6081
-
Jont100 #4881 remélem senki nem lövi le, aki igazán szereti a játékot, és annak követte a menetét. -
Jont100 #4880 Köszi szépen... A kérdés az, hogy a következő részben mi lesz a jó öreg Lambert-el, akit vagy lelőttél, vagy nem... -
#4879 NYC – JBA HQ – Part 4
New York, JBA Fhadiszállás – 2008. március 6. 23:34
Te és Jamie követitek Emile-t, aki a retinaleolvasós terembe megy. Ezután eléritek a termet,
ahová beérve egy nem várt meglepetés vár… Emile ismét odaad neked egy fegyvert, 1
tölténnyel felszerelve, azután távozik. Hármasban maradsz Lamberttel és Jamie-vel.
Választanod kell, melyiküket hagyod életben, a döntésre 5 másodperced lesz. Amennyiben
Lambertet lövöd le, Jamie távozik a terembl, és riadó nélkül folytathatod a küldetésed. Ha
viszont Jamie-t lövöd le, lemegy a JBA bizalma nullára, és beriadóztatnak, mivel a kamerán át
látják, mi történt. Annyi lesz a különbség, hogy a hangfelismers biztonsági ajtóig is
lopakodva kell eljutnod...
(idézet a végigjátszásbol) -
Jont100 #4878 AZ én kérdésem az lenne, hogy mikor választás elé állít a terror szervezet, hogy lelőjem Lambert társamat, és ha netán megtenném, amit nem tettem meg természetesen, akkor miben változna a játék menete? -
#4877 Sziasztok,
miota ujratetettem a gamet azota furcsaságokat művel, állandoan hibát észel és kilép(kiirja elöte a hülyeségeit) meg ha leteszem tálcára és ujra megnyitnám szintén ez a helyzet...
Megcsináltam a shanghayos pályát nagyon király volt, egyre jobb a játék,
Azt akarom kérdezni még hogy most a jba hq2-ön vagyok, hogy tudom gyorsan egyszerüen emgnyrni a pályát? mert végigjátszás azt irogasa hogy vegyek fel hagokat törjek be jami szobályába és másodszor viszamászok akkor lesz vége, de nemigen akarok oda mászkálgatni, nem elég ha kirakom a bombákat? -
Jont100 #4876 Köszi. -
#4875 Na ez is megvolt, de én azt hittem hogy jobb vége lesz ha !!SPOILER !!
életben hagyom Lambertet és felrobbantom a hajót hogy Enrica is életben maradjon, gondoltam jól jöhet egy szerelmi szál, remélem látjuk még őt is. !! SPOILER !! -
#4874 Probálok képet is adni.
vagy itt van ha nem lenne a másik jo -
Jont100 #4873 Köszi szépen.... megpróbálkozom, vele. -
#4872 Végigjátszásban olvastam rola.
Egy e-mailt kell dekódolnod. A képernyő megjelenő kockát kell bináris számokkal feltöltened, úgy hogy egy sorban vagy oszlopban ne legyen két ugyanolyan szám. -
Jont100 #4871 Sziasztok!
Megpróbálom megfogalmazni, hogy hol tartok, remélem, hogy elég érthető lesz.
A JBA bázison egy számítógéphez kell menni és egy kockát látok magam előtt, ahova különböző számokat kreálhatok. (szóköz segítségével)
A szöveg ez: (sajnos nem vagyok valami jó angolból, az iylenek terén)
"fill the cube with numbers to decrypt the email make shure no duplicate numbers can be found in a row or a column around the cube duplicate numbers are indicated as red tiles."
Nem értem, hogy mi a logikája ennek....
Valaki tudna segíteni, hogy mit is kell pontosan itt csinálni?
Előre is köszönöm. -
#4870 Elég érdekes dologra lettem figyelmes... A 3. részénél tartok a Kongói pályának (utcai harcok) és mentek. Semmi gond eddig, de ha elrontom és visszakarom tölteni, akkor SC4.exe hiba... Soha eddig nem csinálta, nem gond. Restart, load game és betölt nekem egy fehér sziluettes képet Sam halálhörgésével és felkinálja a lehetőséget az új próbára. Sebaj volt előtte a pályáról másik mentés, gondoltam megnézem azt, ugyanaz. Aztán próbáltam elkerülni ezt a hibát, mielőtt loadoltam volna kiléptem a menübe és onnan csináltam, 1x vissza is töltötte, 2x már megint ugyanazt csinálta. Megnézem, lehet hogy az a ludas hogy mikor mentettem a falnak voltam támaszkodva (Q), de ezt eddig a többi pályán nem csinálta.
Eléggé kivagyok akadva, már 25x csinálom meg az első 2 részét a küldinek. (Eredeti gamma) -
#4869 Valaki legyen olyan rendes és adjon egy mentés! Mert nemtudom megölni a kapitányt. Jo lessz a következő pályárol is
[email protected] -
#4868 Sorry, azt nem irtam hozzá, hogy az SCDA-Offlineban találtam egy "Save" mappát, de üres a documents & settingsben pedig semmi. -
#4867 Hol vannak a játék mentései? Átirnám a nevüket, mert a játékon belül eddig nekem nem sikerült. -
#4866 okés, megprobálhatjuk hátha ugyis tovább enged és beteszi a pályákat majd.
