6081
-
SamFisher22 #4441 kösz hykao -
#4440 hellosztok valaki nemtudna nekem scda cracket küldeni segítség -
#4439 valaki aki tolta 360-on mondja mán meg,hogy van különbség a pc-s és a 360 közt?
mert úgy láttam ps2 kicsit más,legalábbis pálya felépítéseket illetően -
#4438 Üdv mindenkinek!
Két napja elkezdtem a DA-t és nagyon tetszik, méltó az elődeihez!
Egy dolog nem tetszik, a korábbi részekben a különböző akciók, amiket lehetett választani,-pl. egy ajtónál mit akarok csinálni-azok nem zavaró helyen váltak láthatóvá, most a kép közepén, és ez zavar. Nem tudom, milyen apropóból döntöttek így a fejlesztők. Azért megpróbálok nem panaszkodni.
Még egy dolog:van egy 'távcsőszerűsége' Sam-nek, de nem tudok vele zoomolni. Miért? -
#4437 hykao, te esetleg nemtod mi a probléma nálam?! erre:4418HSZ annyi eltéréssel h a map elején kb 2-3 percig fogjuk rá hogy jól fut, de utána nem nagyon! azt elhiszem azért lassul le mert esik a hó(tudom az eső esik:)),de így élvezhetetlen. a konfigom:4376HSZ -
Hellsing47 #4436 új gépet kaptak :D -
#4435 jól is néznék ki ha ezt mondanám a tanáromnak, de néha mondok durvábbakat is poénból és csak vigyorog rajta. :DD -
#4434 :DDD végre itt egy moderátor:DDD -
#4433 Majd a tanárnak is ezt mondd, amikor kijavítja a helyesírási hibáidat...hogyaszondja: "Ne tessék má' kötöszködni!" ... :)))
Amúgy nem kezdek átalakulni, de egyrészt elég idegesítőek 100x, 1000x ugyanazok a kérdések, másrészt pedig néha olyan diskurzusok folynak itt, mintha beszabadulna egy csapat értelmi fogyatékos...(akinek nem inge, még mindig nem veszi magára...:D) -
Thanatos #4432 ha lsuta vagy visszaolvasni legyél lusta játszani is, byez... -
#4431 kezdesz te is átalakulni -
#4430 erről beszélek... nah mind1 ;) -
#4429 Ne lengesd az ujjacskádat. Akinek nem inge ne, vegye magára... -
#4428 kötözködők -
#4427 Nem vagyunk hülyegyerekek, csak lusták visszalapozni,és még 1enlőre tudatlan ebben a játékban -
#4426 1000x-re: ha megakad a széf -> görgess, nyomogass (az egéren...:D) -
SamFisher22 #4425 srácok mi a teendő akkor amikor nem akaródzik kinyílni a széf? hiába nyomom az oldalra gombokat (a,d) semmi -
#4424 és új kötöszködők!!! ;) -
#4423 Mi van itt bazz??? Új év - új hülyegyerekek??? :) -
#4422 Nah mind1.. Elkezdtem előről aztán vhogy sikerült. Sanghaiba a széffel mit lehet kezdeni? 1xer sikerült fetörnöm,csak aztán nem mentette el.. -
#4421 -
#4420 Hajós pálya,megölök mindenkit , lemegyek az aknába ,ennyit hallok "Oh,god!" és Assigment Failed .. -
#4419 Magyarítás van hozzá? -
#4418 nah az a helyzet h nem csak egyes helyeken szaggat hanem szinte mindig. pl most a havas pályán vok és csak a felbontás 1024x768 a többi off vagy low! így esetleg tudod hogy mi lehet a baj? uj vga drivert raktam fel. (91.47) -
#4417 Najó,csak idegesítő hogy előröl kezdhetem 1 hülye bug miatt .. -
#4416 fél óra alatt megcsinálod 4. pályát, erőltesd meg magad kérlek :) -
#4415 Valaki 1 savegamet lécci -
Rakitovszky #4414 thx jelnetkezz be ok és megbeszéljük
-
#4413 privát elküldve -
#4412 De nem is te kérted, feltaláltam magam :D -
Rakitovszky #4411 NEEEEEEEEEEEE NEEEE NE CSINÁLJ SEMMI MSN CÍM PLS
-
#4410 Köszi! Nem volt ez olyan nehéz még neked se!!! -
#4409 akkor igen, mindjárt felpakolom legújabb hamachi -
Rakitovszky #4408 akkor jönnél?
-
#4407 "ÉRTEM"
látom te is viccvideókon nőttél fel :) -
#4406 jóvan, ha csinálsz hamachi szobát meg kreálsz double agent szerót is akkor jövök játszani, de szólok előre téged foglak elösször lelőni -
Rakitovszky #4405 én nem azért írtam ide hogy veszekedjek, hamachi-ra szeretnék talákniembereket erre egyes faszok így reagálnk rá az egy dolog hogy te meg egy-két ember nem akar de nme kell beszóllni ÉRTEM! -
#4404 Az vagyok
végigjátszás magyarul
ja és a következő kérdésedre válasz: Acrobat Reader -
#4403 Amugy én is kerestem , de nem az volt a kérés hogy okos legyél hanem dobj 1 Linket! köszi. -
Rakitovszky #4402 figyelj