Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Makkmag
Kevés a videokártyán a 128MB 128bit-es RAM

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Swy
uhhh.Tényleg nem rossz bug-ok szempontjából a hotel-es pálya!!
Na mind1!
Tetszik a game. Nekem kicsit szaggat amikor a sárkányt látom ott a közepént, meg mikor ereszkedtem le fenntrõl és robbantak a bonbonettik repültek.....
Config: P4 2,8 Ghz Nvidia6600GT 128mb
1gb samsung ram (400mhz)
Mért szaggat?

http://bf2s.com/player/swy/

grebber
Vársz egy normális driverre.

Hm elég sok az ilyen hiba a 8800akkal remélem jövõben javitják ezeket vadul.

Next PC upgrade: 2022

Hello

Tudna valaki segíteni olyan gondom van elindul játék kép vibrál és minden féle színes textruák vannak.Minden max beálításon van
Mi lehet megoldás?
Videokartyám 8800gtx
Elõre is köszönöm a segítséget.
lol
Gunner
<#eljen><#hehe>

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

grebber
Ha annyira fontos ott a FAQ,de várj segítek.

"Bejön a játék menüje, majd kidob az asztalra majd egy kis ablakba kidobja, hogy Must Check, leok-ézás után meg Microsoft Visual C++, Runtime error.

Ez akkor jön általába elõ, ha a videokártya nem támogatja az sm 3-at. Illetve már elõjött olyannak is akinek támogatja, megoldást eddig nem tudunk rá sajnos!

Ha ez a játék indításánál jön elõ, akkor próbáljátok meg, hogy a Luncher-rõl indítjátok a játékot, nem közvetlen a singleplayer-t indító .exe-rõl!'

Sziasztok,
lehet ismert már a problémám, de amikor indítanám a netshow-os verziót installáció után akkor bead egy crash: **Must Chack**
leokézás után pedig microsoft visula valami ++...
és ennyi nem birom elindítani,
valami választ pls
BIZTOS HOGY NEM A VIDEOKÁRTYÁMMAL VAN A GOND( GF7600GS)
Crackoltam is
help plsss!!!

sorry az újraírással.
csak nagyon fontos lenne
Aha.Köszi szépen.

grebber
Ha jóra gondolok akkor ne ess le a padlóra.

A csõvek segítséségvel menj be a terem közepére ahol vannak azok a csilingelõ izék ott jelzi hogy lelehet csúszni kötélen tedd ezt és helyzed el a poloskát majd kurvagyorsan mászz vissza és maradj ott amig ki nem mennek utánna már leugorhatsz.

Szasztok.Egy kérdés:a Kinshasa-i pályán ott járok,mikor felmentem a tetõre,ott fel a lépcsõn egy kis helyiségbe.Volt ott pár elektronyos genya.Meg egy függöleges akna,aminek a száját egy lézer védte.A lézert a kapcsolószekrényben kiiktattam,lehuppantam az aknába.Ott egy kis "teraszon"vok,ahonnan levezet egy létra.Szemben egy terem,tele lézerhálóval,meg ki tudja még mivel.De hogy tudok oda bejutni?????Ha lemegyek a létrán,alul pár csõ van.Van egy hely,ahol be tudok menni a terem alá,jobbrol rácsok,mögöttük trafók,kapcsolószekrények.Az út végét pár vastag csõ zárja el.Itt pindurkát elakadtam.Vagy nem kellett vna lepottyannom?Pls help!Ja,még valami:ez a pálya az utolsó?

