Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
Én elkezdtem de meglátott, szval odamentem és elvágtam a nyakát:S pedig nem akartam!!
Ja hogy lássátok h hallgatok rátok utána a csetepaténál sem öltem meg senkit😊!
Haladok...Ja amugy 48%-os lett az elsõ pályám:S Újra fogom csinálni😊
http://bf2s.com/player/swy/
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Remélem tudtam segiteni.
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
[email protected]
Inkább kapd el hátúlról az embereket és jobb klikket nyomva altasd el õket xD
egyébként F1-el megtudod nézni mi a feladat ép meg van 3d-s térkép is.
Egyébként a rakétát kell hatástalanítani, nem az õröket meg a melósokat legyilkolni. Fel kell jutni a rakéta oldalához és két helyen kicsit megbütykölni 😊
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
Na feltettem de kezdõ wok ezért elakadtam ott mikor az elsõ pályán a rakéta kilövését kell megakadájozni. Bemászok a ventilátornál lelövik a társam oké minden kapaszkodok a darunk felmászok aztán azon az oldalon kinyírok mindenkit, meg még átlövögetek az oldalsó helyre ahol fexik a hullája a társamnak ott is 2-õt hidegreteszek ezután még 1 a jobb oldalon az irányítópult mögött és kész. innen nem took mit mit kezdeni magammal mert ha odébb kapcsolom a darut v mit és odébbgurul ott még sétafikál egy õr az is lekapom és kész. Sztem arra az álványra kéne feljutnom, de nem toom hogyan..? Van egy létra de átugrani sem took odáig:S alatta meg a tátongo mélység. Ja meg eltekerek valami szart az oldalában amitõl nem lessz semmi.<#confused>#confused><#rinya>#rinya><#nemtudom>#nemtudom><#duhos2>#duhos2><#conf>#conf>
http://bf2s.com/player/swy/
De nekem most a hdr van felvéve és élsimítás nincs :S
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Aki szerint meg nem szép a játék grafikája, annak vagy a szemével van valami vagy pedig a gépével...
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Next PC upgrade: 2022

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
És nekem csak egy mezei 6600GTm van.
Next PC upgrade: 2022
[Asus A8N-SLI SE][Amd Athlon 3500+@2530][2x512mb DDR460][Inno3d GF 7600GS][LG Flatron S1750SQ]

kösz
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Miért van az hogy mindent a maximumra állítok és akkor is tök szar, ezer éves grafikája van a játéknak?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
az a gondom hogy hibaüzenetet kapok ati 9600pro karim van!! segitsetek pls!!!
------
BLUE
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor