Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Célozz rá valamilyen elektromos eszközre (mondjuk egy fényforrásra), nyomd meg a jobb gombot, és meglátod, mit csinál...
KeKKSZike
Hali!

Valaki megtudná mondani, hogy mit csinál olyankor, amikor hangtompítós fegyvernél a jobb gombot megnyomom... Olyankor az a villám jel lemegy 0ra, majd visszamegy! Az mire jó?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

semo1
nincs saved game cheat?

Melyik a bonusz pálya?A hajó ahol még egy bombát kell hatástalanítanom?Megtettem,akkor most vége?
Evogordon
Nemsoká én is felteszem a gémet 😊

thx

Adam II
A fórumokon olvasgatva ez a hülya bug sokaknál van és sokaknál nincs.Igazi megoldás még nem ,született de ezekkel próbálkozhatsz:

Próbálj meg a menüben menteni ne quicksave-vel.

Ha nem megy törölj minden mentést az adott pályáról és kezdd újra majd csak a menüben mentsd el a játékot.

Mentés elõtt ne állj közel tárgyakhoz (láda ,hordó ,autó)

Balumann
szoktál gondolkodni is? :/
-ha a játéknak sm3-as kártya kell, és ami neked van x1300 -as támogatja az sm3-at, akkor logikus megy nem? :S

Hali.
A kérdésem a következõ:
Ati X1300 Pro 256 Mb-os kártyán elindúlna-e a játék.
A kártya leírásában ez áll:
Shader Model 3.0

Intel Core2Quad 2.4GHz,MSI P6N-SLI,ASUS 8800GTS 512Mb,Samsung 200Gb,2Gbg DDR2 800MHz Kingstone RAM,és Windows Vista Ultimate 64-bit

ez az a pálya miután rögzíted a beszélgetést mikivel és lógsz a csilláról. Találxol a kopasszal a garázsban és utána kijössz onnan.

Adam II
Pontosan mikor fagy ki? Mert ha akkor amikor felérsz a lifttel és bemennél a szobába ahol egy halott csávó van akkor ,húzódj jobbra a falhoz a szekrények mellé és akkor nem fagy ki. Elég idióta bug.

Ha nem ott fagy ki akkor nem tudom.

errõl valaki valamit?

Három lehetõséget ajánlott a kütyüén,én kinyírattam a csajszit...
Elõször mikor odakerültem nem értettem pontosan,mert intrószerü v videószerü volt,én meg hagytam szépen,hogy felrobbantsa a hajót.
Kinhasa eddig a legjobb SC pálya mindegyik SC játok közül.

mbwr. Köszi!
hykao
Dobj képet légyszi.
Skacok, kérdés: textúrahibás az összes szöveg a játékban. Mi lehet a gond?

Tegnap cseréltem a kártyámat egy NVidia 7600GS-re, letöltöttem az új drivert, meg minden, ami kell, tehát szerintem nem az a hiba.

Na mindegy. Ha van értelmes megoldásotok, megköszönném.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Szevasztok!Van tippetek hogy miért nem mûködik rendesen hamachin keresztül a multi része a játéknak?Mindíg kidobja a másikat a szobából mire betöltene.thx
hykao
A bombát nem is fogod találni, mert az már a hajón van... 😊 Ha letelik az idõ, majd választás elé kerülsz...
Nem találom a bombát.Tudna valaki segíteni,hogy merre van?Megvan a dobókocka,meghackeltem mindent.Miegvannak a kódok.Van egy ajtó(újjlenyomatot kér) amin nem tudok átmenni.
A csajszi laborjábn is megvan minden.
Mit csináltam rosszul?
o.O
Pofám leszakad, hogy néz ki ez a játék?
Úgy döntöttem várhat még az a konzolvásárlás, ez büntet PC-n (élsimítás rulz <#hawaii>
csak legyen idõm játszani vele :/

sziasztok. az afrikai pályán miután kijöttél a garázsból nem tudok állást tölteni. mindig kifagy ha megalok. valakinek ugyan ilyen?

Muki100
Szerintem elég ciki hogy Shanghai-t Japánnak gondolja valaki...

