Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a játék vége felé többször neki kell futni mert sajna nem találja meg a fix számokat a csik letelte elõtt 😊
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
ha nvidiat használsz mindent állits alkalmazás vezéreltre
egyéb tippem nincs, mert nekem nem csinálja a fesztivált (nvidia7600GS kari)
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
Szóval rég jártam itt és rég is játszottam ezzel a játékkal és azt szeretném kérdezni ,hogy van már megoldás a monitor kikapcsolásokra,hibaüzenetekre és egyéb problémákra??
Vagy még mindig reménytelen a helyzet??
A tengeralattjárón tartottam, valamelyik küldetést már megcsináltam....ha valaki ott jár, esetleg van onnan mentése küldje el nekem e-mail-be plz. [email protected]
thx
[Asus A8N-SLI SE][Amd Athlon 3500+@2530][2x512mb DDR460][Inno3d GF 7600GS][LG Flatron S1750SQ]
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Õ csak azt írta le, hogy tárolás szempontjából hogyan lehetne a duplarétegû DVD tartalmát szétosztani 2 egyrétegû DVD-re.
De használni továbbra is úgy lehet az EMUDVD-s verziót, hogy a 2 DVD-R tartalmát a merevlemezen újra egyesíted kell egy ISO-vá és úgy játszol vele.
De ekkor már az emulálós módszerrel nem fog mûködni, hanem crack-et kell majd használnod hozzá, hiszen így már tönkretetted az eredeti "védelemmel" ellátot másolatot.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Te milyen programmal készítetted el az ISO file-okat.
Én ISO Commanderrel csináltam az útmutatásod alapján, de ha bemountolom az elsõ lemez ISO-ját akkor ezt a hibaüzenetet kapom:
Could not find required media. Ensure that the DirectX SDK is correctly installed.
Ezután megpróbáltam a Disk1 könyvtárban levõ setup.exe-t indítani. A telepítés elkezdõdõtt, majd pár perc elteltével egy másik hibaüzenetet kaptam:
Feature transfer error
Feature: Basic installation - Low resolution textures only
Component: Files2
File: G:\Disk5\data6.cab
Error: Érvénytelen hozzáfárás memóriahelyhez.
Van valami ötleted?
Természetesen az eredeti ISO file feltelepül rendesen.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A repülõn egymás mellett utazik egy zsidó és egy kínai. A zsidó megszólal:
- Ki nem állhatom a kínaiakat!
- Miért?
- Lebombáztak Pearl Harbour-t!
- Ó, azt nem kínai csinál! Az volt japán!
- Kínái, japán, koreai, az mind ugyanaz. All the same, érted?
Kis idõ múlva a kínai szólal meg:
- Én nem állhat zsidókat!
- Miiért?
- Elsüllyeszt Titanic!
- Azok nem a zsidók voltak, hanem egy jéghegy!
- Mi?
- Jéghegy! Iceberg, Goldberg, Rosenberg... az mind ugyanaz, érted?
<#idiota>#idiota>
Ha neked mind1 akkor nézz körül!!!
(keress dáciákat!!<#hehe>#hehe>)
http://bf2s.com/player/swy/
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
Olyan mazlista vagyok, annyi jatekot vegigjatszottam mar anelkul, hogy komoly buggal talalkoztam volna, hogy az valami hihetetlen 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Nah Üdv.: 2Ba
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
köszi
Igaz nem a double agent miatt írok de azért ne nézzetek ki 😊))))
Szóval azért írok mert a chaos theoryval van némi gondom. A gond pedig az hogy a Penthouse pályán az AXE álványzatról kell átcsúszni a másik épûletre és nekem mindig leesik. Lenne valaki olyan rendes és elküldené nekem valaki a mentést onnan hogy Sam barátunk átcsúszott a másik épületre ???? Cím: [email protected]
Elõre is nagyon köszönöm
A végén az az 5 perces pálya nagyon tetszett 😄
Amikor azt a kigyúrt palit elkaptam hátúlról nagyba ellenált 😄
De azért azt sajnálom hogy a társam a játék elején meghalt és nem lehetett 2-en vinni :S
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
A grafika bejött, a story állati, és ez a kettõs kémesdi szerintem nagy dobás volt, nálam telitalálat. Grat a fejlesztõknek. Agápigényérõl meg annyit, hogy High beállításokon tökéletesen játszhatóan futott.(A64 2800+,1GB,x1600Pro 256M😎
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Multi miatt megvenném.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"