6081

• Makkmag
    Kevés a videokártyán a 128MB 128bit-es RAM
  • Swy
    uhhh.Tényleg nem rossz bug-ok szempontjából a hotel-es pálya!!
    Na mind1!
    Tetszik a game. Nekem kicsit szaggat amikor a sárkányt látom ott a közepént, meg mikor ereszkedtem le fenntről és robbantak a bonbonettik repültek.....
    Config: P4 2,8 Ghz Nvidia6600GT 128mb
    1gb samsung ram (400mhz)
    Mért szaggat?
  • grebber
    Vársz egy normális driverre.

Hm elég sok az ilyen hiba a 8800akkal remélem jövőben javitják ezeket vadul.
  • rayman2003
    Hello

Tudna valaki segíteni olyan gondom van elindul játék kép vibrál és minden féle színes textruák vannak.Minden max beálításon van
    Mi lehet megoldás?
    Videokartyám 8800gtx
    Előre is köszönöm a segítséget.
  • Pleomax365
    lol
  • Gunner
  • grebber
    Ha annyira fontos ott a FAQ,de várj segítek.

"Bejön a játék menüje, majd kidob az asztalra majd egy kis ablakba kidobja, hogy Must Check, leok-ézás után meg Microsoft Visual C++, Runtime error.

Ez akkor jön általába elő, ha a videokártya nem támogatja az sm 3-at. Illetve már előjött olyannak is akinek támogatja, megoldást eddig nem tudunk rá sajnos!

Ha ez a játék indításánál jön elő, akkor próbáljátok meg, hogy a Luncher-ről indítjátok a játékot, nem közvetlen a singleplayer-t indító .exe-ről!'
  • Pleomax365
    Sziasztok,
    lehet ismert már a problémám, de amikor indítanám a netshow-os verziót installáció után akkor bead egy crash: **Must Chack**
    leokézás után pedig microsoft visula valami ++...
    és ennyi nem birom elindítani,
    valami választ pls
    BIZTOS HOGY NEM A VIDEOKÁRTYÁMMAL VAN A GOND( GF7600GS)
    Crackoltam is
    help plsss!!!

sorry az újraírással.
    csak nagyon fontos lenne
  • Madmano
    Aha.Köszi szépen.
  • grebber
    Ha jóra gondolok akkor ne ess le a padlóra.

A csővek segítséségvel menj be a terem közepére ahol vannak azok a csilingelő izék ott jelzi hogy lelehet csúszni kötélen tedd ezt és helyzed el a poloskát majd kurvagyorsan mászz vissza és maradj ott amig ki nem mennek utánna már leugorhatsz.
  • Madmano
    Szasztok.Egy kérdés:a Kinshasa-i pályán ott járok,mikor felmentem a tetőre,ott fel a lépcsőn egy kis helyiségbe.Volt ott pár elektronyos genya.Meg egy függöleges akna,aminek a száját egy lézer védte.A lézert a kapcsolószekrényben kiiktattam,lehuppantam az aknába.Ott egy kis "teraszon"vok,ahonnan levezet egy létra.Szemben egy terem,tele lézerhálóval,meg ki tudja még mivel.De hogy tudok oda bejutni?????Ha lemegyek a létrán,alul pár cső van.Van egy hely,ahol be tudok menni a terem alá,jobbrol rácsok,mögöttük trafók,kapcsolószekrények.Az út végét pár vastag cső zárja el.Itt pindurkát elakadtam.Vagy nem kellett vna lepottyannom?Pls help!Ja,még valami:ez a pálya az utolsó?
  • Pleomax365
    Sziasztok,
    lehet ismert már a problémám, de amikor indítanám a netshow-os verziót installáció után akkor bead egy crash: **Must Chack**
    leokézás után pedig microsoft visula valami ++...
    és ennyi nem birom elindítani,
    valami választ pls
    BIZTOS HOGY NEM A VIDEOKÁRTYÁMMAL VAN A GOND( GF7600GS)
    Crackoltam is
    help plsss!!!
  • R3GiD0N
    Hát nekem nem jön össze.Igaz hogy miután appleyztam mentettem elfogadja,de ha belépek a játékba már látom hogy felrakta nextgenre és kilépek és tényleg azon van . Ezt nem értem :S
  • grebber
    Shift ha jól emlékszem!
  • macleod2005
    Kezdő splinter celles vagyok (nem kicsit, nagyon), ondja már meg nekem valaki hogy a jég alól a éken keresztül hogyan lehet kimászni a víből (a játék legelején), ha egyálltalán ki kell
  • Rossifumi
    Nem tudja valaki, hogy nem adják/adták ezt a gamét valamelyik videókártya mellé csomagolva?
  • hykao #4265
    Akkor frissítsd a flash plugint.
  • Gunner
    Én megnyomtam mindig az Apply-t aztán Save, nemt'om te hogy vagy vele, de nekem igy működött a bughalmaz NetShow verzióban :D
  • R3GiD0N
    Hali Na eljött nekem a nagy pillanat lejött ez a játék.Na de lenne egy kis problémám.Hátha tud valaki segiteni.Elinditom a játékot beállitom a grafikai részt és az istennek sem akarja elfogadni,hiába appleyzom vagy mentem akkorsem rakja át magát.Beállitottam Lowra és a játék szemmel láthatoam elsimitásaal és minden kutyafülével indul.Ez elég zavaro mert nincs valami erös gépem de azért low vagy mediumon illene eldöcögnie.
    conf: 2200Amd 512Mb Ram 7600GS
    Game :EMUDVD9-Unleashed Crakkelve
    Jo lenne ha valaki tudna segiteni köszi
  • Wheeler
    Elég gagyi a multija, semmi köze a single rész játékához.
  • Gideon Wieth
    Kösz ! Nagyon sokat értettem ebből! Nincs kedve valkinek jáccani velem? Vegyen fel msn-re vagy adja meg a címét! :)
    Engem érdekel milyen lehet a multija mert még soha nem jáccottam vele :)
    Sziasztok! és Kellemes Karácsonyt!
  • Dante73
    HI!
    Igen, engedélyezve van. A képernyő alján sem jelenik meg a cím. Ergo; jobbkatra sem jön elő a szokásos lista, A flashplayer beálitásai jönnek elő...
  • Makkmag
    Hát én azért csalódtam ebben az "alternatív" befejezésben.
  • MoLc
    Hmm.. ezt nem értem.. 800*600 HDR off ,minden off. 30FPS iszonyat akadások , 1024*768 Full grafik 30FPS ugyancsak iszonyatos akadások..
  • hykao #4257
    FAQ ügyben: engedélyezve vannak a felugró ablakok?
  • MoLc
    Tom.Clancys.Splinter.Cell.Double.Agent-EMUDVD9-Unleashed, Nekem ez van.
  • Gunner
    http://www.dox.hu/?loc=http://www.helpbybalu.dox.hu/scda/scda.html
  • Gunner
    Le ne merd irni a géped specifikációját!!!