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

hykao
Legyél szíves bõvebb inókkal ellátni minket.
hykao
Milyen japán felhõkarcolóban, milyen csávó? 😮
Lunki88
Nem gáz hogy megölted Hamza-t meg Lambertet, mert az a bonus mission amit akkor kapnál ha õket életben hagyod nem is jó mert egybõl kiírja hogy buktad a küldetést mikor betölti... Ha elõre tudom akkor kinyírtam volna õket a francba. Amit meg a végénél láttál, a videón az a vonatos rész stb. azok egyszerûen kimaradtak a játékból. <#levele>
Örm
Erre legyenszíves valaki válaszolni.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

de amint lesz idõm újra neki esek mert e vége fõcím alatt a videon láttam egy rakat dolgot ami nekem nem volt...szal sztem még vagy 2-3szor tuti végig viszem 😊

Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s

noss én mostz vittem végig...lambertet lábon lõttem csak...hajós bomba bumm...hamza hulla....japánban vagy hol a felhõkaritolóban a csávó életben....vége fõcím azt hello...viszont elõszõr nem sikerült a bomb defaus....tök jó kis videót adott be....hirtelen elég sok letta szabad parkoló hely New Yorkban 😄

Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s

hykao
Sajnos nem.
Hello nem nagyon értek a video kártyákhoz ezért meg szeretném kérdezni hogy ezen fog futni a játék? SAPPHIRE Radeon X850XT 256MB GDDR3.

Lunki88
Azt hogy elõre forgatod a kockát.
Bence94
oh thanks.de mi az a trigger?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Lunki88
Lásd milyen rendes vagyok. -> #3352
Bence94
valaki elmondaná hogy a gépen valami dobókocka szerüséget kell állítani és kék színû számokkal egy számítógépen.mit kell csinálni?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Örm
Hello!
A vírust hol kell feltölteni a gépre?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

A legjobb SP rész akárki akármit mond

http://lebron.extra.hu

Kipróbáltam mind a hármat, utána az afrikai küld. jön ha jól tudom, de azt még nem kezdtem el. Nem gondoltam volna hogy ilyen erkölcsi válságban leszek miatta. <#miaz><#smile>Vagy meghal a csaj, vagy "ártatlan" áldozatok lesznek a hajón, meg esetleg kis bizalomvesztés az egyik oldalon, hacsak nem kenem a dolgot a csajra. Na mindegy valahogy folytatom.
buldozer99
fasza minden😄

Forca Barca

buldozer99
már jó köszi😄DDDDDD

Forca Barca

Danman
Úszkálj tovább van egy alagút amin át tudsz menni a társaddal (ha az elsõ küldI)

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

hykao
Úgy érted, hogy a FAQ-ban lévõre kattintva nem történik semmi? Felugró ablakok engedélyezve vannak?
buldozer99
peccset honnan lehet leszedni?
FAQ nem nyissa meg

Forca Barca

hykao
Csinálj egy mentést, és próbáld ki mindhárom variációt, aztán majd eldöntheted, melyik a legszimpatikusabb...
hykao
Driverbõl nincs véletlenül ráerõltetve az élsimítás? Peccs fent van?
Hello! Fordítókat keresek ! Bõvebb infó a www.hlteam.atw.hu honlapon! Várom jelentkezéseteket!

Na egyszerûen nem tudok dönteni 😊 robbantsam fel e a hajót, hatástalanítsam a bombát, vagy tereljem Enrica-ra... Bár csípem a csajt, nem szereteném a halálát.<#love11>
Lunki88
Na már rájöttem én voltam a hülye, viszont a bonus pályával nem tudom mi van mert betöltés után rögtön a mission failed felirat fogad...
buldozer99
legeleje
de a kép szar
texturahibák..........

Forca Barca

buldozer99
legeleje
de a kép szar
texturahibák..........

Forca Barca

Danman
Melyik küldetés azt mondd....

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Lunki88
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát az agyam most dobta le az ékszíjat ettõl a játéktól, hatástalanítom a bombát bejön a SWAT engem lelõnek és mission failed 😄.
Ilyenkor mi van, mit szúrtam el?