Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

buldozer99
valaki esetleg?

Forca Barca

mucius
7600gt helyett alap, hogy gst (olcsóbb és ugyanaz).

de 50bõl meg már van 7900gs, ami durván 10%-kal marad el a 7900gt-tõl.

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

ult1mate
durvan 36 k ert kapsz mar 7600Gt-t. inkabb azt vegyel

mucius
hi!
readmeben írják, hogy timedemoval csekkolthatjuk a vasunk teljesítményét a játékban.
kérdésem: hogyan lehet ezt a timedemot elõkeríteni, mert én még véletlenül sem látom seholsem?

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

buldozer99
eszméletlen szar a kép😞

Forca Barca

buldozer99

mit kell csinálnom?😄

Forca Barca

PhantomAss
hát lehet hogy az egy bug....én a vízbõl indultam és úgy kellett felkapaszkodnom a hajóra-amúgy nem egy nagy pálya, 3 perc alatt megcsináltam..

GOOBY, pls

Danman
F1 -> Objectives és az NSA-nek kell cuccokat oldogatni vírust feltölteni stb...

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Örm
Hello!
A börtön utáni pályán amikor megcsináltam a training
-et utána mit kell csinálni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Örm
Hello!
Kiengedtem a rabokat, de a fickót akit meg kell szöktetni nem találom sehol. Valaki tudna segíteni? A 3D-s térképen nem találom sehol.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Balumann
egyszerûbb ha kiírjátok simán 2 dvd-re teljesen, már írtam hogy egyszerûen kilehet írni. 😊 Mint törölgetni és tömörítgetni fájlokat.

genRob
Vki megcsinálta a bónusz küldit? Már ha az az ami a felirat után van. Lentebb már írtam, hogy betölti, egybõl beleesema vízbe és mission failed. Vki?

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Danman
Szerintem amúgy sincsenek legalábbis nekem sincsenek bár nekem is netshow van😛

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

PhantomAss
nekem a netshow változat van 4.5 gb ki is írtam már csak az a baj hogy nincsenek feliratok (vagy amúgy sincsenek?)

GOOBY, pls

Maxtreme
Jóvanna' nem olvastam 😊

hykao
Nem kérdéses. Ezt már leírtam akkor, amikor anno feltelepítettem a játékot.
Maxtreme
1ébként ha azt becsomagolnád pl UHARC-al, ki is férne bõven 1 DVD-re 😊

Maxtreme
Az alacsony felbontású textúrák nem foglalnak sok helyet. ~600mb 😊
Nade sok kicsi.. 😄
Legalább ebben a verzióba nem kell állandóan végignézni a töltõképernyõ alatt lezajló filmeket.. A frász kitört tõle a múltkor 😊

Majd csinálok képeket... Kicsit át van rendezve az egész game menüileg 😄

hykao
Én kiírtottam a multit, az alacsony felbontású textúrákat, az angolon kívüli összes nyelvet, a supportot - és így lett olyan 6 giga...
Maxtreme
Igen, igen. Közben nézegettem a file/mappaszerkezetet az is hiányzik 😊
Nade a 6600GT-mnek ami ráadásul 128mb-s, így is bõven elég😊

hykao
Akkor abból hiányzik még más is...(nagyfelbontású textúrák tuti)
PhantomAss
ahhoz hogy bemenj abba a szobába ( amit láthatsz ha a létrán elkezdesz felmászni a tetõre, és visszanézel-sok monitor és egy erkélyszerûség), szerezned kell ujjlenyomatot vagy hangfelvételt, mert az ajtót scanner védi

GOOBY, pls

Maxtreme
bocsi benéztem. Az a 2.5gb 3500mb xD
Nade akkor sem 9gb 😊

Gerbill
Igen, csak voltak itt, akik nagyon okoskodtak, hogy ez nem átirat, mert egyszerre fejlesztették minden platformra.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Maxtreme
hehe. Ez nenm pite. Ügyes emberkék leripelték a játékot 1200!! mb-a 😊
Mindösszea filmek (a játék közbeniek nem, csak a renderek) és a multi rész hiányzik belõle. ÉS MÜIK! 😊Feltelepítve nincs 2.5gb 😊
(nekem többet nem is ér 😄)

mila69en
hát ezt lehetett tudni eddig is, feltelepítés után tele van a könvytár x360-as fájlokkal😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Emberek, vki segítsen, mikor asszem harmadjára vagyok a fõhadiszálláson (a hajó robbantás elõtt)
van egy olyan küldim, h vmi kamerákat kéne megnéznem a servleulence (nemtom vmi hasonló nevû) szobában...
azt hogy köll?
van rá 5 percem még 😊
somebody help me

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Balumann
Az a kifogás, hogy mivel xbox360-ra is kiadták, és hogy hozzák azt a szintet, nem csinálták meg sm2-t támogató vga kártyákra? Vagy inkább a konzolra akarják átirányítani az embereket, és azért csinálták ezt a köcsögséget - vagy vegyenek egy jó kártyát, vagy ott a konzol amit nem is kell fejleszteni. Na hát mind1, lemondok a játékról, amíg nem lesz sm3-as kártyám, de az biztos, hogy egy fillért nem érdemelnének meg, hogy valaki megvegye a játékot...ennyit errõl.

mike0013
jó neked😞

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

buldozer99
nekem megvan a 760gst-m😄
ma már tolom is😄DD

Forca Barca

Gerbill
"PC games are now ports of X360 versions"
Ezekszerint akkor ez mégis egy Xbox 360 port.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Rambo 20
Bocs a ragozásért és azért hogy nincs pont😊))

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Rambo 20
Spoilerveszély!

