6081

• Brolly28
    érdekes de minek ez nekem?
  • MoLc
    #4664 Köszi !!
  • Drephis
    huh mázlim van hogy most kaptam új videó kártyát. az előző ati radeon x600 volt
  • grebber
    Splinter.Cell.Double.Agent.DVD5-DiGiTALMAN (2DVD-s verzió)
  • Drephis
    vegyem meg eredetiben. oké (de amúgy köszi)
  • Brolly28
    Tom Clancys Splinter Cell Double Agent (c) Ubisoft CIFE (7.87 GB)

Tom Clancys Splinter Cell Double Agent *REPACK* *DVD5* NETSHOW (4.25 GB)

Tom Clancys Splinter Cell Double Agent (c) Ubisoft *EMUDVD9* UNLEASHED (7.82 GB)

ott van a FAQ ban...
  • Brolly28
    vedd meg eredetiben...és akkor nem kell megkérdezni h ez jó e
  • Drephis
    Hello! azt szeretném megkérdezni hogy ez jó? Tom.Clancys.Splinter.Cell.Double.Agent.Repack.DVD-NETSHOW (isohuntról töltöm)
  • Brolly28
    hát nem tom amikor japánban kellett feltörni 1 széfet akkor sem forgott a korong szétnéztem voltak még ott pát ember azokat levertem utána meg forogtak na de mind1 majd megpróbálos másképpen megcsinálni...
  • fery02
    Nem azé van, mer ott ül bent. Az nem befolyásolhatja, hülyeség is volna. Nekem is ott ült bent mindvégig, az a köcsög XD.
    mrbaba: Nekem sem jött össze az az e-mail-es feladat, de nem szakad miatta össze a világ, nem lesz miatta Mission failed, csak egy kis csík csökkenés lesz a JBA-knál. Könnyen bepótolható. Főleg, ha utána, mikor visszaszámol az a köcsög XD a hajó felrobbantásánál, ha rákened az egészet Enrica-ra, hogy miatta nem robbant fel, én úgy vettem észre, hogy még nőtt is a csík. :D
  • Brolly28
    hát nem jó ákar 80k gombot is nyomhatok nem forog szentem azért mert az a köcsög ott ül bent de nem tom:(:(:(:(
  • mrbaba
    Csá nép!!!
    Nem megy ez az e-mail-es dolog...
    Nem tenne fel vki egy mentést????
    PLZ!PLZ!PLZ!

üdv.: Baba
  • fery02
    Ja, kicsikét idegesítő rész. Nem tudom, ennél a széfnél miért így kell dolgozni. Biztos ezt nehezebb feltörni, mert JBA-s :D
  • Brolly28
    thx majd megpróbálom olyan volt h amikor már jöttek ba odamek a széfhez akkor tudtam forgatni és talán akkor is 2 nyomtam 1×re amikor emile leült akkor már nem tudtam...
  • fery02
    Nálam is széf forgatási gondok voltak, de végülis megoldottam. Ugye az "a", és a "d" gombokal lehet jobbra, balra forgatni a korongokat. Én ezek közül az egyiket nyomtam, de közben nyomtam még egyfolytában, vagy a "w", vagy a "d" gombot. Hátha nálad is segít. :)
  • Brolly28
    ezt nem értem mindent megcsináltam az aknákat bementem emile irodájába megkerestem a dokumentumokat a gépet is meghackeltem már csak a széf lenne és nem tom kinyitmi mert nem forgatja azokat a korongokat...nem tudja vki mi a baja???
  • gergou
    Udvozlet.

