Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Valakinek van ötlete, hogy mitõl lehet, hogy már a telepítõ is azt mondja, hogy nincs elég hely a lemezen? Readme minimumnak 8 GB-ot ír, recommendednek 10-et, nekem van 11, mégis rinyál miatta.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ide sg-re kéne felnyomni és azt linkelni.
Látom sokunknak sokféle problémája akad a játékkal, nekem fent van a dual optimizer és patch el vagy anélkül mintha fel lenne gyorsulva s nem kicsit. Élvezhetetlen.
Valaki tud segíteni?
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
ezutan bexart a gamma
minden átlatszó lett
mit lehet ezzel kezdeni?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Tegnap vettem a játékot, de nem tudok játszani vele. Feltelepítettem, felraktam az 1.2-es javítást, driverbõl pedig a Catalyst 9.1 van. Lehet az a gond, hogy Vista x64-et használok? A játék akkor dob ki, mikor új játékot indítanék. Tölt, tölt, majd egyszer csak kidob, hogy a "program mûködése leállt"...
Valaki segítsen!
Elõre is köszi.
Gaming is believing.
http://community.projectstealthgame.com/
mod ut3-ra
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Egyébként driver függõ melyikkel megy jól, és melyikkel nem.
Mainboard : Gigabyte M52S-S3P
Chipset : nVidia 6100V
Processor : AMD Athlon 64 X2 6000+ @ 3000 MHz
Physical Memory : 2048 MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM )
Video Card : Nvidia Corp GeForce 8600 GT
Hard Disk : Hitachi (160 GB)
DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H55N
DVD-Rom Drive : WHEFOP C5UZ8H2BW5QZ SCSI CdRom Device
Monitor Type : Samsung SyncMaster - 17 inches
Network Card : Realtek Semiconductor RT8139 (A/B/C/810x/813x/C+) Fast Ethernet Adapter
Operating System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Szervizcsomag 3
DirectX : Version 9.0c (május 2008)
Miért is akad a double agent? SM 3.0 is megvam
egyszerûen kifagy a faszba az egész és újraindul a gép,nagyon idegesítõ már:S