6081
-
gregtom6 #4481 MrJones18,hogy a fenébe tetted fel azt a codec-et???Mert nekem ugyanolyan szar,pedig 7600 GT a karim.Hogy tetted fel???Mire kell menni? -
#4480 Szar a géped ugy ahogy van, dobd ki vegyél másikat és nem fog akadni. Esetleg vedd lejjebb a graficsot, vegyél ramot. Remélem segítettem. -
#4479 Nekem erre nem tudotok valamit? -
MrJones18 #4478 hmm:)igazad volt,örök hálám!mek is jáccom -
#4477 hidd el,hogy van köze! -
MrJones18 #4476 hát nem értem mi köze a divx codecnek a játékhoz,de megnézem hátha igazad lesz,majd mingyár kiderül -
#4475 Akkor az a baj!ajánlom ezt: codec -
MrJones18 #4474 nincs fenn semmilyen codec -
#4473 Szerintem codec hiba,mit használsz? -
Djemba #4472 nvidia 7800 gt 512mb vagy a nvidia 7950 jobb kártya? -
MrJones18 #4471 legfrissebb van fenn Ati oldaláról,ha annál tudsz frissebbet akkor lécci linkeld -
#4470 driver frissítés? -
MrJones18 #4469 Szerbusztok,nekem 1 olyan problémám lenne,hogy elinditom a játékot,a menü az megy rendesen de amikor belépek a játékba tök sötét a kép,látni és pixel hibák is vannak,nem tudom,volt már-e ilyen valakinek,remélem tudtok segíteni,patchelés nem segített,se 1.1 se 1.2 se natur,a konfigom: e6300,1024 800mhz ram,x1950pro,válaszaitok előre is köszönöm! -
#4468 sztem igazából a lányának történetére a következő részben térnek ki :) hát nem lőhetnek le minden pojént :) -
#4467 pedig ma gondoltam rá, hogy leveszem a villogást, mert vmikor már zavar engem :) de még így sem észrevehető... :D -
#4466 Sehogy. Nem indulna el rajta... (olvcasd el a bannerképen olvasható szöveget...) -
#4465 Nekem az van hogy celeron 2400Mhz nvidia 7300GT 513 ram és akad egy kicsit -
#4464 Sziasztok! 1 kérdés!: proci:AMD Athlon 64 3000+ vkártya:ati 9800 atlantis 128mbram.768mbram DDR. EZen hogy futna a játék??? -
#4463 sztem egész jó lett ez a rész is. tegnap játszottam végig másodjára az új vid. karimmal, így még élvezhetőbb volt, teljesen más látványvilág fogadott :) Talán annyi a gond vele, hogy nincs igazán kikerekítve a történet, nem tér ki a részletekre, pl. lánya halálánál is, tehát sok dolgot összecsaptak, ezért rövidebb is a játékmenet sajna. -
#4462 nem azt mondtam hogy nehezek,de igen inkább barátnőzöm!:) -
#4461 Ha már első pályák nehezek, akkor inkább barátnőzz
játékmenet talán azért másabb, mert sam már öregszik, és ha állandóan ugyanazt a sémát követné az ubisoft akkor most azt irnád h jajjdejó olyan mint régen, de már unom. -
#4460 reggeltet!
tegnap toltam xbox360-on és hát a véleményem:
a grafika gyönyörű hát szebb mint a pc-s képek amiket beszúrtatok de ez az AA miatt van szerintem.buggal nem nagyon találkoztam csak egyszer mikor megálltam a levegőben. :)
a játék elég érdekesen tárja elénk az első küldetés után hogy miis lett sam lányával és miért kerülünk börtönbe.szvsz összevan csapva a videó.a játékmenet kicsit mássabb mint eddig más a feeling de nem rossz csak kiscit fura.a börtönös pályát csináltam meg és most a JBA bázison vagyok ott kell ilyen fasságokat csinálnom troján feltöltés servere tudjátok.hát nem olyan könnyű mint idáig a többi rész,de végülis nehéznek sem mondható.hát nem rossz végülis de annyira nem fogot meg mint az előző 3 része,nemistudom mért nem rossz de végülis lehet hogy csak azért mert most barátnőm a legfontosabb és más nem nagyon érdekel!:))) -
#4459 gamespot-on fenn van a végigjátszás, le van írva minden.
a multi demo-val nem játszik már senki? -
#4458 Ezt be kéne írni a FAQ-ba már lassan XD -
#4457 Mindegyik oszlopban rengeteg szám pereg. A lényeg, hogy mind a 4 oszlopban találj fix, állandó számot, na arra kell rányomni, ha mind a 4 oszlopban ez megvan, akkor hackelted a masinát! -
fozelek #4456 Az első küldetésben a rakétánál hogy a túróba kell hackelni azt a terminált? Csomó szám futkározik, és akkor mi van? Köszi :) -
#4455 nekem is 512 van és nem akad ... csak a bázison néha egy picit... -
#4454 azért van egy kis különbség... majd a jeges résznél fogod látni a jég rohadt jól néz ki...
máshogy mint a demóban! -
#4453 Most telepitenm végre a teljeset nagyon várom már!
A demo is tökéletesen futott!
-
Hellsing47 #4452 Splinter.Cell.Double.Agent.DVD5-DiGiTALMAN
2 DVD!
hátha vkit ez érdekel :)) -
#4451 A ram az fontos hogy 1 gb legyen mer nekem 512 mb van!!!Akkor azér akad!! -
#4450 De elindul csak kidob a windowsba és kiirja hogy nem jó shader verzió!! A Visuál általában megoldja egy ujratelepítés ha nem , akkor Xp reinstall, ha azse akkor ird le milyen vidikarid van :D -
#4449 Akkor már else indulna, nem? :o -
#4448 Valószínűleg nem támogatja a videókártyád, vagy régi. Milyen tipusú? -
#4447 Nekem uninstall-al jó lett -
LACKA0670 #4446 HY! HELP MEEEEEE!!!!nekem az a baj h mikor betöltené a pályát kiír a microsoft visual c++ vmi szart...mi baja lehet ??? -
#4445 Az semmi, erkélyen áldogáló emberkét 3x lelőttem és mindig mikor megnéztem újra rögtön volt egy másik, negyedszerre lelőtt :D
ui.: mindig leesett az erkélyről, valszeg meghalt és nem elájult felkelt és visszarohant mintha misem tőrtént volna :) -
#4444 huh... hát nekem teccik a game nagyon...de Mexikoban vért izzadok az észrevétel mentességért! :)
báár mondjuk az nem teccik eddig... hogy meglövök eg embert 100 méterről..rögtön tudja hogy én voltam...
nem gondolna véletlenül se rá...hogy más volt :D -
#4443 Itt is bekellene vezetni a warez hozzászólásért büntipont rendszert lassan -
#4442 Először is a Daemon Tools 4.08-at tedd fel, majd a www.gamecopyworld.com vagy a www.gameburnworld.com oldalakról szedd le a fixed EXE-t és írd felül az eredetiket, de előtte csinálj mentést belőlük. Ennyi!