Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rvn
köszi...

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

hykao
Már segítettek! Köszönjük, viszlát! Használd a szemedet és az eszedet... Ne más (mások) játsszon (játsszanak) már helyetted...
rvn
Valaki segítsen már lécci!

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

PhantomAss
ezek tudják a sm3-at, szal menni fog a game (legalábbis a kártya nem lesz akadály)7600-asból viszont az 512 mb-al szerelt változat csak parasztvakítás..elég a 256mb

GOOBY, pls

Muki100
OPSAT vagy use the force....

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

rvn
a 3. pályán miután kiszöktettem azt a srácot ott mit kell csin? mit nem szabad?

rvn
Az normális h az eslö pályán el kezd az idö visszafelé menni? Vagy én rontottam L valamit?

Nashville
Akarom mondani, elég szegényes oldalakat találtam ahol részletesen kifejtik a specifikációkat.

Contemporary Country Music

Nashville
Kössz a válaszokat! PCI express- es kell, és ma szeretném megvenni.
Még a Leadtek PX7600GS TDH 256MB HeatPipe PCI-E és a ASUS EN7600GS SILENT HTD 512MB PCI-E- t néztem ki. Nem tudom, hogy ezek tudják e az SM3.0- át. Eléggé szegényes specifikációkat találtam. Az Asus kártya már 40 ezerhez közelít, talán az még belefér a keretbe.
Még nem sikerült döntenem, hogy ATI vagy nVidia legyen.

Inkább 7600GT-t vegyen.
PhantomAss
sok ilyen kártya van.....nvidia 6-os széria (pl.6600 gt, 6800, kifutó, nemtom lehet -e még kapni), vagy 7600-as, radeonból az x 1600-tól, nekem x1800 xl-van, kérdés neked agp-s vagy pcie-s kell

GOOBY, pls

Mayday
Az a baj, hogy most nagyon sok jatek gepzabalo, es sajnos indokolatlanul - sok esetben. 😞

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

ThugEdge
na majd csak nézünk a rs vegasnál is, az szintén ilyen gép zabáló lesz,ha nem jobban sajna

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Mayday
Ajanlom az ATI X1600XT-t. 30-35 ezer korul kostalhat most sztem, es k***a szepen elfut rajta az SCDA, fullos beallitasokkal.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Nashville
Szevasztok!

Tudtok nekem olyan kártyát ajánlani ami SM3- as és 50 ezer alatt van?
Nem mindig tüntetik fel a kártya adatainál a lényeget. Elõre is kössz!

genRob
Értem. Na majd hátha vki.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

hykao
Nem tudok semmit mondani. Én még csak azt a verziót nyomtam végig, hogy teljesen rosszfiú lettem...(így ugye nincs bónusz küldi) 😊
Most MSN-eztünk öcsém egy szemét osztálytársával. És nem hiszi el, hogy az 1 éve vett gépén nem fog menni. Pedig ATI-ja van és biztos nem X1000es sorozat (meg sem merte mondani milyen gépe van, nem véletlenül szerintem). De olyan büszke, hogy csak na. Majd megszopja, hehe.
Amúgy az ATI-sok tényleg pórul jártak, hogy náluk késett az SM3 támogatás. Ezé veszek én jövõre NVIDIA karit, ha lesz rá cash.

genRob
Nekem bejön a bónusz küldi de azzal kezdõdik, h beleesem a vízbe és azt írha, h Elk*rtam a küldit.
Vki vmi okosat? :-)

genRob
Ebben (#3722) tud vki segíteni vagy vmit mondani erre?

mike0013
elsiette a kiadást a UBI😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Danman
törölt hozzászólás

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Hát jócsak mondom,h nekem azt mondta,h neki is piros X volt ott.Sõt még másért is parázott neki.Mindegy azért kössz!
mike0013
FIGYELJ!!! VALAMIT NAGYON FÉLRE NÉZTÉL A HAVERODNÁL, MERT HA SM3 MELETT EGY VÖRÖS X VAN AKKOR NEM LEHET ELINDÍTANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

😄.Biztos,h azzal játszik😊.A hardver teszt csak a shader 3.0-ért jelzett figyelmeztetést,de ezért neki is jelzett meg még neki másért is.Szal akkor nincs más ötleted?Sztem pedig bírni kell a konfignak.Az NWN2 is megy pedig az hûûûûûûûû........
mike0013
vagy csak egyszerûen nem a 4-el játszik XD

mike0013
vagy hazudik, vagy jobb videókártyája van...

egyik ismerõsömnek gyengébb gépe van és neki mégi megy.
mike0013
szted mit jelent ez a felirat? ATI X1xxx minimum a tied meg 9800... KEVÉS EHHEZ A JÁTÉKHOZ A GÉPED...