Ha neked is NetShow verzió van, akkor tölsd le a cife-t :D
  • Dante73
    Hi!
    Volna 3 problémám, amiben a sedítségetek kérem
    1, Mi a FAQ címe? Hiába kattintok rá, akár IE, akár firefox alatt, nem történik semmi...
    2, Játék közben a mentés hol müködik, hol nem. Elmentem a játékot, kilépek, és legközelebb vsgy mrgvan a mentés, vagy nincs. (manuális mentés, v automatikus, mondegy)
    3; A játék közben, általában a töltések közben kikapcsol a monitorom, vagy egyszerüen a gép indul ujra....
    Más játéknál még nem volt ilyen, a konfigom;
    AMD 2600+
    1 Giga Ram
    Geforce 6600 (ASUS).
  • MoLc
    Jaés ha grafikát full alapra rakom akkor is ezt csinálja
  • MoLc
    Sziasztok !

Megjött az új gépem,nagyon jó minden,első játék amit felraktam az SCDA volt. Nagyon szép fut(ott),40fps el szépen mindenhol,ám a 3.ik pályán valami történt,amit nem értek,hirtelen fps zuhanások vannak,pedig nincsen nagy tér a JBA területén,ez a hiba minek köszönhető? Legujabb forceware van fennt.
  • Gunner
  • Gideon Wieth
    sziasztok! Hogy lehet hálózaton jáccani ugy hogy én vagyok apummal és mások ellenünk és mi a lényege ??
  • Dani182
    Igen....ezek a kérdések bennem is felmerültek. (nem is mondtam 100% ra a dolgot, elképzelhető hogy csak kamu az egész.)
    De engem azért kellőképp felcsigázott a hsz.
  • hykao #4247
    És miért nem rakott be saját készítésű képeket, és miért nem árulta el, hogy hogyan kell megcsinálni???
  • Dani182
    "Éljen!!

800*600 Medium-High beállítás mellett 20-25 FPS , ha lentebb veszem egyértelműen jobb lesz az FPS mellett fut a Vegas!!!

Kártya: Sapphire ATI RADEON 9800 Pro 128 Mb

Az alant írt beállításokkal és egy kis külföldi fórum segítséggel! ( SZÓVAL SM3.0nak leáldozott :) )"

Idézem a Rainbow six- Vegas fórumból
  • Gunner
    ott a pont
  • hykao #4244
    Ha ez kivitelezhető is valahogyan - bár már eddig is voltak ilyen kamuk - akkor is csak úgy, hogy a látványvilág meglehetősen degradált lesz...szvsz nem ér annyit a dolog.
  • Gunner
    És azt is mondta h mien beállításokkal - hogyan ment? Gondolom bughalmaz az egész :)
  • Dani182
    Egy kis reménykeltés igy karácsonyra a Shader model 2.0 val rendelkezőknek:
    R6-Vegas fórumon (szintén only SM 3.0 game) irta egy srác hogy egy külföldi fórumon leirtak alapján elindult neki a játék radeon 9800 Pro-n.
    Ha ez igaz akkor lehet hogy nagyon boldog karácsonyuk lesz a régi karisoknak