6081
-
#4321 sam meg úgy néz mint én mikor megláttam a bugot.... -
#4320 -
na ez se rossz:)
CSak fejbedobtam egy üveggel mikor ült a a széken...[IMG]http:// -
Gascan #4318 az én esetemben volt csók jelenet de aztán Erikát vagy kit sajnos lelöték mert jammeltem a bombát amit a hajóra tettem és Emil őt okolta :) -
Samspye #4317 Az egész csak annyi, hogy email safe-jének scannelése után Enrica szobájába kell visszamászni :) Az teljesen mind 1 kit nyirsz ki. De szerintem majd ne Lambertet old meg ;) -
#4316 Mikor lesz magyarosítás a játékhoz????? -
#4315 kit nem szabad majd kinyírni? -
Gascan #4314 Végigtoltam a Double Agentet mindkét vég szerint de a legutolsó misszióban mindig csak NSA feladatokat kapok, jól van ez igy? (igy csak ugyanazt a véget érem el) -
Gascan #4313 azt a széfet akkor fel kell törni, ez rá a megoldás, miután a másik csávó kimegy a szobából akkor kell megtalálnod a megfelelő pillanatot(Emil eközben leül egy fotelbe is időnként felkel és ellenőrzi a széfét úgyhogy neked nagyon gyorsnak kell lenned aztán a balkonon át vissza a helyedre) -
#4312 Sziasztok!!!Lenne egy problémám!Csak úgy indul el a játék ha kiírjuk?Nekem mindig azt írja ki hogy rakjam be cd/dvd meghajtóba az eredeti SCDA lemezt!Már crack-eltem is de semmi!!Help!! -
Pleomax365 #4311 Sziasztok!!
Elakadtam:D:P
Egy JBA-hq-partrol lenne szó amikor bennt vagyok Emile szobájába és a széfével kéne valamit csinálnom
(,,,Scan Blueprints in the Emili's safe,,,)
Leül pofázni azzal a csávóval majd az elhúz és ő leül háttal a széfjének de én már akkor a széfet nem tudom törni, ha újlenyomat kéne vagy valami ilyesmi akkor azt is írjátok le hogy hogyan kell csinálni
E3lőre is kösz! -
Samspye #4310 Már megvan :D -
Samspye #4309 Ez melyik JBA HQ-s part? 3 part-ból áll.A 3.-ik? Mert azt hiszem abban kelett újlenyomatokat scannelni. -
gyuri1989 #4308 1280*1024 ment full grafin és már végig is vitem
A gépem:AMD Athlon64 3000 512 Socket939 ,MSI K8N Neo4-FI Socket939,2*512MB/400MHz DDR Brand PC3200,Samsung 160GB 7200rpm Serial ATA II ,XpertVision nVidia GF6600 GT PCIE 256MB DDR3 128BIT -
rasta123 #4307 üdv mindenkinek!!! rögtön az elején elakadtam!:S amikor meg kell csinálni a tréninget, kiiktatni azt az antennát, eddig megvagyok... és utána adatokat kell gyűjteni! azokat hol találom mert akármerre megyek sehol semmi:S előre is kösz a segítséget! -
#4306 2. scan után visszamászol a szobába, és lásss csodát... -
cseneles #4305 sziasztok!!
Segítségre lenne szükségem!!
A program indításakor a vindows xp szerint szabálytalan műveletet hajt végre a és bezárja:( szivesen fogadok bármilyen ötletet!
konfigom az aláírásban.
Köszönöm -
Gascan #4304 megtudnátok mondani, hova a szarba kell menni azután, hogy nem nyirtam ki a NSA főnököm hanem inkább Jake-et vagy kit lőtem le, meg kéne találnom a bombát de fogalmam sincs merre kellene menni?? -
#4303 érdemes 40 órát várni míg letölti:jo a játék??? -
Samspye #4302 Na senkisem tudja? Valakinek csak megvolt ez a jelenet nem?
Lécci! -
#4301 -
Samspye #4300 Melyik JBA-as küldetésnél van a csókjelenet mert egyikben sincs Enrica a szobájában :S Csak a dolgozószobában. 3 része van a JBA HQ-nak a 2.-at újra végigjátszottam de itt nincs csók mert nincs Enrica a szobájában . Ott mászok ki az ablakon. Akkor most melyikben?
