Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
Na mind1!
Tetszik a game. Nekem kicsit szaggat amikor a sárkányt látom ott a közepént, meg mikor ereszkedtem le fenntrõl és robbantak a bonbonettik repültek.....
Config: P4 2,8 Ghz Nvidia6600GT 128mb
1gb samsung ram (400mhz)
Mért szaggat?
http://bf2s.com/player/swy/
Hm elég sok az ilyen hiba a 8800akkal remélem jövõben javitják ezeket vadul.
Next PC upgrade: 2022
Tudna valaki segíteni olyan gondom van elindul játék kép vibrál és minden féle színes textruák vannak.Minden max beálításon van
Mi lehet megoldás?
Videokartyám 8800gtx
Elõre is köszönöm a segítséget.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
"Bejön a játék menüje, majd kidob az asztalra majd egy kis ablakba kidobja, hogy Must Check, leok-ézás után meg Microsoft Visual C++, Runtime error.
Ez akkor jön általába elõ, ha a videokártya nem támogatja az sm 3-at. Illetve már elõjött olyannak is akinek támogatja, megoldást eddig nem tudunk rá sajnos!
Ha ez a játék indításánál jön elõ, akkor próbáljátok meg, hogy a Luncher-rõl indítjátok a játékot, nem közvetlen a singleplayer-t indító .exe-rõl!'
lehet ismert már a problémám, de amikor indítanám a netshow-os verziót installáció után akkor bead egy crash: **Must Chack**
leokézás után pedig microsoft visula valami ++...
és ennyi nem birom elindítani,
valami választ pls
BIZTOS HOGY NEM A VIDEOKÁRTYÁMMAL VAN A GOND( GF7600GS)
Crackoltam is
help plsss!!!
sorry az újraírással.
csak nagyon fontos lenne
A csõvek segítséségvel menj be a terem közepére ahol vannak azok a csilingelõ izék ott jelzi hogy lelehet csúszni kötélen tedd ezt és helyzed el a poloskát majd kurvagyorsan mászz vissza és maradj ott amig ki nem mennek utánna már leugorhatsz.
lehet ismert már a problémám, de amikor indítanám a netshow-os verziót installáció után akkor bead egy crash: **Must Chack**
leokézás után pedig microsoft visula valami ++...
és ennyi nem birom elindítani,
valami választ pls
BIZTOS HOGY NEM A VIDEOKÁRTYÁMMAL VAN A GOND( GF7600GS)
Crackoltam is
help plsss!!!
conf: 2200Amd 512Mb Ram 7600GS
Game :EMUDVD9-Unleashed Crakkelve
Jo lenne ha valaki tudna segiteni köszi
Engem érdekel milyen lehet a multija mert még soha nem jáccottam vele 😊
Sziasztok! és Kellemes Karácsonyt!
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Igen, engedélyezve van. A képernyõ alján sem jelenik meg a cím. Ergo; jobbkatra sem jön elõ a szokásos lista, A flashplayer beálitásai jönnek elõ...
http://www.freetvmaci.info/
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
Ha neked is NetShow verzió van, akkor tölsd le a cife-t 😄
Volna 3 problémám, amiben a sedítségetek kérem
1, Mi a FAQ címe? Hiába kattintok rá, akár IE, akár firefox alatt, nem történik semmi...
2, Játék közben a mentés hol müködik, hol nem. Elmentem a játékot, kilépek, és legközelebb vsgy mrgvan a mentés, vagy nincs. (manuális mentés, v automatikus, mondegy)
3; A játék közben, általában a töltések közben kikapcsol a monitorom, vagy egyszerüen a gép indul ujra....
Más játéknál még nem volt ilyen, a konfigom;
AMD 2600+
1 Giga Ram
Geforce 6600 (ASUS).
http://www.freetvmaci.info/
Megjött az új gépem,nagyon jó minden,elsõ játék amit felraktam az SCDA volt. Nagyon szép fut(ott),40fps el szépen mindenhol,ám a 3.ik pályán valami történt,amit nem értek,hirtelen fps zuhanások vannak,pedig nincsen nagy tér a JBA területén,ez a hiba minek köszönhetõ? Legujabb forceware van fennt.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
De engem azért kellõképp felcsigázott a hsz. <#vigyor3>#vigyor3>
800*600 Medium-High beállítás mellett 20-25 FPS , ha lentebb veszem egyértelmûen jobb lesz az FPS mellett fut a Vegas!!!
Kártya: Sapphire ATI RADEON 9800 Pro 128 Mb
Az alant írt beállításokkal és egy kis külföldi fórum segítséggel! ( SZÓVAL SM3.0nak leáldozott 😊 )"
Idézem a Rainbow six- Vegas fórumból
R6-Vegas fórumon (szintén only SM 3.0 game) irta egy srác hogy egy külföldi fórumon leirtak alapján elindult neki a játék radeon 9800 Pro-n.
Ha ez igaz akkor lehet hogy nagyon boldog karácsonyuk lesz a régi karisoknak <#smile>#smile>
Direkt ezért van spoiler, tudjuk, te tökéletes okos, tökéletes, de nem lehet mindenki olyan mint te <#zavart2>#zavart2>
Van lent a nagy lépcsõ alján az a nagy platz ahol van az a jókora kivetitõ.Na a lépcsõn ahogy lejössz elmész egyenesen hátra majd ott találsz egy kodos ajtót ott kell bejutni!
Segítség kéne! Elakadtam azon a pályán ahol ilyen trainiget kell csinálni meghibásítani eg yantennát és troyai vírust feltölteni a JBA rendszerre. Az antenna megvolt de a vírusfeltöltést az hol van? Találtam egy helyet ahol egy csaj õrzi a szobát de ott nem tudok hozzáérni a nõtöl a géphez sehogysem :S leül oda a szobába a székre és nézeget valamit. Mit csináljak itt ?
Elõre is köszi! ÜDV! És BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!