6081
-
#4561 Kurva anyját az Ubisoftnak. Mi az a csicsamicsa grafika ami ilyen videokártyát igényel? Nem hiszem, hogy nem lehetett volna megcsinálni másképp. -
#4560 Higgy a szemednek. -
#4559 Sziasztok
Jól látom, hogy GeForce FX 5700-al (256 MB) ne is reménykedjek? -
GazCamp3r #4558 Megoldottam, megnéztem egy végigjátszást, és van másik út felfelé...
mondjuk akkor is nagy bug...
-
GazCamp3r #4557 Sziasztok, most vettem uj gépet (nem ez a lényeg), és elkezdtem a game-t, és az első havas pályán, amikor a nagy hajóra kéne felmenni, mikor visz föl az a kis gumicsónak, fojton átesem rajta...
:(
szerintetek mit csináljak? simán átesek a csónakon -
#4556 Várható magyarosítás a közeljövőben??? -
#4555 Valaki küldjön már nekem egy mentést a kínai pálya legelejéről, vagy ha mást nem egy fullosat -
#4554 Másnak is feltűnt, hogy mintha az összes SC részben Sam Fishernek más volna az arca?
Amúgy érdekesség:
http://thor.mirtna.org/oddities/lookalikes/pics/sam_fisher_splinter_cell_-_george_clooney.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v333/RenegadeGWP/BruceandSam.jpg -
#4553 Sajna nem, már egy ideje nincs fent a játék a gépemen. -
#4552 Hát ez nekem szar, nem megy tovább a helikopter leszállása után, sam csak áll az esőben és ennyi, az őr ott fent mászkál de se a menüben m lép vissza se semmi, nem tudnál egy mentést küldeni? -
#4551 dl rwe kimegy!!
8GB -
#4550 kösz, megpróbálom -
#4549 a 3. pályán hogy kell tovább menni? hogy kell átmeni azokon az ajtokon ahova hang vagy retina teszt kell? -
#4548 Nem a teljesítménye kevés, hanem a tudása :) -
heaven #4547 ...hülye kérdés, most látom a reklámképet felül.
Nem gondoltam, hogy az ATI X800 is kevés neki. -
heaven #4546 ATI 9600XT videokártyával fog menni játék? -
HUmanHunter #4545 512 mb rammal elfog indulni? -
#4544 baggdadnál vok asszem, és az a baj hogy ha véletlen meghalok vagy csak visszaakarok tölteni akkor ahogy betölti az utolsó quicksave-t meghal sam. még annyit se látok hogy hogy hal meg csak hallom és mission failed :S korábbi mentést enged de abbol se mindet. tegnap pl ugy volt hogy épp a kocsi alján kapaszkodott de onnan nem csinált semmit. ki kelett lépnem. vki tud esetleg segíteni hogy mi lehet a baj? -
#4543 Ilyesmi nekem is volt párszor a játékkal. Nálam az oldotta meg az ilyen problémákat, hogy minduntalan újrainstalláltam az EAX drivert a SUPPORT mappából... :) -
#4542 A tartályhajós pály után mikor bejön a helikopteres rész nincs hang, na ez még elmenne, de miután leszállunk a géppel Sam csak áll és kész, se a menübe nem tudok visszalpépni se semmi, mit lehet kezdeni, hogy továbbmenjen? -
gregtom6 #4541 és ez jó verzió???:
SCDA.NETSHOW-D5
Mert nekem ez van meg és japán nyelvű az autorun,és ez van beleírva:
This version is for preview only.Loading time will be optimized for the released version.
és az nektek is úgy van,h a Shanghaii-os pálya bakis???Az a rész,amikor lifteken kell lemenni az alsóbb emeletekre,és a lift melletti falon ''át lehet menni''??Meg később az egyik folyosó falán is.Nektek is így volt??? -
Gascan #4540 nekem 2 dwdén van -
Djemba #4539 Tom.Clancys.Splinter.Cell.Double.Agent.Repack.DVD-NETSHOW ez jó verzió??? -
#4538 [D]ouble [L]ayer=dupla rétegü -
Neoncsoves #4537 1dl? 1 deciliter? -
#4536 ez hány Gb-s játék?mert 1 dl dvd-re akarom kiiratni!és hogy biztos jo legyen -
Gascan #4535 kb 10 -
#4534 Hali!
Hány pályából áll a játék? -
#4533 Az nekem is furcsa volt, egyből szökjünk haver mert az buli aztán már csak a lövöldözés, hát elég összecsapott volt, de az átvezető legalább jól meg van csinálva. -
#4532 A ruha meg a cuccok egyáltalán nem tűntek fel, ki foglalkozik ilyen csip-csupp dolgokkal? Én egyedül az izlandi és a börtönös küldetés közti váltást tartottam kissé túlontúl gyors léptékűnek...kb. pár képsor, kis szövg, ennyi... Azt hittem a börtönben több időt fogunk eltölteni Jamie bizalmának megszerzésével, mert az előzetes képek erre engedtek következtetni... -
#4531 Na jó, de mond azt hogy neked nem volt egy kicsit fura. -
#4530 Hát bazz ilyen baromságot, hogy honnan van a főhős aktuális szerkója egyik játékban-filmben stb. sem szokták különösebben megmagyarázni lol... -
#4529 Á hát az ilyen belemagyarázósdit nem szeretem, vagy legyen kerek a történet, vagy ne legyen semmilyen, na mindegy. -
#4528 de szar:( -
#4527 Nem -
#4526 Lehet valahogy feliratoztatni a beszélgetéseket? -
#4525 Nem értem a nagy dilemmádat...van egy pár lehetőség, válassz kedvedre... :)
1. Azért mert sittre kerülsz, attól még megmaradhatnak a korábbi speciális cuccaid nemde??? Vagy lehet hozzáférésed ilyen cuccokhoz utána is...
2. Adhatta a JBA is...
3. ...vagy Lamberték - A JBA-nak meg azt kamuztad, hogy: a. volt eleve b. vetted c. loptad ....stb....stb... -
#4524 Na tehát, első küldetésnél megakadályoztuk a rakéta célbajuttatását, aztán átvezető, hogy Sam lánya meghalt ezért elvállalta az extra veszélyes küldetést, mivel nem maradt veszteni valója. 2. küldteés megszökünk a börtönből a dzsémi gyerekkel. 3. küldetés a búvóhelyen egy ks széf nyitogatás, trójai feltöltés, poloska az antennára stb. 4. küldtés vissza a hidegbe, de hogy került rám a sok szuper cucc éjjellátó, szuper puska stb? Na ez az amit nem értek. -
#4523 Én meg a kérdést nem teljesen értem. Hogy mi, hogy van? :O -
#4522 ...és Hrutka Róbert... :)))
(nincs olyan befejezés, ami mindkét félnek jó lenne...)