Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali.Köszi szépen a segítséget.Még egy kérdés:mikor a JBA fõhadiszállására érek.Ott kell mindenféle tréninget nyomnom.Na,ott van olyan,hogy lövöldözni kell céltáblákra.A széf feltörése után.Ad 10percet a gyakorlásra.Aztán,mikor letelt,megint 44másodperc.Aztán megint.....közben esik a népszerüségem a JBA-nál.Mi az anyjukat akarnak,hogy befejezzem a lövészetet?????????

Lunki88
Külön poén mikor már csak 1ms van hátra mikor feltöröd az ilyen zárat, nekem elég sokszor volt ilyen. <#vigyor3>
a heckelés szerintem sokmindenkit meglepett a CTután nekem is ujdonság volt. a lényege hoyg figyeld a futó számokat az oszlopokban. egy kis idõ után valamelyik szám valamelyik oszlopban fixen fog állni azon nyomj gyorsan space-t és figyeld tovább az oszlopokat. probald a piros idõcsik éefogyása elõtt elkapni a fix számokat az oszlopokban
a játék vége felé többször neki kell futni mert sajna nem találja meg a fix számokat a csik letelte elõtt 😊

AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb

csak sm3.0 tudó videó karikon megy
ha nvidiat használsz mindent állits alkalmazás vezéreltre
egyéb tippem nincs, mert nekem nem csinálja a fesztivált (nvidia7600GS kari)

AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb

Sziasztok.Szégyen ide-szégyen oda,nyomtam az elözõ részt,de mégis van egy kérdésem:a hackelésröl.Az elsõ pályán szopat az a rakéta.A burkolat lenn.Odamegyek nekiesek hackelni,de az Istenért sem megy.Tul régen volt a Chaos Theory?Lehet.Vagy máshogy kell hackelni ebben?Lszi help.

Szeretnék kérdezni valamit!!

Szóval rég jártam itt és rég is játszottam ezzel a játékkal és azt szeretném kérdezni ,hogy van már megoldás a monitor kikapcsolásokra,hibaüzenetekre és egyéb problémákra??
Vagy még mindig reménytelen a helyzet??
MooN00
Tudna valaki küldeni nekem egy mentést a játékállásáról ? Letöröltem a játékot, de mire újra felraktam, már nem voltak meg a mentéseim, pedig törléskor megtartottam õket...
A tengeralattjárón tartottam, valamelyik küldetést már megcsináltam....ha valaki ott jár, esetleg van onnan mentése küldje el nekem e-mail-be plz. [email protected]
thx

[Asus A8N-SLI SE][Amd Athlon 3500+@2530][2x512mb DDR460][Inno3d GF 7600GS][LG Flatron S1750SQ]

Köszönöm mindenkinek, így már értem.

Mayday
De a legegyszerubb raszanni egy dupla retegu dvd-t. Tudom, hogy draga, de hova jut a vilag, ha mar a warezra is sajnaljuk a nyersanyagot? 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

ibrik
Baluman leírása nem arra vonatkozott, hogy hogyan lehet a játékból olyan 2 DVD-R-es verziót csinálni, ami így használható lenne. Nem.

Õ csak azt írta le, hogy tárolás szempontjából hogyan lehetne a duplarétegû DVD tartalmát szétosztani 2 egyrétegû DVD-re.
De használni továbbra is úgy lehet az EMUDVD-s verziót, hogy a 2 DVD-R tartalmát a merevlemezen újra egyesíted kell egy ISO-vá és úgy játszol vele.
De ekkor már az emulálós módszerrel nem fog mûködni, hanem crack-et kell majd használnod hozzá, hiszen így már tönkretetted az eredeti "védelemmel" ellátot másolatot.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Hi Baluman!

Te milyen programmal készítetted el az ISO file-okat.
Én ISO Commanderrel csináltam az útmutatásod alapján, de ha bemountolom az elsõ lemez ISO-ját akkor ezt a hibaüzenetet kapom:

Could not find required media. Ensure that the DirectX SDK is correctly installed.

Ezután megpróbáltam a Disk1 könyvtárban levõ setup.exe-t indítani. A telepítés elkezdõdõtt, majd pár perc elteltével egy másik hibaüzenetet kaptam:

Feature transfer error
Feature: Basic installation - Low resolution textures only
Component: Files2
File: G:\Disk5\data6.cab
Error: Érvénytelen hozzáfárás memóriahelyhez.

Van valami ötleted?

Természetesen az eredeti ISO file feltelepül rendesen.

mrbaba
az vicc naon lol...😄

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

mrbaba
Akkor én kérek elnézést...

az lehet hogy itt vicces fiuk vannak te viszont idiota vagy..., mgé midnig jobb viccesnek elnni mint retardáltnak szvsz...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

igen, szánalmas vagy, jól látod a helyzetet...., csak tudnám minek erölteted ezt a témát akkor...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

burki6
Ajánlom figyelmedbe a következõ viccet:

A repülõn egymás mellett utazik egy zsidó és egy kínai. A zsidó megszólal:
- Ki nem állhatom a kínaiakat!
- Miért?
- Lebombáztak Pearl Harbour-t!
- Ó, azt nem kínai csinál! Az volt japán!
- Kínái, japán, koreai, az mind ugyanaz. All the same, érted?
Kis idõ múlva a kínai szólal meg:
- Én nem állhat zsidókat!
- Miiért?
- Elsüllyeszt Titanic!
- Azok nem a zsidók voltak, hanem egy jéghegy!
- Mi?
- Jéghegy! Iceberg, Goldberg, Rosenberg... az mind ugyanaz, érted?
<#idiota>

Swy
nem mindegy hogy Budapest vagy Bukarest??
Ha neked mind1 akkor nézz körül!!!

(keress dáciákat!!<#hehe>)

http://bf2s.com/player/swy/

mrbaba
Amugy nagyon vicces fiuk vannak itt!! Grat😉xDxD

mrbaba
Jóvan(Y)... Nem én tartok ott a játékba...most nem mind1 h Japánban v Kínában van?? Tuttad miröl van szó nem?? Pff...Szánalom😄😉

Makkmag
Ahogy nézem nem csak földrajzból gyenge...

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Makkmag
😄

nincs japános pálya , csak te nem buktál meg földrajzból a gyerekkel ellentétben 😊

Makkmag
Van japános pálya???Nekem az miért nem volt???Én szilveszterkor Shanghai-ban voltam az meg nem Japánban van 😞

Mayday
Nekem hibatlan volt az a palya (is) 😊

Olyan mazlista vagyok, annyi jatekot vegigjatszottam mar anelkul, hogy komoly buggal talalkoztam volna, hogy az valami hihetetlen 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

hykao
japános pálya ám a lótúrót...
ati2002
Valószínüleg driverben be van kapcsolva az élsimítás, nézzétek csak meg. Tegyétek alapállásba, azaz program-vezérelt-re. Nekem nincsenek bugok, úgyhogy ha kaka is a játék, nem ettõl. (amúgy szerintem nem, de ez izléseken és pofonokon múlik 😊)

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

mrbaba
Tsáaa NÉÉÉP!! Pfff...A haveromnál vmi japános pályán amiko Szilveszter van...bazz...akkora BUGOK vannak a gamebe hogy az vmi hihetetlen...Egy csomó helyen szószeriont leesik a mélybe...a korlátokon átmegy...a falon átmegy...vannak liftek...odamegy és lezuhan...azt meghal...Nagyon durva...Félelmetes h mekkora játékhibák vannak benne...SCDA====Kaka

Nah Üdv.: 2Ba

burki6
Mögé kell osonni, és elkapni

Hogy kell kinyírni a kapitányt? mert amikor hátba lövöm eldobja a tnt-t és BUMM.
köszi
Swy
jó te is tood h oda hiába ír már senki nem fog válaszolni...

Hali mindenkinek!
Igaz nem a double agent miatt írok de azért ne nézzetek ki 😊))))
Szóval azért írok mert a chaos theoryval van némi gondom. A gond pedig az hogy a Penthouse pályán az AXE álványzatról kell átcsúszni a másik épûletre és nekem mindig leesik. Lenne valaki olyan rendes és elküldené nekem valaki a mentést onnan hogy Sam barátunk átcsúszott a másik épületre ???? Cím: [email protected]

Elõre is nagyon köszönöm
Swy
oks, de nehogy elmondd!!

Evogordon
Na végig vittem és azt mondom hogy ilyen jó játékkal rég játszottam <#eljen><#vigyor2>
A végén az az 5 perces pálya nagyon tetszett 😄
Amikor azt a kigyúrt palit elkaptam hátúlról nagyba ellenált 😄
De azért azt sajnálom hogy a társam a játék elején meghalt és nem lehetett 2-en vinni :S

Swy
SCDA-hoz nem lesz?

hykao
19"-os TFT monitor natív felbontása 1280x1024 (5:4), szóval más felbontás nemigen ajánlott...
19-es TFT monitoron játszottam 1024*768-ban, szóval láttam már.

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

hykao
Már raktunk többen is max. grafikás shotokat, csak vissza kell lapozgatnod.
hykao
A CT-rõl volt szó, nem a DA-ról...
hykao
Már leírtam többször is, kukkants vissza...
MoLc
Amugy a játék tudja a dual core-t,ugy mint a Quake 4?

MoLc
Köszi a választ,remélem minden renben lesz,a mostani konfigommal,GTASA 25 fps , 800*600 low deital <#buck> No mind1,amugy LEADTEK 7900GS rõl van szó,én eddig jókat olvastam róla. Remélem minden renben lesz. Valaki esetleg tudna szúrni 1 full deitalos screen shot-ot?

Muki100
Hát amit eddig a multiból hallottunk/láttunk nem éri meg megvenni csak amiatt - ha szeretted a CT multiját. Ha azt nem ismerted lehet hogy ezt szeretni fogod.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Eisenhower
hykao köszönöm a tippet sikerült megoldani a BUG-ot 😊 olyan kérdésem lenne hogy ugye játszom a demoval odamegyek vmi hüle géphez és elkezd 4 sorba függõlegesen menni a számok és számo lvissafelé ott hogy fejtem meg a kódot?

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

hykao
Nem tudok segíteni, mert egyrészt még íróm sincs, másrészt pedig nekem eredetiben van meg a CT...de a topikjában folytasd a kálváriát...
Attila8805
Jóvan de azért segíthetnél mert mi van ha pont egy olyan map van a demo-ba ami nem teccene<#awink><#awink>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

bazza
nah végeztem vele, nekem tetszett 😊)
A grafika bejött, a story állati, és ez a kettõs kémesdi szerintem nagy dobás volt, nálam telitalálat. Grat a fejlesztõknek. Agápigényérõl meg annyit, hogy High beállításokon tökéletesen játszhatóan futott.(A64 2800+,1GB,x1600Pro 256M😎

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

hykao
Teszteléshez ott a demó. Van egyjátékos és multi is...
Attila8805
OK meg is venném csak elõször tesztelni kéne.
Multi miatt megvenném.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Eisenhower
ok boss megprobálom ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]