6081
-
Thanatos #4401 te viszont nem lehetsz annyira az magadra... -
Thanatos #4400 szellemi fogyatékos-e vagy? -
#4399 Nagyon okos vagy, büszke lehetsz magadra!!!!
-
Rakitovszky #4398 TE MEG ELMÉSZ A JÓ BÜDÖS RETKES CIGÁNY KURVA ANYÁDBA PICIKÉM JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! BALFASZ -
#4397 És a google eszedbe se jutott, mi? szerinted én hogyan találtam meg? -
#4396 szólj szülőknek h csináljanak neked egy tesót, picit vársz és már nyomhatjátok is xD -
Rakitovszky #4395 ÉS MÉRT NEM CSAK KIPRÓBÁLNI NA GYERE MÁR
-
Thanatos #4394 nem akar senkise... -
Rakitovszky #4393 PLS VKI JELEZZEN MÁR HOGY AKAR-E JÖNNI LANOZNI PLS FONTOS LENNE!
-
Rakitovszky #4392 most ezt nem értem
vanamikor jól fut van amikor akad? meg csak egyes helyeken? nem lehet hogy maga a gém bugos vagytelepítsd újra a vidókari drivert ezt így sajna nmetom -
Thanatos #4391 nem -
LACKA0670 #4390 nem tudjátok honnan szedjek le cracket a game-hez?
-
LACKA0670 #4389 nekem nem indul... -
#4388 Valaki tudna nekem adni 1 save gamet?! 4.ik pályán ,a hajón a végén elmentettem,kiléptem a játékból visszaléptem már nem volt meg. Ugyhogy ha van valakinek valamiféle mentése az 5.ik pályától az szóljon!
Köszi! -
#4387 csá! sztem jo a link, mert nálam se hozza be az oldalt! pedig müxik tudom. én is onnan szedtem le pl a végigjátszást. sztem próbáld meg késöbb. -
#4386 hát ott kezdett el akadni ahol van az a tréning a jba nál! amikor uj terület jönne be akkor eléggé akad! meg ugy általánosságban is. és a hang is kicsit "eltorzul" ahoz van köze h kevés a hely a c-n? de nem oda van felrakva!! -
#4385 HElo! Lenti "Végigjátszás" linket próbáltam de nem jön be,vki bedobná ide?ÜDV. -
Rakitovszky #4384 és még vmi:
AKI TUD JÖNNI SC DA -BE HAMACHIRA LANOZNI AZ ÍRJON MERT KI SZERETNÉM PRÓBÁLNI FONTOS LENNE NEM GÁZ HA NINCS MEG A PROGI CSAK ÍRJA LE VAN-E KEDVE HOZZÁ THX -
Rakitovszky #4383 Gokux a configod elég cool szal ezen nem kéne akadnia pontosan le tudnád írni az akadás milyenségét akkor talán tudok segíteni
-
Rakitovszky #4382 végre jóóóóóóóóóó a regem ez az nah akkor
-
Rakitovszky #4381 csá all -
#4380 akinek geforce karija van az milyen driver-el tolja a játékot?? elörre is thx -
Gascan #4379 hogy kell befejezni úgy a játékot, hogy a terroristák oldalán végezzek? végrehajtottam az összes feladatot, mind a JBA mind a NSA oldalon ahol csak tudtam, ha választani kellett akkor mindig a JBA mellett voltam, kinyirtam a CIA ügynököt, felrobbantottam a hajót, a főnököm is lelőttem :) Az uccsó pályán mindig hatástalanitani kell a bombát, ahhoz pedig Emil-t is ki kell iktatnom, hogy van ez? -
#4378 a legujabb van fent az a baj. vagy ha nem a legujabb akkor madjenm a legujabb. sza nem tom mi lehet. vmi ötlet vki? -
#4377 tegyél fel egy újabb driver-t -
#4376 császtok! elöször is BUÉK! az a gondom h minimumon is szaggat a játék. kiv. a felbontás mert az 1024x768! az első map még jo volt a második is még. de a 3.map nál már kurwára szaggat! a konfigom: 3.0Ghz northwood(PIV), 2x512 kingston, 7600gt. plz help fontos lenne mi a baja??? -
#4375 Boldog új évet!! -
#4374 #4342
majdnem 30at kellett volna visszaolvasnod -
hitch #4373 csáó.valaki el tudja küldeni ennek a játéknak a 100%-os végigjátszását??
Aki igen annak nagyon megköszönöm.
UI:B.U.É.K. -
#4372 ezé meg bocs, nem láttam kisbetüs részt alján :) -
#4371 mert butított verzió -
Thanatos #4370 mert nyúl -
#4369 A multiba mért nem lehet játszani!!!NETSHOW VERZIOBAN!!! -
#4368 Sam Fisher level 1 -
#4367 http://www.speedyshare.com/450927285.html -
#4366 -
#4365 köszi már tökfaszán megy!!!! -
#4364 Hova frissítsem? Nincs már újabb nvidia honlapján :) Bétát meg nem annyira szeretnék fölrakni :) V eleve rossz helyen keresem nvidia drivert? :D -
#4363 próbáld meg a driver frisítését, nekem megoldotta a problémát(kb ugyanez volt) -
#4362 Most meg JBA Part 5 pályán vok és állandóan feláll mikor gugolva közlekedem és ha éjjellátót kapcsolok be akkor úgy viselkedik mint előző pályán a napszemüveg :D Bugghalmaz :) Na minnyá ráállok keresőre tán vkinek volt még :)