Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de 50bõl meg már van 7900gs, ami durván 10%-kal marad el a 7900gt-tõl.
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
readmeben írják, hogy timedemoval csekkolthatjuk a vasunk teljesítményét a játékban.
kérdésem: hogyan lehet ezt a timedemot elõkeríteni, mert én még véletlenül sem látom seholsem?
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
GOOBY, pls
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
A börtön utáni pályán amikor megcsináltam a training
-et utána mit kell csinálni?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Kiengedtem a rabokat, de a fickót akit meg kell szöktetni nem találom sehol. Valaki tudna segíteni? A 3D-s térképen nem találom sehol.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
GOOBY, pls
Nade sok kicsi.. 😄
Legalább ebben a verzióba nem kell állandóan végignézni a töltõképernyõ alatt lezajló filmeket.. A frász kitört tõle a múltkor 😊
Majd csinálok képeket... Kicsit át van rendezve az egész game menüileg 😄
Nade a 6600GT-mnek ami ráadásul 128mb-s, így is bõven elég😊
GOOBY, pls
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Mindösszea filmek (a játék közbeniek nem, csak a renderek) és a multi rész hiányzik belõle. ÉS MÜIK! 😊Feltelepítve nincs 2.5gb 😊
(nekem többet nem is ér 😄)
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
van egy olyan küldim, h vmi kamerákat kéne megnéznem a servleulence (nemtom vmi hasonló nevû) szobában...
azt hogy köll?
van rá 5 percem még 😊
somebody help me
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Ezekszerint akkor ez mégis egy Xbox 360 port.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
Viszont a PS2es verzióban tényleg nem voltak bugok (a PCs se nagyon bugos).De a PS2esben pl nem úgy volt hogy a JBA fõhadiszálláson szabadon mászkálsz és kutatgatsz ahogy a pcsben hanem normális küldetés volt ott mászkálni.És pl az elsõ izlandi pálya is tök más volt meg ps 2õn nem volt ejtõernyõs jelenet meg úszás (OMFG) és a pályáknak is teljesen más a felépítése + nem lesz benne az a rész ahol komolyabban kiderül hogy Enricával kapcsolata van Sammel szval rengeteg dolgot kihagytak.Viszont ténlyeg jó mert két teljesen más játék csak ugyanakörül forog.És pár döntés is hiányzik belõle.Pl Lambert lelövése meg a helikopteres lelövése ésatöbbi.Szval nem rossz de valahol el van veszve a 3 és a 4 között és sajna nem ad sok újdonságot.
Hivatalos indokok: KATT
most szedem ps2-re hát nem lesz valami szép de legalább nem lesz tele bugokkal és élvezhetõbb lesz a gém.
idáig vártam és reméénykedtem egy patch-ben hogy lesz SM 2.0 választás de nem lett és hát nagyon játszanék vele...
Ill be back !!!!
Szibériában vagyok és megöltem a kapitányt ahogy kellett a pálca is le esett a földre és nem gyulladt fel semmi...Mégsem adta meg az evakuációs pontot, és nem enged elmenni a pályáról...Persze az autosave azért elmentette utána.Vki tud segíteni?
Ill be back !!!!
Ill be back !!!!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Valakinek van 8800GTS vagy 8800GTX kártyája?
Szerintem nincsenek felkészítve a mostani játékokra mert nekem (1024Mb)video ram-ot detektál.(8800GTS-em van)Valami buzi patch kell majd.
Miért van az hogy a demoban sam papa olyan lassú mint a csiga?
gépem:
AMD athlon 64 X2 3800
2 GB ddr2 ram
ASUS 7900GS
Abit alaplap
Remélem nem a gépem a gyenge