Most keszulok notebookot vasarolni. Olvastam a faq ban, hogy az ati x 1600, illetve a geforce 7600 kepes futtatni ezt a jatekot, a notebookos valtozatokrol nem tudni. A kerdesem az volna, hogy szerintetek elfutna valamelyiken notebookban?
  • MoLc
    Sziasztok ! A játék mentéseit merrefele találom?
  • Brolly28
    na most megcsináltam az aknákat felvettem a hangot bementem Emile irodájába felvettem Jaemi hangját emile leül mennék feltörni a széfet és nem engedi forgatni azokat a korongokat Emile meg csak ott ül és les
  • hykao #4662
    A ramod nem túl sok, de azért el fog futni rajta szvsz.
  • grebber
    Hm a számítogépre nem emlékszem hogy nyultam volna bár ki tudja.
  • Brolly28
    vagy ott van a széf mellett 1 számítógép azzal ne is foglalkozzak?
  • Brolly28
    hát nem tom lehet h újra kéne kezdeni a pályát?!
  • grebber
    Hát pedig elég idő van kinyitni a széfet!
  • Brolly28
    tudna vki segíteni?
    ott tartok h megint a JBA bázisán vok és vmi blueprintet kell elcsórmon de amikor a főnök bejön megmutatja 1 fazonnak visszarakja és leül na szal és nem tom kinyitni vmi miatt a széfet és akár milyen lassal lopakodok mindig feláll szétnézni és így nem sem tom próbálni a széf kinyitását...
    pls help!
  • Gerbill
    A grafikai beállításokat nem nagyon találtam. Gép: AMD Athlon 2600+ Saphire Radeon X1650 512 DDR2, 768MB RAM
  • hykao #4655
    Nálad sem volt állítható a grafika a demóban? Ha megmondod mik a PC-d főbb jellemzői, elmondom mire számíts.
  • Gerbill
    És a teljesnek nagyobb a gépigénye is, vagy ha a demo ment, rendesen, akkor a teljes is fog?
  • hykao #4653
    Hát én például nem tudtam a demóban változtatni a grafikai beállításokon, és alapból sokkal szarabb grafikát adott be, mint amúgy. (egyjátékos demó)
    Nem volt élsimítás, tükröződő felületek, stb. Sokkal szarabbul nézett ki a demó, mint a teljes játék max. grafikával.
  • Gerbill
    Kipróbáltam a demot. Nem mondom elég jól sikerült, bár a hóesés elég idegesítő, főleg a hajón. Grafikailag, vagy gépigényileg sok különbség van a teljes és a demo között?
  • mrbaba
    THX!!! és magyarosítást tud vki???
  • fery02
    lee56, nem rég írta le, hogy hogyan kell csinálni.
    Ezúton köszönöm neki a választ, igaz, még azóta sem próbáltam még a játékot, majd egyszer :)
  • mrbaba
    csá nép!! Az lenne a kérdésem, hogy az a küldi, hogy egy e-mailt kell feltörni számokkal... és nem tom, hogy kell!! PLs segitsetek!!

Üdv.: Baba
  • grebber
    Én nemtudhatóm én csak egy mezei játékos vagyok.
  • Shep
    Akkor ezek szerint egy csomó jó jelenetet csak a trailerekért csináltak ,hogy jobb legyen az eladás?
  • grebber
    Csajos kavarás már le lett irva olvass vissza.
    Metrós rész nekem sem volt!
  • Shep
    Na senki?
  • Shep
    Na megcsináltam, bónusz pályát is kaptam meg minden, de a trailerben, meg a végén a stáblistánál is mutatják hogy metróval ütköznek az a jelene mikor volt, mert nállam ilyen nem volt, ja meg a csajjal se kavart nekem, ezeke hogy lehet előcsalni?
  • lee56
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Na ott majdnem én is feladtam, de valahogy sikerült kifigurázni, bár sok időt vesztettem, és ezért el is buktam 1-2 mellékszálat, de nem volt vészes, igazából én sem tudom hogy, variáld a számokat addig amig nem sikerül, lényeg hogy ami látszik a kockából, azon az oldalon nem használhatod 2x ugyanazt a számot.

Utánna pedig ujjlenyomatokat kell keresned (pl. magán a mine-pakoló masinán), és rögzitened egy kütyüvel, amit ctrl gombbal tudsz kiválasztani, aztán ha ez megvan, ahol az aknákat pakoltad egy nagy robotgéppel előző küldetés előtt, bemész a voice scenneres ajtón, aztán egy kis lépcsőzés után bemész az első ajtón amit meglátsz, majd a billiárd asztal után levő folyosó végén van az ujlenyomat scenner, ott lesz dolgod. :)
    Ja még annyi, ha rá akarod kenni a sikertelen bombarobbantást Enricára, akkor meg kell látogatnod őt is, a lépcsőház tetején, de elvileg már ott is kellett hogy járjál, ugyhogy nem lesz nehéz.

Sok sikert, remélem nem voltam túl komplikált.
  • fery02
    A JBA-k főhadiszállásánál vagyok, immár sokadjára. Egy e-mail-t kell megfejtenem. Valami kockát kell forgatnom, és számokat írkáni bele vagy mi a számítógépen. Baromira nem értem az egészet, valaki elmagyarázná nekem? A másik: van fent valami Monitor a 3D térkép szerint, biztos ott is kell valamit csinálni. Hogy lehet oda feljutni?