Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mért van az h átvittem a JBA headquartes pályát amikor meg kéne ölni a faxit és töltené be az új pályát,de akkor hirtelen a monitor elsötétül és villog a led. de hiába kapcsolom be ki nem lesz kép,a gép meg megy ugye. de nagyon szar ez így. Mit kéne tennem?thx
sikerült 😊

AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb

Swy
na túljutottam😊 most már a börtönben wok!! Nektek sikerült az elsõ ajtót feltõrni anélkül hogy megölnétek az õrt?
Én elkezdtem de meglátott, szval odamentem és elvágtam a nyakát:S pedig nem akartam!!

Ja hogy lássátok h hallgatok rátok utána a csetepaténál sem öltem meg senkit😊!
Haladok...Ja amugy 48%-os lett az elsõ pályám:S Újra fogom csinálni😊

http://bf2s.com/player/swy/

rvn
a Rutime már volt vagy2x

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Mayday
A szef igen, asszem a faq-ban is benne van, kicsit tekergesd az egergorgot, utana menni fog a ket oldalra porgetes, eppen tegnap akadtam en is e problemaba bele. Runtime error nalam eddig meg szerencsere nem volt!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Evogordon
Nektek is vannan olyan bugok hogy néha a széfet nem lehet feltörni meg kilép a játékból runtime error hiba üzivel?

Nvidia 7600GS tulajok figyelem! Sokunknál probléma volt a kép szétesése, feketedése, szétesése. Nos a multkori driver elszállásom elõtt jo futásu SC😄A-m után ujra tettem a drivert (93.71) és érdekes nekem is elõjöttek a problémák. Aztán rájöttem hogy az óra melletti ikon teljesitmény és minõség beállitásaival szarakodtam az SC😄A inditása elõtt. Szoval mikor szar volt a kép az alábbi beállitásokon futott: rendszer-kiváló, vonalsimitás-4x, anizotróp-16x. Nos visszaállitottam a vonalsimitást és az anizotrópot alkalmazásvezéreltre és láss csodát: helyre jött a kép és tök szép. Nekem ugyan nincs kedvem tökölni vele de akinek van kedve szorakozzon vele hogy melyik értéket lehet hanyas szorzóig huzni ugy hogy ne csessze el a képet.
Remélem tudtam segiteni.

AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb

Swy
bennem is felmerült..

Evogordon
Még szebb is pc-n..

mila69en
jajj nemondmá😊 ugyanaz egy az egyben

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Sziasztok! Eladnám eredeti Splinter Cell: Chaos Theory és Double Agent játékaimat baráti áron!!!
[email protected]
nincs

MoLc
Van olyan szép a játék PC-n mint x360on ?

MoLc
Van olyan szép a játék PC-n mint x360on ?

Evogordon
xD
Ezt se tudtam még ki se próbáltam egyszerre a kettõt 😊
thx az infót

hykao
Pedig az X1950PRO kártya képes egyidõben a HDR és az élsimítás megjelenítésére.
Evogordon
Ez igazából nem a gyilkolás szól 😊
Inkább kapd el hátúlról az embereket és jobb klikket nyomva altasd el õket xD
egyébként F1-el megtudod nézni mi a feladat ép meg van 3d-s térkép is.

Makkmag
Nem akarok beszólni, de lehet inkább elõször valamelyik elõzõ résszel kellett volna kezdened, nem feltétlenül az elsõvel, de mondjuk a másodikkal...
Egyébként a rakétát kell hatástalanítani, nem az õröket meg a melósokat legyilkolni. Fel kell jutni a rakéta oldalához és két helyen kicsit megbütykölni 😊

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Swy
Helló!!

