6081

• lee56
    Gondolom azoknál lehetett a legtöbb ilyen probléma, akik nem nagyon vágják hogy mit bir el a monitoruk (vagy csak elcsesztek valamit a progi beállitásainál), bár akkor nemtudom hogy a driveres megoldásnál hogy állitják be, na mind1
  • lee56
    Nem kell tovább találgatni, mert már eszembe jutott, na viccet félre téve, megmondom neked kérlek, hogy mi értelme továbbra is RL progit használni, alapvetően 2 játékfajta van, direct3d-s és opengl-es, na baromi egyszerü, opengl-nél a driver képfrissités-fixálás nem müködik, röviden tömören ennyi :) (igaz hogy ez keményen 1 darab játékot érintett a közelmultban nálam, IL2-Sturmovik, de akkoris, ezt tartom a teljeskörü megoldásnak erre a problémára, és nemérdekel ki-mit mond, amég nálam müxik, és minden rendben, ezt használom, azért kösz)
  • Vinsanity15
    Hát az uccsó pály nekem baromi nehézre sikeredett!Kinyirtam az összes őrt meg a főmuftit is csakhát 1 percem van arra hogy széfnyitás,hackelés,detonátor eltávolitás-ebből már a det. eltávolításánál vok már venném ki a det. et de akkor lejár az időm.már nemtom mit csináljak sehogy se tok időt nyerni
  • hykao #4638
    Nekem nem volt még vele gondom, lévén nem is használtam, mert már évek óta felesleges. Azonban sok emberkének nem indult el több játék is, amennyiben a háttérben futott. Miután eltávolították, elindult nekik. De mondom, minek felrakni, ha egyszer felesleges, mert driverből megoldható a téma???
  • scorpeeon
    Köszi a segítséget, azóta egy másik fórumon belinkelték nekem a coolbits-et, és ezzel már tényleg jó. Most csináltam meg a 2. küldetést, tetszett a Prison Break feeling :)
  • lee56
    "sajnos sok játékkal inkompatibilis!" - érdekes, már kb 2-3 éve használom, nem volt vele gond soha... (talán rosz változatot próbáltál az lehetett a baj, vagy ott ahol ezt hallottad)
  • hykao #4635
    Refresh lockot ne ajánlgasd, sajnos sok játékkal inkompatibilis! És ahogy írtam, egy jó ideje felesleges, mert mindkét fő videokártya gyártó driverében van már opció a frissítési frekvenciák felülírására.
  • hykao #4634
    Nem kell. Inkább KATT IDE, és ezt a kis .reg fájlt exportáld a regedittel, és lesz olyan menüpont!
  • lee56
    Nekem is nvidia kártyám van, és a refresh lock 2.21-el eddig sikeresen elkerültem a 60Hz-et :) - link, kellemesen magas képfrissítéseket kivánok :D
  • scorpeeon
    Na, akkor helyben vagyunk. Ráakadtam arra a kommentedre: #2746
    A problémám egyszerű: Nálam NINCS ilyen menüpont
    91.47 driver... Annyira azért nem régi ez... Töltsem le megint azt reinstall? Nem is értem, mi van itt :)
  • hykao #4631
    Ebbe a topikba is raktam be képet róla. Azóta már ATI kártyám van, úgyhogy keress rá valahogy, mert már nem tudok képet csinálni róla.
  • scorpeeon
    A régi Ati kártyámnál tudtam hogy hol van az opció. A mostani Nvidia-nál viszont a frissítési gyakoriságoknál be lehet állítani a felbontást és a frissítést, de fixálásra sehol nem látok menüpontot. Eddig Reforce-t használtam, de ennek az nem jó... Lennél olyan kedves és elárulnád akkor, hogy hol tudom fixre állítani a frissítést a driverben?
  • hykao #4629
    Ezt is kb. ezredszerre: már régóta van mind az ATI mind pedig az nV driverekben opció a frissítési frekvenciák felülvezérlésére...ismerkedj meg a drivereddel...
  • scorpeeon