Viszont a PS2es verzióban tényleg nem voltak bugok (a PCs se nagyon bugos).De a PS2esben pl nem úgy volt hogy a JBA fõhadiszálláson szabadon mászkálsz és kutatgatsz ahogy a pcsben hanem normális küldetés volt ott mászkálni.És pl az elsõ izlandi pálya is tök más volt meg ps 2õn nem volt ejtõernyõs jelenet meg úszás (OMFG) és a pályáknak is teljesen más a felépítése + nem lesz benne az a rész ahol komolyabban kiderül hogy Enricával kapcsolata van Sammel szval rengeteg dolgot kihagytak.Viszont ténlyeg jó mert két teljesen más játék csak ugyanakörül forog.És pár döntés is hiányzik belõle.Pl Lambert lelövése meg a helikopteres lelövése ésatöbbi.Szval nem rossz de valahol el van veszve a 3 és a 4 között és sajna nem ad sok újdonságot.

Lunki88
Aha szal az Xbox360-as verzió miatt lett ez az SM 3.0 mizéria. Ez meglepõ volt viszont hogy azért nem tudnak rá patchet kiadni mert akkor az összes shadert újra kellene csinálniuk, hát ez röhej. De ez szerintem nem a valós indok, csak egyszerûen az ubi leszerzõdött a hardver gyártókkal és kész, mindenki vegyen új vga-t...
hykao
Nos akik olyan peccsre vártak-várnak, ami lehetõvé teszi a játék futtatását SM3.0-t nem tudó kártyákon is, NE TEGYÉK! Nem lesz ilyen peccs!!! AKI JÁTSZANI AKAR A JÁTÉKKAL, KÉNYTELEN LESZ EGY SM 3.0-T TUDÓ KÁRTYÁT BESZEREZNI!!!
Hivatalos indokok: KATT
hykao
Pedig inkább örülj. Most végigtolod PS2-n, aztán majd he lesz peccs vagy új SM3-at tudó videokártyád, végigtolhatod a PC-s verziót is. - így majdnem két különbözõ Splinter Cell játékélménnyel leszel gazdagabb...
SNAKE01
ezt nagyon szar volt olvasni... 😞

Rambo 20
Jah snake én mind a 2õt végigvittem a ps2est meg a pcst is és sajna azt kell hogy mondjam neked hogy a ps2es nagyon gyökér.És nincs egy ugyanolyan küldetés mint a pcre szinte.A ps2es változat az egy SC3 második része mondhatjuk így is😛.Ja amúgy ha valaki pcn double agentezni akar akkor keressen meg msnen [email protected] és akkor coopba nyomulhatnánk mert még csak most kezdtem

SNAKE01
én sajna rávagyok szorulva hogy konzolon toljam!😞
most szedem ps2-re hát nem lesz valami szép de legalább nem lesz tele bugokkal és élvezhetõbb lesz a gém.
idáig vártam és reméénykedtem egy patch-ben hogy lesz SM 2.0 választás de nem lett és hát nagyon játszanék vele...

Danman
ja értem kössz aszittem hogy az csak mellékküldi köszkösz<#worship>

mert el kell még tenned pár embert láb alól a hajón, közben ahogy hatástalanítasz egy embert mindig mondja majd egy srác neked hogy még hány ember van hátra...

Ill be back !!!!

Danman
Emberek valaki segíthetne hátha találkoztatok már ilyen gonddal:
Szibériában vagyok és megöltem a kapitányt ahogy kellett a pálca is le esett a földre és nem gyulladt fel semmi...Mégsem adta meg az evakuációs pontot, és nem enged elmenni a pályáról...Persze az autosave azért elmentette utána.Vki tud segíteni?

valami drájver gond lesz, az a gép minden csak nem lassú az tutti, sztem tedd fel az AMD nek a drájverét mert ugyanis kell a processzorodhoz, de ez asszem a Splinter read me jében is benne van....

Ill be back !!!!

tehhh szegény , asszem nekem ez lenne a legkisebb problémám... 😄😄😄😄

Ill be back !!!!

Adam II
Nektek az uccsó pálya végén csak credits volt hangokkal vagy video is volt?

mila69en
ugyan ez volt nálam is😄D simán bestem a textúrák alá

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Szevasztok! Azt szeretném megtudni,hogy azon a pályán,ahol az elején Sam meg a JBA - sok helikopterrel leszállnak a hotel tetejére,és ugye Sam - nek fel kéne venni laser - mikrofonnal a titkos meeting - en elhangzottakat,ott a játékmenet része,hogy az összes NSA feladatot elbukja,vagy meg lehet úgy is csinálni,hogy ezek a feladatok is sikerüljenek?
hi!
Valakinek van 8800GTS vagy 8800GTX kártyája?
Szerintem nincsenek felkészítve a mostani játékokra mert nekem (1024Mb)video ram-ot detektál.(8800GTS-em van)Valami buzi patch kell majd.
hello
Miért van az hogy a demoban sam papa olyan lassú mint a csiga?
gépem:
AMD athlon 64 X2 3800
2 GB ddr2 ram
ASUS 7900GS
Abit alaplap
Remélem nem a gépem a gyenge

rvn
Holnap viszema gépem hozzád jádsz már végig nekem ok?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic