6081
-
#4841 Akkor meg nem lehet kiszedni...
Én úgy tudom, hogy videókártyáktól függően magátol vagy be van pipálva vagy nincs és nem lehet változtatni....... asszem... -
clubcore #4840 Az options-ban....De jó fej vagy!Leokézom a pipa ki van szedve ha vissza megyek a gammába és újra az optionsba megint be van pipálva!Ha restartolok utánna is.Ini-ben keresgetem next gent hátha False-ra tudom rakni.De ott semmi nincs azé gondoltam megkérdem tudd e valaki valamilyen trükköt,mert visszaolvasva a forumban láttam h nem csak nekem volt ez a baj.De mind1 akkor sajnos ez a rész kimarad.. -
#4839 Csá nép!Nekem a régi gépemen(7600 GS, 2800+ 1,5 GB DDR)maxon akadás nélkül ment!
Szal nem értem nálatok mért szaggat! -
#4838 Próbáld leokézni, és indítsd újra a játékot... -
#4837 Az options-ban.... -
clubcore #4836 a gáz az h nekem folyamatosan tép,nagyon gáz.Azé gondoltam h a next gen a felelös.kiszedem a pipát azt mindig vissza rakja -
#4835 7600gt vel az áláírásomban szereplő komfigal nekem is néha beszagat a kép egy kicsit. -
clubcore #4834 Meg tudná valaki mondani hogyan kell kikapcsolni a next gen effektet?
Olvastam mindenfelé de sehol nincs leírva.Nézegettem az .ini-ket is de nem találtam next gen-el kapcsolatos dolgokat?Jó lenne ha ki tudnám mert igy szaggat 7600gt-n.Köszi
-
#4833 Mentés:(kapcsold be a rejtett fájlok mutatását)
C:/Doc and Sett./Felhasználó/Application Data/Ubisoft/SC-DA... -
#4832 üsd le = hatástalanísd csendben őket!! kést ne használj! mikor elkapod nem szabad lekéselni. a másik egérgombot nyomva csak elájul a delikvens. -
#4831 Bocs, de nemvágom az angolt, ugyhogy nemigen tudtam átállitgatni a dolgokat, de a futást átkellene állitanom, mert most ugy van hogy elő a fegyver shift majd görgöt be nomom shift és közben W és akkor futni fog nem sétálni... :) kicsit kraamanc igy...
a végigjátszásban azt irták hogy üssem le az öröket, lehet ütni? mert ha nincs semi a kezemben akkor késelek, de nem ütök...
És még valami a mentéseket vagy profilt hol találom? mert volt elvileg save mappa a játék könyvtárában valahol, de az üres nálam pedig van pár mentés...
köszönöm a türelmetek, és bocs az idiota kédésekért -
#4830 Ctrl-t lenyomod kiválasztod a granyót és már dobhatod is.
A beszélgetést ugyan így kell felvenned!(csak nem granyót veszel elő hanem egy diktafont amit kapsz a pálya elején)A hangmintát a WC-ben kell felvenned!(de benne lesz a végigjátszásba amit küldök!) -
#4829 Options és ezen bellül Controls talán??? -
#4828 sziasztok.
Már párszor kérdeztem de még mindig senkise mondta el, hogy tudom a gránátot meg a füstbombákat eldobni. Valaki megmondhatná, és azt is hogy hogyan tudom a beszélgetést felveni, mi kell ahoz és hogy kell használni.
Van ez a két mérce a titkosszolgálaté, és a terroristáké, ez számit valamit, hogy melyik menyin van? -
#4827 Jaja sokat, de csak telon :) ez az első sc amivel játszok, edig tetszik.
Most viszont elakadtam a 3. pályán. Már csak 5 percem van és az időböl, és még hátravan a szerver hackelés. (lövészeten nem is voltam)
Szoval az gond ha nemcsinálom meg a lőgyakorlatot?
És a szerver szobát hol találom, mert én bementem oda ahol egy csaj van lenyomtam a vilanyt ö fel szorakoztunk majd bement a másik szobába feltörtem ajtot bementem és odamentem géphez hogy meg hackelem akkor lebuktam. gondolom nem az a szerver szoba, de akkor azt holtalálom és micsináljak a leptopal hogy nebukjak le? -
#4826 A katonáktól lőszert elvenni eddig egyik részben sem lehetett, ez sem kivétel alóla. Látom sokat játszottál előző részekkel. :D -
#4825 Lőszereket itt ott lehet azért találni (kis fekete dobozok), de ellenségtől tudomásom szerint nem....
Amúgy is arra hajt a játék, hogy lopakodjon az ember és ne mindent csak simán lelőni lehessen..... -
#4824 légyszies valaki árulja el hogy tudok fegyverhez lőszert szerezni, vagy feltudok e vanni elenség fegyverét? -
#4823 Ki kell kapcsolni a driverbeállításoknál (ha be van kapcsolva) az élsimítást és Alkalmazásvezérelt-é kell rakni.....(mert én alapba 8x-en használtam és ez volt a baj....)