    Nekem eleve original exe volt, mert kapásból az érintetlen 1.0-ra tettem fel az 1.2-t és arra crackeltem. A refresh dologra viszont nincs megoldás? Ha reforce-al próbálom megakadályozni, el sem indul a játék. Nvidia panelben nem találok olyat h le lehetne fixálni (91.47)... CRT monitoron nem túl kellemes 60Hz-en játszani...
  • fery02
    Olyat is lehet? 1.02-re crackelni? :D Én úgy csináltam, hogy visszamásoltam az original exe-t, aztán 1.02-re patcheltem, majd vissza a cracket, ami a játékhoz van, és kivállóan fut.
  • scorpeeon
    Közben rájöttem: Reforce volt a baja, ki kellett kapcsolni... Így meg csak szemkifolyatós 60Hz-en megy...
  • scorpeeon
    Vki nem tudja h mért lehet az h 1.02-re crackeltem, indítanám erre a windows hibát észlel ezért leáll. Már fél órája szórakozom vele és kicsit kikészített már a dolog...
  • urbijoe
    majd ha megemelik végre a sávszélességet akkor letöltöm a DVD9-est
  • bakvarnyu
    Ja kevesen tudjak csutka felbontassal tolni.
    az nforce-n egyebkent ezt irjak :
    1, This a repack version , repack DVD9 to DVD5
    2, rip other language only keep ENGLISH files ,other nothing ripped
  • hykao #4622
    Azért írtam, hogy "már akinek"...aki amúgy is alacsonyabb beállításokkal kénytelen játszani, annak lehet, hogy elég a dvd5-ös verzió is...
  • bakvarnyu
    nem lényeges
  • hykao #4620
    én meg úgy, hogy a nagyfelbontású textúrákat is
  • csabesz1987
    kösz de a 4.0.8 nem müxik nekem
  • bakvarnyu
    ugy tudom csak a nyelvi fajlokat vettek ki.
  • hykao #4617
    Már akinek...
  • bakvarnyu
    semmi lényeges.
  • hykao #4615
    Persze, hogy hiányzik.
  • urbijoe
    a DVD5 és a DVD9 közt csak a méret a külömbség,vagy hiányzik belöle valami tartalom?
  • grebber
    Daemon Tools 4.08
  • csabesz1987
    vki megtudná mondani a deamon tools 40.0.6-ot honan tom leszedni?
  • hykao #4611
    ne törődj azzal...a custom arra jó, hogy oda nyomva tudsz bejutni a grafikai menübe...
  • fery02
    De érthetetlen ennek a menüje. Beállítom a grafikai beállításoknál Next gen-ről Custom settingsre a grafikát, elmentem, a főmenüből aztán megint megnézem a grafikai beállításokat, de vissza tette a a pipát a Next gen-re. Mit csinálok rosszul?
  • cseneles
    Szisztok!
    Segítségre vanszükségem! A játékban csak a multi indul el a SP indításakor a windows hibát észlel és még az ubis videóig sem megy el a gém leállítja a vidows! Minden patch-t és driver -t próbáltam már! A rendszertelepítés sem segített!
    valaki segítsen!!!!!!! konfigom az aláírásban!
    KÖSZÖNÖM
  • robébi
    KÖSZI, ETTŐL FÉLTEM
  • Vinsanity15
    jah már látom a FAQ ban.bocsi
  • Vinsanity15
    a tört gamera is jó a patch?nem tudsz rá valami elérhetési útvonalat?mármint a patchra.nagyon megköszönném.
  • hykao #4605
    Kelleni, nem kell a peccset letölteni, de érdemes....feltéve, hogy élsimítással szeretnéd játszani a játékot...
    Ugyanis csak a peccs felrakása után lehet élsimítást alkalmazni a játékban...
  • hykao #4604
    Van. Veszel egy SM 3.0-t tudó kártyát. Ez az egyetlen megoldás...
  • robébi
    HELLO

TUD VALAKI SEGITENI?
    ATI RADEON 9600XT-M VAN
    A JÁTÉK HIÁNYOLJA A SEDER MODEL 3.0-T
    VAN MEGOLDÁS?

KÖSZI A SEGITSÉGET
  • crusaderzoli
    Sziasztok!

Hilfe. A játék indítása után egy panelen a következő üzenet jelenik meg: A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
    A következő programot nem lehet végrehajtani (7000).
    További részleteket keressen a http://www.securom.com/message_hu.asp?m=module&c=7000&l=hu címen. A panel címe: Splinter Cell DA Master.
    Mi lehet a gond?