6081
-
#4761 Gyerekek én azt tudom hogy a piros U embléma az Unreal 3 motor védjegye és a készítők azt hozzák ki amit akarnak a motorból!!!
És a legfontossabb amit sokan nem gondolnak végig hogy nem szabad belevonni az új konzolokat!!!!!!!!!!!!
2 dolog miatt!
1.A konzolok magassabb szinten vannak hardver támogatás szempontjából mint egy felhasználói gép.
2.És a konzoloknál NINCS VisszafeléKompatibilitási probléma!!!
Ezek abból látszódnak hogy a 2 Ubisoft játékkal minden gépen összefuthattok, a Gears of War-t meg max PS3-on fogjátok látni, vagy később PC-n...
Érdekesség hogy a SC:DA még Ps2-re is van....Más lett volna a helyzet, ha kifejezetten csak PC-re csiszolják ki....
Lehet vitatkozni , de nézzetek utána a dolgoknak és várom a véleményeteket erről, vagy egyébb infókat... -
#4760 én már csak azon reménykedek h tűrhetően fog menni nekem a gow -
#4759 az a fejlesztőkön múlik hogy mit hoznak ki az enginéből:) amúgy valóban csak 2.5-ös de vegas 3.0-ás és mégis igencsak elmarad a gears of war nyujtotta látványtól:) -
#4758 Hasonlítsd csak össze a Gears of War-t megy a Splinter Cell 4-et.(ugye hogy van külömbség?) A GoW az a full UE3, az SC4 az asszem csak 2.5, és a Vegas sem full UE3. -
#4757 Kösz szépen 1000hála!
Amúgy meg biztosra veheted hogy Unreal3-as mert ezt nem én találtam ki!
Vagy te milyen forrásból halottad hogy nem az, mert az elején az Unreal3-as logo van mint a Rainbow Six-nél.
Vagy akkor az miért van feltüntetve....
Mert az hogy nem lett űber durván szép grafikája a játéknak az nem azt jelenti hogy nem Unreal3 Engine fut alatta....
Ellenőrizd a logo-t. -
#4756 Tényleg nem rossz az UE3, de történetesen ebben a játékban nem az van.
A kép szétesése általában akkor van, ha driverben bevan kapcsolva az élsimítás. Tedd alkalmazás-vezéreltre, akkor jónak kell lennie.
-
#4755 szó se róla tényleg bugos de 1× csak kijön 1 patch ami elkezdi ezeket kijavítani... -
#4754 Nem rossz ez az Unreal3 Engine csak az a gáz, hogy nálam valami oknál fogva szétesik a kép és tiszta bugos pedig csak a demo-t akartam megnézni...
Ez vajon miért lehet? -
dinike009 #4753 okéééé, rájöttem a széf nyitásának titkára....hmm király vagyok, antialiasign meg azért nincs mert a HD be van kapcsolva...sry mindenkitől -
dinike009 #4752 Hogy lehet ilyen félkész játékot kiadni??Teli van buggal,lefagy, még a szélesvásznú 1440x900 monitort sem támogatja, a széf nem akar kinyilani, nem tudom teljesiteni a küldetést sem igy, odavan irva h a "direction" billeket használva irányitsam pl a széf hackelést, meg a mine gyártást, persze nem működik, meg sem moccan hiába nyomom mint az őrölt. Amugy a játék alapötlete jó, splinter cell mindig is kedvenceimhez tartozott, de nem hiszem el hogy ne lett volna még rajta mit dolgozni, ezt hivják ezek élsimitásnak??Felrakom 16x ra az antialiasinget ugyanolyan mint 4x en, nagy unreal 3.0 motor..hát láttam már szebbet is...gépem sem szar hozzá, amdx2 4000Mhz, 2x512DDr2 667Mhz kingston, Nvidia 7600GT...nem hiszem hogy ez miatt szar. -
Gabyee #4751 sziasztok!
tegnap raktam fel a gépre a demót,ment faxán
ma meg indítom és olyan mintha időgyorsításon/gyorsított lejátszáson menne a játék,ez ugyan mi a ráktól lehet?
mindenki mozgása legalább kétszr gyorsabb:( -
#4750 Gondolom ez a szemét banda kemény lóvét kaphatott az NVidiától (meg az ATItól, hogy kompenzálják a magassabb gépigény okozta eladáscsökkenést. -
Kamisama #4749 vki nem akar hamachin multizni ezzel a játékkal? még sosem sikerült kipróbálnom a multit, szal ha vkinek van kedve írjon pm-et vagy ide. -
pirosBoci #4748 a történet meg minden tök jo csak a a játék ahogy optomalizálták az gáz -
#4747 Hát felraktam 3x is, tényleg nem megy sehogy. B@szódjon meg aki ezt elcseszte. -
#4746 Elég gáz, hogy egy ilyen karin nem indul el. -
#4745 Szerintem nem a játék a ludas hanem nvidia. -
Richard90 #4744 havernak se indul el... neki is ugyanilyen kártyája van mint neked... úgyhogy sztem driverkompatibilitási hiba lehet
sajnálom hogy így elbaszták a játékoat ilyen hülye apróságokkal :(
pedig nagyon vártam -
#4743 Na nagyon zsírul fut: A sc4 exe hibát észlelt blablabla. És el se indul. -
#4742 Nem sm3-as a videókártyád, de benne van a faq-ban -
#4741 nem unreal engine 3.0 asszem. de van gépigénye az tuti -
#4740 Ebben a játékban ugye Unreal Engine 3.0 van?
Csak mert le akaro mtesztelni a gépem, és gondolom ennek elég nagy gépigénye lehet. -
#4739 hellosztok.Egy gondom lenne.Felteszem a játékot és elindul....fekete kép és utána kilép.A gépem: tft monitorom van ami 1280x1024 és ati radeon 9600 txt 8 x agp meg 256mb-os,AMD 2.4-es,768 RAM.
-
#4738 Pont, hogy azt ígérték, hogy nem lesz ilyen peccs... -
#4737 faq. -
#4736 GF FX 5700-al megy? Úgy hallottam, valami patchet ígértek, amivel régebbi kártyákon is elfut. Azt tudom, hogy alapból nem megy ezen. -
#4735 Netshow verzió miben más mint a CIFE? Csak méretben? -
Elmör #4734 Hű de nyomnám már én is a gamet, csak nem küldi a Gamestar terjesztő cég, pedig január végére ígérték. Van akinek már megküldték ha előfizetett a GS-re? -
#4733 Juj ezt eltördelte!!!
Na szal ha kell vkinek vegyen föl MSN-re, és elküldöm!
[email protected] -
#4732 Tisztelt nép! Mint oly sok embernek nkem is gondokat okozott az e-mail feltörés! De most vége a szenvedésnek!
000 – 110
001 - 111
100 – 110 010 – 000 011 – 001
111 - 101 011 – 001 000 - 010
100 – 010
101 – 011
110 – 100
111 - 101 -
zsotesz #4731 Vegyél duplarétegű lemezt és írd rá arra. Ez is egy megoldás, az más kérdés, hogy a lemez még drága. -
#4730 CSá nép!!! Mr.baba vagyok csak megváltoztattam a nevem!!!
Már megvan a mentés... -
bcrics #4729 fényerőt hol lehet feljeb venni?
rohadtul setét nálam
-
#4728 nemigen.Ez már elég reménytelen eset. -
#4727 Hellosztok
még mindig nincs megoldás arra, hogy menjem a game sm2-es kártyán? -
bcrics #4726 total commander * kijelölöd a fájlt pl.:az iso-t /egér jobb gomjával hogy piros színre váltson/ * fent fájl-fájldarabolás
itt megadod hogy milyen méretben daraboljon pl.:cd 700mb és enter
így a fáljok rámennek 2 dvdre szétszedve
.: -
#4725 nem bizony...... de van 4 gigás verzió is -
#4724 ha megveszed akkor iennel nem kell bajlódni -
ricsa008 #4723 hali mindenki ha tudja valaki hogy tudnám kiírni a SCDA 2 DVD-re akkor írjon a [email protected] fontos lenne mert az 8 GB jó lenne amit most elfoglal SEGÍTSETEK!!!!! -
#4722 Csá néép!!
Vki meg tudná mondani, h hol van a DA mentése? (meik mappába)?
A választ előre is thx!!
Üdv.:BABA