PLS HELP! -
Gascan #4299 heló, tudna valaki használható használati útmutatót adni, hogy kell megoldani azt a kockás feladatot a második hajós pálya után, próbáltam az előző módszerek szerint de csak nem sikerült -
#4298 Hogy hol van? 3D térkép... -
#4297 Pedig bíza volt csókjelenet :D -
Samspye #4296 Hmm megtudnád mondani melyik feladatnál ? Vagy hogyan tudok bejutni Enrica szobájába? :S Azt sem tudom hol van. Eddig csak Emile szobájába sikerült bejutni :D -
#4295 Hát ha mindenáron a romantikus szálra vágysz, akkor ja, máshogy kellett volna alakítani az eseményeket...(az egyik JBA HQ-s küldetést Enrica szobájába lógva is be lehet fejezni...) -
Samspye #4294 Sziasztok!
Megmondom öszintén kicsit csalódtam a DA-ben mivel a 2 hivatalos trailer-ben az állt, hogy Sam összejön Enricaval még egy csókot is kapott tőle és végigjátszottam a gamet és mit az isten egy nyomorult csók jelenet nem volt benne de még egy bejátszás sem, hogy összejöttek vagy valami. Pedig direkt nem nyírattam ki a csajt Emilelel. Vagy az is lehet, hogy másképpen kelett volna alakítani az eseményeket? Tudtok erről valamit? Ha igen pls szoljön valaki és újra végigviszem a DA-et hátha sikerül összehozni őket.
Köcce! -
#4293 Megvan az uj kártyám Nvidia 7300GT most már csak a játék kell :D -
cseneles #4292 sziasztok!!
Segítségre lenne szükségem!!
A program indításakor a vindows xp szerint szabálytalan műveletet hajt végre a és bezárja:( szivesen fogadok bármilyen ötletet!
konfigom az aláírásban.
Köszönöm -
#4291 A kockánál a következő módszerrel csináltam meg:ugye 4 rész van egy oldalon,na szal vízszintesen haladsz tehát bal1 majd jobb1,ezután fordítasz rajta egér bal,vagy jobb gomb,de nem lefele,hanem oldalra.Tehát mindig egy-egy oldalon 2 részt töltesz ki,amik egymás mellett vannak 1 sorban.Ha végig értél akkor az alatta lévőket töltöd ki,majd megint fordítod oldalra.Ha megvan,akkor lefele a hiányzókat simán kitöltöd és kész.
Nem tom mennyire volt érthető:),én így csináltam meg. -
Gascan #4290 okés, én is nyomkodtam mindent de nekem csak nem pörgött :) -
#4289 Huh most hirtelen nemtom én nyomkodtam mindent össze vissza :D ,de asszem ctrl vagy shift vagy mittudomén. -
Gascan #4288 okés, azthiszem valahogy közben erre sikerült rájönnöm arra viszont nem, hogy kell forgatni a kockát? -
#4287 Fel kell törni.
A kockában ugy kell elhelyezni a számokat hogy ne eggyezzen a kocka mások oldalának számaival.
Kezd el rakosgatni a számokat az a gép ugyis sárgával jelzi ha nem jó oda az a szám ugy kell végigcsinálni az összeset hogy passzoljon.
Bocsi ha érthetetlen vagyok máshogy nem tom leirni! -
Gascan #4286 tudna valaki abban segiteni, hogy a második hajós pálya után, hogy kell megoldani azt a feladatot amikor Emil emailjét kéne megnemtomicsodázni... azt, hogy kell megcsinálni? -
#4285 ja az lehet bár én eddig ugy gondoltam a kari a lényeg de igaz mostmár ez is számít...:( -
#4284 Akinek van x1950 pro-ja (pci os) és játszik a Splinter Cell Double Agentel és tapasztal olyan jelenséget hogy a játék menet közbe megadja magát (hang van kép nincs,Vpu recoveri talán visszahozza), és tudja a probléma megoldását írja le nekem plz! -
#4283 sziasztok! nem tudjátok mit lehet az ellen tenni hogy ha elinditom a Yasu-s verziót ne írja ki hogy a szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni?? Ez tulképpen a rainbow six vegas nál van de a Splinter cellnél is volt--->bár arra hamar jött egy crack!!PLs help! -
#4282 Szerintem a videókártyád memóriája miatt.