Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hi!
Nekem a gépem állítólag jó a game-hoz, de a demo eléggé sz@rakszik. Dupla képernyõt látok. Szóval látom az eredetit és a bal felsõ sarokban ott figyel kicsiben az egész képernyõ. És jobb oldalt meg egy téglalap látható, amin a víz felszín látható, de az csak úgy ott van 😄
P4 Celeron 2.6 (2.8-ra húzva) 1GB ram, GF6600 GT 256 kártya. Legújabb driver és az ajánlott DirectX van telepítve. Lehet csak a demo (Gamestar oldaláról, Gamershell 3D) hibás vagy nálam lehet valami gáz? Esetleg vegyem vissza a procit?
Választ elõre is köszönöm!
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
Na szóval azért írok mert a FAQ-ba errõl nem találtam semmit.
Annyi a problémám hogy a reloaded féle iso-t kiírtam alkesz120% -kal dvd-re feltelepítem felteszem a patchet ami rajta van crackelek rákkattintok kettõt az EXE-re és láss csodát............semmise történik
valaki tudna nekem segíteni?<#help>#help><#help>#help>
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
"C:\Game\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\System\SplinterCell4.exe" -ll
Nekem így elindult, de még egyszer kifagyott a Training inditásánál a lenti hibaüzenettel. Remélem többször nemfog..
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
http://bf2s.com/player/swy/
ha te azt tudnád...^^
Szeretném feltenni az 1.02 patch-et.
De még nincs hozzá törés.Akkor addig várjak vele?
Üdv!
Sztem valami olyasmi lehet, hogy nem raktad fel a directx-en a játék lemezérõl ,vagy vmi ilyesmi
LINK
ezeket javítja
Multiplayer :
- Disconnection issues have been fixed at loading time and ingame
- Invitations are shown in the main online menu and in the lobby
- A few bugs in squad management have been fixed
- Fixed a minor display bug while displaying Overall ranking score at the end of a game session
- Number of particles have been diminished when the corresponding option is set to low.
- No longer display the 'invite' command when the player you want to invite is already in your game session
Solo :
This patch fixes the infamous “unlockables” bug.
The gadgets the player unlocks by completing secondary objectives can be used in the next missions.
/nem javítja, hogy sm2-vel lehessen játszani sajnos, mielõtt még elkezdené mindenki kérdezgetni!
High detail shader neked nincs is???
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Elképzelésem sincs miért néz így ki neked.. <#wow3>#wow3>
Nem a 8800GTS miatt van ez? :S
Ilyen hibákat produkál, 1.1-es verzió, directx-bõl októberi, driverekbõl a legfrissebb, 3.4 GHz, 8800 GTS, 2 GB ram, RAID 0 mellett, grafkártya driverében minden "let the application decide" van:
Elsõ
Második
Harmadik
Negyedik
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10