Sziasztok,
lehet ismert már a problémám, de amikor indítanám a netshow-os verziót installáció után akkor bead egy crash: **Must Chack**
leokézás után pedig microsoft visula valami ++...
és ennyi nem birom elindítani,
valami választ pls
BIZTOS HOGY NEM A VIDEOKÁRTYÁMMAL VAN A GOND( GF7600GS)
Crackoltam is
help plsss!!!
Hát nekem nem jön össze.Igaz hogy miután appleyztam mentettem elfogadja,de ha belépek a játékba már látom hogy felrakta nextgenre és kilépek és tényleg azon van . Ezt nem értem :S
grebber
Shift ha jól emlékszem!

macleod2005
Kezdõ splinter celles vagyok (nem kicsit, nagyon), ondja már meg nekem valaki hogy a jég alól a éken keresztül hogyan lehet kimászni a víbõl (a játék legelején), ha egyálltalán ki kell

Nem tudja valaki, hogy nem adják/adták ezt a gamét valamelyik videókártya mellé csomagolva?
hykao
Akkor frissítsd a flash plugint.
Gunner
Én megnyomtam mindig az Apply-t aztán Save, nemt'om te hogy vagy vele, de nekem igy mûködött a bughalmaz NetShow verzióban 😄

Hali Na eljött nekem a nagy pillanat lejött ez a játék.Na de lenne egy kis problémám.Hátha tud valaki segiteni.Elinditom a játékot beállitom a grafikai részt és az istennek sem akarja elfogadni,hiába appleyzom vagy mentem akkorsem rakja át magát.Beállitottam Lowra és a játék szemmel láthatoam elsimitásaal és minden kutyafülével indul.Ez elég zavaro mert nincs valami erös gépem de azért low vagy mediumon illene eldöcögnie.
conf: 2200Amd 512Mb Ram 7600GS
Game :EMUDVD9-Unleashed Crakkelve
Jo lenne ha valaki tudna segiteni köszi
Elég gagyi a multija, semmi köze a single rész játékához.

Gideon Wieth
Kösz ! Nagyon sokat értettem ebbõl! Nincs kedve valkinek jáccani velem? Vegyen fel msn-re vagy adja meg a címét! 😊
Engem érdekel milyen lehet a multija mert még soha nem jáccottam vele 😊
Sziasztok! és Kellemes Karácsonyt!

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Dante73
HI!
Igen, engedélyezve van. A képernyõ alján sem jelenik meg a cím. Ergo; jobbkatra sem jön elõ a szokásos lista, A flashplayer beálitásai jönnek elõ...

http://www.freetvmaci.info/

Makkmag
Hát én azért csalódtam ebben az "alternatív" befejezésben.

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

MoLc
Hmm.. ezt nem értem.. 800*600 HDR off ,minden off. 30FPS iszonyat akadások , 1024*768 Full grafik 30FPS ugyancsak iszonyatos akadások..

hykao
FAQ ügyben: engedélyezve vannak a felugró ablakok?
MoLc
Tom.Clancys.Splinter.Cell.Double.Agent-EMUDVD9-Unleashed, Nekem ez van.

Gunner
http://www.dox.hu/?loc=http://www.helpbybalu.dox.hu/scda/scda.html

Gunner
Le ne merd irni a géped specifikációját!!!

Ha neked is NetShow verzió van, akkor tölsd le a cife-t 😄

Dante73
Hi!
Volna 3 problémám, amiben a sedítségetek kérem
1, Mi a FAQ címe? Hiába kattintok rá, akár IE, akár firefox alatt, nem történik semmi...
2, Játék közben a mentés hol müködik, hol nem. Elmentem a játékot, kilépek, és legközelebb vsgy mrgvan a mentés, vagy nincs. (manuális mentés, v automatikus, mondegy)
3; A játék közben, általában a töltések közben kikapcsol a monitorom, vagy egyszerüen a gép indul ujra....
Más játéknál még nem volt ilyen, a konfigom;
AMD 2600+
1 Giga Ram
Geforce 6600 (ASUS).

http://www.freetvmaci.info/

MoLc
Jaés ha grafikát full alapra rakom akkor is ezt csinálja <#buck>

MoLc
Sziasztok !

Megjött az új gépem,nagyon jó minden,elsõ játék amit felraktam az SCDA volt. Nagyon szép fut(ott),40fps el szépen mindenhol,ám a 3.ik pályán valami történt,amit nem értek,hirtelen fps zuhanások vannak,pedig nincsen nagy tér a JBA területén,ez a hiba minek köszönhetõ? Legujabb forceware van fennt.

Gunner
<#duma><#eljen><#eplus2>

Gideon Wieth
sziasztok! Hogy lehet hálózaton jáccani ugy hogy én vagyok apummal és mások ellenünk és mi a lényege ??

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Dani182
Igen....ezek a kérdések bennem is felmerültek. (nem is mondtam 100% ra a dolgot, elképzelhetõ hogy csak kamu az egész.)
De engem azért kellõképp felcsigázott a hsz. <#vigyor3>

hykao
És miért nem rakott be saját készítésû képeket, és miért nem árulta el, hogy hogyan kell megcsinálni???
Dani182
"Éljen!!

800*600 Medium-High beállítás mellett 20-25 FPS , ha lentebb veszem egyértelmûen jobb lesz az FPS mellett fut a Vegas!!!

Kártya: Sapphire ATI RADEON 9800 Pro 128 Mb

Az alant írt beállításokkal és egy kis külföldi fórum segítséggel! ( SZÓVAL SM3.0nak leáldozott 😊 )"

Idézem a Rainbow six- Vegas fórumból

Gunner
ott a pont

hykao
Ha ez kivitelezhetõ is valahogyan - bár már eddig is voltak ilyen kamuk - akkor is csak úgy, hogy a látványvilág meglehetõsen degradált lesz...szvsz nem ér annyit a dolog.
Gunner
És azt is mondta h mien beállításokkal - hogyan ment? Gondolom bughalmaz az egész 😊

Dani182
Egy kis reménykeltés igy karácsonyra a Shader model 2.0 val rendelkezõknek:
R6-Vegas fórumon (szintén only SM 3.0 game) irta egy srác hogy egy külföldi fórumon leirtak alapján elindult neki a játék radeon 9800 Pro-n.
Ha ez igaz akkor lehet hogy nagyon boldog karácsonyuk lesz a régi karisoknak <#smile>

Na ebben lehet valami, tökéletesen igazad van <#vigyor>

Gunner
Ha te 10/10x megállod h ne olvasd végig normálisan a hsz-okat akkor gratulálok 😊
Direkt ezért van spoiler, tudjuk, te tökéletes okos, tökéletes, de nem lehet mindenki olyan mint te <#zavart2>

Ez mekkora hülyeség, én sem szeretem ha lelövik a poént akár filmben akár játékban, de bakker ez nem ovoda, ha olyan hsz-t látok amelyiknél a 2dik szóból kiderül, hogy elakadt, vagy leirja mi történik itt meg ott, egyszerüen nem olvasom el, ennyi.

Gunner
Ajánlom a térképet figyelmedbe 😉 Nekem sokat segit néha 😄

grebber
Akkor rossz helyen vagy mert a Trojait a szerverszobába kell feltölteni ott pedig nem csaj van!

Van lent a nagy lépcsõ alján az a nagy platz ahol van az a jókora kivetitõ.Na a lépcsõn ahogy lejössz elmész egyenesen hátra majd ott találsz egy kodos ajtót ott kell bejutni!

Sziasztok!

Segítség kéne! Elakadtam azon a pályán ahol ilyen trainiget kell csinálni meghibásítani eg yantennát és troyai vírust feltölteni a JBA rendszerre. Az antenna megvolt de a vírusfeltöltést az hol van? Találtam egy helyet ahol egy csaj õrzi a szobát de ott nem tudok hozzáérni a nõtöl a géphez sehogysem :S leül oda a szobába a székre és nézeget valamit. Mit csináljak itt ?

Elõre is köszi! ÜDV! És BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!
SNAKE01
haverkapott karira xbox360-at szerintem jövõhéten nála tolom a dábül édzsöntet ezerrel!😊

Gunner
Sok idõ ide bejelentkezni, sok idõ enni, ha nincs idõd csinálj, de ide muszály lesz úgy irnod adott esetben, különben megmondunk az adminnak <#nezze><#awink><#banplz>

grebber
Sok idõ azt használni.

grebber
Az a baj hogy sok idõ azt használni és nagy öröm hogy a végére értem gyorsan akartam leirni nem fér bele holmi spoiler makró.