6081
-
#4721 Igen, a kört kell nézni -
#4720 Ugyan úgy kell, mint amikor bombákat gyártasz a Kinshashás pályához. Nézed a kört, és úgy csinálod, hogy ne menjen ki nagyon a kör közepéről a kereszt(vagy mi, már régen játszottam vele, nem emlékszem, pontosan hogy nézett ki) -
#4719 az a trükk h nincs trükk ki kell húzni és kész
a sebességből vegyel vissza kicsit és meglesz -
#4718 Hello!
A játék végén amikor a bombát kell hatástalanítani ott mia trükk amikor ki kell húzni? Nekem kifelé mindig hozzáér a belső két vékony piros csíkhoz. -
bcrics #4717 kösz,látod erre nem is gondoltam.) -
#4716 Azt a pár fájlt szedd le torrentről.Itt van pár lehetőség! -
bcrics #4715 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!üdv, 3db fájl kellene: r20,r29,r38,r43/97 657kb/
linket vagy hasonlót tudna adni vki ahol ezek fenn vannak nemsms ??
kiírtam már régebben gondoltam előveszem megnézem lilyen a gém de az olvasóm evvel a pár fájlal baszakodik!!! -
#4714 pech -
veri5 #4713 más game minden jó csak ez akad, belassul... -
#4712 passz valszeg a winfossal van baj -
veri5 #4711 vki?? -
veri5 #4710 Hy!
Régen kitoltam a DA-t, nem szagatott , most újraraktam és belassult, ne mtom mért.Vki tudja? -
#4709 Sorry ha volt már róla szó, nem leszedni a fejem :)
Nincs valami "orvoslat" arra hogy a game ne csak 60Hz-en legyen hajlandó futni?
Ha a refreshforceal belövöm neki a 85-öt, nemes 1xüséggel nem indul el.
A coolbits regfile, pedig nem müxik (legalábbis nálam) az új driverrel.
1éb ötlet? :D Mert engem nagyon zavar a 60HZ, ez van :) -
geribek #4708 A széfnyitási problémák meogldása: görgőt kicsit feljebb kell húzni, gondolom azzal lehet a forgatás sebességét állítani és ha minimumon van akkor megáll :) -
#4707 Végülis a kérdés csak annyi lenne, hogy a Netshow verzióhoz sem kell semmi crack, ugye? Az csak annyiban különbözik a CIFE verziótól, hogy fele akkora? -
#4706 Ha mozilla -d van, akkor engedélyezd a felugró ablakokat az sg-ről, és megfog nyilni. Vagy alul aktt a piros X-re, és nyitsd meg a felugrót, mert úgy nyílik meg. -
#4705 Bocs de nem tudok belépni a FAQ-ba, valaki elküldené nekem mailbe az egészet? :) ([email protected]) Előre is nagyon köszi valakinek. -
IgH #4704 ja és úgy játszottam,h minden árnyákkal kapcsolatos dolog off,hdr off,2x-es aa,af off,a nagyon dúrva shader dolog off,és akkor gyak csak a textúrákat raktam highra,meg a model detailt.. -
IgH #4703 na,eljutottam a demóba lévő orosz pályáig,érdekes..egyenlőre nehéz lenne kihoznom a győztest azt illetően,h melyik van szarabbul optimizálva a vegas vagy ez. a gépem egy: amdX2 dual 3800+,2ghz,2gb ram és egy geforce msi nx6600. emelett legújabb driver (kösz a segítséget hykao) meg a splinter is patch-elve van. azt vágom,h a videókarim nem mai gyerek,de a gépem többi része azért kétlem h feljogosítja arra,h az orosz pálya szinte játszhatatlan legyen,de a többi (börtönös,meg a főhadiszállásos) is marha jelentős belassulásokat produkáljon. a dolog azért is felettébb érdekes,mert a gamekapocson írt cikkben a csávóka azt írta,h igaz nem mindent effektet kapcsolt be 6600assal (pl. gondolom hdrt nem) de ezen kívül nagyjából highon futott neki simán. hát nemtom,h akkor nálam hol a hiba,de még mondom azon a főhadiszállásos 3.pályán ahol semmi külső tér nem volt,ott is kurvalassú volt,nemhogy pl. egy havazós,vagy esős pályán. na nekem személy szerint ilyen csappan meg a kedvem a játékokat illetően. nemhiszem,h rondább lett volna pl. a dark messiah ami csutra felhúzva mindent is vajsimán futott,vagy pl. egy call of juarez,company of heroes. tudom,h nem kötelező a gémmel játszani,stb,de én akkoris eléggé vártam,most hozzájutottam,erre ezt kapom.. -
#4702 na nekem az van:) -
#4701 Neked is a Geforce and tnt2-t kéne választanod (a "go 7" az notebookokba szánt cucc...) -
#4700 Nem. "Geforce and tnt2"-t kell választanod... -
#4699 javaslom: vedd meg a havi gamestart és a mellékelt dvd mindig van driver... -
#4698 hát passz nekem 7-es kártyám van de 6600-ra így én sem találok... -
IgH #4697 már voltam itt,az volt az első dolgom,de istentelen átláthatatlannak találom,tudniilik,a 6600as kártyám se nem "8800series" se nem "go 7" series se nem "quadro" se nem "riva 128stb." és marad a "geforce and tnt2" ami a régi kártyákra vonatkozik nem? szal én itt 6600asra vonatkozót sehol se találok. -
#4696 töltsd le -
IgH #4695 meg tudna vki dobni egy linkkel a legfrissebb! geforce 6600 driverről? mert ami most van fenn azt a játék hardwire detectionja is bibinek észleli,és szerintem ezért van,h pár dolog a játékba pl. lépcsők,fegyverek feketék. előre is kösz. -
IgH #4694 köszi a választ.
-
#4693 ez a memória címre hivatkozós hiba az azért van mert nincs meg crackelve? -
#4692 nekem is a Cife-s verzió van meg ! és simán meg crack ill. bármien progi nélkül! semmi nem kell az elindításához -
IgH #4691 na hamarosan lejön a cife verzió már csak 1giga van vissza. kérdésem,h a faq-ba belinkelt,gamecopyworldös crackek ehhez a verzióhoz is jók, vagy csak a multi5höz??? mert nagyon nemlenne kedvem még az elindításával is baszakodni,amikor már majdnem 1 napja töltöm. -
#4690 Ejej nyertél egyet és most eladod?
Sajnálom, hogy enyire sürgős lett, pedig királ a game... Ha tudnám megvenném. :( -
Crash88 #4689 Sürgösen eladó Splinter Cell Double Agent PC -re EREDETI JÁTÉK kézikönyv,eredeti cd kulcs ,válltáska , poszter. jó állapotu teljesen karcmentes , sajnos idö hiánya miatt sürgösen eladó!!!!!!!!!!!!!! MSN : [email protected] VAGY e-mail: [email protected]
8000 Ft -
#4688 nem szégyen az eredeti játék -
#4687 látom te lázadsz a warez ellen. én megvenném de nincs rá pénzem -
#4686 ha megveszed nem kell parázni h rosz lesz meg kapsz rá 90 nap garanciát -
#4685 csak parázok hogy rosszul szedi le -
#4684 jó ok:) -
#4683 Csak azért a te kommentedre irtam mert felsoroltál verziókat gondoltam kiegészítem! -
#4682 A telepítője kínai, meg az ikookat is azzal rakja ki, de a játék teljes egészében angol.