6081

• DarkSector
    Akkor meg nem lehet kiszedni...
    Én úgy tudom, hogy videókártyáktól függően magátol vagy be van pipálva vagy nincs és nem lehet változtatni....... asszem...
  • clubcore
    Az options-ban....De jó fej vagy!Leokézom a pipa ki van szedve ha vissza megyek a gammába és újra az optionsba megint be van pipálva!Ha restartolok utánna is.Ini-ben keresgetem next gent hátha False-ra tudom rakni.De ott semmi nincs azé gondoltam megkérdem tudd e valaki valamilyen trükköt,mert visszaolvasva a forumban láttam h nem csak nekem volt ez a baj.De mind1 akkor sajnos ez a rész kimarad..
  • FLeT
    Csá nép!Nekem a régi gépemen(7600 GS, 2800+ 1,5 GB DDR)maxon akadás nélkül ment!
    Szal nem értem nálatok mért szaggat!
  • DarkSector
    Próbáld leokézni, és indítsd újra a játékot...
  • DarkSector
    Az options-ban....
  • clubcore
    a gáz az h nekem folyamatosan tép,nagyon gáz.Azé gondoltam h a next gen a felelös.kiszedem a pipát azt mindig vissza rakja
  • gabo91
    7600gt vel az áláírásomban szereplő komfigal nekem is néha beszagat a kép egy kicsit.
  • clubcore
    Meg tudná valaki mondani hogyan kell kikapcsolni a next gen effektet?
    Olvastam mindenfelé de sehol nincs leírva.Nézegettem az .ini-ket is de nem találtam next gen-el kapcsolatos dolgokat?Jó lenne ha ki tudnám mert igy szaggat 7600gt-n.Köszi
  • FLeT
    Mentés:(kapcsold be a rejtett fájlok mutatását)
    C:/Doc and Sett./Felhasználó/Application Data/Ubisoft/SC-DA...
  • Swy
    üsd le = hatástalanísd csendben őket!! kést ne használj! mikor elkapod nem szabad lekéselni. a másik egérgombot nyomva csak elájul a delikvens.
  • gabo91
    Bocs, de nemvágom az angolt, ugyhogy nemigen tudtam átállitgatni a dolgokat, de a futást átkellene állitanom, mert most ugy van hogy elő a fegyver shift majd görgöt be nomom shift és közben W és akkor futni fog nem sétálni... :) kicsit kraamanc igy...

a végigjátszásban azt irták hogy üssem le az öröket, lehet ütni? mert ha nincs semi a kezemben akkor késelek, de nem ütök...
    És még valami a mentéseket vagy profilt hol találom? mert volt elvileg save mappa a játék könyvtárában valahol, de az üres nálam pedig van pár mentés...

