6081
-
lee56 #4241 Na ebben lehet valami, tökéletesen igazad van -
#4240 Ha te 10/10x megállod h ne olvasd végig normálisan a hsz-okat akkor gratulálok :)
Direkt ezért van spoiler, tudjuk, te tökéletes okos, tökéletes, de nem lehet mindenki olyan mint te -
lee56 #4239 Ez mekkora hülyeség, én sem szeretem ha lelövik a poént akár filmben akár játékban, de bakker ez nem ovoda, ha olyan hsz-t látok amelyiknél a 2dik szóból kiderül, hogy elakadt, vagy leirja mi történik itt meg ott, egyszerüen nem olvasom el, ennyi. -
#4238 Ajánlom a térképet figyelmedbe ;) Nekem sokat segit néha :D -
#4237 Akkor rossz helyen vagy mert a Trojait a szerverszobába kell feltölteni ott pedig nem csaj van!
Van lent a nagy lépcső alján az a nagy platz ahol van az a jókora kivetitő.Na a lépcsőn ahogy lejössz elmész egyenesen hátra majd ott találsz egy kodos ajtót ott kell bejutni! -
Samspye #4236 Sziasztok!
Segítség kéne! Elakadtam azon a pályán ahol ilyen trainiget kell csinálni meghibásítani eg yantennát és troyai vírust feltölteni a JBA rendszerre. Az antenna megvolt de a vírusfeltöltést az hol van? Találtam egy helyet ahol egy csaj őrzi a szobát de ott nem tudok hozzáérni a nőtöl a géphez sehogysem :S leül oda a szobába a székre és nézeget valamit. Mit csináljak itt ?
Előre is köszi! ÜDV! És BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK! -
#4235 haverkapott karira xbox360-at szerintem jövőhéten nála tolom a dábül édzsöntet ezerrel!:)
-
#4234 Sok idő ide bejelentkezni, sok idő enni, ha nincs időd csinálj, de ide muszály lesz úgy irnod adott esetben, különben megmondunk az adminnak -
#4233 Sok idő azt használni. -
#4232 Az a baj hogy sok idő azt használni és nagy öröm hogy a végére értem gyorsan akartam leirni nem fér bele holmi spoiler makró. -
#4231 -
Thanatos #4230 az hogy nálad nem jelent semmit nem jleenti azt hogy másnál se..., ne saját magad miatt hazsnáld a spoiler tagot hanem mások miatt..., nem kell szeretni, de hazsnálni igen... -
#4229 De itt pont hogy nem rólad van szó, ezért találták ki a spoilert, hogy mások játékörömét ne rombold le -
#4228 Ez is egy felfogás.
Én öszintén magasról leszarom ha valaki szóról szóra elmondja mi fog történni egy gameben vagy filmben az nálam nem jelent semmit ugyanugy végigjátszom vagy menézem a filmet és ugyanugy élvezem! -
Thanatos #4227 pedig igaza van... -
#4226 Hát ha ez neked szánalmas akkor nemvagy tisztában a SZÁNALMAS szó jelentésével! -
#4225 ... szánalmas -
#4224 Hudenagy spoiler volt juj már kezdek rettegni hogy ezért sokan eltörik a lemez és nemis tolják a gamet majd ezért. -
#4223 Tényleg nehéz spoilert használni? ... -
#4222 Na vége nagyon jó volt 2 pálya kivételével amit végighenteltem mert olyan kedvem volt 92-99-100 meg 96/96%-okat kaptam.
Amúgy Lambertet hogy kapták el?
A csajt kinyirattam Lambartet meg életben hagytam hisz a barátom.
Remélem a köv rész már full UE3-as lesz.
-
#4221 "Elis"??? "Who the fuck is Elis???" :))))))))))))))))) -
#4220 És megvártad mig letelik az idő és GAME OVER lett v mi?
Előző JBA-s pálya is ilyen volt, hogy mennyé vissza Elis-hez v kihez me hiv téged és ugye meek és hirtelen 5 percből 45 mp lesz és akkor jól szembetalálkozom vele és csökken is JBA, de aztán minden oks, legyél türelmes, húzd a végéig a dolgokat, és olvasd át többször Briefinget, tán találsz vmit, nézegesd térképet :) -
#4219 LOL semmi meg kelett várni míg leját at idő! -
#4218 Elakadtam :(
A hajós pálya után vagyok amire letettem a bombát JBA szálláson járok.
Már csomo mindent megcsináltam dekodoltam a maileket,újlenyomatokat szereztem megnéztem a videót is amit kellett és van mér 3 percem nemtudom mit kéne csinálni. Valaki tudna segíteni?
Itt valaki linkelt egy végigjátszást abba belenéztem azt irja hogy vissza kell menni oda ahol a maileket törtük fel és jön a csávó.
Hát én visszamentem de nem jött a csávó hanem kint a nagy kivetitő előtt lepilledt a székre és ott ül végig :( -
#4217 FAQ - Google -
#4216 FAQ - Google -
Pleomax365 #4215 Van hozzá crack??
vagy csak én láttam rosszul? -
KIKA77 #4214 sziasztok!szeretném kérni a segitségeteket abban hogy honnan töltsem le a y.a.s.u. progit(persze ingyé!!!!)hogy tudjak játszani a scd-vel!
SEGITSETEK LÉCCI -
#4213 Van 4 számsor keresd meg azt a számot a sok közül ami nem ugrál hanem egy számot mutat folyamatosan arra ENTERT nyomsz majd a következő 3 sorban is ugyanugy ENTER az álló számra és kész is. -
DioSr50 #4212 Sziasztok!kellene nekem segitség,elakadtam ez 1 pályán ott járok amikor a rakétán kinyilik valami és ott kellene valamit csinálni vagyis feltörni,innen től akadtam el nem tom merre tovább!
ha valaki tudna adni HELPET megkösszönném már 2 napja szenvedek vele!
Előre is köszönöm!
Üdv: DioSr50 -
#4211 Látom ide is betévedtél, legközelebb spoilert használni :) -
#4210 Szeretnék csak jelen körülmények között nem magyarítható :( -
ptomesz #4209 nem akarják leforditani? -
thhommy #4208 hy végigvittem a játékot de miután hatástalanitottam a bombát mutatja a szobát ahol vok és nem lehet semmit csinálni se kilépni belőle se menübe menni semmi csak visszatölteni a savemet vki tud erre vmi megoldást? -
#4207 kitörlődött a gép xD -
#4206 melyik splinter cell verzió a jó mert kitörlödött a gép... jó a 4.25ös is ? mi a különbség?? -
#4205 Támogatja. -
#4204 Hali!
Az nvidia 7600GS támogatja az sm3-at ugye? -
#4203 Ebben nincs valami autopatcher mert nekem mind a 2 patch hibát ir ki nem akar feltelepülni ?:(
"Cold not retrieve installation folder!Installation will abort" ezt irja ki. -
lee56 #4202 éttem, kösz a villámgyors választ :)