6081

• Thanatos
    te viszont nem lehetsz annyira az magadra...
  • Thanatos
    szellemi fogyatékos-e vagy?
  • Sgtfathi
    Nagyon okos vagy, büszke lehetsz magadra!!!!
  • Rakitovszky
    TE MEG ELMÉSZ A JÓ BÜDÖS RETKES CIGÁNY KURVA ANYÁDBA PICIKÉM JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! BALFASZ
  • Gunner
    És a google eszedbe se jutott, mi? szerinted én hogyan találtam meg?
  • Gunner
    szólj szülőknek h csináljanak neked egy tesót, picit vársz és már nyomhatjátok is xD
  • Rakitovszky
    ÉS MÉRT NEM CSAK KIPRÓBÁLNI NA GYERE MÁR
  • Thanatos
    nem akar senkise...
  • Rakitovszky
    PLS VKI JELEZZEN MÁR HOGY AKAR-E JÖNNI LANOZNI PLS FONTOS LENNE!
  • Rakitovszky
    most ezt nem értem
    vanamikor jól fut van amikor akad? meg csak egyes helyeken? nem lehet hogy maga a gém bugos vagytelepítsd újra a vidókari drivert ezt így sajna nmetom
  • Thanatos
    nem
  • LACKA0670
    nem tudjátok honnan szedjek le cracket a game-hez?
  • LACKA0670
    nekem nem indul...
  • MoLc
    Valaki tudna nekem adni 1 save gamet?! 4.ik pályán ,a hajón a végén elmentettem,kiléptem a játékból visszaléptem már nem volt meg. Ugyhogy ha van valakinek valamiféle mentése az 5.ik pályától az szóljon!

Köszi!
  • GoKu x
    csá! sztem jo a link, mert nálam se hozza be az oldalt! pedig müxik tudom. én is onnan szedtem le pl a végigjátszást. sztem próbáld meg késöbb.
  • GoKu x
    hát ott kezdett el akadni ahol van az a tréning a jba nál! amikor uj terület jönne be akkor eléggé akad! meg ugy általánosságban is. és a hang is kicsit "eltorzul" ahoz van köze h kevés a hely a c-n? de nem oda van felrakva!!
  • Sgtfathi
    HElo! Lenti "Végigjátszás" linket próbáltam de nem jön be,vki bedobná ide?ÜDV.
  • Rakitovszky
    és még vmi:
    AKI TUD JÖNNI SC DA -BE HAMACHIRA LANOZNI AZ ÍRJON MERT KI SZERETNÉM PRÓBÁLNI FONTOS LENNE NEM GÁZ HA NINCS MEG A PROGI CSAK ÍRJA LE VAN-E KEDVE HOZZÁ THX
  • Rakitovszky
    Gokux a configod elég cool szal ezen nem kéne akadnia pontosan le tudnád írni az akadás milyenségét akkor talán tudok segíteni
  • Rakitovszky
    végre jóóóóóóóóóó a regem ez az nah akkor
  • Rakitovszky
    csá all
  • GoKu x
    akinek geforce karija van az milyen driver-el tolja a játékot?? elörre is thx
  • Gascan #4379
    hogy kell befejezni úgy a játékot, hogy a terroristák oldalán végezzek? végrehajtottam az összes feladatot, mind a JBA mind a NSA oldalon ahol csak tudtam, ha választani kellett akkor mindig a JBA mellett voltam, kinyirtam a CIA ügynököt, felrobbantottam a hajót, a főnököm is lelőttem :) Az uccsó pályán mindig hatástalanitani kell a bombát, ahhoz pedig Emil-t is ki kell iktatnom, hogy van ez?
  • GoKu x
    a legujabb van fent az a baj. vagy ha nem a legujabb akkor madjenm a legujabb. sza nem tom mi lehet. vmi ötlet vki?
  • picipoC
    tegyél fel egy újabb driver-t
  • GoKu x
    császtok! elöször is BUÉK! az a gondom h minimumon is szaggat a játék. kiv. a felbontás mert az 1024x768! az első map még jo volt a második is még. de a 3.map nál már kurwára szaggat! a konfigom: 3.0Ghz northwood(PIV), 2x512 kingston, 7600gt. plz help fontos lenne mi a baja???
  • Swy
    Boldog új évet!!
  • Gunner

majdnem 30at kellett volna visszaolvasnod
  • hitch
    csáó.valaki el tudja küldeni ennek a játéknak a 100%-os végigjátszását??

Aki igen annak nagyon megköszönöm.

UI:B.U.É.K.
  • Gunner
    ezé meg bocs, nem láttam kisbetüs részt alján :)
  • Gunner
    mert butított verzió
  • Thanatos
    mert nyúl
  • jaws30
    A multiba mért nem lehet játszani!!!NETSHOW VERZIOBAN!!!
  • jaws30
    Sam Fisher level 1
  • jaws30
    http://www.speedyshare.com/450927285.html
  • jaws30
  • jaws30
    köszi már tökfaszán megy!!!!
  • Gunner
    Hova frissítsem? Nincs már újabb nvidia honlapján :) Bétát meg nem annyira szeretnék fölrakni :) V eleve rossz helyen keresem nvidia drivert? :D
  • burki6
    próbáld meg a driver frisítését, nekem megoldotta a problémát(kb ugyanez volt)
  • Gunner
    Most meg JBA Part 5 pályán vok és állandóan feláll mikor gugolva közlekedem és ha éjjellátót kapcsolok be akkor úgy viselkedik mint előző pályán a napszemüveg :D Bugghalmaz :) Na minnyá ráállok keresőre tán vkinek volt még :)