Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

úgy gondoltam, hogy haverral megvesszük és végigtoljuk, de mondjuk akár warez is lehetne erre a célra. csak nem olyan nagy pénz ez.

The Protector
a game megéri a pénzt.De csak a multi miatt ne vedd meg mert az online kong az ürességtõl.nehéz társat találni.Max ha haverral együtt veszitek meg(mindenki 1-1 példányt) és egymást keresitek meg.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

hali! lenne egy ilyen bugyuta kérdésem, megér ez a játék 1790ft-ot? :) milyen a coop?

Shep
Fel akartam rakni a magyarosítást a játékra, az install le is fut, de utána mikor be akarná rakni a fileokba a cuccot, akkor azt írja nem találja a file-okat, pedig hát ott van, az elérési útvonal is stimmel úgyhogy nem tudom mi lehet. Ötlet?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

balee4
ha jól emlékszem 10 gb felett foglal egy kicsivel

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Sadist
Sziasztok!
Valakinek van ötlete, hogy mitõl lehet, hogy már a telepítõ is azt mondja, hogy nincs elég hely a lemezen? Readme minimumnak 8 GB-ot ír, recommendednek 10-et, nekem van 11, mégis rinyál miatta.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

nem kell hozzá eredeti?
mert szeretnék a haverommal coopozni vele :D
Hy! ez a játék megy coop módba? nem kell vele sokat szórakozzni?
az hagyján, de valamelyik köcsög reklám még zenélt is, hogy szakadjon meg a szerzõjének az összes letöltése...<#boxer><#banplz>
tnm
banner egyre érdekesebb... nincs meg valakinek a régi?
ide sg-re kéne felnyomni és azt linkelni.

Nekem most a Tisza Hercegnõje szállodahajó jelenik meg. Volt a játékban valami kaszinóhajós pálya, de nem tudtam, hogy magyar vonatkozása is van. :):):)

Sziasztok,

Látom sokunknak sokféle problémája akad a játékkal, nekem fent van a dual optimizer és patch el vagy anélkül mintha fel lenne gyorsulva s nem kicsit. Élvezhetetlen.
Valaki tud segíteni?

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

hiba
feltettem a legujabb ati drivert
ezutan bexart a gamma
minden átlatszó lett
mit lehet ezzel kezdeni?

balee4
jó a topik banner xDD

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

kösszi szépen ez megoldotta a problémámat.
The Protector
AMd dual core optimizert tedd fel.Azzal mennie kéne de nekem az sem segített.Ugyanez a szitu.configod?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

sziasztok!Egy olyan kérdésem lenne hogy felraktam a double agentott és a kép az egyáltalán nem akad,megy is ugy rendesen csak fisher úr van belasúlva de elég rendesen,frisitettem már az összes driveromat de a problémámat nem oldotta meg ha valaki esetleg tudná a problémámra a megoldást annak nagyon örûlnék.Válaszotokat elõre is köszönöm
highlander15
Igazából nem tudom hogy mi volt a hiba,de így ment rendesen.Egyszer újraindult játék alatt a gép,aztán törölve lett a game,hogy majd megveszem eredetiben.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Chocho
A patch csak "elrontja"? :o

Gaming is believing.

highlander15
Én úgy oldottam meg,hogy újraraktam és nem patcheltem.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Chocho
Nekem megoldotta a kompatibilitás - bár így is bugos lett...

Gaming is believing.

highlander15
Must Check->Runtime error!Már kezdi nagyon felhúzni az agyamat,semmi megoldás nincs erre???

highlander15
Nekem is ugyanez a problémám,csak XP alatt.

Chocho
Sziasztok!

Tegnap vettem a játékot, de nem tudok játszani vele. Feltelepítettem, felraktam az 1.2-es javítást, driverbõl pedig a Catalyst 9.1 van. Lehet az a gond, hogy Vista x64-et használok? A játék akkor dob ki, mikor új játékot indítanék. Tölt, tölt, majd egyszer csak kidob, hogy a "program mûködése leállt"...

Valaki segítsen!

Elõre is köszi.