Nálam ezért volt bugos a cucc...... -
#4822 Ez azért elég nevetséges. Nem elég, hogy csak SM3 kártáyával indul el még ez is=) -
#4821 Igen, a multi részen én is meglepődtem mert az hibátlanul indul. -
MikroID #4820 Csak hogy vígasztaljalak, nekem is 8800 gtx-em van és nekem sem megy! Leveleztem egy sort a ubisoft support-tal, azt mondták, hogy február végén várható a javítás... amint látod, ez nem jött össze nekik! :( Egyébként vista alatt elindul, de ott meg olyan bugos, hogy nem lehet vele játszani! Az igazi rejtély az az, hogy a multi része viszont hiba nélkül megy!!! -
#4819 Idén lesz új része a játéknak? -
#4818 Még mindig elsö pályán szarakodom, nemtudom leállitani a rekétát, hol kell? Mert nemtudok átjutni a másik oldalra. Meg löszert honnan tudok szerezni, vagy hogy lehet felvenni az ellenség fegyverét? Mert igen hamar elfogy a löszerem, gránátot pedig nemtudom hogy kell eldobni. És végigjátszása ha van valakinek akkor az elüldhetné. Köszi előre is -
#4817 Nemkérdeztem, az nem az én dolgom, csak meglepödtem rajta. De a STALKER topik ban olvastam hogy pár ember panaszkodott hogy nekik meg az nem megy 8800al...
(bocs ha bunko a kérdés, de menyi péz volt a kari? priviben légyszi, ne offoljunk itt) -
#4816 nem, xp professional service pack 2 -
#4815 Szerintem te vista-n akarod futtatni.... ugye? -
#4814 De nem azért írtam a kérdésem hogy a videokártyám legyen a téma, azt csak infóként írtam a hibaüzenethez kapcsolódóan, esetleg lehetne a kérdésemről is értekezni valami használhatót? -
#4813 Amíg nem lesz olyan game ami kihasználja, addig csak egy a sok közül... -
#4812 Igen, de mielőtt valaki a fejemhez vágná hogy anyuci meg apuci dobott meg vele, szólok hogy már igencsak régóta gyűjtöttem rá, erre most meg nem akar elindulni a game. -
#4811 Mármint geforce 8800gtx? -
#4810 Sziasztok! Van egy olyan problémám, hogy nem tudom futtatni a játékot, vagyis már az indításnál megakad a szokásos "hibát észlelt ezért leáll..." üzenettel meg v.mi runtime erorral. Próbáltam már launcherből is indítani, exe-t is közvetlenül de semmi. Tudom hogy a FAQ-ban benne van hogy erre nem találtak még megoldást de arra gondoltam azért megkérdezem hátha már van rá valami gyógymód csak nem frissítették a faq-t, amugy 8800gtx,a vga-m. Légyszi aki tud valami megoldást az segítsen. Előre is köszönöm. -
#4809 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Léken fel, 3 ember gyilok, reflektornál gép kódolás, hátul a sátrak mögött megint merülés.....Hajón vagy....Indulj jobbra és kerülj a másik oldalra, ahol felmászhatol a hajó orránál félúton egy nemtuom mit leengedni a vízre.....szóval ezután tovább a másik oldalon fel az irányítókabinba, majd másikoldalon ki és jobbra leugrálni a hajó hátuljába majd megint körbe és útközben a korlátoknál egy kapcsolóhoz fel tudsz mászni, majd folytasd utad és találhatsz a zsákutcában egy a földön nyitva lévő lejáratot, amivel bejuthatsz a hajó belsejébe és onnan már kicsit egyszerűbb lesz.... -
#4808 Köszönöm...
Faxa lesz a TDU és a Stalker mellett.....
Összessen 30GB a 3 játék......
Így talán még egy 40-es winyóra egy xp ráfér a játékok mellé..... -
#4807 Sziasztok most lett meg a játék nekem. Jonak tünik bár szokatlan az irányitása valamiért, futni se tudok benne és elgtöbbször nemtudom mit kell csinálni. Elsö küldetésben akadozom épp hogy feljutottam a léken.
Végigjátszásnak és pár tanácsnak örülnék én is.
És amugy mivel tudok futni alapbeállitásnál, meg mivel tudok gránátot használni?
A végigjátszást elküldhetnétek akkor nekem is.
[email protected] (msn, e-mail) -
#4806 Nekem egyben van meg és felrakva 11Gb. :)) -
#4805 Persze, csak írd le az MSN-edet! -
#4804 Nekem is elküldenéd?
Ha igen megadom a címem. :) -
#4803 Ha a demot végignyomja valaki, akkor tuti függőséget okoz.....
Végre egy játék, ami szép és tartalmas is.....
Csak ne 2 DVD-n lenne.....
Ja és nem tudja esetleg valaki megmondani, hogy mekkora hely kell neki a telepítésnél.....mert ha valami installban 8.5-9 gb akkor az húzos lehet.....
Valaki? -
jlaci80 #4802 Eddig csak olvastam a hozzászolásokat.
Nekem bejön a játék ..
http://verseny.oldmans.hu/index.php?p=voks&a=vokss&versenyzo_id=30&page=0
szavazzatok Rá minden nap, elöre is köszi.. ;)
További Jó játékot!!