6081

• gregtom6
    MrJones18,hogy a fenébe tetted fel azt a codec-et???Mert nekem ugyanolyan szar,pedig 7600 GT a karim.Hogy tetted fel???Mire kell menni?
  • zsakosfrodo2
    Szar a géped ugy ahogy van, dobd ki vegyél másikat és nem fog akadni. Esetleg vedd lejjebb a graficsot, vegyél ramot. Remélem segítettem.
  • Gyocsika
    Nekem erre nem tudotok valamit?
  • MrJones18
    hmm:)igazad volt,örök hálám!mek is jáccom
  • dante3
    hidd el,hogy van köze!
  • MrJones18
    hát nem értem mi köze a divx codecnek a játékhoz,de megnézem hátha igazad lesz,majd mingyár kiderül
  • dante3
    Akkor az a baj!ajánlom ezt: codec
  • MrJones18
    nincs fenn semmilyen codec
  • dante3
    Szerintem codec hiba,mit használsz?
  • Djemba
    nvidia 7800 gt 512mb vagy a nvidia 7950 jobb kártya?
  • MrJones18
    legfrissebb van fenn Ati oldaláról,ha annál tudsz frissebbet akkor lécci linkeld
  • Gunner
    driver frissítés?
  • MrJones18
    Szerbusztok,nekem 1 olyan problémám lenne,hogy elinditom a játékot,a menü az megy rendesen de amikor belépek a játékba tök sötét a kép,látni és pixel hibák is vannak,nem tudom,volt már-e ilyen valakinek,remélem tudtok segíteni,patchelés nem segített,se 1.1 se 1.2 se natur,a konfigom: e6300,1024 800mhz ram,x1950pro,válaszaitok előre is köszönöm!
  • Gunner
    sztem igazából a lányának történetére a következő részben térnek ki :) hát nem lőhetnek le minden pojént :)
  • Rage47
    pedig ma gondoltam rá, hogy leveszem a villogást, mert vmikor már zavar engem :) de még így sem észrevehető... :D
  • hykao #4466
    Sehogy. Nem indulna el rajta... (olvcasd el a bannerképen olvasható szöveget...)
  • Gyocsika
    Nekem az van hogy celeron 2400Mhz nvidia 7300GT 513 ram és akad egy kicsit
  • JaSoN HuNTeR #4464
    Sziasztok! 1 kérdés!: proci:AMD Athlon 64 3000+ vkártya:ati 9800 atlantis 128mbram.768mbram DDR. EZen hogy futna a játék???
  • Rage47
    sztem egész jó lett ez a rész is. tegnap játszottam végig másodjára az új vid. karimmal, így még élvezhetőbb volt, teljesen más látványvilág fogadott :) Talán annyi a gond vele, hogy nincs igazán kikerekítve a történet, nem tér ki a részletekre, pl. lánya halálánál is, tehát sok dolgot összecsaptak, ezért rövidebb is a játékmenet sajna.
  • SNAKE01
    nem azt mondtam hogy nehezek,de igen inkább barátnőzöm!:)
  • Gunner
    Ha már első pályák nehezek, akkor inkább barátnőzz

játékmenet talán azért másabb, mert sam már öregszik, és ha állandóan ugyanazt a sémát követné az ubisoft akkor most azt irnád h jajjdejó olyan mint régen, de már unom.
  • SNAKE01
    reggeltet!
    tegnap toltam xbox360-on és hát a véleményem:
    a grafika gyönyörű hát szebb mint a pc-s képek amiket beszúrtatok de ez az AA miatt van szerintem.buggal nem nagyon találkoztam csak egyszer mikor megálltam a levegőben. :)
    a játék elég érdekesen tárja elénk az első küldetés után hogy miis lett sam lányával és miért kerülünk börtönbe.szvsz összevan csapva a videó.a játékmenet kicsit mássabb mint eddig más a feeling de nem rossz csak kiscit fura.a börtönös pályát csináltam meg és most a JBA bázison vagyok ott kell ilyen fasságokat csinálnom troján feltöltés servere tudjátok.hát nem olyan könnyű mint idáig a többi rész,de végülis nehéznek sem mondható.hát nem rossz végülis de annyira nem fogot meg mint az előző 3 része,nemistudom mért nem rossz de végülis lehet hogy csak azért mert most barátnőm a legfontosabb és más nem nagyon érdekel!:)))
  • Rage47
    gamespot-on fenn van a végigjátszás, le van írva minden.

a multi demo-val nem játszik már senki?
  • fery02
    Ezt be kéne írni a FAQ-ba már lassan XD
  • roblee
    Mindegyik oszlopban rengeteg szám pereg. A lényeg, hogy mind a 4 oszlopban találj fix, állandó számot, na arra kell rányomni, ha mind a 4 oszlopban ez megvan, akkor hackelted a masinát!
  • fozelek
    Az első küldetésben a rakétánál hogy a túróba kell hackelni azt a terminált? Csomó szám futkározik, és akkor mi van? Köszi :)
  • Gideon Wieth
    nekem is 512 van és nem akad ... csak a bázison néha egy picit...
  • Swy
    azért van egy kis különbség... majd a jeges résznél fogod látni a jég rohadt jól néz ki...
    máshogy mint a demóban!
  • Gyocsika
    Most telepitenm végre a teljeset nagyon várom már!
    A demo is tökéletesen futott!
  • Hellsing47
    Splinter.Cell.Double.Agent.DVD5-DiGiTALMAN

2 DVD!

hátha vkit ez érdekel :))
  • jaws30
    A ram az fontos hogy 1 gb legyen mer nekem 512 mb van!!!Akkor azér akad!!
  • Gideon Wieth
    De elindul csak kidob a windowsba és kiirja hogy nem jó shader verzió!! A Visuál általában megoldja egy ujratelepítés ha nem , akkor Xp reinstall, ha azse akkor ird le milyen vidikarid van :D
  • Gunner
    Akkor már else indulna, nem? :o
  • fery02
    Valószínűleg nem támogatja a videókártyád, vagy régi. Milyen tipusú?
  • MoLc
    Nekem uninstall-al jó lett
  • LACKA0670
    HY! HELP MEEEEEE!!!!nekem az a baj h mikor betöltené a pályát kiír a microsoft visual c++ vmi szart...mi baja lehet ???
  • Gunner
    Az semmi, erkélyen áldogáló emberkét 3x lelőttem és mindig mikor megnéztem újra rögtön volt egy másik, negyedszerre lelőtt :D

ui.: mindig leesett az erkélyről, valszeg meghalt és nem elájult felkelt és visszarohant mintha misem tőrtént volna :)
  • Gideon Wieth
    huh... hát nekem teccik a game nagyon...de Mexikoban vért izzadok az észrevétel mentességért! :)
    báár mondjuk az nem teccik eddig... hogy meglövök eg embert 100 méterről..rögtön tudja hogy én voltam...
    nem gondolna véletlenül se rá...hogy más volt :D
  • Gunner
    Itt is bekellene vezetni a warez hozzászólásért büntipont rendszert lassan
  • roblee
    Először is a Daemon Tools 4.08-at tedd fel, majd a www.gamecopyworld.com vagy a www.gameburnworld.com oldalakról szedd le a fixed EXE-t és írd felül az eredetiket, de előtte csinálj mentést belőlük. Ennyi!