Gaming is believing.

készülöben
http://community.projectstealthgame.com/

mod ut3-ra

hello, valaki leírná az elérési utat mert tört verzió van és nem tudom a patch-ot telepíteniköszi
Ben007
izé kéne nekem a double agent unl.25 unl.69 és a unl.70 es file ezek sérültek nekem ha valaki oda tudja adni írjon pls

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D

macleody
Halikra! Lehet a storyt coop módban nyomni?
Ben007
ja és az nvidia is azt írja hogy a legújabb driver van fent

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D

Ben007
melyik frissítést kell letöltni nvidia8600gt-hez mert megpróbáltam leteöltöttem egyet de akkor is piros x van mellete 8122-t ír a driver version mellé szóval melliket kell letölteni?

Ben007
inkább megszerzem eredetibe és úgy tudok multizni kiderült hogy sérült lemezrõl akartam felrakni

Viktor9202
Feltelepítve a játék 10 giga. De sztem telepítás elõtt kiirja hogy nincs elég hely

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Ben007
nos nekem tört verzió van de nem tom felrakni minden jó csa a 63. nál kiírja hogy nincs elég hely pedig van mégpedig 7,53 giga vagy az nem elég?

Hecker007
elvileg ja

Ben007
tehát ha letöltöm a legújabb drivert a videokártyámhoz akkor esetleg begyorsul?

valaki tolja ezt versusban? mikor megvettem tavaly senki sem volt :P

Hecker007
az újabb driverekkel elvileg gyorsul valamennyit egy játék vagy éppen megszünteti az akadozást

Ben007
driver függõt ezt bõvebben kifejtenéd?

Ephyra
én gondomra valami 5let?:C

Maxtreme
ja bocs elnéztem, azt hittem valami integrált 6100.

Egyébként driver függõ melyikkel megy jól, és melyikkel nem.

Maxtreme
mert 1 kalap szar a vga?

Ben007
Manufacturer : Windows XP Extended Edition
Mainboard : Gigabyte M52S-S3P
Chipset : nVidia 6100V
Processor : AMD Athlon 64 X2 6000+ @ 3000 MHz
Physical Memory : 2048 MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM )
Video Card : Nvidia Corp GeForce 8600 GT
Hard Disk : Hitachi (160 GB)
DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H55N
DVD-Rom Drive : WHEFOP C5UZ8H2BW5QZ SCSI CdRom Device
Monitor Type : Samsung SyncMaster - 17 inches
Network Card : Realtek Semiconductor RT8139 (A/B/C/810x/813x/C+) Fast Ethernet Adapter
Operating System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Szervizcsomag 3
DirectX : Version 9.0c (május 2008)

Miért is akad a double agent? SM 3.0 is megvam

Ephyra
értem,hát majd valahogy próbálom megszerelni,szeretnék vele játszani már nagyon,holnap megcsinálom.ma már túl fáradt vagyok,köszi a tippeket,valami majd csak lesz:)

Hecker007
nekem csak kifagyott, de a gép nem indult újra, nekem kellett újraindítani :S

Ephyra
de neked is ugyanezt csinálta?:o

Hecker007
nem tudom mi lehet vele, passzolom, nálam a dx volt a baj, letöltöttem az MS oldaláról a legfrissebbet és azzal simán ment

Ephyra
telepítés végeztével a directx frissítést ráhagytam.majd miután leírtam tegnap a gondom,próbálkoztam az 1.2-es patch el,majd mikor crackeltem must checket írt nekem is.namármost launcherrel elindult de semmi változásC:CC
egyszerûen kifagy a faszba az egész és újraindul a gép,nagyon idegesítõ már:S

Hecker007
elõször a patchet és egy directX frissítést próbálj meg, driverekbõl se árt a legújabbakat felrakni

Ephyra
hali,az miért van hogy a elindítom a játék,namármost megy tökéletesen max beállításon is.játszom,majd beakad a hang minden,és resetel a gép.bármilyen grafikai beállításon.mi a teendõ?patch nincs még fennt,semmi egyéb,mivel próbálkozzak?