köszönöm a türelmetek, és bocs az idiota kédésekért
  • FLeT
    Ctrl-t lenyomod kiválasztod a granyót és már dobhatod is.
    A beszélgetést ugyan így kell felvenned!(csak nem granyót veszel elő hanem egy diktafont amit kapsz a pálya elején)A hangmintát a WC-ben kell felvenned!(de benne lesz a végigjátszásba amit küldök!)
  • DarkSector
    Options és ezen bellül Controls talán???
  • gabo91
    sziasztok.
    Már párszor kérdeztem de még mindig senkise mondta el, hogy tudom a gránátot meg a füstbombákat eldobni. Valaki megmondhatná, és azt is hogy hogyan tudom a beszélgetést felveni, mi kell ahoz és hogy kell használni.
    Van ez a két mérce a titkosszolgálaté, és a terroristáké, ez számit valamit, hogy melyik menyin van?
  • gabo91
    Jaja sokat, de csak telon :) ez az első sc amivel játszok, edig tetszik.
    Most viszont elakadtam a 3. pályán. Már csak 5 percem van és az időböl, és még hátravan a szerver hackelés. (lövészeten nem is voltam)
    Szoval az gond ha nemcsinálom meg a lőgyakorlatot?
    És a szerver szobát hol találom, mert én bementem oda ahol egy csaj van lenyomtam a vilanyt ö fel szorakoztunk majd bement a másik szobába feltörtem ajtot bementem és odamentem géphez hogy meg hackelem akkor lebuktam. gondolom nem az a szerver szoba, de akkor azt holtalálom és micsináljak a leptopal hogy nebukjak le?
  • zsakosfrodo2
    A katonáktól lőszert elvenni eddig egyik részben sem lehetett, ez sem kivétel alóla. Látom sokat játszottál előző részekkel. :D
  • DarkSector
    Lőszereket itt ott lehet azért találni (kis fekete dobozok), de ellenségtől tudomásom szerint nem....
    Amúgy is arra hajt a játék, hogy lopakodjon az ember és ne mindent csak simán lelőni lehessen.....
  • gabo91
    légyszies valaki árulja el hogy tudok fegyverhez lőszert szerezni, vagy feltudok e vanni elenség fegyverét?
  • DarkSector
    Ki kell kapcsolni a driverbeállításoknál (ha be van kapcsolva) az élsimítást és Alkalmazásvezérelt-é kell rakni.....(mert én alapba 8x-en használtam és ez volt a baj....)
    Nálam ezért volt bugos a cucc......
  • bakvarnyu
    Ez azért elég nevetséges. Nem elég, hogy csak SM3 kártáyával indul el még ez is=)
  • Rohamsisak
    Igen, a multi részen én is meglepődtem mert az hibátlanul indul.
  • MikroID
    Csak hogy vígasztaljalak, nekem is 8800 gtx-em van és nekem sem megy! Leveleztem egy sort a ubisoft support-tal, azt mondták, hogy február végén várható a javítás... amint látod, ez nem jött össze nekik! :( Egyébként vista alatt elindul, de ott meg olyan bugos, hogy nem lehet vele játszani! Az igazi rejtély az az, hogy a multi része viszont hiba nélkül megy!!!
  • bakvarnyu
    Idén lesz új része a játéknak?
  • gabo91
    Még mindig elsö pályán szarakodom, nemtudom leállitani a rekétát, hol kell? Mert nemtudok átjutni a másik oldalra. Meg löszert honnan tudok szerezni, vagy hogy lehet felvenni az ellenség fegyverét? Mert igen hamar elfogy a löszerem, gránátot pedig nemtudom hogy kell eldobni. És végigjátszása ha van valakinek akkor az elüldhetné. Köszi előre is
  • gabo91
    Nemkérdeztem, az nem az én dolgom, csak meglepödtem rajta. De a STALKER topik ban olvastam hogy pár ember panaszkodott hogy nekik meg az nem megy 8800al...
    (bocs ha bunko a kérdés, de menyi péz volt a kari? priviben légyszi, ne offoljunk itt)
  • Rohamsisak
    nem, xp professional service pack 2
  • DarkSector
    Szerintem te vista-n akarod futtatni.... ugye?
  • Rohamsisak
    De nem azért írtam a kérdésem hogy a videokártyám legyen a téma, azt csak infóként írtam a hibaüzenethez kapcsolódóan, esetleg lehetne a kérdésemről is értekezni valami használhatót?
  • DarkSector
    Amíg nem lesz olyan game ami kihasználja, addig csak egy a sok közül...
  • Rohamsisak
    Igen, de mielőtt valaki a fejemhez vágná hogy anyuci meg apuci dobott meg vele, szólok hogy már igencsak régóta gyűjtöttem rá, erre most meg nem akar elindulni a game.
  • gabo91
    Mármint geforce 8800gtx?
  • Rohamsisak
    Sziasztok! Van egy olyan problémám, hogy nem tudom futtatni a játékot, vagyis már az indításnál megakad a szokásos "hibát észlelt ezért leáll..." üzenettel meg v.mi runtime erorral. Próbáltam már launcherből is indítani, exe-t is közvetlenül de semmi. Tudom hogy a FAQ-ban benne van hogy erre nem találtak még megoldást de arra gondoltam azért megkérdezem hátha már van rá valami gyógymód csak nem frissítették a faq-t, amugy 8800gtx,a vga-m. Légyszi aki tud valami megoldást az segítsen. Előre is köszönöm.
  • DarkSector
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Léken fel, 3 ember gyilok, reflektornál gép kódolás, hátul a sátrak mögött megint merülés.....Hajón vagy....Indulj jobbra és kerülj a másik oldalra, ahol felmászhatol a hajó orránál félúton egy nemtuom mit leengedni a vízre.....szóval ezután tovább a másik oldalon fel az irányítókabinba, majd másikoldalon ki és jobbra leugrálni a hajó hátuljába majd megint körbe és útközben a korlátoknál egy kapcsolóhoz fel tudsz mászni, majd folytasd utad és találhatsz a zsákutcában egy a földön nyitva lévő lejáratot, amivel bejuthatsz a hajó belsejébe és onnan már kicsit egyszerűbb lesz....
  • DarkSector
    Köszönöm...
    Faxa lesz a TDU és a Stalker mellett.....
    Összessen 30GB a 3 játék......
    Így talán még egy 40-es winyóra egy xp ráfér a játékok mellé.....
  • gabo91
    Sziasztok most lett meg a játék nekem. Jonak tünik bár szokatlan az irányitása valamiért, futni se tudok benne és elgtöbbször nemtudom mit kell csinálni. Elsö küldetésben akadozom épp hogy feljutottam a léken.
    Végigjátszásnak és pár tanácsnak örülnék én is.
    És amugy mivel tudok futni alapbeállitásnál, meg mivel tudok gránátot használni?

A végigjátszást elküldhetnétek akkor nekem is.
    [email protected] (msn, e-mail)
  • TCelica
    Nekem egyben van meg és felrakva 11Gb. :))
  • FLeT
    Persze, csak írd le az MSN-edet!
  • TCelica
    Nekem is elküldenéd?
    Ha igen megadom a címem. :)
  • DarkSector
    Ha a demot végignyomja valaki, akkor tuti függőséget okoz.....
    Végre egy játék, ami szép és tartalmas is.....
    Csak ne 2 DVD-n lenne.....
    Ja és nem tudja esetleg valaki megmondani, hogy mekkora hely kell neki a telepítésnél.....mert ha valami installban 8.5-9 gb akkor az húzos lehet.....
    Valaki?
  • jlaci80
    Eddig csak olvastam a hozzászolásokat.
    Nekem bejön a játék ..

http://verseny.oldmans.hu/index.php?p=voks&a=vokss&versenyzo_id=30&page=0

szavazzatok Rá minden nap, elöre is köszi.. ;)

További Jó játékot!!