6081
-
gregtom6 #4601 Bcrics,én minőségre megyek,nem a sebességre,ha így érted,tehát anti-analising 8XS,anistropic filtering 16X,image settings high quality,vertical sync application-controlled.Ha nem így értedded a kérdést,akkor bocs,de majdnem minden úgy van beállítva,h inkább szebb legyen,mint gyors.De végülis szebben is gyors,szal mind1:)
Na ezt jól megmondtam:) XD -
gregtom6 #4600 Van egy egyszerűbb megoldás is(nekem is ilyen problémám volt)
Ha GeForce karid van,a Control Panel-ből beállítod alkalmazás vezéreltre,így nem kell semmit se letöltened(nekem legalábbis nem kellett)csak átvettem a karit,és jó lett.Ezt egyébként lehet,h ki kellene írni FAQ-ba,h ne kelljen ezerszer leírni:) -
#4599 Agyam eldobom milyen grafikája van a játéknak nextgen módban!!!
Viszont a r6 vegas sokkal jobban néz ki és jobban is fut mint ez , de attól még játszhat óa stuff -
#4598 örök hála , már működik -
#4597 Olvstam, hogy több embernél is gondot okozott a hang.
Sajnos nálam is az a gond, hogy gyáltalán nincs hang.
Az Ubisoft és Tom Clancy's demókon még van utána már semmi!!
Tud erröl valaki mondani valami bíztatót?
Aláírásban szereplő alaplap 8ch Realtek audio-t használom. -
#4596 Ezredszerre: peccs fel, élsimítás driverből le (és peccs után a játékban be) -
#4595 HELLO! LÉGYSZI SEGÍTSETEK!!!
elsőként is jó gépem van hogy fusson a játék és a vid. kártyám is sm3 tudó ( Geforce 6800 Ultra 256 DDR3 )
Minden driver a legfrissebb és a direct x is a legújabb
MÉRT NEM JÓ A KÉPE A JÁTÉKNAK és mi a TEENDŐ ??? előre is köszi a választ
De ilyen képeket ad a játék , már a elgelső pályán amikor a repülőből kell kiugrani:
-
Száddi #4594 oksa thx -
#4593 Baz tényleg.El is felejtettem +el is néztem.6600Gt és felette minden sm3.0-ás.Biztos menni fog a gépen szerintem egész jól. -
tmisi #4592 Dehogy nem SM3-as! Már a GF6200 is az. Szerintem abban a gépben inkább a CPU+RAM kevéske. Bár a kártyából sem árt neki erősebb, de szerintem a 7300GT sem rossz, mivel látom DDR3-as. -
#4591 Szerintem ez a kari nem tud shadermode3.0-át.Úgyhogy sajnos sehogysem hiába elég erős.Nekem sem megy pedig 256-os huzatott karim van.Minden megy maxon aminek nem kellsm3.Ha játszani szeretnél vele akkor új kari. -
Száddi #4590 Sziasztok ezen a gépen mennyire menne jól??
Msi kt4v, athlon 2500+, 768mb ram, 7300gt 128mb ddr3 -
#4589 a kongói pályán mindig kifagyok amikor a liftböl kiszálok! mit tegyek? -
#4588 sztem felesleges votl megkérdezni, de mind1 -
#4587 Nem lesz gondod vele, ez tuti! -
#4586 Hi All!
Megszeretném kérdezni, hogy ezen:
Processzor Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2MB Cache BOX
Alaplap Biostar T-Force 945P (i945P)
Memória 1024MB /2db 512MB/ DDR2 800 MHz A-DATA
Videokártya Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB (PCI-E),
a konfigon elfutna a játék?