[email protected]
jöhet emailbe is vagy msn be mindegy hogy küldöd -
Adam350 #4865 ÚÚÚRISTEN DE BAROM VOK, csak quick saveltem elvileg, mert semmi mentés nincs arról a pályáról, előről meg nem kezdem, de az a leges legvége, annyi hogy miután elkaptad, ki sem kell hallgatni, csak megölöd, felmész a létrán és megvárod a helikopit, ami érted jön, azt vége is a pályának. Ha gondolod, adok a kövipályáról mentést, és ha bemásoltad, akkor elvileg felismeri a pályát, és előről kezdheted a loas MISSION-nél, ha érted. Szólj akkor, ha kell az utóbbi! -
Adam350 #4864 Neked meg az hogy próbálok keresni egyet, vagy csinálok, pill :D -
Adam350 #4863 Neked azt orvoslom, hogy egyszerre két gombot is nyomj, nekem is ez volt, pl: w és -> vagy w és d, ilyenek, összevissza, sikerülni fog meglásd :D -
#4862 A faq-ban aszem irnak erröl, probáld meg nyomkodni az egérgombokat emg a görgöt görgesd illetve nyomogasd.
Nemtudnál nekem adni egy mentést, amiben már megölted a hajo kapitányát? -
#4861 Sziasztok, Shanghaiban járok a játékban és az lenne az egyik feladatom, hogy feltörjek egy széfet (Sample Red Mercury). Az a problémám, hogy sehogy sem tudom forgatni a zár kerekeit, hiába nyomom az oldalgombokat, mindent nem reagál... Mi lehet a probléma? -
#4860 Hát van egy terem ahonan bemegyek és lenyomom a ventilátort itt a teremben felmászok azokra a vasrácsokra és ott a sarokba nyilik az ajto ami megy lefelé, na itt szoktam én menni. De mindig megakad a karakterem... hátulrol lövöm akkor is felroban.
És a másik bejárat merre van? -
#4859 Én úgy tudom, h a kapitányt el kell kapni hátulról, különben ledobja a dinamitot v mit. Ha sehogy se tudsz mögé jutni, akkor máshogy is be lehet jutni a terembe(ha jól emléxem, az előző szobáól, a felső körfolyosóról nyílik egy ajtó), próbáld onnan! -
#4858 Ez nem igaz..... ujjab reménytelen két ora azal a hülye kapitányal, de nemtudom emgölni, akármit csinálok felroban ez a szar hajo. Probáltam hogy megfordul odamegyek, de nemtudok mert elakad a SAM FISCHER valamiben (levegöben) és nemmozdul elöveszem a gépfegyvert megfordul és robant...
rohadt idegesitö hogy ien hibás szarokal teszik tele a játékot. nem telt egy orába az hogy idáig elvigyem a gamet, most meg orákat szenvedek ezzel a szaral -
#4857 Maj küldök csak gyere MSN-re! -
#4856 Van készülőben magyarítás??? -
#4855 Valaki adhatna egy mentést, amiben már levan löve a kapitány. [email protected] légyszi valaki adjon -
#4854 Pedig meg lehet csinálni... -
#4853 Nem megy ..... eddig igen tetszett a játék és marha jo volt, de itt kezd k*va idegesitő lenni, hogy akármit csinálok felroban az a szar, probáltam hogy megfordul akkor kimegyek mögé és ugy, de nemjo, mert ez a hülye sam elakad valamibe, de mibe?? viszafelé nemlehet mászni(pedig még félutnál lehetett) meg se tudok mozdulni valamitöl akkor hogy löjek? 50 szer meggyujtsa a dinamitot mire ez a hülye megmozdul...
megint egy orát szorakoztam ezzel az egy részel...
aszem lesz 10giga hely még a vinyomon... -
Adam350 #4852 Mivel van egy két hibája, amit "belevittek" a CT óta, próbáld meg hogy odarohansz, szerintem sikerül neked is, mint nekem, és akkor elkapod, ha nem, akkor meg vársz a megfelelő pillanatra, míg nem lát... -
#4851 Na már sikerült, most viszont elakadtam egy idegesitő helyen. eddig simán ment a játék, most mikor a hajó kapitányát kell megölnöm, ezt nemtudom megcsinálni. Lenyomtam a ventilátort, megyek a foyloson és ugye kezében a dinamit megálok a folyosó vége elött mert ha sézrevesz meggyujtsa a dinamitot, nekisimulok a falnak a Q betüvel kitekintek, megfordul kilépek elö a géppisztolyt és adok neki pár golyot, na és ekkor elkezdek égni, mert felroban ez a szar. 50 szer probáltam már meg mindig ez van... Mit csináljak? Igen idegesitő ez már. Valaki tud valami tanácsot adni? -
Adam350 #4850 Lehet, hogy az a baj, hogy nem apply-ozod (alkalmazod) rögtön, nem? -
Adam350 #4849 Illetve bocsi, singleben pedig kiválasztod, E, majd tüzelés. -
Adam350 #4848 Hát a jobb klikket kell nyomni, nem azt amelyikkel lősz! -
#4847 Akkor 2 géped van, cserélgeted, vagy a régi kártyádda is jáccottá a játékka és most cserélted nemrég egy újra?? -
#4846 Az enyém!!! A 8800 az új! a 7600GS a régi!!! -
#4845 Nyomj egy E-t vagy Q-t is!!!!! -
#4844 Sziasztak, már töbször is kérdeztem hogyan kell gránátott dobni, elmondtátok már hogy ráváltok és dobom, hát ráváltok és dobnám azal az egérgombal amivel lövök, de semmi...
Alapbeállitásnál hogy kell illetve melyik gombal kell eldobni? -
Adam350 #4843 Ha nem eredeti, megeshet, nekem is elfelejti a beállításokat, mert... -
#4842 És ami az alsó csíkban van az a 8800-as az kijjé????????
És ki az a nálatok???