6081
-
gondusz #6001 Hi na szal az lenne a problémám hogy most a 4.pályán vagyok és folyton olyan üzenetet ír ki hogy először az ati nak valami baromsága talán a catalist kiírja hogy a gpu recover vagy mi hibát észlelt akkor rányomok arra hogy ne küldje aztán 1 ilyen runime error jön be és kiléptet a játékból aztán pedig beteszi a felbontást valami nagyon kicsire. Ezt csak ezen a pályán csinálta eddig tudtok segíteni???(ha csak az a megoldás van akkor savegame is jó csak akkor modndjátok meg hogy hol vannak a maentések)remélem érthető voltam..... -
Vlala #6000 Visszaolvasás megvolt, FAQ nem van. Hol találok feliratot (subtitles) a játékban, é miért van az, hogy a magyarítás öntörvényesen visszaáll angolra? -
#5999 Csak kíváncsiságból kérdezem, mert még nem volt dolgom a játékkal: mikor szebb a játék, ha "manuálisan" felteker mindent az ember, vagy ha(ha jól láttam valahol) a "Next Gen" opciót hagyja bekapcsolva? -
xido #5998 Felraktam megint...frankón nincs benne 1280nál nagyobb felbontás vagy csak én nem találok valamit? -
leonaprofi #5997 Sziasztok!Nekem olyan problémám van a játékkal,hogy a Shanghai pályán mielött bemennék az Aswa vagy kinek a 2105-ös irodájába az iratokért elötte automatikusan leakarja savelni és ekkor mindig ez a hibaüzenet fogad egy ablakban: Crash.:Assertion Failed: Pos<=Size[File:..\..\Core\Inc\Core.h] [Line: 1050] mindig csak ugyanott.Tudna valaki segíteni mitől lehet?Előre is köszi. -
#5996 Nekem volt olyan ,hogy csak akkor indult el, ha egyszerre nyomtam le 2 kurzor mozgató bill-t, aztán minden ment rendesen. Olyan mintha a patch hozott volna egy csomó új hibát. volt pl. olyan ,hogy a hajós pályán jött az őr nyitotta az ajtót, az ajtó ketté vált a fele ott maradt a helyé na fele kinyílt az őr meg beleragadt és minden újratöltésnél ez történt (kénytelen voltam lekéselni :) -
Vlala #5995 Nem forog a tárcsa? Az A és D gombokkal tudod forgatni a tárcsát, ha nem működik, akkor mozgasd egy kicsit az egérgörgőt. Én is fórum-segítséggel jöttem rá. :) -
BAttilaZS #5994 Hello az 5. küldetésbe 1 kis gondom akadt a széfet nem tudom feltörni már próbáltam mindent de semmi nem tudja vki hogy miért? -
#5993 MIÉRT Szaggat a a single,nem tudja vki? -
#5992 És akkor ezen az oldalon mi van? ezen -
#5991 nincs sajnos -
sztanyo28 #5990 van a játékhoz magyarositás ?? előre is köszi -
#5989 amúgy kézikönyvben benne van. :P (nem vagyok naív, de azért 1800 ft egy eredeti) -
#5988 jah, bocs. nem volt egyértelmű, hogy mit kérdezel. (ez az "ugrálnak a számok", azt hittem a visszaszámláló gyorsaságára utal [rakéta indításig lévő countdown])
az egy kódtörő, folyamatosan próbálkozik. ha egy oszlopban megáll egy szám (ált. az oszlop több sorában is), akkor egyiket fixálni kell. vagy rákattintasz, vagy nyilakkal ráállsz és enter (sokszor ez gyorsabb).
ha már nagyon lejáróban van az időd, de még nem jött rá az összesre, akkor tippelni is lehet. egy még meg nem állt számra nyomsz rá egy ki nem fejtett oszlopban. ha talált, akkor olyan mintha megfejtette volna, ha nem akkor riasztó :) -
#5987 az király, az első 3 rész nekem se okozott problémát most meg siettem el otthonról, azért gondoltam megkérdezem itt, hogyan is kéne, köszi a választ! -
Scooby87 #5986 én is most kezdtem....de arra simán rájönni...amikor egy oszlopban hasonlo számok állnak meg arra rámész és klik....igy sorban mind a pár oszlopba....mondjuk én boxon játszok.....engem a zárfeltörés idegesít leginkább...boxon az analoggal elég macerás....de lassan bele lehet rázodni....nekem kicsit agyas játék néha.....ami nem lenne baj,ha agyalni szeretnék és nem csak úgy bele a nagyvilágba lődőzni....de egész szépen lekötött ma 2órára.....4missziónál tartok.