Na feltettem de kezdõ wok ezért elakadtam ott mikor az elsõ pályán a rakéta kilövését kell megakadájozni. Bemászok a ventilátornál lelövik a társam oké minden kapaszkodok a darunk felmászok aztán azon az oldalon kinyírok mindenkit, meg még átlövögetek az oldalsó helyre ahol fexik a hullája a társamnak ott is 2-õt hidegreteszek ezután még 1 a jobb oldalon az irányítópult mögött és kész. innen nem took mit mit kezdeni magammal mert ha odébb kapcsolom a darut v mit és odébbgurul ott még sétafikál egy õr az is lekapom és kész. Sztem arra az álványra kéne feljutnom, de nem toom hogyan..? Van egy létra de átugrani sem took odáig:S alatta meg a tátongo mélység. Ja meg eltekerek valami szart az oldalában amitõl nem lessz semmi.<#confused><#rinya><#nemtudom><#duhos2><#conf>

Evogordon
Nekem is maxravan állítva a grafika és szerintem nagyoin szép..
De nekem most a hdr van felvéve és élsimítás nincs :S

MoLc
Az ien képeket napokig elnézném 😊

Makkmag
A ruhák se snasszok, fõleg ahogy az árnyékok mozognak rajta...

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Maximus4
Ezt mondom én is,ha nem tetszik nem kell vele játszani.Ennyire egyszerû.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

hykao
Korábban már többen is raktunk be maximum grafikás és nagyfelbontású képeket. Aki látni akarja, lapozgasson vissza!

Aki szerint meg nem szép a játék grafikája, annak vagy a szemével van valami vagy pedig a gépével...
Muki100
fõleg az árnyéka..

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

grebber
Sam ruhájával meg a jéggel meg pl a motorcsonakkal nincs is semmi baj mert azok ragyogoan csillognak de más azmár felettébb szép mivel pl fal,fa,szimpla ruhák azok olyan snasszok.

Next PC upgrade: 2022

Maximus4
Akkor itt egy másik,ez sokkal szebb😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

grebber
Nemtudom te mit néztél, szerintem összeségében jól néz ki a game!
És nekem csak egy mezei 6600GTm van.

Next PC upgrade: 2022

MooN00
Ahhoz képest, hogy milyen magas az igénye, rettentõen csúnya...

[Asus A8N-SLI SE][Amd Athlon 3500+@2530][2x512mb DDR460][Inno3d GF 7600GS][LG Flatron S1750SQ]

Maximus4

Valaki Legyen szíves küldjön egy olyan képet ahol a grafika max-ra van állítva.
kösz

Helló mindenkinek egy kérdéssel fordulok hozzátok:Hol a rákban van a mentés???Ma újratelepíteném a gépet de a mentést nem találom hogy elmentsem.Már mindenhol kerestem dokumentumokban a játék könyvtárába!Létszi segítsetek!!

Bepipáltam a nagyfelbontású textúrákat

MoLc
Azt hittem itt sokan mérik,pl:FRAPS-el.. <#pardon1>

Evogordon
Hogy lehet kiiratni az fps-t?
Fraps nélkül.

MoLc
Nektek mennyi FPS-el megy a játék?<#vigyor4>

hykao
Installáláskor a nagyfelbontású textúrákat bepipáltad?
hykao
Nem Jamie?
Az a pali mindenképp meghal, mert ha te nem lövöd le, akkor Emile teszi meg.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Bence94
mihez képest ?<#buck><#crazya> mert elképesztõgrafja van szerintem.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Bence94
lécci fontos lenne #3981

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

hello
Miért van az hogy mindent a maximumra állítok és akkor is tök szar, ezer éves grafikája van a játéknak?

bazza
sry elírtam JBS

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

kitoltam
hykao
JSA? 😮
bazza
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És az igaz, hogy ha nem öltem volna meg még az elején azt a csávót akit a JSA fogvatartott, akkor késõbb az segített volna? Mert ha így van elég gáz, hogy most a csajjal is ha úgy vesszük én végeztem 😄D Hát nem vagyok egy James Bond az biztos 😄

bazza
Kezdem megszeretni ezt a részt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Épp most sároztam be szegény csajt, akit az orrom elõtt végeztek ki. Lehet visszatöltöm, sajnálom szegénykét 😄DD

Atti12
nézd már meg a bannert -.-

mike0013
nem csoda...

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Hi!
az a gondom hogy hibaüzenetet kapok ati 9600pro karim van!! segitsetek pls!!!
------
BLUE

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor