6081

• Shep
    Valaki mondja már el hogy van az, hogy megmenekültünk a sittről, bohóckodtunk kicsit a búvóhelyen, de aztán hogy került hozzám megint a full felszerelés, nem teljesen értem.
  • gregtom6
    Nem John,Jamie.Jamie Winchester.Csak elírtam.
  • hykao #4519
    Ki az a John? :O
  • ptomesz
    direkt olyan szerintem mivel a tutoriál tanitó gyakorló pálya ahol semmi más nem fontos (meg hogy ne zavarjon) csak az adott mozdulatra vagy feladatra tudjon a játékos koncentrálni. gondolom én
  • Shep
    A karakter nekem, nem, de minden más igen, elég gázul néz ki.
  • Travelos
    ja, mellesleg a FAQ már napok óta nem jön be, ezért kell ilyeneket kérdeznem...
  • Travelos
    a tutorial résznél nektek is minden fehér? a karakter, a háttér stb...
  • Travelos
    kösz!
  • bondi
    Ja és a lentebb ajánlott codec-pack is fent van, a legújabb 97.72-es nvidia driverrel.
    conf: E6600, 8800GTS, 2G ram, a winfos felbontása 1920x1200
  • bondi
    Én tolnám 8800al, de egyszerűen nem indul el singleplayer módban....
    Multi gond nélkül, de a sima esélytelen.
    Sima verzió, crackelt, updatelt, reinstallálva, mindent kipróbáltam.

exe hibával megáll, és képtelen vagyok rájönni miért.

Már csak egyre tudok gondolni, nem a rendszer vinyón van, de kétlem hogy ez gondot okozna.

Még arra gondoltam, hogy a monitor miatti felbontásnál akad ki, de akkor a multirésze miért indul el 640x480ban?

Vkinel vmi ötlet?

Köszi előre is!
  • Shep
    Jó a crack
  • Travelos
    megkérdem mégegyszer: az 1.02-es játékhoz kell külön crack vagy jó amit az 1.0-hoz csináltak?
  • grebber
    Valaki tolja 8800GTS vagy GTX-el?

Irhatna az új driveréről javítja-e a gamenél fellépő hibákat?!
  • gregtom6
    Hy!!!Ezt a játékot végig lehet úgy vinni,h egyaránt örüljön Lambert és John is??Tehát úgy,h mindkét oldalnak megcsinálom az összes küldetését?
  • Shep
    Na nagyszerű, nem elég ez a gyorsulósdi még egyéb bugok is előjönnek.
  • burki6
    hát elvileg ha felmásztál a tetőre, akkor automatikusan "Mission Accomplished"-nek kéne bejönni. Próbáld az egyik régebbi állásodat viszatölteni, hátha megjavul.
  • Shep
    #4503-ra senki?
  • Shep
    ti crackkel vagy yasuval toljátok?
  • Shep
    Legújabb hivatalos nvidiás 93.71, raktam fel másikat azzal is ez van, gáz így a játék, megnézek még egy réegbbit is hátha.

Nade, 2. pálya feljutottam a tetőre ott egy helikopter repked jobbra balra, elég bénán fest, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy felmásztam kisház tetejére próbáltam ráugrani a helire, mert gondolom azt kellene elkötni, de semmi, mit ell itt pontosan csinálni?
  • Travelos
    az 1.02-es játékhoz kell külön crack vagy jó amit az 1.0-hoz csináltak?
  • Gyocsika
    Neked milyen van nekem még az ereteti amit a kártyához adtak?
  • Shep
    Ti hanyas driverrel nyomjátok (nvidia) lehet azért olyan gyors nállam.
  • Shep
    Na hát ez az nekem 30 alatt mozog az fps, mégis ezt csinálja
  • burki6
    hopsz, a link lemaradt ...
    akkor még 1x:

Csak neked :
    "Gunner 2007. jan. 01. 18:46 | privát | galéria | válasz erre | #4404
    (...)Végigjátszás magyarul
    ja és a következő kérdésedre válasz: Acrobat Reader"

és egyébként "...börtön utáni..."
  • burki6
    Csak neked :
    "Gunner 2007. jan. 01. 18:46 | privát | galéria | válasz erre | #4404
    (...)végigjátszás magyarul
    ja és a következő kérdésedre válasz: Acrobat Reader"

és egyébként "...börtön utáni..."
  • baxxterboy
    Vki tud dobni egy magyar végigjátszást? Elakadtam a börtön utána pályán!
  • gregtom6
    Shep az sztem nem normális dolog,vedd lentebb az fps számot.A normális 90,80 körül mozog.
  • gregtom6
    ptomesz mit álítottál be pontosan?És hol kell beállítani?(részletes leírást pls,nem szoktam állítgatni az nVidia Control Panel-t)
  • Shep
    Az normális, hogy mind Sam, mind pediga jónép úgy mozog mintha be lennének gyorsítva?

Hogy tudom megakadályozni a rakéta kilövését az első pályán?
  • ptomesz
    nekem 7600 gs em van, és akkor csinálta ezt a befeketedős köcsögséget vmikor elkeztdtem a piszkálni a videó kari beállitásokat
    végül is ugy jött helyre hogy mindent beállitottam alkalmazás vezéreltre.
    az fps számot szerintem nem csak a game teljes lebutitásával hanem maga a videókártya beállitásainál is lehet gyorsitani, mindez persze a kinézet rovására
  • bakvarnyu
    jó.
  • MrJones18
    Miaz h hogy raktam fel?
    Letöltöttem és felinstalláltam,nem értem a kérdést
  • zsakosfrodo2
    Csütörtökön veszek új kártyát, és akko nekilátok én is a gémnek. (7600 GS 256 Mb DDR3)
  • MoLc
    Nekem is ez a bajom a játékkal ! 30FPS fölé sehogyse megy,mégha leveszem a grafikot akkorse, nekem is 7900GS-em van,csak nekem C2D E6300..
  • gregtom6
    MrJones18,hogy a fenébe tetted fel azt a codec-et???Mert nekem ugyanolyan szar,pedig 7600 GT a karim.Hogy tetted fel???Mire kell menni?
  • Rage47
    Gépeddel kapcs. csak úgy mondtam, mivel nem irtad oda...:)
    Nálam is volt lassulás, fps-t viszont nem néztem.
  • jodamester
    Honnan veszed, hogy milyen a vasam?
    gépem közepes: x2, 2giga, 7900gs
    Látom nem esett le..., 30fps mellett is lassított felvétel. Aztán ismét jó 2-3 másodpercig.
    Van-e lényeges különbség a cife és az unleashed verz. között?
  • Rage47
    Tök mind1 mivel indítod, gyengus a géped...
    Amúgy kijött olyan version is, amit csak installálsz, aztán megy minden nélkül.
  • jodamester
    Üdv!
    Van egy-két problémám ezzel a gaméval. Daemon 4.08, yasu 1.05-el indítom. Az első(havas-jeges) pályán vagyok és néha(mindig) furcsán belassul a játék. Az fps-szám nem változik (20-30), csak olyan mintha lassított felvétel lenne. Nagyon idegesítő, mert nem lehet gyorsan mozogni. Az 1.01 és 1.02-es patch sem segített.Ha esetleg valakinek hasonló problémája van, segíthetne.
    Nekem a dvd9-es cife verzó van meg. Melyik indítási mód kevésbé bugos? A yasu, vagy dvd9-es felülírása a netshow dvd5-ös nocd-vel.
    Köcce!
  • zsakosfrodo2
    Bocs, hogy olyan izét írtam már megbántam. Sry.