sziasztok!

Segítség kéne! Elakadtam azon a pályán ahol ilyen trainiget kell csinálni meghibásítani eg yantennát és troyai vírust feltölteni a JBA rendszerre. Az antenna megvolt de a vírusfeltöltést az hol van? Találtam egy helyet ahol egy csaj őrzi a szobát de ott nem tudok hozzáérni a nőtöl a géphez sehogysem :S leül oda a szobába a székre és nézeget valamit. Mit csináljak itt ?

Előre is köszi! ÜDV! És BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!
  • SNAKE01
    haverkapott karira xbox360-at szerintem jövőhéten nála tolom a dábül édzsöntet ezerrel!:)

• Gunner
    Sok idő ide bejelentkezni, sok idő enni, ha nincs időd csinálj, de ide muszály lesz úgy irnod adott esetben, különben megmondunk az adminnak
  • grebber
    Sok idő azt használni.
  • grebber
    Az a baj hogy sok idő azt használni és nagy öröm hogy a végére értem gyorsan akartam leirni nem fér bele holmi spoiler makró.
  • Gunner
  • Thanatos
    az hogy nálad nem jelent semmit nem jleenti azt hogy másnál se..., ne saját magad miatt hazsnáld a spoiler tagot hanem mások miatt..., nem kell szeretni, de hazsnálni igen...
  • Gunner
    De itt pont hogy nem rólad van szó, ezért találták ki a spoilert, hogy mások játékörömét ne rombold le
  • grebber
    Ez is egy felfogás.
    Én öszintén magasról leszarom ha valaki szóról szóra elmondja mi fog történni egy gameben vagy filmben az nálam nem jelent semmit ugyanugy végigjátszom vagy menézem a filmet és ugyanugy élvezem!
  • Thanatos
    pedig igaza van...
  • grebber
    Hát ha ez neked szánalmas akkor nemvagy tisztában a SZÁNALMAS szó jelentésével!
  • Gunner
    ... szánalmas
  • grebber
    Hudenagy spoiler volt juj már kezdek rettegni hogy ezért sokan eltörik a lemez és nemis tolják a gamet majd ezért.
  • Gunner
    Tényleg nehéz spoilert használni? ...
  • grebber
    Na vége nagyon jó volt 2 pálya kivételével amit végighenteltem mert olyan kedvem volt 92-99-100 meg 96/96%-okat kaptam.

Amúgy Lambertet hogy kapták el?
    A csajt kinyirattam Lambartet meg életben hagytam hisz a barátom.

Remélem a köv rész már full UE3-as lesz.
  • hykao #4221
    "Elis"??? "Who the fuck is Elis???" :)))))))))))))))))
  • Gunner
    És megvártad mig letelik az idő és GAME OVER lett v mi?
    Előző JBA-s pálya is ilyen volt, hogy mennyé vissza Elis-hez v kihez me hiv téged és ugye meek és hirtelen 5 percből 45 mp lesz és akkor jól szembetalálkozom vele és csökken is JBA, de aztán minden oks, legyél türelmes, húzd a végéig a dolgokat, és olvasd át többször Briefinget, tán találsz vmit, nézegesd térképet :)
  • grebber
    LOL semmi meg kelett várni míg leját at idő!
  • grebber
    Elakadtam :(

A hajós pálya után vagyok amire letettem a bombát JBA szálláson járok.
    Már csomo mindent megcsináltam dekodoltam a maileket,újlenyomatokat szereztem megnéztem a videót is amit kellett és van mér 3 percem nemtudom mit kéne csinálni. Valaki tudna segíteni?

Itt valaki linkelt egy végigjátszást abba belenéztem azt irja hogy vissza kell menni oda ahol a maileket törtük fel és jön a csávó.

Hát én visszamentem de nem jött a csávó hanem kint a nagy kivetitő előtt lepilledt a székre és ott ül végig :(
  • Gunner
    FAQ - Google
  • Gunner
    FAQ - Google
  • Pleomax365
    Van hozzá crack??
    vagy csak én láttam rosszul?
  • KIKA77
    sziasztok!szeretném kérni a segitségeteket abban hogy honnan töltsem le a y.a.s.u. progit(persze ingyé!!!!)hogy tudjak játszani a scd-vel!
    SEGITSETEK LÉCCI
  • grebber
    Van 4 számsor keresd meg azt a számot a sok közül ami nem ugrál hanem egy számot mutat folyamatosan arra ENTERT nyomsz majd a következő 3 sorban is ugyanugy ENTER az álló számra és kész is.
  • DioSr50
    Sziasztok!kellene nekem segitség,elakadtam ez 1 pályán ott járok amikor a rakétán kinyilik valami és ott kellene valamit csinálni vagyis feltörni,innen től akadtam el nem tom merre tovább!
    ha valaki tudna adni HELPET megkösszönném már 2 napja szenvedek vele!
    Előre is köszönöm!

Üdv: DioSr50
  • Gunner
    Látom ide is betévedtél, legközelebb spoilert használni :)
  • grebber
    Szeretnék csak jelen körülmények között nem magyarítható :(
  • ptomesz
    nem akarják leforditani?
  • thhommy
    hy végigvittem a játékot de miután hatástalanitottam a bombát mutatja a szobát ahol vok és nem lehet semmit csinálni se kilépni belőle se menübe menni semmi csak visszatölteni a savemet vki tud erre vmi megoldást?
  • Muki100
    kitörlődött a gép xD
  • Gideon Wieth
    melyik splinter cell verzió a jó mert kitörlödött a gép... jó a 4.25ös is ? mi a különbség??
  • Evogordon
    Támogatja.
  • Gyocsika
    Hali!

Az nvidia 7600GS támogatja az sm3-at ugye?
  • grebber
    Ebben nincs valami autopatcher mert nekem mind a 2 patch hibát ir ki nem akar feltelepülni ?:(

"Cold not retrieve installation folder!Installation will abort" ezt irja ki.
  • lee56
    éttem, kösz a villámgyors választ :)