Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
GOOBY, pls
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Contemporary Country Music
Még a Leadtek PX7600GS TDH 256MB HeatPipe PCI-E és a ASUS EN7600GS SILENT HTD 512MB PCI-E- t néztem ki. Nem tudom, hogy ezek tudják e az SM3.0- át. Eléggé szegényes specifikációkat találtam. Az Asus kártya már 40 ezerhez közelít, talán az még belefér a keretbe.
Még nem sikerült döntenem, hogy ATI vagy nVidia legyen.
GOOBY, pls
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Tudtok nekem olyan kártyát ajánlani ami SM3- as és 50 ezer alatt van?
Nem mindig tüntetik fel a kártya adatainál a lényeget. Elõre is kössz!
Amúgy az ATI-sok tényleg pórul jártak, hogy náluk késett az SM3 támogatás. Ezé veszek én jövõre NVIDIA karit, ha lesz rá cash.
Vki vmi okosat? :-)
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Az egyik haverom végig vitte és mielõtt végigtolta azt olvasta a gamestar-ban hogy ha a végén végig haggya menni a credits-et vagy mit akkor bead egy bónusz pályát.De neki nem adta be pedig 3X is betöltötte a mentést.Nektek adott be bónusz pályát?Ha igen akkor a haveromnak miért nem???Pls Help
De az igaz, hogy Enrica csak akkor marad életben, ha felrobbantom a bombát, másik két esetben megöli Emile?
Egyébként thx a gyors, pontos választ 😊
Nos az egy olyan feladat, amihez nem kell menni sehova, jön az majd magától... 😊))
Ha egyrõl beszélünk, akkor ahogy lejár az idõ és jön Emile a géphez, ahol "kockáztál" - majd akkor jön a választási lehetõség... (1. Hagyod, hogy robbanjon, 2. Nem hagyod, 3. Nem hagyod és Enricára tereled a gyanút...)
Két kérdés plz 😊
1. Hogy vádoljam meg Enrica-t, hova menjek?
2. Hogy robbantsam/nem robbantsam fel a bombát?
GOOBY, pls
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
akad a játék es nem tudom miert haveromnak rosszab gépe van mint nekem es neki maxon fut nekem meg mindenfele bealitason akad 😞((