Helló!Tudna vki segíteni?Az a baj.h amikor elindítom a játékot és betölti az elsõ pályát akkor nem történik semmi,és amikor ESC-et nyomok akkor kilép az asztalra és látok egy RUNTIME ERROR feliratot.A konfigom:AMD 2600+ 1,5 GB RAM ATI Radeon 9800 128 MB.PLS help😞!
DeathJr
Már nem kell megtaláltam köszi.

DeathJr
lécci adnál egy hozzászólás számot???

Üdv! A kollégához hasonlóan én is ezzel az ujjlenyomatos mintával szívok. Annyi különbséggel, hogy nekem van mintám (a szerverszobás csókától nyúltam le), de hiába akarom használni az adott ajtónál (lift, ami elvileg a csajhoz visz fel), nem nyitja.
hykao
Olvass vissza...(nemrég írtam róla, hogy mikor van bónusz pálya...)
DeathJr
Sziasztok!
Az egyik haverom végig vitte és mielõtt végigtolta azt olvasta a gamestar-ban hogy ha a végén végig haggya menni a credits-et vagy mit akkor bead egy bónusz pályát.De neki nem adta be pedig 3X is betöltötte a mentést.Nektek adott be bónusz pályát?Ha igen akkor a haveromnak miért nem???Pls Help

hykao
Annak úgy nem sok értelme lenne...(de kipróbálhatod magad mindhárom eshetõséget. csinálj egy mentést elõtte, és próbáld ki mindhármat...én csak kétfélét néztem: engedtem, illetve ha rátereltem Enricára...)
gamespot-on olvastam, hogy ha nem robbantom fel, akkor is megöli 😊
hykao
Nem próbáltam ki mindhárom eshetõséget, de szerintem csak akkor öli meg, ha rátereled a gyanút...
SPOILER!
De az igaz, hogy Enrica csak akkor marad életben, ha felrobbantom a bombát, másik két esetben megöli Emile?
Egyébként thx a gyors, pontos választ 😊
hykao
SPOILER!
Nos az egy olyan feladat, amihez nem kell menni sehova, jön az majd magától... 😊))
Ha egyrõl beszélünk, akkor ahogy lejár az idõ és jön Emile a géphez, ahol "kockáztál" - majd akkor jön a választási lehetõség... (1. Hagyod, hogy robbanjon, 2. Nem hagyod, 3. Nem hagyod és Enricára tereled a gyanút...)
Na megszereztem a képet a bomba inditójáról (visual proof) de most amellett, hogy döntenem kell, mi legyen a bombával, megkell vádolnom Enrica-t.
Két kérdés plz 😊
1. Hogy vádoljam meg Enrica-t, hova menjek?
2. Hogy robbantsam/nem robbantsam fel a bombát?
havernak is 1 giga ram es neki megis fut fullosan es szarab a gépe mint az enyem akkor ez hogyvan ? 😄
PhantomAss
nekem uez a konfigom (x2 proci) csak 2 giga ramom vam fullon megy akadás nélkül..valszeg a ram kevés

GOOBY, pls

hmmmm
3800+as proci 1giga ram radeonX 1800XL 256mb videokartya mi mast mondjak meg ? 😊
ati2002
konkrétabban, milyen gép, és segítek/segítünk ha tudunk.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

valaki HELP letszike:
akad a játék es nem tudom miert haveromnak rosszab gépe van mint nekem es neki maxon fut nekem meg mindenfele bealitason akad 😞((
igen, azt látom, hogy majd eldönthetem, hogy felrobbantom-e vagy sem, de van egy primary objective is, vmi bomb proof kell, vmi info a bombáról és ezt nem tudom, hogy csináljam meg 😞
PhantomAss
aaaaa...nem indul...😊

GOOBY, pls