6081
-
#4521 Valaki mondja már el hogy van az, hogy megmenekültünk a sittről, bohóckodtunk kicsit a búvóhelyen, de aztán hogy került hozzám megint a full felszerelés, nem teljesen értem. -
gregtom6 #4520 Nem John,Jamie.Jamie Winchester.Csak elírtam. -
#4519 Ki az a John? :O -
ptomesz #4518 direkt olyan szerintem mivel a tutoriál tanitó gyakorló pálya ahol semmi más nem fontos (meg hogy ne zavarjon) csak az adott mozdulatra vagy feladatra tudjon a játékos koncentrálni. gondolom én -
#4517 A karakter nekem, nem, de minden más igen, elég gázul néz ki. -
Travelos #4516 ja, mellesleg a FAQ már napok óta nem jön be, ezért kell ilyeneket kérdeznem... -
Travelos #4515 a tutorial résznél nektek is minden fehér? a karakter, a háttér stb... -
Travelos #4514 kösz! -
#4513 Ja és a lentebb ajánlott codec-pack is fent van, a legújabb 97.72-es nvidia driverrel.
conf: E6600, 8800GTS, 2G ram, a winfos felbontása 1920x1200 -
#4512 Én tolnám 8800al, de egyszerűen nem indul el singleplayer módban....
Multi gond nélkül, de a sima esélytelen.
Sima verzió, crackelt, updatelt, reinstallálva, mindent kipróbáltam.
exe hibával megáll, és képtelen vagyok rájönni miért.
Már csak egyre tudok gondolni, nem a rendszer vinyón van, de kétlem hogy ez gondot okozna.
Még arra gondoltam, hogy a monitor miatti felbontásnál akad ki, de akkor a multirésze miért indul el 640x480ban?
Vkinel vmi ötlet?
Köszi előre is! -
#4511 Jó a crack -
Travelos #4510 megkérdem mégegyszer: az 1.02-es játékhoz kell külön crack vagy jó amit az 1.0-hoz csináltak? -
#4509 Valaki tolja 8800GTS vagy GTX-el?
Irhatna az új driveréről javítja-e a gamenél fellépő hibákat?! -
gregtom6 #4508 Hy!!!Ezt a játékot végig lehet úgy vinni,h egyaránt örüljön Lambert és John is??Tehát úgy,h mindkét oldalnak megcsinálom az összes küldetését? -
#4507 Na nagyszerű, nem elég ez a gyorsulósdi még egyéb bugok is előjönnek. -
#4506 hát elvileg ha felmásztál a tetőre, akkor automatikusan "Mission Accomplished"-nek kéne bejönni. Próbáld az egyik régebbi állásodat viszatölteni, hátha megjavul. -
#4505 #4503-ra senki? -
#4504 ti crackkel vagy yasuval toljátok? -
#4503 Legújabb hivatalos nvidiás 93.71, raktam fel másikat azzal is ez van, gáz így a játék, megnézek még egy réegbbit is hátha.
Nade, 2. pálya feljutottam a tetőre ott egy helikopter repked jobbra balra, elég bénán fest, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy felmásztam kisház tetejére próbáltam ráugrani a helire, mert gondolom azt kellene elkötni, de semmi, mit ell itt pontosan csinálni? -
Travelos #4502 az 1.02-es játékhoz kell külön crack vagy jó amit az 1.0-hoz csináltak? -
#4501 Neked milyen van nekem még az ereteti amit a kártyához adtak? -
#4500 Ti hanyas driverrel nyomjátok (nvidia) lehet azért olyan gyors nállam. -
#4499 Na hát ez az nekem 30 alatt mozog az fps, mégis ezt csinálja -
#4498 hopsz, a link lemaradt ...
akkor még 1x:
Csak neked :
"Gunner 2007. jan. 01. 18:46 | privát | galéria | válasz erre | #4404
(...)Végigjátszás magyarul
ja és a következő kérdésedre válasz: Acrobat Reader"
és egyébként "...börtön utáni..." -
#4497 Csak neked :
"Gunner 2007. jan. 01. 18:46 | privát | galéria | válasz erre | #4404
(...)végigjátszás magyarul
ja és a következő kérdésedre válasz: Acrobat Reader"
és egyébként "...börtön utáni..." -
baxxterboy #4496 Vki tud dobni egy magyar végigjátszást? Elakadtam a börtön utána pályán! -
gregtom6 #4495 Shep az sztem nem normális dolog,vedd lentebb az fps számot.A normális 90,80 körül mozog. -
gregtom6 #4494 ptomesz mit álítottál be pontosan?És hol kell beállítani?(részletes leírást pls,nem szoktam állítgatni az nVidia Control Panel-t) -
#4493 Az normális, hogy mind Sam, mind pediga jónép úgy mozog mintha be lennének gyorsítva?
Hogy tudom megakadályozni a rakéta kilövését az első pályán? -
ptomesz #4492 nekem 7600 gs em van, és akkor csinálta ezt a befeketedős köcsögséget vmikor elkeztdtem a piszkálni a videó kari beállitásokat
végül is ugy jött helyre hogy mindent beállitottam alkalmazás vezéreltre.
az fps számot szerintem nem csak a game teljes lebutitásával hanem maga a videókártya beállitásainál is lehet gyorsitani, mindez persze a kinézet rovására -
#4491 jó. -
MrJones18 #4490 Miaz h hogy raktam fel?
Letöltöttem és felinstalláltam,nem értem a kérdést -
#4489 Csütörtökön veszek új kártyát, és akko nekilátok én is a gémnek. (7600 GS 256 Mb DDR3) -
#4488 Nekem is ez a bajom a játékkal ! 30FPS fölé sehogyse megy,mégha leveszem a grafikot akkorse, nekem is 7900GS-em van,csak nekem C2D E6300.. -
gregtom6 #4487 MrJones18,hogy a fenébe tetted fel azt a codec-et???Mert nekem ugyanolyan szar,pedig 7600 GT a karim.Hogy tetted fel???Mire kell menni? -
#4486 Gépeddel kapcs. csak úgy mondtam, mivel nem irtad oda...:)
Nálam is volt lassulás, fps-t viszont nem néztem. -
jodamester #4485 Honnan veszed, hogy milyen a vasam?
gépem közepes: x2, 2giga, 7900gs
Látom nem esett le..., 30fps mellett is lassított felvétel. Aztán ismét jó 2-3 másodpercig.
Van-e lényeges különbség a cife és az unleashed verz. között? -
#4484 Tök mind1 mivel indítod, gyengus a géped...
Amúgy kijött olyan version is, amit csak installálsz, aztán megy minden nélkül. -
jodamester #4483 Üdv!
Van egy-két problémám ezzel a gaméval. Daemon 4.08, yasu 1.05-el indítom. Az első(havas-jeges) pályán vagyok és néha(mindig) furcsán belassul a játék. Az fps-szám nem változik (20-30), csak olyan mintha lassított felvétel lenne. Nagyon idegesítő, mert nem lehet gyorsan mozogni. Az 1.01 és 1.02-es patch sem segített.Ha esetleg valakinek hasonló problémája van, segíthetne.
Nekem a dvd9-es cife verzó van meg. Melyik indítási mód kevésbé bugos? A yasu, vagy dvd9-es felülírása a netshow dvd5-ös nocd-vel.
Köcce! -
#4482 Bocs, hogy olyan izét írtam már megbántam. Sry.