Előre is köszönöm! -
#4585 Nincs még vmi megoldás a shader model 3ra mert különben sztem sokkal többen nyomnák -
#4584 a kongói pályán mindig kifagyok amikor a liftböl kiszálok! mit tegyek? -
HUmanHunter #4583 azért nem indul el; must check hibaüzivel mert nincs elég ramom? -
#4582 Próbáltam a RS Vegast és az megy szaggatás nélkül maxon,csak a árnyék van mediumon.Sztem ennek is éne akko,mer sokan azt mondták h a vegas húzósabb mint a DA -
bcrics #4581 hell ja most szereztem a kártyát azt amint lesz hely a vinyón próbálom is ezerrell a gammát,jó közepesnek gondolom én is a grafot a 7600gt-vel,,jha a kártyád milyen fel van húzva,vagy ne nagyon erőltessem nem érdemes? -
gregtom6 #4580 Hol rejtőzik az a mentés(v pályakód),amiben benne van a rejtett 11.pálya,ahol Mosst kell kinyírni? -
gregtom6 #4579 Hy bcrics!nekem 7600 GT-m van,és jól viszi,mellette 1280 Mb memória,de maxon azért belassul.Egy jó közepes,majdnem maxon élvezhető. -
#4578 Miért nem lehet normálisan válaszolni gyerekek?
Semmi különleges nincs abban a gépben, és bizony nem fog tökéletesen futni a SCDA, bár nekem jelenleg elég lenne, de a köv tervezett konfigomhoz képest édes kevés. -
Finkoo #4577 ez nagyon gyenge gép, kb. mint az agyi kapacitásod... vagy inkább fordítva... vagy az én agyam gyenge?
áááá... megőrülök... -
lee56 #4576 Szerintem ne is próbálkozz -
#4575 szasztok, azt akarnám kérdezni hogy ezen a gépen h futna a DA ? AMD Athlon 64 3500 +,1gb ram,Ati X1900 GT ? -
#4574 6600GT-vel??
nekem lassul néha de szép.
Nincs maxon a graf sem... -
lee56 #4573 I3D 7600gst-ről tudok csak nyilatkozni, ha megfelel neked :)
1024x768, HDR ( az AA hiánya azért láccik rendesen ilyen felbontásban :/ ), naggyából max grafika soft shadows nélkül, néha belassul de nem vészes, főleg night visionnel van lassulás. Szal összességében jól birja a kártya :) -
#4572 Kösz, így már jó:) -
#4571 nem foglalkoztak vele, mondván: mire szétvered a géped addigra már megvetted a játékot!! -
sgember #4570 Demóban csónakkal felmenni, de full-nál nem ott, hanem attól kb. pár méterre jobbra kell menni és egy kötélen kell felmászni. :)
Ez az átesés ismerős, általában ha rossz fele megy, átesik a texturákon :)
Ezt most vagy direkt így csinálták, vagy tényleg bug... -
#4569 Rakd fel a peccset, és a videokártya drivere helyett a játék menüjében állítsd be az élsimítást (vid.kártya driverben OFF legyen)
© GazCamp3r: A HDR-t és az élsimítást együtt nem csak a 8-as nV sorozat tudja, az ATI X19XX kártyák is tudják! -
#4568 Jó grafikája van. Ez milyen játék? -
GazCamp3r #4567 nálam akkor volt ilyesmi, amikor a catalyst control centerben is mindent max-ra állítottam, és a hdr mellé bekapcsoltam az antialisinget, és azt köztudottan nemtudják még a kártyák egyszerre, (kívéve 8-as geforce széria)...
kicsit vegyél vissza a beállításbol sztem... -
#4566 Szerintetek miért lehet ez a bug? nemcsak nvision-él ilyen
[IMG]http://kepfeltoltesbcs.extra.hu/files/sc bug2.jpg[/IMG] -
GazCamp3r #4565 igen, megnyomom, és elkezd emelkedni, aztán a felénél kb átesik a fisher...
nemtom mié, de már jóval utánna vagyok, és máshogy is fel lehet oda jutni, szal mind1...
vmi oltári bug... -
bcrics #4564 7600 gt-vel viszi vki?hogy birja a kártya? -
HUmanHunter #4563 6600GT vel nemakar menni /cry -
Gascan #4562 hogy érted azt, hogy áttesel rajta? meg kell nyomni egy gombot a csónak mellett, hogy felemelkedj