-
#5985 no igen, azt hiszem ehhez nekem nincs szükségem végigjátszásra, mert erre rájöttem magamtól is, azonban a hackelés folyamata még mindig zavaros, számok, egérnyomkodás és a többi. a google nem adott rá találatot. -
#5984 végigjátszás [google a haverod...]
"Miután látod, hogy társad lelövik, indulj el balra, a távolabbi lépcsőhöz. Menj le, töltsd be a sokkolót a puskába. Ha az őr a melletted lévő lépcsőn leindul, lődd le sokkolóval. Ezután fuss be a kis fehér bódéba. Üsd le a munkást, kapcsold be a gépet. Ezután menj vissza a lépcsőhöz ahol lelőtted az embert, és menj le. A rakéta tövében levő csapot csavard el, majd fuss vissza a felső emeletre. A rakétához vezető kis placcon menj a rakétához, majd hekkeld meg. Ezután mássz fel a létrán, és balra a rakéta tetején várd meg hogy ledobják a kötelet." -
#5983 na most az én kérdésem bugyutább lesz, hogy az istenbe kell a legelején a rohadt rakétát hatástalanítani? ugrálnak ott számok meg minden szar, én megy nyomkodtam mindent, de ez nem volt jó kombó, felrobbant... -
Vlala #5982 Lazááán. -
BAk3R #5981 úgy gondoltam, hogy haverral megvesszük és végigtoljuk, de mondjuk akár warez is lehetne erre a célra. csak nem olyan nagy pénz ez. -
#5980 a game megéri a pénzt.De csak a multi miatt ne vedd meg mert az online kong az ürességtől.nehéz társat találni.Max ha haverral együtt veszitek meg(mindenki 1-1 példányt) és egymást keresitek meg. -
BAk3R #5979 hali! lenne egy ilyen bugyuta kérdésem, megér ez a játék 1790ft-ot? :) milyen a coop? -
#5978 Fel akartam rakni a magyarosítást a játékra, az install le is fut, de utána mikor be akarná rakni a fileokba a cuccot, akkor azt írja nem találja a file-okat, pedig hát ott van, az elérési útvonal is stimmel úgyhogy nem tudom mi lehet. Ötlet? -
#5977 ha jól emlékszem 10 gb felett foglal egy kicsivel -
#5976 Sziasztok!
Valakinek van ötlete, hogy mitől lehet, hogy már a telepítő is azt mondja, hogy nincs elég hely a lemezen? Readme minimumnak 8 GB-ot ír, recommendednek 10-et, nekem van 11, mégis rinyál miatta. -
szapor #5975 nem kell hozzá eredeti? -
szapor #5974 mert szeretnék a haverommal coopozni vele :D -
szapor #5973 Hy! ez a játék megy coop módba? nem kell vele sokat szórakozzni? -
jpwadkan #5972 az hagyján, de valamelyik köcsög reklám még zenélt is, hogy szakadjon meg a szerzőjének az összes letöltése... -
#5971 banner egyre érdekesebb... nincs meg valakinek a régi?
ide sg-re kéne felnyomni és azt linkelni.
[jah, most láttam meg a Tisza Hercengőjét, de előtte meg valami bibliai idézet volt, asszem...] -
Vlala #5970 Nekem most a Tisza Hercegnője szállodahajó jelenik meg. Volt a játékban valami kaszinóhajós pálya, de nem tudtam, hogy magyar vonatkozása is van. :):):) -
simonl #5969 Sziasztok,
Látom sokunknak sokféle problémája akad a játékkal, nekem fent van a dual optimizer és patch el vagy anélkül mintha fel lenne gyorsulva s nem kicsit. Élvezhetetlen.
Valaki tud segíteni?
-
#5968 feltettem a legujabb ati drivert
ezutan bexart a gamma
minden átlatszó lett
mit lehet ezzel kezdeni? -
#5967 jó a topik banner xDD -
speedy8710 #5966 kösszi szépen ez megoldotta a problémámat. -
#5965 AMd dual core optimizert tedd fel.Azzal mennie kéne de nekem az sem segített.Ugyanez a szitu.configod? -
speedy8710 #5964 sziasztok!Egy olyan kérdésem lenne hogy felraktam a double agentott és a kép az egyáltalán nem akad,megy is ugy rendesen csak fisher úr van belasúlva de elég rendesen,frisitettem már az összes driveromat de a problémámat nem oldotta meg ha valaki esetleg tudná a problémámra a megoldást annak nagyon örűlnék.Válaszotokat előre is köszönöm -
#5963 Igazából nem tudom hogy mi volt a hiba,de így ment rendesen.Egyszer újraindult játék alatt a gép,aztán törölve lett a game,hogy majd megveszem eredetiben. -
#5962 A patch csak "elrontja"? :o